Need for Speed: Shift
Elküldve: 2009. 09. 24. 19:44
Szar játék...
Lakó hely:Nem tudom ne keressetek
Foglalkozás:Kockulás,pihenés,semmit tevés, tévézés,tengerimalac etetse
Kedvenc játékok:Nem írom le,nézzétek meg az infóimnál
MSN:SKH
E-mail:SKH
a gyöngébbeknek SKH=semmi közöd hozzá
Aki akar több infót a CoD4-ről online-on az katt ide az én honlapom
Foglalkozás:Kockulás,pihenés,semmit tevés, tévézés,tengerimalac etetse
Kedvenc játékok:Nem írom le,nézzétek meg az infóimnál
MSN:SKH
E-mail:SKH
a gyöngébbeknek SKH=semmi közöd hozzá
Aki akar több infót a CoD4-ről online-on az katt ide az én honlapom
Elküldve: 2009. 09. 24. 19:45
Idézet
Szar játék...
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 24. 20:00
Idézet
Idézet
Szar játék...
Playstation 3 60 GB
PSN ID : juhaszroli
Elküldve: 2009. 09. 24. 20:58
Srácok, szerintetek melyik autót érdemes megvenni a 4. szinten? Bugatti Veyron vagy pedig Pagani Zonda R?
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
- Stephen King -
- Stephen King -
Elküldve: 2009. 09. 24. 20:59
Idézet
Srácok, szerintetek melyik autót érdemes megvenni a 4. szinten? Bugatti Veyron vagy pedig Pagani Zonda R? 
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 24. 21:05
Idézet
Idézet
- Stephen King -
- Stephen King -
Elküldve: 2009. 09. 24. 21:08
Idézet
Idézet
Idézet
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 24. 21:11
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
- Stephen King -
- Stephen King -
Elküldve: 2009. 09. 24. 21:17
Idézet
Idézet
Nem tudom,még nem tartok ott.Én is azt kérdeztem 5 oldallal hátrébb mint amit az előbb te,azért tudtam
de majd drat vagy cootermain vagy valaki válaszol.
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 25. 06:16
nekem csak 1 gondom van meg van csillagom a 2 szinthez és nem tudom fejleszteni egyáltalán és meg van csillagom második szinthez nem egyszerüen nem tudom fejleszteni:S mi itt gond ??

Elküldve: 2009. 09. 25. 07:20
Idézet
nekem csak 1 gondom van meg van csillagom a 2 szinthez és nem tudom fejleszteni egyáltalán és meg van csillagom második szinthez nem egyszerüen nem tudom fejleszteni:S mi itt gond ??
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2009. 09. 25. 10:24
Nos,én nem tudom hányadszorra írok ide. De mostmár kéthete megvan a játék,és egyszrűen nem lehet megunni. Igaz hogy már nem a régi jó Underground-os feeling van,és a hangulata sem olyan, de a grafika és az irányítás,az autó hangok kárpótolnak. Bocsánat a kifejezésért,de a játék egyszerűen rohadt jó. Simán felveheti a versenyt a forza3-mal.
Egyébként én a játékok 9.5/10 értékelem.
XBOX360 250GB
#333 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 25. 10:30
Idézet
Nos,én nem tudom hányadszorra írok ide. De mostmár kéthete megvan a játék,és egyszrűen nem lehet megunni. Igaz hogy már nem a régi jó Underground-os feeling van,és a hangulata sem olyan, de a grafika és az irányítás,az autó hangok kárpótolnak. Bocsánat a kifejezésért,de a játék egyszerűen rohadt jó. Simán felveheti a versenyt a forza3-mal.
Elküldve: 2009. 09. 25. 11:32
Idézet
Idézet
Szerintem valahogy úgy lehet igaz a pontozás (s mondom ezt úgy hogy még ki sem próbáltam...)
szimulátorosságra: 4/10 (a szimfanoknak) 8/10 (a nfs kedvelőknek)
grafika: 8/10 (azért mégsem 10 pont, hisz "csak" 30fps-el megy)
hangok: 9/10
#335 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 25. 11:43
Idézet
Idézet
én 4,5-nek.
Szerintem valahogy úgy lehet igaz a pontozás (s mondom ezt úgy hogy még ki sem próbáltam...)
szimulátorosságra: 4/10 (a szimfanoknak) 8/10 (a nfs kedvelőknek)
grafika: 8/10 (azért mégsem 10 pont, hisz "csak" 30fps-el megy)
hangok: 9/10
tapasztalni fogod.
nem a szimulátorossága miatt kapott ennyit tőlem -hisz köze sincs hozzá- hanem egyszerűen ennyit változott 2 óra alatt.
szerintem ennyit ér:
szimulátor: 0/10 (ha már pontoztad)
graf: 7-8/10
hang: 5/10 (hosszú távon teljesen elzsibbad az agyad a gumitól)
összesen: 4,3/10 jóindulattal.
a kérkedőknek: nem-nem hasonlítottam semelyik simhez sem, katasztrófa az irányítása, nincs játékélménye, nem kell benne gondolkodni, pocsék az ai, fizika 0...stb. nem vagyok nagy igényű, de azt hiszem ilyen alap dolgok nélkül a 3. évezredben nem mondhatjuk egy autós játékra, hogy jó. említésre méltó lehet a grafika, de az sem akkora vásziszdász, mint amekkorának be lett harangozva. tanulság: a szeles, már-már tornádó erejével lesúlytó marketinges játékok szigorúan elkerülendők.
