HWSW Informatikai Kerekasztal: Mirror's Edge - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mirror's Edge

#101 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 16. 07:29

Idővel én is biztos ki fogom próbálni...de csak ha még lejjebb megy a használt ára. Bár most sem tudom hol tart.... A demo tetszett, de úgy nagyjából elégnek is tűnt. Mennyivel nyújt többet a full?
Kép
Kép
Kép

#102 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 16. 09:22

Én is majd akkor akarom megvenni ha lement az ára.Úgy tudom elég rövid is,úgyhogy ha lemegy majd olyan 5-6 ezerre az ára akkor ruházok be egyre.A GTAIV még valamilyen elfacsart módon megért 12 ezret,de ez nekem nem ér annyit.Jó lesz unalom elütőnek a nehéz napokon.Kép

#103 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 16. 10:08

Idézet

Én is majd akkor akarom megvenni ha lement az ára.Úgy tudom elég rövid is,úgyhogy ha lemegy majd olyan 5-6 ezerre az ára akkor ruházok be egyre.A GTAIV még valamilyen elfacsart módon megért 12 ezret,de ez nekem nem ér annyit.Jó lesz unalom elütőnek a nehéz napokon.Kép
Én is arra várok, hogy olcsóbb legyen. Nekem a Demoja nagyon tetszik, órákat el tudok lenni azzal az egy rövidke pályával. Pozitívan csalódtam a játékban, viszont tényleg azt mondják, hogy nagyon rövid. Állítólag csak 5-6 órás a sztorimód. A közeljövőben a Store-ról le lehet tölteni hozzá 10 dollárért új pályákat, de az elég gáz. Láttam róla videókat, de nem jön be. A hagyományos, háztetőkön ugrálós témaság viszont nagyon klassz.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#104 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 10:25

Idézet

Én is arra várok, hogy olcsóbb legyen. Nekem a Demoja nagyon tetszik, órákat el tudok lenni azzal az egy rövidke pályával. Pozitívan csalódtam a játékban, viszont tényleg azt mondják, hogy nagyon rövid. Állítólag csak 5-6 órás a sztorimód. A közeljövőben a Store-ról le lehet tölteni hozzá 10 dollárért új pályákat, de az elég gáz. Láttam róla videókat, de nem jön be. A hagyományos, háztetőkön ugrálós témaság viszont nagyon klassz.
Tényleg rövid, viszont jó az újrajátszhatósága, mivel sztorimódon kivül számolja azt az időt ami alatt teljesíti az ember a pályát. Így ösztönzik a játékost, hogy egyre jobb és ügyesebb legyen. De egyébként szerintem is várjátok meg míg olcsóbb lesz.

#105 Felhasználó inaktív   aBen 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 16. 12:11

Idézet

Idővel én is biztos ki fogom próbálni...de csak ha még lejjebb megy a használt ára. Bár most sem tudom hol tart.... A demo tetszett, de úgy nagyjából elégnek is tűnt. Mennyivel nyújt többet a full?
háth...az első 3-4 pálya kb. ugyanaz, utána átmegy agyatlan fps-be...semmi trükközés meg ugrálgatás, csak lövésKép
És főleg nagyon kaki az irányítása a fegyvereknek...Kép

#106 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 12:45

Idézet

háth...az első 3-4 pálya kb. ugyanaz, utána átmegy agyatlan fps-be...semmi trükközés meg ugrálgatás, csak lövésKép
Agyatlan lövöldözés? Emlékeim szerint egy kezemen meg tudnám számolni hányszor használtam fegyvert, aminek tényleg borzalmas az irányítása így inkább célszerűbb anélkül megoldani a problémákat (persze volt olyan szakasz amikor anélkül meg nem tudtam tovább vinni, bárhogy próbáltam) A játék elejéhez képest annyi változás lesz, hogy sokszor kell menekülni. Ilyenkor nem ér rá az ember agyalni, hogy merre fusson, mert lelövik. Persze gondolom nehézségi szint függő a dolog, hogy mennyire kemények a zsaruk.

#107 Felhasználó inaktív   aBen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 13:04

Idézet

Idézet

Agyatlan lövöldözés? Emlékeim szerint egy kezemen meg tudnám számolni hányszor használtam fegyvert, aminek tényleg borzalmas az irányítása így inkább célszerűbb anélkül megoldani a problémákat (persze volt olyan szakasz amikor anélkül meg nem tudtam tovább vinni, bárhogy próbáltam) A játék elejéhez képest annyi változás lesz, hogy sokszor kell menekülni. Ilyenkor nem ér rá az ember agyalni, hogy merre fusson, mert lelövik. Persze gondolom nehézségi szint függő a dolog, hogy mennyire kemények a zsaruk.
Az agyatlant arra értettem, hogy nemnagyon illik bele ez a lövöldözős rész...és itt se az a gond, hanem a ritkuló ügyességi feladatok! Kép

