Idézet
Idézet
Idézet
amugy nem örülök a hírnek. kimi rajongo vagyok.
az alonsot nem birom.
Elküldve: 2009. 09. 30. 18:48
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 30. 18:48
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
HIVATALOS : Alonso a Ferrari pilótája 2010-től ( tehát a következő szezontól) Alonso 3 évre írt alá és Felipe Massa csapattársa lesz. Kimi Raikonnen így szabadon igazolhatóvá vált. Giancarlo Fisichella tesztpilóta lesz a következő idénytől.
A hozzáfűzni valóm az egészhez: HAJRÁ FERRARI!! HAJRÁ ALONSO!! ...Kimi téged sem felejtünk el...
Elküldve: 2009. 09. 30. 18:49
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 30. 18:49
Idézet
Idézet
Evil is powerfull, but courage is solid.
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
PSN ID: napPALI91
Elküldve: 2009. 09. 30. 18:51
Idézet
Idézet
Evil is powerfull, but courage is solid.
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
PSN ID: napPALI91
Elküldve: 2009. 09. 30. 18:57
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 30. 18:58
Elküldve: 2009. 09. 30. 18:59
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 30. 19:00
Elküldve: 2009. 09. 30. 19:00
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 30. 19:01
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 30. 19:05
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 30. 19:10
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 30. 19:29
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 30. 19:37
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 30. 21:41
Victoria Concordia Crescit Elküldve: 2009. 10. 01. 08:42
azt azért lássuk be, hogy a mai f1-es mezőny legnagyobb vezéregyénisége fernando. amíg ő nem mozdul, addig a pilótapiac is pang. érdekes a stílusa? hakkinen-é, prost-é, verstappen-é...stb. michael-é milyen volt? amikor ti még a hupikéket néztétek, én már sumi drukker voltam
(nem reagálni rá!) mégis ő volt a kedvenc. sumi miért vonult vissza? igen, fernando miatt. egyszerűen nem bírt a 2×-es vb. bajnokkal. (csak f1!) fernandot kifejezetten utáltam ebben az időben, de a 2007-es alonso-hamilton párosítás rákényszerített arra, hogy megbékéljek vele.(+ ron dennis, mint abszolút negatív személyisége az f1-nek) azóta kifejezetten szimpatikus.
2×-es vb. bajnok mellé beültetni egy banán zabálót, aki az első évében a vb. címért harcol? wtf? még bőven a f3000-ben a helye, arról nem is beszélve, mekkora egy tirpák tud lenni a mezőny többi tagjával. (emlékszünk 2007-re amikor minden pilóta a távozását támogatta? én is) az, hogy fernando a ferkához megy...világbajnok lesz jövőre. nem, nem azért mert alonso drukker -is- vagyok, hanem egyszerűen ő tud. nem kell vele szimpatizálni, se nem szurkolni neki, hisz az egész egy befektetés a ferkának, semmi több. azt viszont ismerjük el, hogy a srác az egyetlen a mezőnyben -hakkinen, sumi, dc, és a régebbiek- aki oda megy a verdájához és megfogja a csavarhúzót. rengeteget tud segíteni a fejlesztésben, a szerelésben, a beállítások, új elemek tesztelésében. a forma-1 történetében 2 pilótáról mondták azt, hogy olyan, mint a robot. fernando és kimi. a teszt az teszt. ők vezetnek és amit rádión menet közben mondanak nekik, ők azt csinálják. hibátlanul. a többi -nagyrész- valamiért képtelen erre. 2006-ban, mikor megszerezte a 2. vb címet, elszerződött a merkához. merka, mint tudjuk, sehol sem volt abban az időben. nos, alonso érkezésétől ez gyökeresen megváltozott. mindkét autó a vb címért harcolt 2007-ben, az újonc hamiltonnal. nem, nem hamilton ennyire tehetséges, hanem fernando tudását szerezte meg, amiből a mai napig profitál, a csapattal együtt. 2007-ben hol volt a renault? a nagy büdös sehol, mert fernando nem volt ott! ha nem hiszed, hogy a pilótapiac piramis ábráján fernando van legfelül, akkor nézz utána.
lehet nem szeretni vagy szeretni, remélem van annyira mindenki f1 rajongó, hogy a tehetségeket elismerik. nem sokan vannak és azt megállapítani, hogy mi lenne ha, vettel a brawnban ülne? csak teória. az adott szezonban, adott pilóták, adott autók közül díjazzák azt, aki a legjobb. nyerni mindig csak tehetségek tudtak.
ám kimi-t sajnálom. főleg ha a merkához megy jövőre a boxos mellé. egyenlő kedvenc fernandoval, így szívesebben láttam volna őket együtt a ferkánál. valószínüleg massa papa több zs-t tudott virítani, mint kimi. remélem ross brawn rajta van az ügyön és elkapja őt időben. ha ez összejön, akkor jövőre kimi-alonso párharc fog kialakulni, s a kétlábon járó agytröszt addig fog agyalni az algebrán, míg kimiből 2×-es bajnokot nem csinálni. rallyba nem fog menni, mert a nagy csapatok nem szerződtetik, az n osztályban győzni, kinek elismerés? kiminek nem. a rallyt csak hobby szinten űzi, max. az újságírók kerítenek nagyobb feneket alá.
massa az örök második. mint baricchello. azt hiszem ez egyértemű. gyors és ügyes a srác, de a bajnok véna hiányzik belőle.
kovalainen-t szintén sajnálom. ő kimi klónja. higgadt, precíz és pokoli gyors. a finnekre jellemző a pech, így ő is kiveszi a részét minden jóból.
sajnos, mert így a valódi tudása nem mutatkozik meg, pláne, hogy a boxos a csapattársa. + a merkánál híresztelik az egyenlő esélyeket, de ezzel max. hülyének nézik az embereket. ron dennis 15 éve készíti fel hamiltont, így ő az abszolút no. 1 a csapatnál. remélem kimi -ha oda megy- porig rombolja az imázsát a fekának. norbert haug pedig egy dagadt, kétszínű szarházi. példát vehetne ron-ról.
vettel, webber parádés ebben az idényben, ha csak a hibáikat javítják jövőre -hisz mást nem is kell, mert fejlesztés gyakorlatilag nuku- akkor ott lesznek a végelszámolásnál.
button örökzöld. a helye biztos jövőre a brawn-nál, úgy, ahogyan az egyéni vb. cím is.
FORZA FERNANDO ! ! ! FORZA FERRARI ! ! !
Elküldve: 2009. 10. 01. 14:50
Elküldve: 2009. 10. 01. 14:58
Idézet
kovalainen egy vadállat, hidd el nekem. merkánál érdekes dolgok történtek mindig is, ezen nem lepődöm meg, hogy hamilton jobban megy. (rönó - piké balhé az elmúlt hetekben) egy csapatért nem fogok sírni, ha elmennek, és ez a merka.
kimi tavaly leeresztett ez tény, (miután bajnok lett) de 2008-ban sokszor az első helyről kickelték. ugye-ugye hamilton? emlékszel montrealra? ![]()