HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7

#101 Felhasználó inaktív   tDr1v3r 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 24. 21:03

Idézet

Ti hogy raktátok fel? kiírtátok lemezre vagy mi?
Bemountoltam daemontools-ba. Simán felkúszott úgy.
Xbox Live Gamertag: tDr1v3rHUN - twitter: @ben22eyes - deviantART: ben22eyes Ne csodálkozz, ha az írásmódod miatt nem veszlek komolyan... Kép

#102 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 05. 24. 21:08

Idézet

Idézet

Amugy a 64 bit mire jó? Jobb? Gyorsabb? Okosabb?
ha procira gondolsz akkor persze gyorsabb, márha a rendszer vagy game rendesen kihasználja, ha mint 64 bites rendszerre gondolsz ott sok jót nem tudok elmondani és sok program csak 32bitesen megy

Ez nem igaz. XP-nél még voltak gondok, de ma már minden 64 bites rendszer kompatibilis a 32-es alkalmazásokkal. Szóval emiatt nem kell aggódni, ma már semmi plusz probléma nincs a 64 bittel. Egyébként meg nagy előnye, hogy sokkal több RAM-ot támogat, mint a 32-es rendszerek (azok kb 4 gigát 'csak'), szal ma már az otthoni felhasználóknak is jól jühet a több memória, pláne, ha van egy nagymermóriás VGAjuk is.

FirstEye: persze, kiírtuk, ozt bootoltuk BIOSból, bár Vista képes vele egyszerűen frissíteni is, illetve gondolom XP-ből is lehet futtatni a telepítőt. Amúgy meg nem is tudtad volna megvenni, mivel még nincs belőle kész verzió. Ez a 'próba' meg még egy évig használható. Úgyhogy most először életemben legális Microsoft rendszerem van KépKépKép

#103 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 24. 21:11

Idézet

Ez nem igaz. XP-nél még voltak gondok, de ma már minden 64 bites rendszer kompatibilis a 32-es alkalmazásokkal. Szóval emiatt nem kell aggódni, ma már semmi plusz probléma nincs a 64 bittel. Egyébként meg nagy előnye, hogy sokkal több RAM-ot támogat, mint a 32-es rendszerek (azok kb 4 gigát 'csak'), szal ma már az otthoni felhasználóknak is jól jühet a több memória, pláne, ha van egy nagymermóriás VGAjuk is.

First Aye: persze, kiírtuk, ozt bootoltuk BIOSból, bár Vista képes vele egyszerűen frissíteni is, illetve gondolom XP-ből is lehet futtatni a telepítőt. Amúgy meg nem is tudtad volna megvenni, mivel még nincs belőle kész verzió. Ez a 'próba' meg még egy évig használható. Úgyhogy most először életemben legális Microsoft rendszerem van KépKépKép

Tényleg igazad van.
cd-re is rá fér? csak azért kérdem mert beszart a dvd íromKép

#104 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 24. 21:19

És ha nem akartok majd idegbajt kapni, akkor olyan tél környékén szedjétek le, mert ha jól olvastam jövő márciustól két óránkénti leállással fog majd figyelmeztetni arra, hogy ideje újítani a végleges verzióra. Kedves nem?Kép

#105 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 21:26

Idézet

Idézet

Idézet

Amugy a 64 bit mire jó? Jobb? Gyorsabb? Okosabb?
ha procira gondolsz akkor persze gyorsabb, márha a rendszer vagy game rendesen kihasználja, ha mint 64 bites rendszerre gondolsz ott sok jót nem tudok elmondani és sok program csak 32bitesen megy

FirstEye: persze, kiírtuk, ozt bootoltuk BIOSból, bár Vista képes vele egyszerűen frissíteni is, illetve gondolom XP-ből is lehet futtatni a telepítőt. Amúgy meg nem is tudtad volna megvenni, mivel még nincs belőle kész verzió. Ez a 'próba' meg még egy évig használható. Úgyhogy most először életemben legális Microsoft rendszerem van KépKépKép

nekem 64 bites Vistanál voltak gondok, XP-nél nemtudom, bár ez se ma volt ugyhogy lehet hogy arra is igaz amit szólsz
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#106 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 21:31

Idézet

És ha nem akartok majd idegbajt kapni, akkor olyan tél környékén szedjétek le, mert ha jól olvastam jövő márciustól két óránkénti leállással fog majd figyelmeztetni arra, hogy ideje újítani a végleges verzióra. Kedves nem?Kép
egyelőre még nem készülök felrakni, nincs kedvem újratenni mindenfélét most minden pöccre be van állítva, de majd ha kijön valami olyan game amihez kell, pl Alan Wake (jó tudom hogy Vista is jó de nekem XP-m van :Đ(volt Vistám is de összeakadt a bajusz :-D nah majd ha eljön az idő felrakom mert idáig csak pozitívat hallottam róla

#107 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 14:00

Idézet

Szerintetek erre a konfig-ra érdemes rárakni a windows 7-est?
2.4 ghz sima mezei
1280 mb sd ram
A9250 (128mb) videókari

Hol tudom megnézni, h hány bites az alaplapom? fent van everest, de azon belül?
http://www.szoftverb...ex.html?id=NO14 Töltsd le, futtasd, mindent megmutat, hogy mi jó és mit kéne frissíteni/ cserélni.

