HWSW Informatikai Kerekasztal: Batman: Arkham Asylum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Batman: Arkham Asylum

#281 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 16. 18:44

Nem értem...youtubeon kerestem/keresem...szótáraztam ki a szavakat...utána írtam..de amennyit itt oltogatjátok a jónépet, hogy egyből írnak, a helyett rég le lehetett volna írni, mit kell csinálni itt....
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#282 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 18:56

Idézet

Nem értem...youtubeon kerestem/keresem...szótáraztam ki a szavakat...utána írtam..de amennyit itt oltogatjátok a jónépet, hogy egyből írnak, a helyett rég le lehetett volna írni, mit kell csinálni itt....
beírod youtube-ra h Let's play Batman Arkham Asylum part xx és megnézed a vidit:) Én is mikor elakadtam, megkerestem és megnéztem :Đ Nem kell itt egyből felháborodni, hogy oltják a népet, csak segíteni akarunk!:-DKép

#283 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 19:08

A Scarecrow-os részek rohadt jól meg lettek csinálva!

SPOILER mikor hallani hogy lelövik Bruce szüleit és hirtelen kisgyerek leszel az a Dark Knightba volt nem?SPOILER

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#284 Felhasználó inaktív   Iwashi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 16. 19:54

Idézet

A Scarecrow-os részek rohadt jól meg lettek csinálva!

SPOILER mikor hallani hogy lelövik Bruce szüleit és hirtelen kisgyerek leszel az a Dark Knightba volt nem?SPOILER
Az egész játék rohadt jól meg lett csinálva!Kép Modjuk a SPOILER dekódolós résznél amikor Harley fellógat 2 őrt és kevés időd van deaktiválni 3 terminált SPOILER már a hajamat téptem. Amúgy meg a "Did anyone catch the game last night?" nagyon jó poén volt.Kép Többet nem árulok el. Remélem a többség érti melyik részre gondolok.Kép

#285 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 20:27

Idézet

Idézet

beírod youtube-ra h Let's play Batman Arkham Asylum part xx és megnézed a vidit:) Én is mikor elakadtam, megkerestem és megnéztem :Đ Nem kell itt egyből felháborodni, hogy oltják a népet, csak segíteni akarunk!:-DKép
De a "Batman Arkham Asylum Walkthrough" is jó...én azon nézem a játékokat! (legalábbis hogy milyenek)
Kép

#286 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 20:35

Idézet

Idézet

Idézet

De a "Batman Arkham Asylum Walkthrough" is jó...én azon nézem a játékokat! (legalábbis hogy milyenek)
jah az is igaz...

#287 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 20:36

Idézet

Idézet

Helló mindenki! Lenne egy fontos kérdésem. Lehet hogy nagyon béna vagyok de nem tudom hogy, hogy kell elíndítani a PS3-mas Joker-es DLC-t. Már letöltöttem, telpítettem de aztán hogy tudok játszani vele?? Légyszi segítsetek.
Meik storeról töltötted le és mien a játékod regioja?
USA store-ról, a játékot nem tudom de itt vettem Magyarországon A Platinumshop-ban
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#288 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 21:41

Idézet

Idézet

Idézet

Helló mindenki! Lenne egy fontos kérdésem. Lehet hogy nagyon béna vagyok de nem tudom hogy, hogy kell elíndítani a PS3-mas Joker-es DLC-t. Már letöltöttem, telpítettem de aztán hogy tudok játszani vele?? Légyszi segítsetek.
USA store-ról, a játékot nem tudom de itt vettem Magyarországon A Platinumshop-ban
Akkor az lesz a baj! A játék tokjának a hátulján jelzi egy földgom és egy szám(1 aszem amcsi 2 európa). Minden bizonnyal neked európai van de ahhoz nemjó az USA Storeról leszedett DLC. Az UK-ról kellett vna leszedni. Igy most kidobtál az ablakon egy kis pénzt. Am azért nézd meg meik szám van a tokon.

#289 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 21:46

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor az lesz a baj! A játék tokjának a hátulján jelzi egy földgom és egy szám(1 aszem amcsi 2 európa). Minden bizonnyal neked európai van de ahhoz nemjó az USA Storeról leszedett DLC. Az UK-ról kellett vna leszedni. Igy most kidobtál az ablakon egy kis pénzt. Am azért nézd meg meik szám van a tokon.
Szerencsére ingyenes a DLC! De kösz a tippet, akkor regizek UK-store-ra és onnan leszedem.
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#290 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 21:48

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szerencsére ingyenes a DLC! De kösz a tippet, akkor regizek UK-store-ra és onnan leszedem.
Akkor nagy mákod van!:Đ

#291 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 11:04

EZMIEZ?!?! SPOILER mentem nyugiba Batmannel mikor színes csíkok lettek a képernyőn és jött 1 videó ahogy Joker vezeti a Batmobilet (skipnél B betű helyett egy rózsaszín J betű van) és batman ül elájulva.Most meg Batmant viszik abban íz izében és jokerrel meek.Ez most miez? nem is megyek többet Batmannel?

