HWSW Informatikai Kerekasztal: Prototype - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Prototype

#181 Felhasználó inaktív   CHEATER0011 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 18. 14:16

valaki elárulja nekem hogy mi ez a SPOILER?mert nem naygon vágom.

Egyébként nagyon baba játék.ah már megvan szerezve minden képesség akkor SZINTE már gyerkjáték minden.

Ez mostmár örökké jó lesz egy darabig!!

#182 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 18. 14:25

Idézet

valaki elárulja nekem hogy mi ez a SPOILER?mert nem naygon vágom.

Egyébként nagyon baba játék.ah már megvan szerezve minden képesség akkor SZINTE már gyerkjáték minden.

A Spoiler ahogy a nevében is benne van elspoilolod vagyis elrontod más élményét. Példa erre hogy olyan tartalmat jelenítessz meg, írsz le egy játékról ahol mondjuk a másik még nem tart, ezáltad elrontottad a felfedezés örömét szóval ha egy adott játékba jobban belenyúló írományt kreálsz akkor kéretik kirakni a Spoiler feliratot és írd feketével.Kép
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#183 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 19:15

Sziasztok!
Nemrég vittem végig ezt a játékot.A vége az szerintem jónak sikeredett bár az utolsó harc elég rövid.
Aki játszott a Spiderman WoS (web of shadows)-al nemnagy újdonság lesz ez a játék.Város és a grafika is ugyanaz a story is hasonlít rá bár más a formája (ottis zombik meg ellenálók és te pedig köztük).Szerintem a harc nagyonjól kivan találva még a harcot vezérlő gombok is csak néha a kameranézet bezavar emiatt haltam meg néha.Mindenesetre megéri kipróbálni és legalább egyszer kitolni.
Egy időután kicsit unalmasak a küldetések szerintem nem elég változatosak pl semmisítsd meg, kövesd ...
Irányítás jó grafika tűrhető és a kameranézet néha shit.Jó harcstílusok vannak. Ellenfelek inteligeniája is megfelelő.
Szerintem ilyen a játék.
Ajánlom mindenkinek főleg akinek tetszett a Spiderman legújjabb része.

#184 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 19. 10:47

Help! mit kell csinálni a helikopteres résznél? nem lehet szétlőni a viral detectorokat! Kép
szerk:sikerült! :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#185 Felhasználó inaktív   CHEATER0011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 19. 15:31

Fú végigtoltam. Nekem minden nagyon tetszett de volt sok olyan rész ahol kicsit idegbeteg lettem.Mert rakétavetővel lőnek folyamatosan meg ilyenek.*SPOILER*Főleg ott amikor ezt az Elizabeth Greent kelett a time squeren megölni*SPOILER*.

Nekem nagyon pozitív a véleményem a játékról.

Ez mostmár örökké jó lesz egy darabig!!

#186 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 12:20

Nyúztam két órát most reggel a játékot, és már kicsit elegem is lett belőle.:)Tetszik, nagyon jóra sikeredett.Viszont van pár dolog ami nagyon el lett buktázva.
Az egyik a végtelen, időtlen helikopter utánpótlás.
Van egy sandbox játékunk, és van egy küldetésünk ami eleve azt sugallja hogy ezt helikopterrel kéne teljesíteni mivel ha közel megyünk, sérülünk.Sebaj.Bepattanok egy helikopterbe, és likvidálom az egyik kijelölt dolgot.
Eddig ok, csak most három helikopter jön rám amikből egy rakéta és végem.De amire egy helikoptert leszerelek kettő jön helyette hogy elbánjon velem, és ez így megy tovább lehetetlenné téve a küldetés teljesítését e képpen.
A katonaságnak végtelen mennyiségű helikoptere van?Nem csak az, hanem még egy kis idő sem telik el hogy azt gondoljuk késöbb indították el őket felénk, mint a GTAIV esetében.Kicsit zavar.

#187 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 20. 13:06

Ilyen helikopteres balesetek elkerülése végett érdemes rámenni azokra az egységekre, akik riasztják az erősítést (asszem ilyen kis ultrahang a jelük, vagy mik). Ha őket likvidálod onnantól sokkal könnyebb lesz a feladat. Egyébként én úgyis taktikáztam, hogy időközönként elszaladtam a "körözési szint" csökkentése miatt - ez nyilván megtöri az akciót, de legalább hatásos, nehezebb szinteken pedig életmentő. :Đ

#188 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 13:25

Idézet

Ilyen helikopteres balesetek elkerülése végett érdemes rámenni azokra az egységekre, akik riasztják az erősítést (asszem ilyen kis ultrahang a jelük, vagy mik). Ha őket likvidálod onnantól sokkal könnyebb lesz a feladat. Egyébként én úgyis taktikáztam, hogy időközönként elszaladtam a "körözési szint" csökkentése miatt - ez nyilván megtöri az akciót, de legalább hatásos, nehezebb szinteken pedig életmentő. :Đ
Szoktam.:)Mindig pásztázom a terepet a kis gombák miatt.Muszály őket minél elöbb kiiktatni mivel be tudnak kavarni a célzásba.(meg persze simán kiszűrnek)Összességében nagyon bejön eddig a játék, majd ha 8 körül lesz én is megveszem, sajnos a hétvégén már ki kell végeznem, mivel vissza is kell adnom.Most végeztem Green kisasszonnyal, lehet már nem sok van vissza, most nem jut eszembe ez hanyadik nap lehetett.

