HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Shift - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Shift

#101 Felhasználó inaktív   jjulio 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 03. 12:44

hat szerintem a GRID se vmi nagy jatek :Đ
www.vizipipa.eu <-----nagyon flash oldal :)

#102 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 04. 20:54

Újabb trailer: http://www.gametrail...-need-for/55380
Kép
Kép
Kép

#103 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 08. 12:03

videó-omlás!
Kép
Kép
Kép

#104 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 14. 07:39

Nos engem valami megfogott a játékban, pl.: a menü,zene,tuningolás. A grafika végre nagyon jól sikerült,ami felveheti a versenyt akár a forza,vagy granturismo játékkal. Az irányítás szerintem is ratyi,de még pár óra és lejön az xbox360-omra,és meglátjuk ,hogy milyen is lett valójában. Nekem tetszik,mégha nem is a régi hangulatot tükrözi a játék,de akik régen utálták,és pl a granturismo-t szerették,és ehhez hasonlókat, azoknak ez a játék egyfajta megváltás lesz:D

Ha pontoznom kéne,csak így látásból a játékot : 8,9/10

De majd ha ma lejött és kipróbáltam,remélem ez a pont még nőhet akár 10-re

Röviden annyit mondanék még: Üdvözlünk Need for Speed újra a játékok világában.

XBOX360 250GB

#105 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 14. 13:49

Hd Gameplay: http://www.youtube.c...h?v=85kwy4qMRT0
Annakellenére, hogy a zászlótartó csaj az elején benne áll a kocsiban (?) a hangok és a vizualitás nekem nagyon bejön. Ahogy felsípol, és ahogy lecsipog a turbó... ahogy elhomályosodik a dashboard nagy sebességnél... ezek nagyon jók!
Én azt mondom, nehogy cska kipróbálom, hanem már már várom ezt a NFS-t.

Kép
Kép
Kép

#106 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 14. 14:00

szerintetek menne egy 4 éves kormánnyal ami jó ps2-höz és pc-hez?már vagy 1,5 éve nem használtam így nem tudom hogy a mostani játékokhoz jó-e.mert ha jó akkor beüzemelem ehez:)

#107 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 14. 14:03

Idézet

Annakellenére, hogy a zászlótartó csaj az elején benne áll a kocsiban (?) a hangok és a vizualitás nekem nagyon bejön. Ahogy felsípol, és ahogy lecsipog a turbó... ahogy elhomályosodik a dashboard nagy sebességnél... ezek nagyon jók!
no, ez a videjó visszanyerte a bizalmamat. :Đ nem ráng a kormány, ránézésre normálisan irányítható, ez jó. a fizikája milyen lesz, azt meg kituggya? :-D jó-jó, nem szimulátor, nem is várom tőle ezt az érzést. :) amikor elindult az autóval a srác Laguna Seca-ban, akkor a vizuális dolgok, -főként- a hangok alapján nekem a GTR és Race részek jutottak egyből eszembe, ez viszont bizakodásra ad okot. :) ám az arc, elég béndzsán terelgette azt a rönyót...:)

#108 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 14. 14:59

Idézet

Idézet

no, ez a videjó visszanyerte a bizalmamat. :Đ nem ráng a kormány, ránézésre normálisan irányítható, ez jó. a fizikája milyen lesz, azt meg kituggya? :-D jó-jó, nem szimulátor, nem is várom tőle ezt az érzést. :) amikor elindult az autóval a srác Laguna Seca-ban, akkor a vizuális dolgok, -főként- a hangok alapján nekem a GTR és Race részek jutottak egyből eszembe, ez viszont bizakodásra ad okot. :) ám az arc, elég béndzsán terelgette azt a rönyót...:)
Jah,nagyon bénán vezet :) egyébként a játék jó,nekem egyre jobban tetszik.Bár az elején az a csaj az autó közepében b*basz,szép kis bug :) csak kár hogy megint nincs szabadon bejárható terület...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#109 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 14. 17:02

na sikerült beüzemelni a kormányt szal én tuti kipróbálom.most nagyon happy vagyok :Đ

#110 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 14. 18:14

GT Preiew HD

Nekem egyre jobban tetszik, bár az NFS-ek mindig is tetszettek (kivéve az undercover). Szóval várom. Biztos hogy nem egy szimuláció lesz de ha nem azt várod tőle akkor nem fogsz csalódni. A GT5 megjelenéséig biztos jó móka lesz. Persze a vásárlás elött egy tesztet megvárok.
Demo lesz belőle és ha igen mikor?

#111 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 14. 18:14

Csatlakoznék az előttem szólokhoz, jó pár éve már hogy ez az első NFS amit már ténylegesen várok, lehet azért mert erőteljesen hasonlít a Grid-re vagy az is lehet hogy ez az NFS tényleg jó lesz. Remélem azért azokat a "kis" bugokat javították. Kép Kitartás srácok, a héten már égethetjük azokat a gumiabroncsokat! Kép
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#112 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 08:53

Megjelent az NFS SHIFT !!!! :Đ mondjuk nekem már 3napja mevan írottba, de az nem ugyan az az érzés mintha za eredetit fognád a kezedben :-D
XBOX360 250GB

#113 Felhasználó inaktív   pettung 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 09:19

szevasztok srácok...a Shiftet le lehet e már valahonnan tölteni PC re?

