HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Shift - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Shift

#181 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 16. 21:32

Idézet

összeségében a játék zseniális. a látványvilág nagyon impozáns, de ez a lehetetlen fizika és irányítás olyan mélyre lehúzza...konkrétan az undercoverel is ennyit foglalkoztam. 2 órát. elég volt.

norb mikor regiztél vissza?:Đ Üdv újra itt!Kép

#182 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 16. 21:49

Ekkora negatív csalódásban rég nem volt részem ( persze mire számítottam? ). A játék első 5 percében még lekötött az aránylag szép grafika és a jó hangok de aztán felszínre került ami az effektek mögött van. Ilyen rémes irányítást és non - realisztikus játékmenetet...pff.Egyedül a drift mód menthette volna meg a játékot nálam de az ha lehet még inkább ellett cseszve, kontrollálhatatlanul csúszik a kocsi. Ez enyhébben, de más játékmódokban is előjön, kicsit elfordítom a kormányt és már csikorognak a gumik, farolva esek be a kanyarba, csúszok le az ívről akármekkora sebességgel megyek ( Honda S2000-el és Nissan Skyline R34-el próbáltam menni) . Legnagyobb poén az volt amikor Spa-ban nem tudtam bevenni a La Source-ot 50-el az említett csúszás miatt. ( az öcsém 10 percen át nézte a szenvedésem, röhögött eggyet, majd kisétált a szobából. ) Gird,GT Legends. Mindkettőben rásegítés nélkül vezettem itt pedig szégyenszemre még bekapcsolt segítségekkel sem tudtam tökéletesen az íveken autózni. A másik idegesítő dolog a töltés ami 20-40 mp-ig is eltart. A játékidő nagyrészét ez a hülyeség teszi ki az elnyomhatatlan átvezetőkkel karöltve. Aztán ott van az optimalizálás ( Huang bácsi fizetett?..... ). 1 verseny alatt Tokióban az átlag GPU terhelés 65% a maximum pedig 80 mig a CPU nem ment 80 fölé mégis belaggolt a játék elég rendesen. Mégcsak ki sem használja az erőforrásokat de laggol (mi lehet szűk keresztmetszet? 4GB Ram vagy mi? ) . Még megpróbálom jobban belőni az irányítást hátha, de szerintem a véleményem nem fog változni.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#183 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 21:51

Én azt mondom nektek, hogy összezavart titeket egy kicsit, hogy átált "szimulátorba" a Need for Speed...

#184 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 23:31

szerintem nagyon frankó engem nem zavar hogy szimulátoros :Đ

#185 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 00:54

GameTrailers-en 9,1 -et kapott, kiváncsi vagyok a GK tesztre.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#186 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 17. 04:29

Az összesített* eredmény :
DiRT2: 10 szavazat
SHIFT: 6 szavazat
Köszönöm mindenkinek!

/*=két fórumoldal összesített eredménye/

Kép
Kép
Kép

#187 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 17. 04:34

Idézet

Ekkora negatív csalódásban rég nem volt részem...

Hát akkor én már hozzá sem szagulok a játékhoz.... videókon olyan jól nézett ki, de ez alapján hulladék az egész... tényleg kuka a sorozat.Kép

#188 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 17. 06:52

Idézet

szerintem nagyon frankó engem nem zavar hogy szimulátoros :Đ
olyan messze van a szimulátortól, mint makó jeruzsálemtől.

#189 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 17. 06:56

Idézet

Aztán ott van az optimalizálás ( Huang bácsi fizetett?..... ). 1 verseny alatt Tokióban az átlag GPU terhelés 65% a maximum pedig 80 mig a CPU nem ment 80 fölé mégis belaggolt a játék elég rendesen. Mégcsak ki sem használja az erőforrásokat de laggol (mi lehet szűk keresztmetszet? 4GB Ram vagy mi? ) . Még megpróbálom jobban belőni az irányítást hátha, de szerintem a véleményem nem fog változni.

a megoldása az intel + nvidia, ezt tudhatnád. nálam ezzel semmi gond, pedig amit a játék enged max graf beállítást, azt használom, beleértve az élsimítást+ani. szűrést, vsyncet... a játéknak nem ez a problémája.

