HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Shift - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Shift

#81 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 30. 22:00

sőt, én vagyok hülye:D én ezt mind az 5. sebességből vettem, fogjuk rá hogy jól is emlékeztem, viszont gyorsításnál nem abs, hanem a tc akadályozza meg a kipörgést
ittvan minden ami keveredik:)

#82 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 08. 08. 16:36

http://www.gamersyde...o-12314_en.html
Kép
Kép
Kép

#83 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 09. 20:43

Nah tudtam én, hogy nem lesz ez szimulátor, de nekem nem is baj, a lényeg hogy jó lett Kép (ha igaz amit a GK ír, márpedig az csakis színtiszta igazság lehet Kép
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#84 Felhasználó inaktív   MoDeAnHoMA 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 15. 23:42

Szerintem fasza gamma lesz :Đ

#85 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 21. 06:15

Nürburgring: http://www.gamersyde...g-12509_en.html
Kép
Kép
Kép

#86 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 08:24

Idézet

Nekem nagyon vegyesek az érzelmeim ezzel a játékkal kapcsolatban! A grafika tetszik, a törések is elég korrektek, az irányítás így ránézésre megint teljesen arcade (ami nem feltétlen baj). Ahogy 150-nel neki rohant egy másik autónak és ment tovább mint ha mise történt volna elég érdekes...... De szeretném hangsúlyozni ez nem lenne probléma (számomra) ha nem próbálnák szimulátornak beállítani. És pont ez a másik dolog ami nekem nem tetszik hogy most már elzárt pályákon megyünk. Nekem az NFS mindig is az utcai versenyzés miatt volt etalon. Biztos a régi NFS fanoknak(sznoboknak?) a zárt pályás játék most visszaköszön és ezért újonganak de én nem azokon nőttem fel. A Hot Pursuite 2 volt az első NFS amivel játszottam és nálam eddig az legjobb a Most Wanted. Azt nem tudják überelni, annak olyan hangulata volt hogy az fantasztikus! Aki szimulátort szeretne annak ott a Forza3 vagy a GT5 (ha végre megjelenne). Egyenlőre nem szeretném leírni mert a Most Wanted miatt az NFS-ek nálam mindig kicsit előrébb indulnak, a tavalyi Undercovert viszont nem lesz nehéz túl szárnyalni mert az borzalmas volt. 3-4 óra játék után abba hagytam!

#87 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 27. 05:02

Újabb Shift pálya bemutató: http://www.gamersyde...a-12643_en.html
Kép
Kép
Kép

#88 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 08. 27. 08:10

Idézet

Idézet

Nekem nagyon vegyesek az érzelmeim ezzel a játékkal kapcsolatban! A grafika tetszik, a törések is elég korrektek, az irányítás így ránézésre megint teljesen arcade (ami nem feltétlen baj). Ahogy 150-nel neki rohant egy másik autónak és ment tovább mint ha mise történt volna elég érdekes...... De szeretném hangsúlyozni ez nem lenne probléma (számomra) ha nem próbálnák szimulátornak beállítani. És pont ez a másik dolog ami nekem nem tetszik hogy most már elzárt pályákon megyünk. Nekem az NFS mindig is az utcai versenyzés miatt volt etalon. Biztos a régi NFS fanoknak(sznoboknak?) a zárt pályás játék most visszaköszön és ezért újonganak de én nem azokon nőttem fel. A Hot Pursuite 2 volt az első NFS amivel játszottam és nálam eddig az legjobb a Most Wanted. Azt nem tudják überelni, annak olyan hangulata volt hogy az fantasztikus! Aki szimulátort szeretne annak ott a Forza3 vagy a GT5 (ha végre megjelenne). Egyenlőre nem szeretném leírni mert a Most Wanted miatt az NFS-ek nálam mindig kicsit előrébb indulnak, a tavalyi Undercovert viszont nem lesz nehéz túl szárnyalni mert az borzalmas volt. 3-4 óra játék után abba hagytam!
Én is hasonlóan állok hozzá ehez a játékhoz. Jó lenne látni egy olyan NFS-t amiben élethűek a törések, van hatása az autóra és utcai színtéren játszódik. Rengeteg tuning, amolyan Underground mai köntösben. Szánomra már csak ez tudná feldobni a szériát. Most ebből félreértés ne essék. nem azt mondom h a Shift kaki lesz, de nem lesz az igazi NFS. Mindezenáltal még lehet jó game.

