HWSW Informatikai Kerekasztal: MMA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MMA

#81 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 26. 22:17

Megvan már valakinek?
Nekem ma jött meg és sokkal jobb lett mint amire számítottam, még nem sokat toltam de így elsőre jobb mint a UFC amit nem gondoltam volna.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#82 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 15:09

Most kicsit jobban bele menten a career módba, és hát egyre jobban tetszik, Elsőnek két kis szervezet közül lehet választani h hol szeretnénk elkezdeni a profi pályafutást. Kezdésnek pont jó , elég gyenge ellenfelek vannak itt még, Muay Thai a karakterem stílusa és hát az első 4 ellenfél közül egyik sem jutott el a második menetig. 4 KO győzelemmel már a bajnoki övért harcoltam, és egy szintén első menetes submission győzelemmel (rear neaked choke) meg szereztem ennek a kis szervezetnek az övét. Ez után újabb választási lehetőség volt, vagy egy angol vagy egy brazil liga szerződését kell elfogadni. Én égül is brazília mellett döntöttem. Mikor megláttam az első ellenfél 0-1-es mérlegét eléggé megnyugodtam. A szokásos "taktikámmal" egyből neki rohantam az ellenfélnek, aminek az lett az eredménye h 3-4 test ütéstől a földre kerültem ahol egy jól irányzott fejrúgással majdnem kiütött. Végül is 20 perc kőkemény is nagyon véres harc után pontozással sikerült nyernem. Tehát remekül adagolják a nehézséget, az edzés rendszere baromi jól sikerült, el lehet utazni Thaiföldere, Japánba stb. és az ottani edzőktől tanulni Hatalmas meglepetés nekem ez a játék.

#83 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 10. 28. 15:16

Még várok vele, de szerintem télidőre mindenképp beszerzem!
Kép
Kép
Kép

#84 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 04. 15:36

na leadtam a rendelést, holnap már itt is lesz :laugh:

egyébként most fedeztem fel, hogy készül valami új MMA játék. a címe Supremacy MMA és ilyen illegális bunyók, meg a brutalitás lesz a középpontban. Még nincs róla semmi infó, van egy semmit mondó teaser, meg 1-2 kép de azok nem túl meggyőzőek.
a.k.a. moloj

#85 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 05. 15:52

nos hát nekem is megérkezett. elkezdtem a karriert is, de csak 1-2 meccset nyomtam le vele.
a demó idején még kételkedtem, most viszont bebizonyosodott, hogy jó döntést hoztam :)
azóta az irányítást is jól megszoktam, csak a submissio-önöknél gázos ez a "találd meg a zónát" dolog...
a karakter generálás kicsit szegényesre sikerült szerintem, meg fura hogy alig van pár haj benne az is nagyrészt egyforma, de pl több mint 200pólóból választhatunk...
vannak tetkók is meg minden, azért jól személyreszabható.
a karrier mód nagyon jól sikerült! kezdőként bekerülünk egy kis dojo-ba, Bas Rutten lesz a mesterünk és ő magyarázza dolgokat. ez tök jó hogy így jelen van az edző meg minden, ráadásul híresség (még ha nem is bírom a pofáját). az edzések is sokkal összetettebbek és változatosabbak mint az ufc-ben vagy akár a fight night-ban.
izgalmas karrier, főleg többféle liga is lesz benne meg utazgatás a világban, nagyon jó. ufc-t simán lepipálja, de még a fight night-ot is!!!
szóval aki még nem döntött annak nyugodtan ajánlhatom, ez most a legjobb sportjáték szerintem, nem hogy az ufc-t lesöpri de a következő fight night-nak is fel kell kötni a gatyát (persze más stílus, de értitek).
jaj és ugye a fight night-ból ismert ez a karaktermegosztó rendszer, nos ott a userek szépen megkreálták az ufc-s harcosokat is úgyhogy ennyit erről :laugh:
jó játék! ja meg tök jó a soundtrack is.
Tjames te sem fogsz csalódni szerintem.

