HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Shift - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Shift

#321 Felhasználó inaktív   pier33 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 24. 19:44

Szar játék...
Lakó hely:Nem tudom ne keressetek
Foglalkozás:Kockulás,pihenés,semmit tevés, tévézés,tengerimalac etetse
Kedvenc játékok:Nem írom le,nézzétek meg az infóimnál
MSN:SKH
E-mail:SKH
a gyöngébbeknek SKH=semmi közöd hozzá
Aki akar több infót a CoD4-ről online-on az katt ide az én honlapom

#322 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 24. 19:45

Idézet

Szar játék...
Hallod takarodj már innen.Nem tudsz egy k*rva értelmes mondatot leírni,azt se írod le miért szar.KépKép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#323 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 20:00

Idézet

Idézet

Szar játék...
Hallod takarodj már innen.Nem tudsz egy k*rva értelmes mondatot leírni,azt se írod le miért szar.KépKép
Egyetértek...go logopédia, aztán GKKép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#324 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 20:58

Srácok, szerintetek melyik autót érdemes megvenni a 4. szinten? Bugatti Veyron vagy pedig Pagani Zonda R? Kép
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#325 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 20:59

Idézet

Srácok, szerintetek melyik autót érdemes megvenni a 4. szinten? Bugatti Veyron vagy pedig Pagani Zonda R? Kép
Pagani Zonda R :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#326 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 21:05

Idézet

Idézet

Oké, kösz! Ezen a szinten már mindegy hogy 4x4 vagy hátsókerék meghajtás?
                                 - Stephen King -

#327 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 21:08

Idézet

Idézet

Idézet

Nem tudom,még nem tartok ott.Én is azt kérdeztem 5 oldallal hátrébb mint amit az előbb te,azért tudtam :-D de majd drat vagy cootermain vagy valaki válaszol.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#328 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 21:11

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem tudom,még nem tartok ott.Én is azt kérdeztem 5 oldallal hátrébb mint amit az előbb te,azért tudtam :-D de majd drat vagy cootermain vagy valaki válaszol.
Okés, köszi szépen még egyszer! Kép Nagyon örülök hogy végre van egy jó NFS! Kép
                                 - Stephen King -

#329 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 21:17

Idézet

Idézet

Okés, köszi szépen még egyszer! Kép Nagyon örülök hogy végre van egy jó NFS! Kép
Én is :Đ Napok óta ezzel játszok megállás nélkül :) csak este fele hagyom abba.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#330 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 06:16

nekem csak 1 gondom van meg van csillagom a 2 szinthez és nem tudom fejleszteni egyáltalán és meg van csillagom második szinthez nem egyszerüen nem tudom fejleszteni:S mi itt gond ??

#331 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 07:20

Idézet

nekem csak 1 gondom van meg van csillagom a 2 szinthez és nem tudom fejleszteni egyáltalán és meg van csillagom második szinthez nem egyszerüen nem tudom fejleszteni:S mi itt gond ??
Nem az a gon, hogy kell mondjuk 60 csillag, és csak 59 van? Mert a Wolrd Tour-hoz kell 280, és nekem 279-nél kiírta, hogy elérhető...közbe még nem...ezt ne nézted? Vagy a fejlesztéseket nem sofőrszintlépéskor kapod meg? Az versenyszintfüggő?
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#332 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 10:24

Nos,én nem tudom hányadszorra írok ide. De mostmár kéthete megvan a játék,és egyszrűen nem lehet megunni. Igaz hogy már nem a régi jó Underground-os feeling van,és a hangulata sem olyan, de a grafika és az irányítás,az autó hangok kárpótolnak. Bocsánat a kifejezésért,de a játék egyszerűen rohadt jó. Simán felveheti a versenyt a forza3-mal.

Egyébként én a játékok 9.5/10 értékelem.

XBOX360 250GB

#333 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 25. 10:30

Idézet

Nos,én nem tudom hányadszorra írok ide. De mostmár kéthete megvan a játék,és egyszrűen nem lehet megunni. Igaz hogy már nem a régi jó Underground-os feeling van,és a hangulata sem olyan, de a grafika és az irányítás,az autó hangok kárpótolnak. Bocsánat a kifejezésért,de a játék egyszerűen rohadt jó. Simán felveheti a versenyt a forza3-mal.