#89 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 27. 08:21

Idézet

Én is hasonlóan állok hozzá ehez a játékhoz. Jó lenne látni egy olyan NFS-t amiben élethűek a törések, van hatása az autóra és utcai színtéren játszódik. Rengeteg tuning, amolyan Underground mai köntösben. Szánomra már csak ez tudná feldobni a szériát. Most ebből félreértés ne essék. nem azt mondom h a Shift kaki lesz, de nem lesz az igazi NFS. Mindezenáltal még lehet jó game.

Mondjuk ha belegondoltok, az élethű törés és fizikai kihatások azért nem kerül(het)nek bele, mert akkor egyszer neki mész valaminek (szalagkorlát/másik autó stb...), akkor b@szhatod az egészet, mert az autóból pors(ch)e marad. Kép

Amúgy, amikor Bécsben voltunk oszt. kiránduláson és elmentünk egy gamer bolt mellett, a kirakatban egy TV-n a GT5 ment ... de emberek és haljak meg, de komolyan azt hittem, hogy igazi autóverseny megy a TV-ben, aztán a közönségből láttam meg csak, hogy az játék. Kép

#90 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 28. 08:21

Real Damage trailer: http://www.youtube.c...h?v=-AtUb8DJkTk
Kép
Kép
Kép

#91 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 28. 09:10

Idézet

Ez kb egy nesze semmi fogd meg jól trailer.... Látványosnak látványos, de a játékról semmi újat nem tudonk meg...

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#92 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 28. 09:14

Idézet

Idézet

Ez kb egy nesze semmi fogd meg jól trailer.... Látványosnak látványos, de a játékról semmi újat nem tudonk meg...
nem is mondtam hogy ingame!
Tetszetős? Az. Akkor? ÉLVEZD! :Đ

Kép
Kép
Kép

#93 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 28. 09:16

Idézet

Idézet

Nekem mondjuk a Terminátor 3 jutott róla eszmbe, de amúgy tényleg jó, csak sok mindent nem tudunk meg belőle.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#94 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 28. 09:18

Idézet

Idézet

Idézet

Nem is mondtam, hogy azt mondtad, hogy ingame :-D De még a törésmudellekből sem mutat túl sokat... NFS trailerek mindig is látványosak voltak... Remélem végre össze tudnak hozni vmi normálisabb részt:)

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#95 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 28. 09:52

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem is mondtam, hogy azt mondtad, hogy ingame :-D De még a törésmudellekből sem mutat túl sokat... NFS trailerek mindig is látványosak voltak... Remélem végre össze tudnak hozni vmi normálisabb részt:)
wow! :) jó kis trailer volt :) Látványosnak télleg látványos! :)

#96 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 02. 10:14

TRACK GUIDE: WILLOW SPRINGS:

http://www.needforsp...0006017780aRCRD
Kép
Kép
Kép

#97 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 02. 11:03

minél több videót nézek a shiftről, annál kevésbé tetszik.:Đ szép, ez tény. viszont szerintem üres lesz a játék, úgyhogy kb. grafikára kap majd 8 pontot, játékélményre pedig 2-őt. (ne legyen igazam!) hogyan lehet ilyen -versenyre- kihegyezett autók között ekkora tempó különbség? az irányítása valószínüleg ultra ratyi lesz, mert minden onboard videóban össze-vissza ráng a kormány. még az egyenesben is. :-D remélem ez a konzolos (controller) irányítás miatt van, és kormánnyal a játszható kategóriába fog tartozni, persze csak akkor, ha az ai nem fog csalni, mint az elmúlt összes részben, és élményekkel lesz tele, nem pedig hiper vizuális effektekkel. sajna ha nem így lesz, akkor nekem elég a demot kipróbálni...(ha lesz egyáltalán)

