Milliárdokat érnek Alonso hüvelykujjai
Forma1 (2010)
Elküldve: 2010. 04. 26. 16:12
Idézet
Idézet
Elolvastad a cikket?
Elküldve: 2010. 05. 01. 11:19
Idézet
magyar tehetség a Forma BMW kapujában
"Stop that bloody truck!!" Cpt. Price
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Elküldve: 2010. 05. 01. 11:32
Idézet
Idézet
magyar tehetség a Forma BMW kapujában
Elküldve: 2010. 05. 09. 14:42
Jó volt a futam vége,örülök hogy a végén Sumi 4. lett,bár csak hamiltonnak köszönheti.Alonso hatalmasat makkolt,Vettelnek,és Hamiltonnak köszönheti a 2. helyét.
Elküldve: 2010. 05. 09. 15:00
Hát a barcelonai pálya hozta a formáját. Csak az utolsó pár kör, és a Schumacher- Button csata volt izgi belőle. Vettel pedig az ilyen hibák miatt fogja elveszíteni a bajnokságot...
Evil is powerfull, but courage is solid.
(\_/)
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
PSN ID: napPALI91
Elküldve: 2010. 05. 09. 15:02
Jó futam volt!
Azt sajnálom hogy webber végig vezetett.
Sztem a legjobban Alonso és Schumi teljesített, előbbi egyfolytába gyorsult és gyorsult még a 7x világbajnok szépen védekezett végig Massa és Button ellen.
Hamilton meg jól megszopta xD
Vettelt sajnálom mindig van valami problémája.Rosberget is mert elég szarul ment neki ma
Azt sajnálom hogy webber végig vezetett.
Sztem a legjobban Alonso és Schumi teljesített, előbbi egyfolytába gyorsult és gyorsult még a 7x világbajnok szépen védekezett végig Massa és Button ellen.
Hamilton meg jól megszopta xD
Vettelt sajnálom mindig van valami problémája.Rosberget is mert elég szarul ment neki ma
Elküldve: 2010. 05. 09. 15:03
Mclarent nemértem miért nem szoltak Hamiltonra......Már lassan 3 éve tudjuk hogy ő button ellentéte és szereti rallysra venni a dolgot....Nembaj köszönjük mclaren GO Alonso
.
Elküldve: 2010. 05. 09. 15:09
Jó verseny volt! Nem vok egy Hamilton fan, de most nagyon sajnáltam. Webber ügyes volt. Alonsonak nagy szerencséje volt. Az nagy volt amikor Vettelnek már a 200-as táblánál fékeznie kellett! Schumi és Button nagyot vívott!! Jól behozta a 4. helyre! A jövő heti futamot már nagyon várom! Montecarlo a kedvenc pályám!!
"Stop that bloody truck!!" Cpt. Price
(\_/)
(>< )o
Elküldve: 2010. 05. 09. 15:42
És az mekkora volt, mikor Massa-ának fityogott a vezetőszárnyának balfele, és a mérnöke rászólt a fülére, hogy "1mp-cel gyorsabb vagy, lehet megtaláltuk a megoldást"
azon nagyont borultam.nem vagyok Hamilton fan, de most sajnáltam, Schumi szépen védekezett Button ellen, Vettel ahogy omlas is mondta, ha továbbra is lesznek ilyen technikai hibák, elfogja veszíteni a vb-t.szerintem Webber megérdemelten nyert, az egész hétvégén jól szerepelt.kíváncsi leszek Monacora, már csak a lekörözések miatt is.szerencse csak egy hét.
Elküldve: 2010. 05. 09. 15:44
Nem volt tulságosan izgalmas futam, inkább a védekezésekről szólt (Schumi Button minden támadását levédte). Alonso ott volt végig a 4. helyen, senki álltal nem veszélyeztetve és a végén még szerncséje is volt.
Forza Alosno!
Forza Alosno!
Elküldve: 2010. 05. 09. 15:48
Az is nagy volt, mikor Massa vezetőszárnyának balfele fityogott, és a mérnöke rászolt a fülére, hogy "csak így tovább, 1mp-cel gyorsabb vagy, lehet megtaláltuk a jó megoldást"
.nem vagyok Hamilton fan, de most kicsit sajnáltam.Alonso szerencsés volt, Schumi szépen védekezett Button ellen.ha Vettelt továbbra is ilyen technikai hibák hátráltatják, elfogja veszteni a bajnokságot.Webber megérdemelten nyert, egész hétvégén jól szerepelt.várom Monte Carlo-t, már csak a lekörözések miatt, okozhatnak nem kevés galibát.szerencsére csak egy hetet kell várni.
Elküldve: 2010. 05. 10. 17:26
Idézet
szegény Hamilton,jól megjárta 2 körrel a cél előtt
FORZA ALONSO!!!
Gunner For Life
Victoria Concordia Crescit
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Victoria Concordia Crescit KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

Súgó
A téma zárva.