Mass Effect 2
Elküldve: 2010. 02. 05. 12:23
Batri akkor létszíves írd lerészletesen hogy osztotad a csapatod utolsó küldin illetve mik befolyásolják hogy ne veszíts senkit,most kezdem másodjára és figyelek teljes mértékben a szövegekre,am a dlc felraktam megkaptam minden cucot egyedül a Dragon Age ruhát nem adja meg pedig azt is irja a szobámnál hogy megjött.Nem értem.
Elküldve: 2010. 02. 05. 12:31
Idézet
Batri akkor létszíves írd lerészletesen hogy osztotad a csapatod utolsó küldin illetve mik befolyásolják hogy ne veszíts senkit,most kezdem másodjára és figyelek teljes mértékben a szövegekre,am a dlc felraktam megkaptam minden cucot egyedül a Dragon Age ruhát nem adja meg pedig azt is irja a szobámnál hogy megjött.Nem értem.
Elküldve: 2010. 02. 05. 12:46
Idézet
Végignyomtam , 2010 évjátéka nálam már most.Most kimaxolom az acsikat+ mellékküldeséeket megcsinálom.Aztán szerintem újrakezdem, a Jó oldalon.
Női karakterem van ,így kivel tudom megcsinálni a szerelmi szálat? És mitkell hozzá csinálnom? Beszélgetésen kivül.
Mellékküldetésekért ,mindig paragon pont jár?
,Mert full Renegát akartam lenni ,de véletlen összejött pár Paragon pont is-
Tegnap este végeztem vele én is. Hihetetlen élmény volt végigjátszani, sikerült überelnie az 1-et amire azt hittem soha az életben nem fog sor kerülni. Minden porcikájában mestermű lett, egy pillanatra nem éreztem azt hogy untatna a játék. Még nagyon-nagyon sokszor végig fogom tolni ebben egészen biztos vagyok.
98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.
Elküldve: 2010. 02. 06. 08:52
Tegnap este belekzedtem én is a mókába. Az egyből megállapítható hogy a grafika javúlt (szerintem az 1. rész is szép volt), a harc már-már a GOW-t idézi! A hangulat egy picit más lett (színek használata stb) de nekem tetszik. 2 óra játék után ennyit tudtam belőle levenni.
Elküldve: 2010. 02. 06. 12:16
Idézet
Tegnap este belekzedtem én is a mókába. Az egyből megállapítható hogy a grafika javúlt (szerintem az 1. rész is szép volt), a harc már-már a GOW-t idézi! A hangulat egy picit más lett (színek használata stb) de nekem tetszik. 2 óra játék után ennyit tudtam belőle levenni.
Elküldve: 2010. 02. 06. 13:58
Idézet
Nálam is most futott le a Credits
Bár én még nem adom neki az Év játéka dijat, mert jön egy Final Fantasy XIII, de a top 3ban 100% hogy benne lesz... minden csapattag túlélte a küldetést, Miranda-val pedig még előtte összejöttem^^
szerk: Miranda a végén nagyon ugrált, jó hogy inkább Talival taliztam =)
Idézet
Igazad van ,talán pár tekintetbe felül is múlta az elsö részt .
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
#227 Guest__*
Elküldve: 2010. 02. 06. 15:48
Én is most fejeztem be.
Hát mit ne mondjak kevés játék tud ennyire megfogni. 
Főleg szerepjátékok. Nagyon jó volt. Minden percben élveztem, nem siettem mindent (majdnem
) megcsináltam. Nekem simánn ottvan az év játéka top 3-ban. Egy élmény volt.

Elküldve: 2010. 02. 06. 16:11
Most fejeztem be a Zaeed-os DLC-t és pont meg lett a 30-as szint (a főküldinél a professzor esett el a harcban :
Elküldve: 2010. 02. 06. 18:36
A főküldetés ezenel véget ért! Fantasztikusan éreztem magam a játék alatt! Teljesen magávalragadott ez az atmoszféra! Ennyire összetett játékkal még nem találkoztam, bár igaz ami igaz nincs túl nagy tapasztalatom az RPGk terén! A Mass Effectvilága ugyanolyan felülmulhatatlan kategóriáján belül mint mondjuk a CoD az FPSek között!
Sajnos viszt (lehet tapasztalatlanságomnak köszönhető) de én 3 bajtársam is elveszítettem a csatában...Jack, Tali'Zorah, és aki a legnagyobb veszteség számomra az Thane!
Elküldve: 2010. 02. 06. 18:45
Már majdnem összeszedtem minden csapattagot. Megintcsak pozitívan tudok róla nyilatkozni!
Leszedtem a DLC-ket is, mikor elmentem megnézni a Normandyt akkor felállt a szőr a hátamon!
Leszedtem a CE páncélt is, egész jó +okat ad de az N7-es jobban tetszik!
Leszedtem a DLC-ket is, mikor elmentem megnézni a Normandyt akkor felállt a szőr a hátamon!