#98 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 02. 11:28

Idézet

minél több videót nézek a shiftről, annál kevésbé tetszik.:Đ szép, ez tény. viszont szerintem üres lesz a játék, úgyhogy kb. grafikára kap majd 8 pontot, játékélményre pedig 2-őt. (ne legyen igazam!) hogyan lehet ilyen -versenyre- kihegyezett autók között ekkora tempó különbség? az irányítása valószínüleg ultra ratyi lesz, mert minden onboard videóban össze-vissza ráng a kormány. még az egyenesben is. :-D remélem ez a konzolos (controller) irányítás miatt van, és kormánnyal a játszható kategóriába fog tartozni, persze csak akkor, ha az ai nem fog csalni, mint az elmúlt összes részben, és élményekkel lesz tele, nem pedig hiper vizuális effektekkel. sajna ha nem így lesz, akkor nekem elég a demot kipróbálni...(ha lesz egyáltalán)
Hasonló véleményen vagyok én is. A grafikával minden bizonnyal nem lesz baj, de ez mégiscsak az elcsépelt Need for Speed egyik újabb epizódja lesz. Aztán ki tudja. Elképzelhető, hogy mégis jó játék kerekedik ki belőle, de őszintén szólva nem sok reményt fűzök hozzá. Szeretném kipróbálni az előző részt, az Undercovert, de az a helyzet, hogy még az akciós ár akciózása után is sajnálom rá a pénzt, azaz a 3500 Ft-ot. Pedig legutóbb ennyiért vesztegették már több helyen is.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#99 Felhasználó inaktív   pettung 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 11:37

Idézet

Idézet

Hasonló véleményen vagyok én is. A grafikával minden bizonnyal nem lesz baj, de ez mégiscsak az elcsépelt Need for Speed egyik újabb epizódja lesz. Aztán ki tudja. Elképzelhető, hogy mégis jó játék kerekedik ki belőle, de őszintén szólva nem sok reményt fűzök hozzá. Szeretném kipróbálni az előző részt, az Undercovert, de az a helyzet, hogy még az akciós ár akciózása után is sajnálom rá a pénzt, azaz a 3500 Ft-ot. Pedig legutóbb ennyiért vesztegették már több helyen is.
szerintem semmit sem veszitesz vele ha nem próbálod ki az Undercover-t...

#100 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 02. 12:36

Idézet

Idézet

Idézet

szerintem semmit sem veszitesz vele ha nem próbálod ki az Undercover-t...
Nos nézzük a véleményemet visszafelé
Undecovert szerintem érdemes kipróbálni, a MW fílingjét hozza, szabb, de bugosabb grafikával. uncsi napokon jó, mégis cska egy NFS. De persze mégiscsak egy gyönge közepes játék azért...
Az előző véleményekkel meg én is egyetértek, ez még csak a szimulátorosság látszatás sem kelti. Az irányítás bizonyosan a kontorllerség miatt van, korményyal tuti nem ilyen. Az ilyen videókat általában mindig kontorllerrel veszik fel (Forza3-at is!) Én nem is számítok többre, mint egy GRIDesített PROSTREETre. De épp ezért bizonyosan meg fogom majd venni (no nem megjelenés napján), mivel a GRIDet kihagytam, de a demó alapján tetszett, a prosztrít meg megvolt, s nem volt rossz az sem. E kettő elegye egy szórakoztató valami lehet szerintem. S nem is várok ettől szimulátrorsabbat, arra elég lesz a Forza.

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7