Szerkesztette: Oliv3r 2010. 11. 05. 15:57 -kor

a.k.a. moloj

#86 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 05. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 11. 05. 15:52

nos hát nekem is megérkezett. elkezdtem a karriert is, de csak 1-2 meccset nyomtam le vele.
a demó idején még kételkedtem, most viszont bebizonyosodott, hogy jó döntést hoztam :)
azóta az irányítást is jól megszoktam, csak a submissio-önöknél gázos ez a "találd meg a zónát" dolog...
a karakter generálás kicsit szegényesre sikerült szerintem, meg fura hogy alig van pár haj benne az is nagyrészt egyforma, de pl több mint 200pólóból választhatunk...
vannak tetkók is meg minden, azért jól személyreszabható.
a karrier mód nagyon jól sikerült! kezdőként bekerülünk egy kis dojo-ba, Bas Rutten lesz a mesterünk és ő magyarázza dolgokat. ez tök jó hogy így jelen van az edző meg minden, ráadásul híresség (még ha nem is bírom a pofáját). az edzések is sokkal összetettebbek és változatosabbak mint az ufc-ben vagy akár a fight night-ban.
izgalmas karrier, főleg többféle liga is lesz benne meg utazgatás a világban, nagyon jó. ufc-t simán lepipálja, de még a fight night-ot is!!!
szóval aki még nem döntött annak nyugodtan ajánlhatom, ez most a legjobb sportjáték szerintem, nem hogy az ufc-t lesöpri de a következő fight night-nak is fel kell kötni a gatyát (persze más stílus, de értitek).
jaj és ugye a fight night-ból ismert ez a karaktermegosztó rendszer, nos ott a userek szépen megkreálták az ufc-s harcosokat is úgyhogy ennyit erről :laugh:
jó játék! ja meg tök jó a soundtrack is.
Tjames te sem fogsz csalódni szerintem.

Karácsony tájékára tervezem beszerezni! Majd még írhatnál róla ha már jóóól benne vagy. Köszi!
Kép
Kép
Kép

#87 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 05. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 11. 05. 14:58

Karácsony tájékára tervezem beszerezni! Majd még írhatnál róla ha már jóóól benne vagy. Köszi!

közben már eljutottam az utazgatásig is.
az a lényeg, hogy a meccsekért pénzt kapunk, ebből a pénzből elutazhatunk egy másik edzőterembe felkészülni a következő meccsre. minden edzőterem másra specializálódott, pl wrestling, kickbox satöbbi.
így aztán tanulhatun pl Randy Couture-tól is, új mozdulatokat.
egyébként sokkal több harcstílus van mint az ufc-be, bár nem lehet keverni, a karakterkészítés közben csak egyet lehet választani, hogy mi a fő irány, de úgy vettem le attól még majd tanulhatunk más műfaj technikáit is.
majd még írok akkor, de túl sok mindent nem akarnék lelőni.
a.k.a. moloj

#88 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 05. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 11. 05. 16:57

közben már eljutottam az utazgatásig is.
az a lényeg, hogy a meccsekért pénzt kapunk, ebből a pénzből elutazhatunk egy másik edzőterembe felkészülni a következő meccsre. minden edzőterem másra specializálódott, pl wrestling, kickbox satöbbi.
így aztán tanulhatun pl Randy Couture-tól is, új mozdulatokat.
egyébként sokkal több harcstílus van mint az ufc-be, bár nem lehet keverni, a karakterkészítés közben csak egyet lehet választani, hogy mi a fő irány, de úgy vettem le attól még majd tanulhatunk más műfaj technikáit is.
majd még írok akkor, de túl sok mindent nem akarnék lelőni.

Nincs ennek sztorija amit le tudnál lőni, úgyhogy VÁROM az infókat! :)
Kép
Kép
Kép

#89 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 06. 12:43

tegnap este elég sokat játszottam.
már durvulnak az edzések, de a fejlődés amúgy elég könnyű. a karrier sem túl nehéz.
ugye vannak ilyen ligák.
3-szint van. minden szinten 2 ligából választhatsz hol akarod tovább folytatni. viszont ha lenyomtad az egyik ligát akkor másik szintre lépsz így alap hogy egy végigjátszásnál 3 liga kimarad a 6ból.én kb olyan 15 meccsből elértem a 3. szintre már a Strikeforce-ban bunyózom...
hát elég gyorsan ment, nem tudom elég könnyű...vagyis hát nem annyira mert keményen kell taktikázni, de simán megy még így is. eddig egy meccset veszítettem, bár azt is megnyerhettem volna, csak folytással próbálkozott, azt a szar zónás dolgot meg nem tudom megcsinálni bazzeg.
úgyhogy ez a karrier nem túl hosszú, vagy csak nekem megy ilyen jól, nem tudom. mondjuk ez nem olyan mint egy sztoris játék itt azért más az újrajátszás.
nehézségi fokozatot karrierbe nem lehet állítani, vagyis nem találtam.
viszont nagyon kemény online rész is van. vannak ilyen élő meccsek. pl tegnap este megnéztem egy strikeforce gálát. ezek jó előre be vannak jelentve, egy komoly élő gála, vannak igazi kommentátorok, és maguk a játékosok indulnak rajta.
nagyon komoly, mintha tv-ben néznél pár meccset, csak ez ugye játék.
még mindig tartom hogy qrvajó, csak valahogy lehetne nagyobb kihívás...
a.k.a. moloj