#190 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 17. 07:23

Idézet

Idézet

összeségében a játék zseniális. a látványvilág nagyon impozáns, de ez a lehetetlen fizika és irányítás olyan mélyre lehúzza...konkrétan az undercoverel is ennyit foglalkoztam. 2 órát. elég volt.

Ez aztán a nagy fordulat! :Đ Reggel még oda voltál érte, most meg oda vagy tőle.... nehéz neked jót teni úgy látom.

De akkor ezekszerint te is dirt-re szavazol....

ááá dehogy...nem a személyiségem ilyen zűrzavaros...trükköznek ezek az ea-s srácok. tegnap reggel valóban odavoltam a játéktól, de ahogy haladtam előre este, úgy ment el a kedvem a fizika törvényeit meghazudtoló dolgoktól. (nem, nem vártam szimulátort, de ez még arcadenak is ótvar gyönge) könyörgöm, ha lemodelleznek egy valós autót, a gyártó a nevét adja hozzá, lemodelleznek több évtizedes múlttal rendelkező pályákat, akkor mi a szaré cseszik el az autók fizikáját-irányítását? mi ebben a logika? legyen szép és tetszetős, mert a júzerekbe belesúlykolták ezt a tendenciát, hogy ettől jó egy játék? ugyanmár. ettől még középkategóriás sem lesz. gt legends, gtr, gtr2, race06, race07, race evo, stcc, race on, company of heroes részek. ezek azok a játékok, amik képesek már több éve a gép elé szegezni júzerek ezreit, mert nem eszerint az elcseszett tendencia szerint készítették őket, hanem még inspirálta őket a játékélmény és a szavatosság. amit jobban nem is lehetett volna megvalósítani.

no de kanyarodjunk vissza a shithez. az első, második szintű autók kezelhetősége még elfogadható, de ahogyan eléred a magasabb szinteket, úgy lesz egyre pocsékabb az irányítás/fizika, ami nálam a sárga földig lehúzta a játékot. valószínüleg a teszterek akik 9 pontokat adtak eme korszakalkotóan legszarabb autós játékhoz, azok a második szintnél tovább nem jutottak. én igen. nem rendelkeztem nagy elvárásokkal az nfs futószalagon készülő pocsék részei iránt, de nem húzom le, és nem is dícsérem túl a játékot akkor, ha azt mondom, ez bizony 4,5 pontnál többet nem ér.

engedjétek meg, hogy ezt a játékot én értékelhessem/tesztelhessem/cikket írhassak róla. garantálom a maximum 4 pontos értékelést, ha a helyzet megkívánja. részemről nagyon is. Kép

nem teszek kárt az ea magyarországban akkor, ha azt tanácsolom a topik látogatóinak, hogy warezolni-torrentezni kőtelező ezt a részt, megvásárolni csak a legelvetemültebbek fogják. :-D

#191 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 07:26

lehet hogy hanyagolni kellene a tesztet, mer abból megint csak flamewar kerekedne ki...Kép
ja és idézlek:
Kép

#192 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 17. 07:37

Idézet

lehet hogy hanyagolni kellene a tesztet, mer abból megint csak flamewar kerekedne ki...Kép
ja és idézlek:
Kép
ez tegnap sem jött össze, ahogyan ma sem. azért örülök, hogy tetszik.:Đ

#193 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 16:43

Egy összehasonlító videó: http://www.gametrail...-need-for/56039

#194 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 17:05

Egy nem ide illő kérdés, az az NFS ami mászkálós volt, és többféle versenyre kellett menni, és tabbal kellett elindulni..az az Undercover?
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#195 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 17:20

Idézet

Egy nem ide illő kérdés, az az NFS ami mászkálós volt, és többféle versenyre kellett menni, és tabbal kellett elindulni..az az Undercover?
aha asszem:)

#196 Felhasználó inaktív   sonny84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 18:07

Idézet

Idézet

Végul is az is olyan igen. de attol fugg régebbi NFS-re gondolsz vagy mostanira???

