HWSW Informatikai Kerekasztal: Crysis 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Crysis 2

#221 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 21. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Dcrysis02 - Dátum: 2011. 01. 21. 17:48

Multis trailer. Ez besza-behu.

taknyom nyálam egybevan.A crysis nemjött be....mondjuk a helyszin se jött be a multiba meg elég durva hogy 2 tár kell a palyzs lezabálásához....De ez vmi kurva jó
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#222 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 23. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Dcrysis02 - Dátum: 2011. 01. 21. 17:48

Multis trailer. Ez besza-behu.

Jaja, nagyon karaj lesz. ;D

Meg jobban rakattanok majd, mint az elso resz multijara, az mar egeszen biztos. XD ^^

#223 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 26. 15:01

Pár demó gameplay:

Skyline (1)

Második elérhető pálya (Pier 17) - Noob gameplay

Irányítás kissé nehézkés, de azért élvezhető a többség szerint. :happy:

Kár hogy csak ennyi videót enged megjeleníteni az oldal. :sleep:

#224 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 08:30

Lesz PC-s multi demó! :laugh:

http://www.facebook.com/crysis

#225 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 13:58

VÉÉGRE!!
Én is kiprobálhattam a demot. :laugh: Szerintem nagyon jó! Nekem tetszik. A grafika szép, nem annyira álleejtős mint az 1 de szép. A játékmenettel az elején voltak gondjaim de aztán 2 meccs után megszoktam..A fejlődési rendszer nagyon jó! Szerintem ha a singleplayer is hozza ezt a szintet és PCn szebb lesz a játék akkor nem lehetnek gondok vele. :happy:
Kép

#226 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 30. 22:01

Végre egy normális gameplay. :) R1pper játszik, egy Crysis játékos. Érdemes megnézni.

#227 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 02. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Dcrysis02 - Dátum: 2011. 01. 30. 21:01

Végre egy normális gameplay. :) R1pper játszik, egy Crysis játékos. Érdemes megnézni.

Jol tolta. ^^ ;)

#228 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 02. 14:44

MAXIMUM Trailer. :D A BTW jobb volt szerintem.

#229 Felhasználó inaktív   Teuton 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 02. 17:46

A földönkívüliek nagyon átalakultak, és azt kel mondjam hogy a régi kinézet jobban tetszett. ( kék polipok > piros imádkozósáskák )

1: Történetet most se remélek, de azért jó lenne egy 20-30 órányi single, hogy kiélhesse magát az ember ha már ilyen sok lehetőség rejlik a nanoruhában.

2: Remélem kiugrunk azért nyújorkból egyszer-kétszer. Koreai incidens még csak helyi jelegű "probléma" volt ami egy idővonalban két párhuzamos szál volt, itt viszont már ET bácsi bemasírozásával globálissá lett a probléma. Ha nem az a dolgunk hogy feltartsuk őket hogy biztosítsuk a menekülőket vagy visszaszorítsuk őket egy kis élőhelyért, akkor az már sztem ellentámadás és azt meg nem helyileg kéne eszközölni (gondolom én. Hiába ölném le minden nyúljorkban, többi város ugyanúgy hemzsegne tőlük).

Szabad a kövezés.

#230 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 02. 18:15

A játék minimális gépigénye bejelentésre került:

- Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon 64 X2 2GHz vagy jobb
- Nvidia 8800 GT vagy jobb
- 2 GB RAM
- Windows XP/Vista/7
- 9 GB szabad háttértár
- Internet kapcsolat

(forrás: crysis-2-gepigeny )
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#231 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 02. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Teuton - Dátum: 2011. 02. 02. 17:46

A földönkívüliek nagyon átalakultak, és azt kel mondjam hogy a régi kinézet jobban tetszett. ( kék polipok > piros imádkozósáskák )

1: Történetet most se remélek, de azért jó lenne egy 20-30 órányi single, hogy kiélhesse magát az ember ha már ilyen sok lehetőség rejlik a nanoruhában.

2: Remélem kiugrunk azért nyújorkból egyszer-kétszer. Koreai incidens még csak helyi jelegű "probléma" volt ami egy idővonalban két párhuzamos szál volt, itt viszont már ET bácsi bemasírozásával globálissá lett a probléma. Ha nem az a dolgunk hogy feltartsuk őket hogy biztosítsuk a menekülőket vagy visszaszorítsuk őket egy kis élőhelyért, akkor az már sztem ellentámadás és azt meg nem helyileg kéne eszközölni (gondolom én. Hiába ölném le minden nyúljorkban, többi város ugyanúgy hemzsegne tőlük).

Szabad a kövezés.

Nekem is jobban tetszettek a régi ellenfelek, bár az új dizájn sem rossz, de maradhatott volna kék a színük.Ha már ennyire mások,legalább a jellegzetes szín maradjon meg.

1: Richard Morgan, az Altered Carbon szerzője áll a sztori mögött, remélem így már jobb. :)

2: Állítólag már nem trilógia a sorozat, ha minden jól megy lesz 4,5,6 is. Nem tetszik, de valszeg a többi részben szeretnének más helyszíneket felvonultatni. Ebben a részben New York-ra koncentrálnak. Nagy a valószínűsége annak, hogy Tokió lesz az egyik város.

#232 Felhasználó inaktív   Teuton 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 02. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Dcrysis02 - Dátum: 2011. 02. 02. 17:31

Nekem is jobban tetszettek a régi ellenfelek, bár az új dizájn sem rossz, de maradhatott volna kék a színük. Ha már ennyire mások, legalább a jellegzetes szín maradjon meg.