Elküldve: 2009. 09. 25. 11:53
Idézet
tanulság: a szeles, már-már tornádó erejével lesúlytó marketinges játékok szigorúan elkerülendők. ![]()
Viszont a kiemelt mondatoddal MAXIMÁLISAN EGYET ÉRTEK ! ! ! Itt a jó példa a shift, és akár a Forza3. Egyik ebben gyönge másik abban....de persze mindkettőt úgy harangozzák be, hogy az évezred játéka...a legjobb...a legélethűbb....meg ilyenek. Lóf.szt! Mindegyik karcsú ebben, vagy abban.
Egyre nagyobb a marketing ereje, s ez szerintem sem jó. Nem jó, mert így sokat kell csalódnunk. Fúziósbombát várunk, de olykor csak durranóborsót kapunk.
Elküldve: 2009. 09. 25. 12:08
Idézet
Nem értek egyet azzal hogy szimulátorossága 0, hisz ha már a pro street vezetési fizikáját hozzák, azért az is mérföldekkel jobb mint pl az abszolút árkád Undercoveré volt. Szóval látatlanban sem lennék olyan szigorú, hogy 0 pontos legyen. De erről többet majd okt 23-24-25 után, amikor is ki tudom próbálni. (ha addig nem jön demo)
Viszont a kiemelt mondatoddal MAXIMÁLISAN EGYET ÉRTEK ! ! ! Itt a jó példa a shift, és akár a Forza3. Egyik ebben gyönge másik abban....de persze mindkettőt úgy harangozzák be, hogy az évezred játéka...a legjobb...a legélethűbb....meg ilyenek. Lóf.szt! Mindegyik karcsú ebben, vagy abban.
Egyre nagyobb a marketing ereje, s ez szerintem sem jó. Nem jó, mert így sokat kell csalódnunk. Fúziósbombát várunk, de olykor csak durranóborsót kapunk.
A Shift meg ha hard fokozaton kormánnyal is 0/10-et kap a szimulátorosságára, akkor ti valami más játékkal toltátok, mert ez oltári nagy bullshit. Persze, ez egy NFS, sosem lesz szimulátor (szerencsére), alapból hülyeség volt ezt várni tőle, de hogy közel sincs hozzá, az nagyon nem igaz.
Persze aki igazi szimulátorral akar játszani az várja meg a Gran Turismo 5-öt, mást nem nagyon tehet, de egy NFS-től ne várjuk ugyanazt (de még a Forzától se), lévén abszolút nem ez a célja és nem is lesz soha!
#338 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 25. 12:12
na jó persze, de önmagában a szimulátorosság mit takar? mik tartoznak ide? azért mert kormánnyal is irányítható (úgy ahogy) attól semmi sem lesz szimulátor. rFactorban pl. csak 80-90 mechanikai beállítás létezik, kiegészítve a való életben használatos MoTeC telemetria rögzítő és elemző szoftverrel. Hogy mi ez? ezt használják az összes autó und motorsportban versenykörülmények között.(anno láttam a boxban (f1 hungaroring), hogy xp-s gépen futtatják:)). azon viszont fogtam a hasam a röhögéstől amikor a shitben találkoztam a MoTeC logojával. úúúúúúú...bázzz...hogy valaminek ennyire lehúzós szaga legyen...nfs-t végleg eltemettem, az összes részével együtt.
ea
#339 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 25. 12:15
Idézet
A Shift meg ha hard fokozaton kormánnyal is 0/10-et kap a szimulátorosságára, akkor ti valami más játékkal toltátok, mert ez oltári nagy bullshit.
Elküldve: 2009. 09. 25. 12:16
Valamit félreértettél barátom!
Egy szóval sem mondtam hogy 0 fizikájú a shift. SŐŐŐŐŐT
Az meg hogy ezek a játékok túl vannak hypeolva, az tény. A duranóborsót ne értsd a Forzára, nem konkréten rá gondoltam. Természetesen tudom miben jó nagyon a forza, s a demoban látható hibái ellenére is VÁROM, főként miatta vettem kormányt. Addig persze gyakorlok a dirtel a shiftel majd....de a forza az amiért rászántam magam a vételre.
Szóval nem akarom lehúzni egyik játékok sem, de értessék meg, hogy nem tökéletesek, nem értem miért mondják őket annak????
Forza tesztedre meg szedd elő az elfogulatlan, a bőbeszédű, az alapos formádat, s akkor kíváncsian és élvezettel fogok elmerülni szavaidban!

Súgó
A téma zárva.