#90 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 06. 23:57

én 3 vereséggel jutottam el a 3.szintre, a japán ligát választottam, előtte meg a brazilt.tényleg nem olyan nehéz viszont ez h 1 fő stílusod lehet csak, ez nem igazán tetszik, a ufc-féle 1 grappling 1 striking stílus nekem jobban bejött reálisabb is sztem, az EA mintha lemaradt volna 10 évet akkor volt ilyen h valaki csak egy stílushoz értett. például a brazilok, Shogun , W. silva strikerek mindketten de a földharcban is (főleg shogun) ugyanolyan jók, itt ezt nemigazán érheted el mondjuk ha Muay thai vagy kickbox a stílusod mert a submission értéked annyira lenn van. illetve ez a head stomp, soccer kick dolog is ahogy be lett harangozva elég harmatos lett ahhoz képest, pedig ez igazi előny lenne a földharcot erőltetőkkel szemben.
Ami még fura azok a valódi harcosok értékei eléggé elvannak túlozva sztem pl: Overeem földharcképességei 80 fölött ha jól emlékszem...
de a csúcs az Werdum 86-os striking-ja meg szintén 80 feletti clinch értéke, az oké h most sztár lett hogy legyőzte Fedort a nyáron de ez elég komolytalan.
Legalább lesz mit javítani a következő részre, mert rég volt játék ami ennyire magába szipantott volna.

#91 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 00:23

Üzenet megtekintéseIdézet: SLi - Dátum: 2010. 11. 06. 22:57

én 3 vereséggel jutottam el a 3.szintre, a japán ligát választottam, előtte meg a brazilt.tényleg nem olyan nehéz viszont ez h 1 fő stílusod lehet csak, ez nem igazán tetszik, a ufc-féle 1 grappling 1 striking stílus nekem jobban bejött reálisabb is sztem, az EA mintha lemaradt volna 10 évet akkor volt ilyen h valaki csak egy stílushoz értett. például a brazilok, Shogun , W. silva strikerek mindketten de a földharcban is (főleg shogun) ugyanolyan jók, itt ezt nemigazán érheted el mondjuk ha Muay thai vagy kickbox a stílusod mert a submission értéked annyira lenn van. illetve ez a head stomp, soccer kick dolog is ahogy be lett harangozva elég harmatos lett ahhoz képest, pedig ez igazi előny lenne a földharcot erőltetőkkel szemben.
Ami még fura azok a valódi harcosok értékei eléggé elvannak túlozva sztem pl: Overeem földharcképességei 80 fölött ha jól emlékszem...
de a csúcs az Werdum 86-os striking-ja meg szintén 80 feletti clinch értéke, az oké h most sztár lett hogy legyőzte Fedort a nyáron de ez elég komolytalan.
Legalább lesz mit javítani a következő részre, mert rég volt játék ami ennyire magába szipantott volna.

én úgy vettem észre hogy a főstílus inkább csak a pontkiosztást befolyásolja, utána hiába vagy kickboxos, tanulhadsz hardcore judo technikákat meg ilyesmik.
ezek a ground kickek tényleg ritkán vannak sajnos.
trófeák/acsik sem olyan bonyolultak...mondjuk Fedort nem lehet egyszerű a legdurvább fokozaton is elintézni.
meg majd remélem a mozgást is finomítják, sokszor késik, meg úgy amblokk lehetne kördülékenyebb.
ami még tetszett ha japán szabályok szerint játszol akkor meccs végén hallani a japcsi kommentátrokat, azt úgy bírom :laugh:
( aki nem vágná, itt ebben a vidiben hallani őket, tök jó :)
a.k.a. moloj

#92 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 00:35

ja igen ez az ordító nő a pride-ból nagy kedvencem :laugh:

http://www.youtube.c...feature=related
legjobb mikor Minotauro Nogueira-t mutatja be 5:07-től

Szerkesztette: SLi 2010. 11. 07. 00:54 -kor

#93 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 14:49

ja erről a hangról beszélek én is, a játékban is van néha :)

én már megnyertem a Strikeforce övet is, azt sikerült bevédenem Fedor ellen!!
aztán persze elvesztettem, most Overeem szivat rendesen, már elég nehéz, aránytalanul nehéz ellenfél.
közben elkezdtem egy másik karriert is a többi liga miatt.

