HWSW Informatikai Kerekasztal: Batman: Arkham Asylum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Batman: Arkham Asylum

#321 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 18. 13:37

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

És ennek 100%-nál van vége?

Vagy úgy mint GTA-nál, hogy ilyen 65-70%?

Nem 100%-nál van vége, hanem kb 60-nál. Annyira már nem emlékszem.
Ez nagyban függ attól hogy mennyi Riddle feladványt oldottál meg, és hogy mennyi Challanget!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#322 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 15:05

Ti nem tévedtetek el egy-egy épületben? :Đ most próbálom összeszedegetni a maradék riddler cuccot,de már másodszorra tévedek el...20 szellőző járaton keresztül kell bejutni :-D térkép meg nálam most egy elblokádolt ajtót mutat kijáratnak xD

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#323 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 15:49

Halljátok mivan ha le van zárva az egyetlen kijárat? SPOILER ott vagyok ahol bane-nel kellett küzdeni,aztán miután kinyírtuk batman elmenekült azzal a zsinórral amit kilő.SPOILER Na de most hova? merre? nem tudok kijutni Kép

ja és bocs a dupla postért.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#324 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 18. 16:51

Volt szerencsém kipróbálni, szerintem olyan mint az AC a MGS és a Manhunt egyben xD

#325 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 17:07

Idézet

Volt szerencsém kipróbálni, szerintem olyan mint az AC a MGS és a Manhunt egyben xD

Hát ja...csak nincs benne se kard, lovagolni se lehet,és Batman ruhájának a színe sem változik ha a falhoz tapadsz, robotokat is hiányolom, am. stimmelKép

De AC beütése van...:Đ

Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#326 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 17:36

Idézet

Idézet

Hát ja...csak nincs benne se kard, lovagolni se lehet,és Batman ruhájának a színe sem változik ha a falhoz tapadsz, robotokat is hiányolom, am. stimmelKép

de Batman ruhájába az a jó, hogy meglátszanak rajta dolgok :-D Hátán, mellén, arcán, lábán, kezén, stb :)

#327 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 19:32

Ha egy szellőzőbe nem tudok fellőni az F-el, fel se kínálja..más felé pedig nem tudok menni...olyankor mi van? :Đ

42%-nál tartok :-D

Playstation 3 60 GB

#328 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 20:13

Szedtem le hozzá új cracket...így elindul a játék..és automatikusan az elejéről kezdi...miért?

Szóval ott kezdi, hogy Batman kíséri be Jokert.... :Đ

Playstation 3 60 GB

#329 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 18. 20:30

Idézet

Idézet

Hidd el ennyit én is levettem a játékról Kép

#330 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 19. 06:31

Valaki válaszolna rá légyszives? Kép

Új crackel mért kezdi előről a játékot?

Játék elején megkérdezi, hogy akarok-e újat kezdeni...mondom nem, erre visszamegy a főmenübe, ahol entert kell nyomni...ha igenre megyek, újrakezdi..miért?:Đ

Akkor kezdhetem előről?:-D

Playstation 3 60 GB

#331 Felhasználó inaktív   hala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 19. 08:01

na végre kipörgettem jó játék volt bár szerintem még nem kéne elkiabálni hogy az év játéka.

#332 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 19. 08:38

Idézet

Valaki válaszolna rá légyszives? Kép

Játék elején megkérdezi, hogy akarok-e újat kezdeni...mondom nem, erre visszamegy a főmenübe, ahol entert kell nyomni...ha igenre megyek, újrakezdi..miért?:Đ

Akkor kezdhetem előről?:-D

Azért mert grabber hibád volt, a grabber az amikor nem tudod kilőni a batkábelt, és ha aztakarod hoyg jó legyen, újra kell kezdened, mert a bug a mentésedben is benne van...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#333 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 19. 09:09

Idézet

Idézet

Valaki válaszolna rá légyszives? Kép

Játék elején megkérdezi, hogy akarok-e újat kezdeni...mondom nem, erre visszamegy a főmenübe, ahol entert kell nyomni...ha igenre megyek, újrakezdi..miért?:-D

Akkor kezdhetem előről?:)

Azért mert grabber hibád volt, a grabber az amikor nem tudod kilőni a batkábelt, és ha aztakarod hoyg jó legyen, újra kell kezdened, mert a bug a mentésedben is benne van...
jaja én is megszívtam vele :Đ

#334 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 17:54

Nem tudom higy linkelte-e ezt már valaki, de itt egy normális PhysX összehasonlítás . Remélem holnap megérkezik a boltokba a játék, mert még mindig nem elérhető se az 576-nál, se a CDGalaxisnál. :,(

#335 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 20:15

elakatam amikor van kopicánió hogy a-d ball gom és jobb gombot kell nyomni de akkor se sikerült hogy csinájam hogy sikerüjön???

#336 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 20:25

Idézet

elakatam amikor van kopicánió hogy a-d ball gom és jobb gombot kell nyomni de akkor se sikerült hogy csinájam hogy sikerüjön???
KHM Fordítanék hogy a buta népség is megértse rendben depi?
Depi ezt akarta: "Elakadtam amikor van az a kombináció hogy a+bal gomb és jobb gombot kell nyomni de akkor se sikerült. Hogy csináljam meg hogy sikerüljön?"