én 4,5-nek.

#334 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 25. 11:32

Idézet

Idézet

én 4,5-nek.
Ilyenkor mindig somolygok egyet. :Đ Hisz elsőre te is nagyon odavoltál tőle. Ezért nemhinném hogy ekkorát eshet egy játék minősítése 2 órával tovább játszás után....ha már egyszer a mennyekbe magasztaltad.
Szerintem valahogy úgy lehet igaz a pontozás (s mondom ezt úgy hogy még ki sem próbáltam...)
szimulátorosságra: 4/10 (a szimfanoknak) 8/10 (a nfs kedvelőknek)
grafika: 8/10 (azért mégsem 10 pont, hisz "csak" 30fps-el megy)
hangok: 9/10

Kép
Kép
Kép

#335 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 25. 11:43

Idézet

Idézet

én 4,5-nek.

Ilyenkor mindig somolygok egyet. :Đ Hisz elsőre te is nagyon odavoltál tőle. Ezért nemhinném hogy ekkorát eshet egy játék minősítése 2 órával tovább játszás után....ha már egyszer a mennyekbe magasztaltad.
Szerintem valahogy úgy lehet igaz a pontozás (s mondom ezt úgy hogy még ki sem próbáltam...)
szimulátorosságra: 4/10 (a szimfanoknak) 8/10 (a nfs kedvelőknek)
grafika: 8/10 (azért mégsem 10 pont, hisz "csak" 30fps-el megy)
hangok: 9/10

tapasztalni fogod.:-D nem a szimulátorossága miatt kapott ennyit tőlem -hisz köze sincs hozzá- hanem egyszerűen ennyit változott 2 óra alatt.

szerintem ennyit ér:

szimulátor: 0/10 (ha már pontoztad)

graf: 7-8/10

hang: 5/10 (hosszú távon teljesen elzsibbad az agyad a gumitól)

összesen: 4,3/10 jóindulattal.

a kérkedőknek: nem-nem hasonlítottam semelyik simhez sem, katasztrófa az irányítása, nincs játékélménye, nem kell benne gondolkodni, pocsék az ai, fizika 0...stb. nem vagyok nagy igényű, de azt hiszem ilyen alap dolgok nélkül a 3. évezredben nem mondhatjuk egy autós játékra, hogy jó. említésre méltó lehet a grafika, de az sem akkora vásziszdász, mint amekkorának be lett harangozva. tanulság: a szeles, már-már tornádó erejével lesúlytó marketinges játékok szigorúan elkerülendők. :)

#336 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 25. 11:53

Idézet

tanulság: a szeles, már-már tornádó erejével lesúlytó marketinges játékok szigorúan elkerülendők. :Đ

Nem értek egyet azzal hogy szimulátorossága 0, hisz ha már a pro street vezetési fizikáját hozzák, azért az is mérföldekkel jobb mint pl az abszolút árkád Undercoveré volt. Szóval látatlanban sem lennék olyan szigorú, hogy 0 pontos legyen. De erről többet majd okt 23-24-25 után, amikor is ki tudom próbálni. (ha addig nem jön demo)

Viszont a kiemelt mondatoddal MAXIMÁLISAN EGYET ÉRTEK ! ! ! Itt a jó példa a shift, és akár a Forza3. Egyik ebben gyönge másik abban....de persze mindkettőt úgy harangozzák be, hogy az évezred játéka...a legjobb...a legélethűbb....meg ilyenek. Lóf.szt! Mindegyik karcsú ebben, vagy abban.
Egyre nagyobb a marketing ereje, s ez szerintem sem jó. Nem jó, mert így sokat kell csalódnunk. Fúziósbombát várunk, de olykor csak durranóborsót kapunk.