Szerkesztette: Oliv3r 2010. 11. 07. 14:50 -kor

a.k.a. moloj

#94 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 11. 07. 14:49

ja erről a hangról beszélek én is, a játékban is van néha :)

én már megnyertem a Strikeforce övet is, azt sikerült bevédenem Fedor ellen!!
aztán persze elvesztettem, most Overeem szivat rendesen, már elég nehéz, aránytalanul nehéz ellenfél.
közben elkezdtem egy másik karriert is a többi liga miatt.

Overeem egy állat lett a játékban, mondjuk én light heavyweight karaktert csináltam és abban a súlycsoportban nincsenek nagy nevek például Matyusenko a bajnok a Pride-ban (nem jut eszembe a játkbeli neve)
Közben kiütöttem Fedort legend fokozaton meg is lett az achi érte

#95 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: SLi - Dátum: 2010. 11. 07. 15:49

Overeem egy állat lett a játékban, mondjuk én light heavyweight karaktert csináltam és abban a súlycsoportban nincsenek nagy nevek például Matyusenko a bajnok a Pride-ban (nem jut eszembe a játkbeli neve)
Közben kiütöttem Fedort legend fokozaton meg is lett az achi érte

legend fokozaton Fedorra még gyúrnom kell azért. kivel nyomtad le?

egyébként kipróbáltam az online részét is...hát van egy-két balfasz, ugyanazt a mozdulatot próbálgatják, tök sportszerűtlen. viszont submission-ben gyenge a nép, eddig csak úgy tudtam győzni.

Szerkesztette: Oliv3r 2010. 11. 07. 17:36 -kor

a.k.a. moloj

#96 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 07. 18:12

De jó ezeket olvasni! Egyre inkább a "MUST HAVE" kategóriába esik nálam is....majd télapóra meglepem magam talán :)
Kép
Kép
Kép

#97 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 23:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 11. 07. 17:12

legend fokozaton Fedorra még gyúrnom kell azért. kivel nyomtad le?

egyébként kipróbáltam az online részét is...hát van egy-két balfasz, ugyanazt a mozdulatot próbálgatják, tök sportszerűtlen. viszont submission-ben gyenge a nép, eddig csak úgy tudtam győzni.

Werdum-al, igazából nem sok mindent tudtam vele kezdeni, egyszer sikerült levinnem a földre, full mount aztán ütöttem amíg KO nem lett

#98 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 08. 15:25

van ez a "Bitter Until The End" nevű trófea/acsi...ezt most hogy kell érteni?
te eljutottál már odáig SLi?

más: most fedeztem fel, hogy lehet begyűrt-karfiolfülű embereket is kreálni, tök jó, hogy már megjelennek ilyen sérülések is az editorban.
a.k.a. moloj

#99 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 08. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 11. 08. 15:25

van ez a "Bitter Until The End" nevű trófea/acsi...ezt most hogy kell érteni?
te eljutottál már odáig SLi?

Azt akkor kapod meg ha megnyersz a karrierben egy rivalizálást, vagyis háromszor kell harcolnod valakivel, mondjuk megvertél valakit aztán a visszavágón kikaptál (vagy fordítva, lényeg h 1-1 legyen az állás) akkor lesz majd egy harmadik meccs a "rivalry match" és azt kell megnyerned az acsihoz

#100 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 08. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: SLi - Dátum: 2010. 11. 08. 14:48

Azt akkor kapod meg ha megnyersz a karrierben egy rivalizálást, vagyis háromszor kell harcolnod valakivel, mondjuk megvertél valakit aztán a visszavágón kikaptál (vagy fordítva, lényeg h 1-1 legyen az állás) akkor lesz majd egy harmadik meccs a "rivalry match" és azt kell megnyerned az acsihoz

ezer köszönet!
a.k.a. moloj

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.