#337 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 20:27

" [font=" Tahoma, serif; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]a-d ball gom "

Ebből hogy a fenébe jöttél rá, hogy a + bal gomb a helyes megoldás?Kép Mert a többit még érteném is lexikon nélkül, de ez...[/font]

#338 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 20:32

Idézet

" [font=" Tahoma,serif; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]a-d ball gom "

Ebből hogy a fenébe jöttél rá, hogy a + bal gomb a helyes megoldás?Kép Mert a többit még érteném is lexikon nélkül, de ez...[/font]
Mostanság vágom amit depi ír :ĐKép

#339 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 21:04

Idézet

Idézet

" [font=" Tahoma,serif; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]a-d ball gom "

Mostanság vágom amit depi ír :ĐKép
Szóval.....akkor nagyon beütötted a fejed?Kép

Nemrég végeztem a játékkal. Mondanom sem kell, hogy szerintem is az eddigi legjobb Batman/szuperhősös program lett! Fenomenális!

SPOILEREK lesznek, így aki nem vitte végig a játékot, az becsukott szemmel olvassa végig a véleményemet.

Csak egyetlen dolog húzza le nagyon a játékot, az pedig az a rendszer, amit a főellenségeknél használnak. Hogy is mondjam, nem azt vártam, hogy péppé zúzok vagy hatvan palit, míg a főellenség(ek) egy villanypózna tetejéről drukkolnak nekik, popcornt rágcsálva, és limonádét szürcsölve, majd néha-néha nagy nehezen lejönnek onnan, hogy egyszer megüthessem őket, és hogy egyből vissza is csücsülhessenek a kényelmes duc tetejére. Ez nem élvezetes, pláne hogy az utána lévő animációban arról papolnak hogy ők hogy lezúzták a képem, mikor jóformán sz*rt sem csináltak. *Hé, Joker, csak elárulom hogy nem te öltél meg, hanem az a névtelen pali a stukkerrel....* Néha idegesítő ez a dolog. A Killer Croc "csata" sem volt valami kiemelkedő élmény. Fél órát azzal tölt az ember, hogy lassan megy, és minden két percben hozzácsapunk Croc pajtáshoz egy batarangot. Meh. Egész végig azt a csatát tízelték, és csak ez lett belőle. Kár.
De valószínűleg sokkal rosszabb is lehetett volna a játék. Így simán megérdemel 9 pontot. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Viszont! *Nehézségi fokozattól függ, hogy hogyan végződik a játék? Mert Bane helyett most Dr. Crane keze nyúlt az utolsó doboz genyáért.
Minden befejezésnél más a vidi? Vagy pedig attól függ, hogy milyen szinten végeztünk a játékkal, és/vagy hogy hány százalékra teljesítettük
?*

#340 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 21:08

Idézet

SPOILEREK lesznek, így aki nem vitte végig a játékot, az becsukott szemmel olvassa végig a véleményemet.

Csak egyetlen dolog húzza le nagyon a játékot, az pedig az a rendszer, amit a főellenségeknél használnak. Hogy is mondjam, nem azt vártam, hogy péppé zúzok vagy hatvan palit, míg a főellenség(ek) egy villanypózna tetejéről drukkolnak nekik, popcornt rágcsálva, és limonádét szürcsölve, majd néha-néha nagy nehezen lejönnek onnan, hogy egyszer megüthessem őket, és hogy egyből vissza is csücsülhessenek a kényelmes duc tetejére. Ez nem élvezetes, pláne hogy az utána lévő animációban arról papolnak hogy ők hogy lezúzták a képem, mikor jóformán sz*rt sem csináltak. *Hé, Joker, csak elárulom hogy nem te öltél meg, hanem az a névtelen pali a stukkerrel....* Néha idegesítő ez a dolog. A Killer Croc "csata" sem volt valami kiemelkedő élmény. Fél órát azzal tölt az ember, hogy lassan megy, és minden két percben hozzácsapunk Croc pajtáshoz egy batarangot. Meh. Egész végig azt a csatát tízelték, és csak ez lett belőle. Kár.
De valószínűleg sokkal rosszabb is lehetett volna a játék. Így simán megérdemel 9 pontot. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Viszont! *Nehézségi fokozattól függ, hogy hogyan végződik a játék? Mert Bane helyett most Dr. Crane keze nyúlt az utolsó doboz genyáért.
Minden befejezésnél más a vidi? Vagy pedig attól függ, hogy milyen szinten végeztünk a játékkal, és/vagy hogy hány százalékra teljesítettük
?*

Mindig más,nem a szinttől függ.Engem igazán egy dolog b*szott fel: SPOILER hogy jokert állati könnyű volt legyőzni....nem is vele harcoltam,hanem az embereivel...tulajdonképp alig tudtak hozzám érni.Az egyetlen főellenség volt ahol nem haltam meg 1x se,életet is alig vettek le.Meg valahogy fura volt,mintha Crash Bandicootos főellenség lett volna,esküszöm olyan érzés volt. SPOILER

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16