#108 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 14:31

Idézet

Idézet

Lol, én egész játékot végigvitem úgy hogy nem lőtem egy embert se le. És nem agyatlan lövöldözés, próbáltad már úgy hogy leütöd őket, és elveszed fegyvert? Lehet kicsit megdobja lényeget. Vagy csak simán úgy futsz és úgy mászkálsz hogy ne tudjanak lelőni. Ez nem lövöldözős játék, gondolom ők se arra szánták azt a pályát. Akor kíváncsi leszek hogy oldod meg utolsó pályát lövés nélkül, mikor 8-an lőnek rád, egy meg egy bazi nagy fegyverel.
Első 3-4 pálya ugyanaz az? Ugynézük egész játék ugyan az, csak mész és felmászol falon, ugrálsz peremen, futsz falon.

Amúgy tényleg rövid a játék, és nem éri meg azt a pénzt amenyiért alapból árultak, DE , ez az a tipus ami nem maradhat ki az életedből, muszály kipróbálni, és végigvinni, tehát be kell szerezni egyszer :Đ

#109 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 16. 14:36

Ott vagyok amikor el kell menni egy hajóra és ott van valami bérgyilkos és azt kell megölni. És hogy lehet megölni,mer tud ugyanolyan ugrásokat meg mindent mint én. Már szanaszét vertem a fejét(ő is az enyémetKép), de nem hal meg meg seemmi beja se lesz.

#110 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 14:42

Idézet

Ott vagyok amikor el kell menni egy hajóra és ott van valami bérgyilkos és azt kell megölni. És hogy lehet megölni,mer tud ugyanolyan ugrásokat meg mindent mint én. Már szanaszét vertem a fejét(ő is az enyémetKép), de nem hal meg meg seemmi beja se lesz.

Ott tán úgyvan hogy ütöd, aztán tán lesz olyan hogy kicsit meginog vagy mi, akor futsz tovább arra amere kell, megint verekedtek, megint futsz és végén megint verekedtek, és ha ott szétvered akor elmenekül tán és ..... . Ha ott tartasz ahol gondolom.

#111 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 16. 14:53

Idézet

Idézet

Ott tán úgyvan hogy ütöd, aztán tán lesz olyan hogy kicsit meginog vagy mi, akor futsz tovább arra amere kell, megint verekedtek, megint futsz és végén megint verekedtek, és ha ott szétvered akor elmenekül tán és ..... . Ha ott tartasz ahol gondolom.
hát nem tudom. ott vagyok a hajó végébe, nem tedok máshova ugrani, próbáltam már.

#112 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 15:46

Na kipróbáltam és nagyon nagyon jó lett:)

Most megyek vissza:)

(-(-.(-.-).-)-)

#113 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 01. 16. 15:55

Ezekben a percekben telepítem:) Jutányos, 1000FT-ért kaptam meg használtan:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#114 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 16. 16:03

Idézet

Én meg most végeztem vele, így most hogy már minden elem a helyére került a kirakósban már látom jó lett a sztori, bár lehetett vcolna jobb,ded ez még mindíg jobb mint a legtöbb ilyen típusú sablonos megentemavárosabűnözéstől. Asszem újrakezdem.Kép

#115 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 01. 16. 16:11

Idézet

Idézet

Én meg most végeztem vele, így most hogy már minden elem a helyére került a kirakósban már látom jó lett a sztori, bár lehetett vcolna jobb,ded ez még mindíg jobb mint a legtöbb ilyen típusú sablonos megentemavárosabűnözéstől. Asszem újrakezdem.Kép
:Đ Remélem is h jó:-D Most mindjárt kipróbálom:) Most imádkozom h egymagos procival is fusson:D Mert a 9600GT az jó de proci gyenguska:(
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#116 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 16:28

Idézet

Idézet

Akkor sikerült túljutnod? Amúgy én is végigvittem még régeben de hajós részre nem emlxem Kép

#117 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 16. 16:29

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor sikerült túljutnod? Amúgy én is végigvittem még régeben de hajós részre nem emlxem Kép
Ja, sikerült, meg kellett ütni 4-5x sorozatba, akkor megszédül és akkor le kell fegyverezni.

#118 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 16:45

2pályánál vok és nem tudok sehová menni elektro kerités van

#119 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 16. 16:59

Idézet

2pályánál vok és nem tudok sehová menni elektro kerités van
nézz szét jobban van egy rúd ami piros. annak a segítségével át tudsz ugrani a kerítés felett

#120 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 16. 18:33

nekem olyan problémám van a mirror's edge-ben h át ugrok egy másik ház teteére és elkezd ien qva lassan mozogni a csaj és nem tok tovább jutni Kép pls vki segítsen

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.