Elküldve: 2010. 02. 06. 19:02
Na ez az meg van a Dragon Age cuc ,meg nem is gondoltam volna Kellynek is lehet udvarolni meghivni vagcorára stb,meg ha valaki akar egy kapcsolat előtt egy kis kiruccanást Jacket ajánlom.XD
Egyébként a Bakás küldetésnél ha Okkert magunkal hoznánk feltámadna vagy nem?Ja szerintem még következő DLC lesz egy uj kari legalábbis nálam még van egy üres szoba,a Samarával szemben lévő.(Nem a Thanes)
Egyébként a Bakás küldetésnél ha Okkert magunkal hoznánk feltámadna vagy nem?Ja szerintem még következő DLC lesz egy uj kari legalábbis nálam még van egy üres szoba,a Samarával szemben lévő.(Nem a Thanes)
#232 Guest__*
Elküldve: 2010. 02. 06. 19:52
Én most kezdtem újjat. Tolta már ki valaki full renegáton? Úgyis meglehet csinálni hogy a végén senki de dobja be a törülközőt?
Elküldve: 2010. 02. 06. 20:19
Idézet
Na ez az meg van a Dragon Age cuc ,meg nem is gondoltam volna Kellynek is lehet udvarolni meghivni vagcorára stb,meg ha valaki akar egy kapcsolat előtt egy kis kiruccanást Jacket ajánlom.XD
meg vannak olyan kis kiegészítések, pl. maszk, amihez dr. pepperes kód kell (legálisan)
Amúgy jópofa, hogy a vége után is lehet beszélni a társakkal, Spoiler! pl. Miranda is nekem adott igazat, hogy "beintettem" a Cerberusnak:)
"The new level cap is 30 with no secondary class choice as in the first game...Future DLC content is rumored to add a new mission to gain a secondary class and to raise the level cap to 60 just as in the first game." - hát nem ártana
Elküldve: 2010. 02. 07. 23:23
Na már anyi változta kellt lábra tényleg az akinek nem haltt meg egy karise irja le létszi részletesen hogy csinálta.(A külön csapatok élére kit állitott,a csatornába kit küldött maga mellé kit vett stb).Köszi
Ja jópár küldit nem mutat,sok küldetés lesz ha felfedezel bolygokat,azokaz kered ahol rendelleneséget mutat és a kötben a vonalat vidd a megfelelő irányba,majd ahol kijön a pont katt rá és rá tufdz menni.
Ja jópár küldit nem mutat,sok küldetés lesz ha felfedezel bolygokat,azokaz kered ahol rendelleneséget mutat és a kötben a vonalat vidd a megfelelő irányba,majd ahol kijön a pont katt rá és rá tufdz menni.
Elküldve: 2010. 02. 07. 23:31
Idézet
Na már anyi változta kellt lábra tényleg az akinek nem haltt meg egy karise irja le létszi részletesen hogy csinálta.(A külön csapatok élére kit állitott,a csatornába kit küldött maga mellé kit vett stb).Köszi
SPOILER!
technikus: Legion
másik osztag vezére: Garrus
a túlélők kísérője: Morden Solus
Biotikus pajzs: Samara
a maradék csapat vezetője: ismét Garrus
és végig Tali és Thane jött velem.
Elküldve: 2010. 02. 07. 23:35
Idézet
én ma csináltam meg másodjára és nem halt meg senki:
SPOILER!
SPOILER!
másik osztag: Garrus
túlélő kisérő: Baka
Biotikus: Samara
maradék csapat: Garrus
és velem pedig Jack és Solus jött
(mindenki lojális volt)
#237 Guest__*
Elküldve: 2010. 02. 08. 08:13
tegnap sikerült kipróbálnom a gammát.
cirka 5 órára a gép elé kötött...
naggggyon tetszetős! kellemeset csalódtam benne és az ea-ben, mert kétség kívül ez a legszínvonalasabb és valamirevaló játékuk a sok szar mellett.
Elküldve: 2010. 02. 08. 08:25
Idézet
tegnap sikerült kipróbálnom a gammát.
cirka 5 órára a gép elé kötött...
naggggyon tetszetős! kellemeset csalódtam benne és az ea-ben, mert kétség kívül ez a legszínvonalasabb és valamirevaló játékuk a sok szar mellett.
Eddig a MAss Effect nem izgatott, de mindenki annyira jónak mondja, hogy kezdem elhinni
Elküldve: 2010. 02. 08. 08:46
Idézet
Idézet
Nofene! Akkor tényleg érdemes vele egy próbát tenni! Mondjuk Az EA-nak sok más jó játéka is van, de azok főként sport játékok. nomeg a nagy kedvencemet se felejtsük ki, a DeadSpace-t.
Eddig a MAss Effect nem izgatott, de mindenki annyira jónak mondja, hogy kezdem elhinni
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
#240 Guest__*
Elküldve: 2010. 02. 08. 09:23
Idézet
Idézet
Idézet
Nofene! Akkor tényleg érdemes vele egy próbát tenni! Mondjuk Az EA-nak sok más jó játéka is van, de azok főként sport játékok. nomeg a nagy kedvencemet se felejtsük ki, a DeadSpace-t.

Súgó
A téma zárva.