#114 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 09:20

Idézet

Megjelent az NFS SHIFT !!!! :Đ mondjuk nekem már 3napja mevan írottba, de az nem ugyan az az érzés mintha za eredetit fognád a kezedben :-D
Hol marad az öröm, mikor szagolgathatod a frissen bontott csomag illatát? Mikor böngészgetheted a kis könyvecskét? Mikor berakhatod a polcra a többi játék közé? Mikor gond nélkül játszhatsz online? Kép

#115 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 15. 09:43

Idézet

Idézet

Megjelent az NFS SHIFT !!!! :) mondjuk nekem már 3napja mevan írottba, de az nem ugyan az az érzés mintha za eredetit fognád a kezedben :)
Hol marad az öröm, mikor szagolgathatod a frissen bontott csomag illatát? Mikor böngészgetheted a kis könyvecskét? Mikor berakhatod a polcra a többi játék közé? Mikor gond nélkül játszhatsz online? Kép
a nídfórspíd necces...lehet, hogy örömködsz amíg kibontod, nézegeted, de telepítés után lehet egy gyors uninstall lesz a vége:), majd látogatást teszel az ea fórumán:). sajna a pakliban benne van ez is. 12 papírt kidobni az abakon...az, hogy demot csak szept vége,okt elején adnak ki...azért, hogy sokan meg vegyék látatlanba, mert lehet, hogy a demo után a kutyának sem kellene? vagy tényleg ennyire jól összerakták, hogy demo nélkül kimerik adni, mert annyira jó? annyit tesztelték, hogy bugmentes? (a tegnapi video azért ütött :Đ) mindegy, ma vagy holnap megtudhassuk...:-D nfs-t elvből nem vásárolok. :):):)

#116 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 09:53

Idézet

a nídfórspíd necces...lehet, hogy örömködsz amíg kibontod, nézegeted, de telepítés után lehet egy gyors uninstall lesz a vége:), majd látogatást teszel az ea fórumán:). sajna a pakliban benne van ez is. 12 papírt kidobni az abakon...az, hogy demot csak szept vége,okt elején adnak ki...azért, hogy sokan meg vegyék látatlanba, mert lehet, hogy a demo után a kutyának sem kellene? vagy tényleg ennyire jól összerakták, hogy demo nélkül kimerik adni, mert annyira jó? annyit tesztelték, hogy bugmentes? (a tegnapi video azért ütött :Đ) mindegy, ma vagy holnap megtudhassuk...:-D nfs-t elvből nem vásárolok. :):):)
Türelem GK review-t terem. Kép
Szerintem két napon belül lesz egy teszt itt is. Mondjuk engem annyira nem érdekel az NFS a Carbon óta, az volt az utolsó türhető( de közepesnél nem jobb ) játék a sorozatból.
Inkább már DIRT 2.

Szerk: Hopp!

#117 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 15. 10:50

Valaki látoitt már olyan felvételt, képet, vagy videot, amin ténylegesen törnek a kocsik? Nem az olyan egy-két másodperces bevillanásokra gondolok, amit az alant linkelt videoban is látni. Olyanokra gondolok, amikor ténylegesen bemutatják, hogy miként törnek a járművek. Mert eddig én még ilyet nem láttam. Az a baj, hogy a prostreetnél is beharangozták az "elképesztő törésmodelleket". Aztán mit kaptunk? Egy rakás scripthalmazt és nulla látványosságot.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#118 Felhasználó inaktív   adam0527 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 13:45

ne félj szerintem törnek azok a kocsik.
nem lehet olyan bonyolult nekik megcsinálni.

#119 Felhasználó inaktív   FulhamNorby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 13:57

Idézet

ne félj szerintem törnek azok a kocsik.
nem lehet olyan bonyolult nekik megcsinálni.
Mindig a licenszek miatt nyávogtak.Mármint, hogy az miatt nem törnek a kocsik.Most kíváncsi leszek, hogy ténylegesen törni fognak-e...

#120 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 15. 14:15

Idézet

Valaki látoitt már olyan felvételt, képet, vagy videot, amin ténylegesen törnek a kocsik? Nem az olyan egy-két másodperces bevillanásokra gondolok, amit az alant linkelt videoban is látni. Olyanokra gondolok, amikor ténylegesen bemutatják, hogy miként törnek a járművek. Mert eddig én még ilyet nem láttam. Az a baj, hogy a prostreetnél is beharangozták az "elképesztő törésmodelleket". Aztán mit kaptunk? Egy rakás scripthalmazt és nulla látványosságot.
ahogy nézegettem a gameplayeket törnek de csak lájtosan...szélvédő megreped plusz egy-két horpadás...
de igazából sehol sem igyekeztek bemutatni a törésmodellt szóval én nem várnék sokat ilyen téren

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.