#197 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 18:13

Idézet

Idézet

Idézet

Végul is az is olyan igen. de attol fugg régebbi NFS-re gondolsz vagy mostanira???

Mostani :Đ

szóval nem a carbonra :-D

Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#198 Felhasználó inaktív   sonny84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 18:25

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mostani :Đ

szóval nem a carbonra :-D

akkor az lesz az...az undercover

#199 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 17. 18:59

Hát már én is hónapok óta vágyom egy kis NFS-re, de ezek alapján... megint csinált az EA egy szemetet és csak a név és a (szerintem) lefizetett tesztelők miatt több ezren veszik meg 10e-ért majd később jönnek rá, hogy átbaszták őket...lehet, hogy az lesz, hogy felrakom azt a jó kis Underground 2-t...

u.i.: Ajánlanám az EA-nak, hogy hagyjon fel a NFS széria forgalmazásával, vagy térjen vissza az utcai versenyekhez és a szabad kóborláshoz. Nem kell "szimulátor szerű arcade"ot csinálni, elég ha olyan lesz a fizika mint MW-be, vagy az az előtti részekbe, vagy ha rászánnák ismét magukat a szimulátoros fizikára és irányításra akkor tisztességesen csinálják meg.

(lehet, hogy letöltöm a gamet és kipróbálom mindezek ellenére...nem, nem fogok érte pénzt kidobni)

#200 Felhasználó inaktív   Fonzy17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 19:11

Idézet

Ekkora negatív csalódásban rég nem volt részem ( persze mire számítottam? ). A játék első 5 percében még lekötött az aránylag szép grafika és a jó hangok de aztán felszínre került ami az effektek mögött van. Ilyen rémes irányítást és non - realisztikus játékmenetet...pff.Egyedül a drift mód menthette volna meg a játékot nálam de az ha lehet még inkább ellett cseszve, kontrollálhatatlanul csúszik a kocsi. Ez enyhébben, de más játékmódokban is előjön, kicsit elfordítom a kormányt és már csikorognak a gumik, farolva esek be a kanyarba, csúszok le az ívről akármekkora sebességgel megyek ( Honda S2000-el és Nissan Skyline R34-el próbáltam menni) . Legnagyobb poén az volt amikor Spa-ban nem tudtam bevenni a La Source-ot 50-el az említett csúszás miatt. ( az öcsém 10 percen át nézte a szenvedésem, röhögött eggyet, majd kisétált a szobából. ) Gird,GT Legends. Mindkettőben rásegítés nélkül vezettem itt pedig szégyenszemre még bekapcsolt segítségekkel sem tudtam tökéletesen az íveken autózni. A másik idegesítő dolog a töltés ami 20-40 mp-ig is eltart. A játékidő nagyrészét ez a hülyeség teszi ki az elnyomhatatlan átvezetőkkel karöltve. Aztán ott van az optimalizálás ( Huang bácsi fizetett?..... ). 1 verseny alatt Tokióban az átlag GPU terhelés 65% a maximum pedig 80 mig a CPU nem ment 80 fölé mégis belaggolt a játék elég rendesen. Mégcsak ki sem használja az erőforrásokat de laggol (mi lehet szűk keresztmetszet? 4GB Ram vagy mi? ) . Még megpróbálom jobban belőni az irányítást hátha, de szerintem a véleményem nem fog változni.

Ebből látszik h életedben nem vezettél autot, olyan sebesség nél persze h nyikorognak a kerekek kics mozditásra is, és végre nem egy ovodásoknak való játék ahol pistike csukot szemmel végigmegy a pályán mert szinte végigvezeti magát az auto!!! itt szimultátorosra fogták

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.