#108 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 15:13

cd-re nem fér rá, és xp alól frissíteni se lehet, csak teljes újrahúzással fog működni... úgyhogy akkor irratasd ki valakivel

#109 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 25. 15:19

Idézet

cd-re nem fér rá, és xp alól frissíteni se lehet, csak teljes újrahúzással fog működni... úgyhogy akkor irratasd ki valakivel
ok értem. Amúgy is teljesen újra akartam rakni.

#110 Felhasználó inaktív   tDr1v3r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 15:31

Idézet

Minek irassa ki? Mountolja be DaemonTools-ba, énis úgy raktam fel xp alól... felrakja elsőrészbe a telepítőfájlokat a vinyódra, utána pedig újraindul a gép és folytathatod a telepítést...
Xbox Live Gamertag: tDr1v3rHUN - twitter: @ben22eyes - deviantART: ben22eyes Ne csodálkozz, ha az írásmódod miatt nem veszlek komolyan... Kép

#111 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 25. 16:08

Idézet

Idézet

Minek irassa ki? Mountolja be DaemonTools-ba, énis úgy raktam fel xp alól... felrakja elsőrészbe a telepítőfájlokat a vinyódra, utána pedig újraindul a gép és folytathatod a telepítést...
De hát a Daemon Tools meg a többi mountoló progi is leáll a windows újraindításakor. Tehát ha a telepítő a boot menüből folytatja a telepítést, ahogy szokás, akkor esély sincs a DT-t betölteni, akkor meg nincs CDkép, tehát nincs telepítés. Na már most, ha neked ment, akkor valamit én biztos félreértek. Világosíts fel KépKépKép

#112 Felhasználó inaktív   tDr1v3r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 16:49

Idézet

Idézet

Idézet

De hát a Daemon Tools meg a többi mountoló progi is leáll a windows újraindításakor. Tehát ha a telepítő a boot menüből folytatja a telepítést, ahogy szokás, akkor esély sincs a DT-t betölteni, akkor meg nincs CDkép, tehát nincs telepítés. Na már most, ha neked ment, akkor valamit én biztos félreértek. Világosíts fel KépKépKép
Nem. Amikor win alól indítod a telepítést, akkor a telepítő felteszi a telepítéshez szükséges fileokat, restart, bootmenüből választ a win7, elindul, telepítés folytatódik tovább. Semmi dvd a meghajtóba, vinyóról olvassa.
(ha ígyse érthető, a képfájlból egy X mappába felmásolja a telepítőnek a filejait. Utána onnét fogja használni az installer a szükséges fileokat...)

#113 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 25. 17:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem. Amikor win alól indítod a telepítést, akkor a telepítő felteszi a telepítéshez szükséges fileokat, restart, bootmenüből választ a win7, elindul, telepítés folytatódik tovább. Semmi dvd a meghajtóba, vinyóról olvassa.
(ha ígyse érthető, a képfájlból egy X mappába felmásolja a telepítőnek a filejait. Utána onnét fogja használni az installer a szükséges fileokat...)
Ja, most már leesett, hát végül is rájöhettem volna :-D Amúgy elsőre megértettem :Đ

#114 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 17:40

Idézet

Idézet

Ja, most már leesett, hát végül is rájöhettem volna :-D Amúgy elsőre megértettem :Đ
én csak a zárójelben elmagyarázott szöveg alapján értettem meg Kép

#115 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 12:05

Miért van az, hogy 1 heti használat után már szarakodik nekem a win7? Kiírja, hogy Starting Windows, ezután meg 20-30 másodperces szünet, fekete képernyő. Nem tettem rá semmit, kivéve a Battlestation Pacific-et, a Windows Live programokat, FDM-t és a Kaspersky-t. Gondolom, nem az a baja, hogy az ikszpé ott van mellette:D

#116 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:49

Hello!

A Windows 7 RC kb. mennyi helyet foglal?

#117 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:51

Idézet

Hello!

64 bites 20 giga, a 32-es 16:)

#118 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:54

Idézet

Idézet

Hello!

Kép aztaq**a!!! Ez filmeket meg játékokat is telepít a Windows mellé vagy mitöl 16-20 giga ez??

#119 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:57

Idézet

Idézet

Idézet

Hello!

Kép aztaq**a!!! Ez filmeket meg játékokat is telepít a Windows mellé vagy mitöl 16-20 giga ez??
dehogy foglal annyit... nekem csak 8giga:) 20 gigás particio kell neki, a stabil futáshoz...

#120 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 21:03

Nálam: 8.175.893.014 byte. :Đ (7.61 GB)
!!!McLaren!!!

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4