Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 14. 10:32
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 14. 10:46
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 14. 10:49
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 14. 10:53
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 14. 11:10
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 14. 11:13
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 15. 08:00
Idézet
Ezt 29-én írtam. Tegnap vittem végig, szóval két hetembe került a játék (hamarabb is sikerült volna, de lebetegedtem). A játék szerint 35 órát játszottam vele.
Az elsőnek azért jobb volt a története, itt sajnos túl kevés volt főszál. Na nem mintha a csapattárs küldetések unalmasak lettek volna.
Jöhet a 3. rész.
Ui: Miranda meg elmehet a fenébe! Az összes többi tag lojális volt hozzám, de ez a csaj egy kis hiszti miatt besértődött.
Elküldve: 2010. 02. 15. 08:11
Idézet
SPOILER: ilyen sokan meghaltak nálad? Ha jól döntesz akkor senki se hal meg. Nálam csak egy ember halt meg. Technikusnak a Geth-et választottam (Talit nem akartam, mivel féltettem, hogy meg fog halni és hát őt fektettem meg a játékban). A Geth meg is halt. De őt annyira nem sajnáltam, mivel úgyis közös tudatuk volt a többiekkel. Újrajátszásnál majd akkor Talit választom. Arra emlékszem, hogy a binokusok közül (amikor burokba kell menni) Samarat választottam.
Bakker! Most láttam, hogy ha nőként játszol akkor a férfi csapattársakra lehet nyomulni. Tényleg mindenre gondoltak.
Zaeed az DLC karakter gondolom, mert nálam nem volt ilyen.
Elküldve: 2010. 02. 15. 08:15
Idézet
Idézet
Idézet
Nálam:
Tech: Legion (meghalt)
másik csapat: Miranada (pedig nem is lojális)
legénység vissza: Thane
Biotikus: Samara
Magammal általában én is Jacket és a profot vittem.
Csak Legion halt meg. Ha Tali-t választom valószínűleg ő túlélte volna.
Elküldve: 2010. 02. 15. 09:05
Na most örülök, hogy sok fejlesztést csináltam. A youtube szerint ha nem csinálom meg pl a pajzsfejlesztés akkor Talinak annyi lett volna az omega 4-re való belépéskor. Na meg ahogy elnézem a videókat elég sokan meghalnak ha nem fejlesszük a hajót, sőt van olyan befejezés, hogy Jokeren kivül mindenki meghal (még Shepard is). Bakker, elég durva lett volna ha nálam is ilyen befejezés jött volna elő.
Viszont azt is látom, hogy Legion sokaknál életben marad technikusként. Lehet akkor a másikcsapat vezetője az ami számít igazából? Vagy szintén valami fejlesztés?
Ha jól láttam és ha nem robbantjuk fel az állomást (én felrobbantottam egyébként) akkor jön egy halom collector hajó az állomás felé. Gondolom visszafoglalják.
Ha jól értem (angolul toltam) akkor collectorok elsőnek megpróbáltak egy saját Reapert gyártani még anno, de nem jött össze nekik, a reaperek meg rabszolgává tették őket?
Elküldve: 2010. 02. 15. 12:00
Idézet
Na most örülök, hogy sok fejlesztést csináltam. A youtube szerint ha nem csinálom meg pl a pajzsfejlesztés akkor Talinak annyi lett volna az omega 4-re való belépéskor. Na meg ahogy elnézem a videókat elég sokan meghalnak ha nem fejlesszük a hajót, sőt van olyan befejezés, hogy Jokeren kivül mindenki meghal (még Shepard is). Bakker, elég durva lett volna ha nálam is ilyen befejezés jött volna elő.
Viszont azt is látom, hogy Legion sokaknál életben marad technikusként. Lehet akkor a másikcsapat vezetője az ami számít igazából? Vagy szintén valami fejlesztés?
Ha jól láttam és ha nem robbantjuk fel az állomást (én felrobbantottam egyébként) akkor jön egy halom collector hajó az állomás felé. Gondolom visszafoglalják.
Ha jól értem (angolul toltam) akkor collectorok elsőnek megpróbáltak egy saját Reapert gyártani még anno, de nem jött össze nekik, a reaperek meg rabszolgává tették őket?
Elküldve: 2010. 02. 15. 12:16
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 15. 16:23
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Nálam:
Tech: Legion (meghalt)
másik csapat: Miranada (pedig nem is lojális)
legénység vissza: Thane
Biotikus: Samara
Magammal általában én is Jacket és a profot vittem.
Csak Legion halt meg. Ha Tali-t választom valószínűleg ő túlélte volna.
Elküldve: 2010. 02. 15. 16:29
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 15. 17:55
Idézet
Idézet
SPOILER: ilyen sokan meghaltak nálad? Ha jól döntesz akkor senki se hal meg. Nálam csak egy ember halt meg. Technikusnak a Geth-et választottam (Talit nem akartam, mivel féltettem, hogy meg fog halni és hát őt fektettem meg a játékban). A Geth meg is halt. De őt annyira nem sajnáltam, mivel úgyis közös tudatuk volt a többiekkel. Újrajátszásnál majd akkor Talit választom. Arra emlékszem, hogy a binokusok közül (amikor burokba kell menni) Samarat választottam.
Bakker! Most láttam, hogy ha nőként játszol akkor a férfi csapattársakra lehet nyomulni. Tényleg mindenre gondoltak.
Zaeed az DLC karakter gondolom, mert nálam nem volt ilyen.
Elküldve: 2010. 02. 15. 21:28
Elküldve: 2010. 02. 17. 15:35
Elküldve: 2010. 02. 17. 15:51
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 17. 15:55
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 17. 15:55
Idézet
Idézet