Kép
Kép
Kép

#337 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 09. 25. 12:08

Idézet

Nem értek egyet azzal hogy szimulátorossága 0, hisz ha már a pro street vezetési fizikáját hozzák, azért az is mérföldekkel jobb mint pl az abszolút árkád Undercoveré volt. Szóval látatlanban sem lennék olyan szigorú, hogy 0 pontos legyen. De erről többet majd okt 23-24-25 után, amikor is ki tudom próbálni. (ha addig nem jön demo)

Viszont a kiemelt mondatoddal MAXIMÁLISAN EGYET ÉRTEK ! ! ! Itt a jó példa a shift, és akár a Forza3. Egyik ebben gyönge másik abban....de persze mindkettőt úgy harangozzák be, hogy az évezred játéka...a legjobb...a legélethűbb....meg ilyenek. Lóf.szt! Mindegyik karcsú ebben, vagy abban.
Egyre nagyobb a marketing ereje, s ez szerintem sem jó. Nem jó, mert így sokat kell csalódnunk. Fúziósbombát várunk, de olykor csak durranóborsót kapunk.
Most ezt mind az alapján írod, hogy a Forza 3 demó egy kicsit rosszabbul néz ki, mint vártad? Egyrészt egy picit várnék ezzel, mert amilyen pályákat már a bétában is próbáltunk, néhánytól eléggé a padlón volt az állam, másrészt pedig a vezetési élmény és a szimulátorosság már a demóban is kurvára ott van, és akkor még nem láttunk olyan dolgokat, amik tipikusan kiemelik a Forzát és a GT-t a többi hasonló játék közül: a büntető karriermód, a maximális autó testreszabhatóság, a mindent körbeverő multiplayer, stb...

A Shift meg ha hard fokozaton kormánnyal is 0/10-et kap a szimulátorosságára, akkor ti valami más játékkal toltátok, mert ez oltári nagy bullshit. Persze, ez egy NFS, sosem lesz szimulátor (szerencsére), alapból hülyeség volt ezt várni tőle, de hogy közel sincs hozzá, az nagyon nem igaz.

Persze aki igazi szimulátorral akar játszani az várja meg a Gran Turismo 5-öt, mást nem nagyon tehet, de egy NFS-től ne várjuk ugyanazt (de még a Forzától se), lévén abszolút nem ez a célja és nem is lesz soha!

#338 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 25. 12:12

na jó persze, de önmagában a szimulátorosság mit takar? mik tartoznak ide? azért mert kormánnyal is irányítható (úgy ahogy) attól semmi sem lesz szimulátor. rFactorban pl. csak 80-90 mechanikai beállítás létezik, kiegészítve a való életben használatos MoTeC telemetria rögzítő és elemző szoftverrel. Hogy mi ez? ezt használják az összes autó und motorsportban versenykörülmények között.(anno láttam a boxban (f1 hungaroring), hogy xp-s gépen futtatják:)). azon viszont fogtam a hasam a röhögéstől amikor a shitben találkoztam a MoTeC logojával. úúúúúúú...bázzz...hogy valaminek ennyire lehúzós szaga legyen...nfs-t végleg eltemettem, az összes részével együtt.Kép ea Kép

#339 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 25. 12:15

Idézet

A Shift meg ha hard fokozaton kormánnyal is 0/10-et kap a szimulátorosságára, akkor ti valami más játékkal toltátok, mert ez oltári nagy bullshit.
más hogy nem is próbáltam. Kép

#340 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 25. 12:16

Valamit félreértettél barátom! :Đ Egy szóval sem mondtam hogy 0 fizikájú a shift. SŐŐŐŐŐT
Az meg hogy ezek a játékok túl vannak hypeolva, az tény. A duranóborsót ne értsd a Forzára, nem konkréten rá gondoltam. Természetesen tudom miben jó nagyon a forza, s a demoban látható hibái ellenére is VÁROM, főként miatta vettem kormányt. Addig persze gyakorlok a dirtel a shiftel majd....de a forza az amiért rászántam magam a vételre.
Szóval nem akarom lehúzni egyik játékok sem, de értessék meg, hogy nem tökéletesek, nem értem miért mondják őket annak????
Forza tesztedre meg szedd elő az elfogulatlan, a bőbeszédű, az alapos formádat, s akkor kíváncsian és élvezettel fogok elmerülni szavaidban!

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19