WTF?! most meghaltam és újraéledtem.Ez megint csak Scarecrow műve? mostmár végképp nem értek semmit KépSPOILER

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#292 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 11:23

Idézet

EZMIEZ?!?! SPOILER mentem nyugiba Batmannel mikor színes csíkok lettek a képernyőn és jött 1 videó ahogy Joker vezeti a Batmobilet (skipnél B betű helyett egy rózsaszín J betű van) és batman ül elájulva.Most meg Batmant viszik abban íz izében és jokerrel meek.Ez most miez? nem is megyek többet Batmannel?

WTF?! most meghaltam és újraéledtem.Ez megint csak Scarecrow műve? mostmár végképp nem értek semmit KépSPOILER
Megadtad magadnak a választ is.

#293 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 11:27

Idézet

Idézet

Megadtad magadnak a választ is.
Jah,most ott szenvedek,mindig észrevesz :Đ SPOILER de amikor lelőtt joker akkor kiírta hogy hajoljak el.Most mi van ha elhajolok? 2 féle képpen lehet tovább vinni? SPOILER

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#294 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 12:13

Youtubeon néztem videót...ahol épp tartok, és úgy csinálták, hogy batman ent ült ilyen oroszlánon...amiken lehet ugrálni...épp lesben volt, és felhúzta valahogy az embert, és eldobta onnan fentről..ezt hogy lehet..simán azzal a kampókilövővel? :Đ
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#295 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 12:19

Idézet

Youtubeon néztem videót...ahol épp tartok, és úgy csinálták, hogy batman ent ült ilyen oroszlánon...amiken lehet ugrálni...épp lesben volt, és felhúzta valahogy az embert, és eldobta onnan fentről..ezt hogy lehet..simán azzal a kampókilövővel? :Đ
upgrade vagy tudom is én hogy hívják a játékban. Lényeg, hogy ez egy felvehető képesség. Igazából túl sokszor nem lehet használni, mivel ritka az olyan eset, hogy épp a gargoye ("oroszlán") alatt legyen a delikvens. Azért egyszer kétszer jól jött.

#296 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 13:24

Idézet

Idézet

upgrade vagy tudom is én hogy hívják a játékban. Lényeg, hogy ez egy felvehető képesség. Igazából túl sokszor nem lehet használni, mivel ritka az olyan eset, hogy épp a gargoye ("oroszlán") alatt legyen a delikvens. Azért egyszer kétszer jól jött.
Inverted Takedown.Ezt fejleszd.És igen csak Gargoyle-on lehet használni,demóba mindig azzal szórakoztam hogy mindenkit fellógattam :-D

Kezd feldühíteni a játék...elegem van a fegyveres lopakodós részekből.Egyet elkapsz silenceddel aztán már párba mennek és szinte lehetetlen túlélni.Mindenképp észre vesznek és szitává lőnek...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#297 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 13:40

Idézet

Idézet

Idézet

Inverted Takedown.Ezt fejleszd.És igen csak Gargoyle-on lehet használni,demóba mindig azzal szórakoztam hogy mindenkit fellógattam :Đ

Kezd feldühíteni a játék...elegem van a fegyveres lopakodós részekből.Egyet elkapsz silenceddel aztán már párba mennek és szinte lehetetlen túlélni.Mindenképp észre vesznek és szitává lőnek...
Egyszerű trükk. Nyirj ki egyet csendben. Rakj mellé robbanós ragacsot, bújj el. Ha jönnek a többiek és megnézik miújság (azaz szépen körbeállják az elintézett csókát) robbants. Így egyszere ki lesz ütve mind. Amíg feltápászkodnak egyet minimum le tudsz verni.

Spoiler: az a rész az igazán szívatós mikor bombákat raknak a gargoylokra így nem lehet gyorsan elmenekülni.

#298 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 13:41

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Inverted Takedown.Ezt fejleszd.És igen csak Gargoyle-on lehet használni,demóba mindig azzal szórakoztam hogy mindenkit fellógattam :-D

Egyszerű trükk. Nyirj ki egyet csendben. Rakj mellé robbanós ragacsot, bújj el. Ha jönnek a többiek és megnézik miújság (azaz szépen körbeállják az elintézett csókát) robbants. Így egyszere ki lesz ütve mind. Amíg feltápászkodnak egyet minimum le tudsz verni.

Spoiler: az a rész az igazán szívatós mikor bombákat raknak a gargoylokra így nem lehet gyorsan elmenekülni.
Tééényleg,jó ötlet! köszi! :Đ

Amúgy igen,ott már jártam.Az a rész volt a demóba is csak ott sokkal könnyebb volt.

Ja egyébként már tölthető hozzá a DLC.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#299 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 14:19

Idézet

EZMIEZ?!?! SPOILER mentem nyugiba Batmannel mikor színes csíkok lettek a képernyőn
KépSPOILER
Itt én is beszartam hogy a TV-vel lett valami gond, egyből kapcsoltam is ki Kép Aztán vissza, és akkor már rájöttem ez a játék része. :Đ

#300 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 14:41

Idézet

Idézet

EZMIEZ?!?! SPOILER mentem nyugiba Batmannel mikor színes csíkok lettek a képernyőn
KépSPOILER
Itt én is beszartam hogy a TV-vel lett valami gond, egyből kapcsoltam is ki Kép Aztán vissza, és akkor már rájöttem ez a játék része. :Đ
Én az Xboxra gondoltam,egyből megnéztem 3 ledes lett-e Kép Aztán a videónál néztem miért kezdődött újra a játék :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14