1: Richard Morgan, az Altered Carbon szerzője áll a sztori mögött, remélem így már jobb. :)

2: Állítólag már nem trilógia a sorozat, ha minden jól megy lesz 4,5,6 is. Nem tetszik, de valszeg a többi részben szeretnének más helyszíneket felvonultatni. Ebben a részben New York-ra koncentrálnak. Nagy a valószínűsége annak, hogy Tokió lesz az egyik város.

"Ha már ennyire mások,legalább a jellegzetes szín maradjon meg." <- remélem lesz hozzá majd egy mod vagy hasonló

1: Nem ismerem se az úriembert, se azt amit 'szerzett', de ha te azt mondod hogy érti a dolgát akkor elhiszem, tapasztalataim alapján nem vagy egy igénytelen vérpistike :p

2: Ha esetleg a kettes is kap 1-2 standalone kiegészítőt hogy az egyhez hasonlóan járják körbe ugyanazt több helyszínen, akkor már kevésbé vagyok szkeptikus a dologgal kapcsolatban. De még úgyis elfogadnám ha a többi folytatás tenné meg ezt.

Tokió, lol! Most elképzeltem egy rakás japán mecha/Gundam/transformers kinézetű nanoruhás japánt evőpálcikával a farzsebében amint ugrálnak le a Tokiói torony tetejéről XD

Szerk: meglepően barátságos a minimum igénye a játéknak, tetszik :)

Szerkesztette: Teuton 2011. 02. 02. 18:51 -kor

#233 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 02. 22:27

jó gépigény de félek hogy nekem nem fog menni procim miatt mert nekem az első rész ment minimálisan intel pentium 3.00 3 giga ram és 9800g high grafikával
de remélem ezen elindul O.o

#234 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 04. 00:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Trebron09 - Dátum: 2011. 02. 02. 17:15

A játék minimális gépigénye bejelentésre került:

- Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon 64 X2 2GHz vagy jobb
- Nvidia 8800 GT vagy jobb
- 2 GB RAM
- Windows XP/Vista/7
- 9 GB szabad háttértár
- Internet kapcsolat

(forrás: crysis-2-gepigeny )

Igen, eloszor is koszi az infot, DE lehet, h mar te is dudod: - Ez a minimalis gepigeny NEM hivatalos, mint utolag kiderult, pedig sok helyen megjelentettek, hehe ! ^^ ;)

#235 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 03. 11:48

Sziasztok ! :)

Ugy vettem eszre, h 2 topikja is van ennek, ugyhogy ide is bedobnam a friss vidimet, hatha vki csak ezt az 1 topikot ismeri errol az oldalrol a C2-hoz. ;D

Aki meg nem probalta, de erdekli, annak jol johet a kozel 19 perces Full HD-es vidim a C2 PC demojabol:
http://www.youtube.c...oo?feature=mhum
[/quote]

#236 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 03. 22:11

Valaki más is ki ki dob a multyplayer demoM???? vagy csak az én gépemmel van baj?

#237 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 03. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Bledzer - Dátum: 2011. 03. 03. 21:11

Valaki más is ki ki dob a multyplayer demoM???? vagy csak az én gépemmel van baj?

Nalam minden OK, kiveve a barati listat ( FRIENDS LIST ), az nalam sosem mutat semmit, pedig mar par jatekossal oda-vissza jelolgettuk 1mast es ugyanabban az idoben be is vtunk a jatekba jelentkezve, that ONLINE vtunk. :p

Pedig jo volna olyanokkal is jatszani, akikrol tudom, h benne lennenek 1 jo csapatjatekba. :)

#238 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 03. 23:08

Üzenet megtekintéseIdézet: hedzsooo - Dátum: 2011. 03. 03. 22:48

Nalam minden OK, kiveve a barati listat ( FRIENDS LIST ), az nalam sosem mutat semmit, pedig mar par jatekossal oda-vissza jelolgettuk 1mast es ugyanabban az idoben be is vtunk a jatekba jelentkezve, that ONLINE vtunk. :p

Pedig jo volna olyanokkal is jatszani, akikrol tudom, h benne lennenek 1 jo csapatjatekba. :)

Nálam öt percenként dissconectel, s a legtöbb game el sem indul. Ott vagyunk elegen hogy induljon a móka de nem megy semmi, sőt néha a chat is halott.

#239 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 03. 23:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Bledzer - Dátum: 2011. 03. 03. 23:08

Nálam öt percenként dissconectel, s a legtöbb game el sem indul. Ott vagyunk elegen hogy induljon a móka de nem megy semmi, sőt néha a chat is halott.

Tele van még ez is buggal, néztétek a log fájlokat? Egy csomó Error-t ír benne, legalább annyit, mint a kiszivárgott cuccban, lehet azért tiltották le a konzolt, hogy ne lássuk. :D
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#240 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 03. 23:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Trebron09 - Dátum: 2011. 03. 03. 23:43

Tele van még ez is buggal, néztétek a log fájlokat? Egy csomó Error-t ír benne, legalább annyit, mint a kiszivárgott cuccban, lehet azért tiltották le a konzolt, hogy ne lássuk. :D

akkor téged is gyakran ki ki vág ezek szerint:P

Szerkesztette: Bledzer 2011. 03. 03. 23:45 -kor

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.