HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7

#81 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 20. 18:30

Idézet

Hali! Én ma tenném fel a Win 7-et és azt szeretném megkérdezni, hogy melyik DVD író program megy rajta? Lehetőleg magyar legyen, nem értek angolulKép Azt hallottam hogy a Nero nem működik. Újraírható DVD-re írom, olyat sikerült venni, azért kérdezem, hogy melyik lenne a legjobb program. Ha tudtok akkor még ma válaszoljatok, szeretném ma este letudni.

hát nekem gond nélkül fut rajta a nero 9.2.6.0. nyugodtan próbáld ki...

#82 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 20. 18:36

Hello!

Azt szeretném kérdezni hogy mennyivel futnak lasabban a játékok a Win 7-en mint az Xp-n?Nemrég óta van DX 10-es kártyám és olvastam h ez már most jobb mint a Vista...

#83 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 18:37

Kép

Idézet

Idézet

Hali! Én ma tenném fel a Win 7-et és azt szeretném megkérdezni, hogy melyik DVD író program megy rajta? Lehetőleg magyar legyen, nem értek angolulKép Azt hallottam hogy a Nero nem működik. Újraírható DVD-re írom, olyat sikerült venni, azért kérdezem, hogy melyik lenne a legjobb program. Ha tudtok akkor még ma válaszoljatok, szeretném ma este letudni.

Én csak próbaverziósban találtam, az mai napra jó lesz, de akkor már a többinél is ezt használnámKép

#84 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 05. 20. 18:46

Idézet

Kép

Idézet

Idézet

Én csak próbaverziósban találtam, az mai napra jó lesz, de akkor már a többinél is ezt használnámKép

Ha emulálni is akarsz, akkor használj PowerDVD-t! (Deamon Tools nem kompatibilis, sem az Alcohol 120%, de a PowerDVD tökéletes). Amúgy meg Ashampo Burning Studio, profi ingyenes alternatíva a Nero helyett, magyarul. Ja és nem is zabál annyit :Đ Én azt ajánlom.

Ja és üdv itt, a GameKapcson!

#85 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 20. 18:50

Idézet

Idézet

Kép

Idézet

Idézet

Ha emulálni is akarsz, akkor használj PowerDVD-t! (Deamon Tools nem kompatibilis, sem az Alcohol 120%, de a PowerDVD tökéletes). Amúgy meg Ashampo Burning Studio, profi ingyenes alternatíva a Nero helyett, magyarul. Ja és nem is zabál annyit :Đ Én azt ajánlom.

Ezt tudom ajánlani:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#86 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 18:51

Idézet

az új Daemon Tools már jó én is azt használom." Changes in DT 4.30.4 compared to the previous version 4.30.3:
What's new: - Windows 7 beta supporting (SPTD 1.58); "

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#87 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 19:15

Idézet

Idézet

Kép

Idézet

Idézet

Köszi szépen, de nem hiszem, hogy "bonyolult" műveletekkel fogok próbálkozni. Még örölük, hogy úgy ahogy elboldogulok a géppel, eddig csak játszottam és semmi, most van az első komolyabb gépem. Sokszor fogjátok látni a nevem a segélykérős topicban:) ÉS köszi az üdvözletet is:)

#88 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 20. 20:03

Idézet

Idézet

az új Daemon Tools már jó én is azt használom." Changes in DT 4.30.4 compared to the previous version 4.30.3:
What's new: - Windows 7 beta supporting (SPTD 1.58); "
Kösz, ezt még sokszor fogom használni! KépKépKép Kép

#89 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 15:53

Tudtok valami jó letöltő programot, amivel a videókat menthetjük? A legtöbb csak a guglisat vagy youtubosat tölti, de nekem inkább a youtuberól ÉS mtv-co.hu-ról kéne. Relplayert próbáltam, de az az mtv-n csak a reklámot tölti:(

#90 Felhasználó inaktív   Bigyo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 17:50

Idézet

Hello!

Azt szeretném kérdezni hogy mennyivel futnak lasabban a játékok a Win 7-en mint az Xp-n?Nemrég óta van DX 10-es kártyám és olvastam h ez már most jobb mint a Vista...
Szia.Nem hogy lasabban,hanem érzékelhetően gyorsabbak mint xp-n.2hete van fenn a win 7 ,és lepróbáltam egy rakás játékkal.Mind jobban futott,mint xp-n./Nfsuc,codwaw,codmw,kane and lynch,biahh,timeshift,gta4,crysis 1-2/KépKép

#91 Felhasználó inaktív   Bigyo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 17:53

Idézet

Tudtok valami jó letöltő programot, amivel a videókat menthetjük? A legtöbb csak a guglisat vagy youtubosat tölti, de nekem inkább a youtuberól ÉS mtv-co.hu-ról kéne. Relplayert próbáltam, de az az mtv-n csak a reklámot tölti:(
Free Download Maneger,valamint a FlashGot.Az utóbbi egyszerűbb.

#92 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 24. 18:38

Idézet

Idézet

Hello!

