HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7

#141 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 14. 10:55

Idézet

Idézet

nekem is 512 ram van g épemben, és tökéletesen fut a windows 7, max csak ki kell kapcsolni pár dolgot.
igen meg xp modot enm tudod használni aszem ahoz 2gb ram kell.Amúgy ha egy gépnél az van írva h kompatibilitás Windows Vista attól mgé futhat rajta az XP nem?
persze hogy futhat rajta.A Vista kompatibilitás itt azt jelenti hogy van rendes driver a hardverelemekhez Vista alá is.(pl.: az NVidia és az AMD ezért töri magát hogy WHQL minősítésű drivert tudjon kiadni W7-re mert az ilyen vga-s gépek csak akkor fogják megkapni a Win 7-es kompatibilis matricát.Vannak akik komplett gépet vesznek és ezt nézik.)

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#142 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 14. 11:50

Valaki tudja, hogy indíthatnám el a Transport Tycoon Deluxe-t Win7-en?? Mert ez nekem kimaradt és rám tört a retró Kép

#143 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 21. 15:53

Idézet

Valaki tudja, hogy indíthatnám el a Transport Tycoon Deluxe-t Win7-en?? Mert ez nekem kimaradt és rám tört a retró Kép
csak egyszeru"en rakd fel.. nekem eddig a w7 ne'l a STALKEr clear sky-t lesza'miitva mindenne'l bejo"tt:D

#144 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 16:04

Idézet

Idézet

csak egyszeru"en rakd fel.. nekem eddig a w7 ne'l a STALKEr clear sky-t lesza'miitva mindenne'l bejo"tt:D
mi volt a stalkerrel a baj?

#145 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 16:04

Idézet

Idézet

Ez nem jött be. Pedig xp kompatibilis verziót is próbáltam Kép

#146 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 16:06

Amúgy mitől van az, hogyha játszok, a w7 kilő egy csomó folyamatot, és a 450 MB RAM zabálása 340(!)-re esik vissza??

#147 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 16:12

Idézet

Amúgy mitől van az, hogyha játszok, a w7 kilő egy csomó folyamatot, és a 450 MB RAM zabálása 340(!)-re esik vissza??
ez elvileg a SuperFetch miatt van.Mikor belépsz a játékba kiüríti a memóriát hogy az erőforrásokat teljesen arra tudja fordítani,tehát a SuperFetch miatt betöltött állományokat is félredobja.Miután kilépsz,egy ideig biztos tölt vinyóról.Ilyenkor tölti vissza a programokat a RAMba.Ez Vistán is így volt.Ha kikapcsolod a SuperFetch-t elvileg csökkenhet a memóriafogyasztás és a kilépés utáni töltés is megszűnik viszont a programok lassabban töltődnek be indításkor hiszen nem lesznek az állományok kéznél a ramban.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#148 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 16:20

Idézet

Idézet

ez elvileg a SuperFetch miatt van.Mikor belépsz a játékba kiüríti a memóriát hogy az erőforrásokat teljesen arra tudja fordítani,tehát a SuperFetch miatt betöltött állományokat is félredobja.Miután kilépsz,egy ideig biztos tölt vinyóról.Ilyenkor tölti vissza a programokat a RAMba.Ez Vistán is így volt.Ha kikapcsolod a SuperFetch-t elvileg csökkenhet a memóriafogyasztás és a kilépés utáni töltés is megszűnik viszont a programok lassabban töltődnek be indításkor hiszen nem lesznek az állományok kéznél a ramban.
Akkor ez most végül is bazi jó (hogy írják!?) dolog :Đ Kösz az értelmes választ Kép

#149 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 16:22

Idézet

Idézet

Idézet

Ja ez engem is érdekelne. A SoC jól ment, a Clear Sky bajos?? Kép

#150 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 16:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ja ez engem is érdekelne. A SoC jól ment, a Clear Sky bajos?? Kép
Most a negyedik verzioot to"lto"m.... az eredetit mikor instala'lni akarom ERROrt va'g az arcomba az orosszal nem boldogulok... a Reloadedet kicsomagolni nem akarja.. ba'r ott lehet a torrentel van baj, most pedig to"lto"m a rippet szooval ele'gge' KAKA

#151 Felhasználó inaktív   Budwa 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:13

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Valaki tudja, hogy indíthatnám el a Transport Tycoon Deluxe-t Win7-en?? Mert ez nekem kimaradt és rám tört a retró Kép
  Ja ez engem is érdekelne. A SoC jól ment, a Clear Sky bajos?? Kép  
Most a negyedik verzioot to"lto"m.... az eredetit mikor instala'lni akarom ERROrt va'g az arcomba az orosszal nem boldogulok... a Reloadedet kicsomagolni nem akarja.. ba'r ott lehet a torrentel van baj, most pedig to"lto"m a rippet szooval ele'gge' KAKA
Nekem tökéletesen működik a Clear Sky! Direct X 9 és 10ben is. Semmi gond vele.

#152 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:27

Megpróbáltam futtatni rajta a BF2-t, de mindig kidob azzal a hibaüzenettel, hogy pnkbstrA.exe nem működik (nem tom pontosan, hogy írja). Mi lehet a baj Hogy oldjam meg?

#153 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:39

Idézet

Megpróbáltam futtatni rajta a BF2-t, de mindig kidob azzal a hibaüzenettel, hogy pnkbstrA.exe nem működik (nem tom pontosan, hogy írja). Mi lehet a baj Hogy oldjam meg?
Kompatibilis módban is?

#154 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:41

Idézet

Idézet

Kompatibilis módban is?
Mivan?:Đ

#155 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:44

Idézet

Idézet

Idézet

Kompatibilis módban is?
Ha az alkalmazáson (.exe) jobb gombbal kattintassz, a Tulajdonságok menüben kapsz olyat hogy Kompatibilis mód. Na ott beállítod mondjuk SP2-őre, és tádámm, az esetek többségében működik is Kép

#156 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:44

Idézet

Ha nem akarsz mutlizni, akkor az egyik megoldás, az hogy újratelepíted a játékot, és amikor rákérdez, hogy telepíteni akarod-e a Punkbuster-t akkor a nem-re nyomsz. Viszont ha kell a multi ... akkor Punkbuster is kell mert a legtöbb szerón használják.

#157 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:50

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kompatibilis módban is?
Ha az alkalmazáson (.exe) jobb gombbal kattintassz, a Tulajdonságok menüben kapsz olyat hogy Kompatibilis mód. Na ott beállítod mondjuk SP2-őre, és tádámm, az esetek többségében működik is Kép
Most ugrik a majom a vízbe, SP3-mal próbálkozok. Köszi:)

#158 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:51

(Ragna, nagyobb az aláírás, mint 3 komment :Đ)

#159 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:54

Idézet

Idézet

Ha nem akarsz mutlizni, akkor az egyik megoldás, az hogy újratelepíted a játékot, és amikor rákérdez, hogy telepíteni akarod-e a Punkbuster-t akkor a nem-re nyomsz. Viszont ha kell a multi ... akkor Punkbuster is kell mert a legtöbb szerón használják.
Hát án Project Realityzok, szóval muszály a PB:)

#160 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:58

Idézet

(Ragna, nagyobb az aláírás, mint 3 komment :Đ)
Van akinek 2-3x nagyobb ... nekem még a megszabott keret határán van. Szóval le lehet rólam szállni. Kép

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.