#189 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 14:33

A havernál én is játszottam vele 1 kicsit és nagyon bejön,a falon futás az a sok véres szacskás verekedős jelenet,szal.jó a játékKép...ténylegKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#190 Felhasználó inaktív   roky1980 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 09:11

Idézet

Help! mit kell csinálni a helikopteres résznél? nem lehet szétlőni a viral detectorokat! Kép
Szia, írd meg légyszi hogy mi a módja, mert nem megy sajnos...Kép

#191 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 09:13

Idézet

Idézet

nyomkáld a célzást(PC-n TAB) mind3 detectort be kell célozni utána átváltanak ellenségre és szét kell őket lőni

#192 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 09:37

Idézet

Idézet

Idézet

nyomkáld a célzást(PC-n TAB) mind3 detectort be kell célozni utána átváltanak ellenségre és szét kell őket lőni
Én úgy csináltam h be volt célózva folyamatosan,aztán kicsit elfordultam balra,és átváltott.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#193 Felhasználó inaktív   Petty20 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 18:55

Sziasztok,valaki meg tudná mondani hogy hogy kell megcsinálni azt a részt mikor a helikopterrel kell menni és valami víztárolókkal kell csinálni valamit,szétlőni őket,nem tomelőre is köszi

#194 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 26. 19:01

Idézet

Sziasztok,valaki meg tudná mondani hogy hogy kell megcsinálni azt a részt mikor a helikopterrel kell menni és valami víztárolókkal kell csinálni valamit,szétlőni őket,nem tom előre is köszi
Szia. Ott az alényeg hogy felül van egy csík. Na az mutatja merre menj egyre jobban pittyog hogyha közelebb érsz a konkrét tartályhoz. Egy bizonyos tartályt kell megatlálni és abban van egy hunter ami kell neked az ellenszerhez. Sok sikert.KépKépKép

#195 Felhasználó inaktív   kispullo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 09:43

Sziasztok.Valaki tudna nekem segíten h h kell megcsinálni azt a részt amikor a víztározókból jönnek elő a böszme szörnyek.Mert órákon keresztül szarakodok velük de semmi.Köszi előKépre is

#196 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 28. 09:48

Idézet

Sziasztok. Valaki tudna nekem segíten h h kell megcsinálni azt a részt amikor a víztározókból jönnek elő a böszme szörnyek.Mert órákon keresztül szarakodok velük de semmi.Köszi előKépre is
helikopterre mész kövesd azt a víztornyos csíkot ami fent van a képernyőn, beméred, szétzúzod felveszed a sárga gömböt elmész egy fertőzött épülethez ott összeszeded a sárga gömböket és ennyi

#197 Felhasználó inaktív   Ghost 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 09:49

Idézet

Sziasztok. Valaki tudna nekem segíten h h kell megcsinálni azt a részt amikor a víztározókból jönnek elő a böszme szörnyek.Mert órákon keresztül szarakodok velük de semmi.Köszi előKépre is
Szia. Ha jól emlékszem, akkor úgy kell megcsinálni gyorsan, hogy a víztározót még az előtt szétvered, mielőtt kijönne belőle a hunter. Így gyorsabban tudsz haladni, nem kell velük megküzdened.

#198 Felhasználó inaktív   kispullo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 10:50

Idézet

Idézet

helikopterre mész kövesd azt a víztornyos csíkot ami fent van a képernyőn, beméred, szétzúzod felveszed a sárga gömböt elmész egy fertőzött épülethez ott összeszeded a sárga gömböket és ennyi
És h szerzek helikoptert?:ĐKép

#199 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 28. 11:18

Idézet

Idézet

Idézet

És h szerzek helikoptert?:ĐKép
Nem kell hozzá helikopter. Mielőtt kikelnek a hunterek azelőtt kell szétzúzni, és felvenni a sárga gömböket amíg a csík felül megnem telik. Ha úgy robban szét a tartály hogy hunter él szal kikelt az nemjó.

#200 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 28. 11:19

Idézet

Idézet

Nagymester P te másik részre gondolsz. : )

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.