Szia.Nem hogy lasabban,hanem érzékelhetően gyorsabbak mint xp-n.2hete van fenn a win 7 ,és lepróbáltam egy rakás játékkal.Mind jobban futott,mint xp-n./Nfsuc,codwaw,codmw,kane and lynch,biahh,timeshift,gta4,crysis 1-2/KépKép
Milyen konfigod van? Nekem csak egy Celeron 2,66 egymagos procim, egy GF 9600 GT VGA-val (ezzel már elégedett vagyok) és 1,5 g rammal nekem nagyjából olyan szintű mint az XP. Nagyjából minden úgy megy, mint az XP SP3-on, nem nagyon vettem észre különbséget. Erősebb géppel nyilván jobban ki fog ütközni a különbség (majd fél év múlva Kép). Addig is maradok hű Win7 felhasználó. Ajánlom hozzá a magyar nyelvi fájlt megkeresni, remek, kb 99%os fordítás! Megéri azt is leszedni Kép

#93 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 18:43

Idézet

Idézet

Ahogy látom, a FDM csak 32 bitest tud, nekem meg 64 bites van:( Vagy szedjem le bátran?

#94 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 24. 19:22

Idézet

Idézet

Idézet

Ahogy látom, a FDM csak 32 bitest tud, nekem meg 64 bites van:( Vagy szedjem le bátran?
Szerintem szedd le nyugodtam, a 64 bites oprendszerek elméletileg minden szinten támogatják a 32 bitre készült alkalmazásokat. Vista óta nincs is ezzel gond.

#95 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 19:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem szedd le nyugodtam, a 64 bites oprendszerek elméletileg minden szinten támogatják a 32 bitre készült alkalmazásokat. Vista óta nincs is ezzel gond.
Az a baj, hogy az FDM sem tölt le az MTV-ről. Pedig én onnan tölteném le a koncerteket, már így is párat leszedtek. A FlashGot meg csak Firefoxos úgy látom, de nekem most (még) megfelel az új IE. :Đ):

#96 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 24. 19:57

Szerintetek erre a konfig-ra érdemes rárakni a windows 7-est?
2.4 ghz sima mezei
1280 mb sd ram
A9250 (128mb) videókari

Hol tudom megnézni, h hány bites az alaplapom? fent van everest, de azon belül?

#97 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 24. 20:08

Idézet

Szerintetek erre a konfig-ra érdemes rárakni a windows 7-est?
2.4 ghz sima mezei
1280 mb sd ram
A9250 (128mb) videókari

Hol tudom megnézni, h hány bites az alaplapom? fent van everest, de azon belül?
A procira gondolsz? Mert abból van 32 meg 64 bites. X64 meg X86 architektúrájú. Azonkívül az alaplapnak van cache-a, de az általában elég szokott lenni mindenhez, amit támogat. A prockód meg valószínűleg 32 bites, még az újabbak közül is sok nem támogatja a 64 bitet. Amúgy meg sín mind1, ha nem tudod, akármire simán fel tudod nyomni a 32 bites oprendszereket, ilyen gépnél úgy sem lenne még értelme a 64 bitnek. A gépre talán felmegy, de kevés a ramod, illetve a videókártyád is. Ha Vistád van, válts mindenképpen, ha meg XP-d, azt mondom, még várj. Lehet, hogy a végső verzión még optimalizálnak, illetve hogy addig jobb géped lesz. Próbálkozni mindenesetre azért lehet Kép

#98 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 24. 20:15

Idézet

A procira gondolsz? Mert abból van 32 meg 64 bites. X64 meg X86 architektúrájú. Azonkívül az alaplapnak van cache-a, de az általában elég szokott lenni mindenhez, amit támogat. A prockód meg valószínűleg 32 bites, még az újabbak közül is sok nem támogatja a 64 bitet. Amúgy meg sín mind1, ha nem tudod, akármire simán fel tudod nyomni a 32 bites oprendszereket, ilyen gépnél úgy sem lenne még értelme a 64 bitnek. A gépre talán felmegy, de kevés a ramod, illetve a videókártyád is. Ha Vistád van, válts mindenképpen, ha meg XP-d, azt mondom, még várj. Lehet, hogy a végső verzión még optimalizálnak, illetve hogy addig jobb géped lesz. Próbálkozni mindenesetre azért lehet Kép
jaj a lényeget nem mondtam, nem megvenni akarom, hanem csak a próba verziót letölteni és azt felrakni.
Köszi a segítséget, de szerintem felrakom rá, mert ha gyenge lenn akkor még mindig felrakhatom az xp-t, meg amúgy is nyár végén lesz meg az új gép.
Ti hogy raktátok fel? kiírtátok lemezre vagy mi?

#99 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 20:20

Amugy a 64 bit mire jó? Jobb? Gyorsabb? Okosabb?

#100 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 20:45

Idézet

Amugy a 64 bit mire jó? Jobb? Gyorsabb? Okosabb?
ha procira gondolsz akkor persze gyorsabb, márha a rendszer vagy game rendesen kihasználja, ha mint 64 bites rendszerre gondolsz ott sok jót nem tudok elmondani és sok program csak 32bitesen megy
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »