Valaki tudja hogy hogy kell belerakni patchet a játékba?(xbox360)
Pro Evolution Soccer 2010
Elküldve: 2009. 12. 30. 19:00
Idézet
Eamil címem: zolimfc@citromail.hu
TEL:0630-5412712.
Aki tud használható segítséget kérem jelenkezzen!
Elküldve: 2009. 12. 31. 13:58
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 12. 31. 14:22
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 01. 01. 15:42
Hello,Két kérdésem lenne. Ha esetleg már volt korábban ehhez hasonló hsz, akkor előre is sry. Nem akartam mind a kismilliót elolvasni.- Az egyik, hogy amióta feltettem az 1.03-as patch-et, egyszerűen nem indul a játék. Se hibaüzenet se semmi, csak nem indul.- A másik pedig, hogy van-e már megoldás a multiplayerre azok számára akik nem eredeti játékverzióval rendelkeznek. Ha jól tudom a korábbi kiadásnál meg lett oldva a DIP. Segítségeteket, válaszotokat előre is köszönöm.
Elküldve: 2010. 01. 01. 16:01
Idézet
Hello, Két kérdésem lenne. Ha esetleg már volt korábban ehhez hasonló hsz, akkor előre is sry. Nem akartam mind a kismilliót elolvasni. - Az egyik, hogy amióta feltettem az 1.03-as patch-et, egyszerűen nem indul a játék. Se hibaüzenet se semmi, csak nem indul.
Idézet
- A másik pedig, hogy van-e már megoldás a multiplayerre azok számára akik nem eredeti játékverzióval rendelkeznek. Ha jól tudom a korábbi kiadásnál meg lett oldva a DIP. Segítségeteket, válaszotokat előre is köszönöm.
Elküldve: 2010. 01. 01. 21:40
Idézet
Idézet
Hello, Két kérdésem lenne. Ha esetleg már volt korábban ehhez hasonló hsz, akkor előre is sry. Nem akartam mind a kismilliót elolvasni. - Az egyik, hogy amióta feltettem az 1.03-as patch-et, egyszerűen nem indul a játék. Se hibaüzenet se semmi, csak nem indul.
Legjobb tudomásom szerint ez, az 1.0.3 a legfrissebb. Ha én tudom rosszul akkor megköszönném az általad javasolt patch linkjét.
Elküldve: 2010. 01. 01. 22:32
Idézet
Legjobb tudomásom szerint ez, az 1.0.3 a legfrissebb. Ha én tudom rosszul akkor megköszönném az általad javasolt patch linkjét.
Te gondolom a hivatalos Konami patch-re gondoltál...Én meg a PESedit-es patch-ekre, sorry.
Elküldve: 2010. 01. 02. 18:56
csá
Hogy lehet állítgatni az irányítást h melyik gombra mit tegyen az adott játékos?
meg a grafikai beállítások merre vannak?
Hogy lehet állítgatni az irányítást h melyik gombra mit tegyen az adott játékos?
meg a grafikai beállítások merre vannak?
Elküldve: 2010. 01. 02. 21:41
Jah meghogy a fenébe lehet gyorsítani az időt mikor Become a legend modba csere vagyok???
Elküldve: 2010. 01. 03. 16:48
Sziasztok! Létszives segítsetek, egyszerűen nem tudom megoldani, nem tudom mit kell letölteni ahhoz, hogy a PES10-ben meglegyenek csinálva a Premier League és a Spanyol Bajnokság csapataiinak mezei.Kérlek segítsetek.Előre is köszönöm!
Elküldve: 2010. 01. 03. 21:55
Idézet
Sziasztok! Létszives segítsetek, egyszerűen nem tudom megoldani, nem tudom mit kell letölteni ahhoz, hogy a PES10-ben meglegyenek csinálva a Premier League és a Spanyol Bajnokság csapataiinak mezei.Kérlek segítsetek.Előre is köszönöm!
Elküldve: 2010. 01. 03. 22:00
Hamarosan jön a PESedit-patch 1.4 !!
- Teljes támogatás az 1.3-as Konami patch-hez és letölthető tartalmakhoz
- Téli átigazolások a megjelenés napjáig
- Frissített válogatottak (Lengyelo., Svédo., Kamerun, Elefántcsontpart, Egyiptom, Mali, Nigéria, Senegal, Tunézia)
- Frissített mezek néhány csapathoz
- Rengeteg extra és alternatív mezek..
- 2 nagy meglepetés ami csak a megjelenés napján derül ki
Elküldve: 2010. 01. 07. 21:55
Idézet
Ha megjelenik a Patch akkor be tudnád linkelni?
.Köszi ^^

PESedit patch 1.4 + 1.4.1 Fix
Több kép itt
Tartalom:
- Teljes támogatás az 1.3-as Konami patch-hez
- 25 labda
- Adidas Tango
- Adidas Azteca
- Adidas Europass Gloria
- Adidas Europa League OMB
- Adidas Jabulani
- Adidas Kopanya
- Adidas Terrapass
- Adidas Terrapass Powerorange
- Adidas Terrapass Liga Sagres
- Derbystar
- Derbystar Eredivisie
- Derbystar Flash
- Molten
- Puma King Ball
- Puma Speed Ball
- Puma Tricks
- Uhlsport
- Umbro Dynamis LSR Pro
- Umbro Speciali LSR Pro
- Nike T90
- Nike T90 LC
- Nike T90 LFP
- Nike T90 PL
- Nike T90 W
- Nike T90 Omni
- Adidas Tango
- 50 cipő ; hozzárendelve a megfelelő játékoshoz
- Téli átigazolások egészen 2010. január 5-ig (99%-ig teljes)
- Frissített válogatott mezek a ANK-hoz (Cameroon, Cote d'Ivoire, Ghana, Egypt, Mali,
- Nigeria, Senegal, Tunisia)
- Frissített európai válogatottak (Denmark, Poland, Serbia, Slovakia, Sweden, Turkey)
- Frissített mez sok csapathoz (Fixálva van a hibás szürke kapus mez
- Mezek a 2010-es VB-hez, plusz sok extra mez
Letöltés:

Fix 1.4.1:
- Javítja a config.txt hibát (felbontás, játék grafika és sebesség)

Hivatalos 1.3-as Konami Patch (ajánlott)

Elküldve: 2010. 01. 16. 09:49
Idézet
Új videó! ^^
Sztem egész jó lett, igaz csak két és fél perc, mert csak az 5ik szezont tartalmazza. De remélem azért így is elnyeri sokak tetszését. =)
Become a Legend - Part 3.
Sztem egész jó lett, igaz csak két és fél perc, mert csak az 5ik szezont tartalmazza. De remélem azért így is elnyeri sokak tetszését. =)
Become a Legend - Part 3.

Elküldve: 2010. 01. 16. 10:34
Idézet
Idézet
Jó lett a vidi !!

Nem tudom, majd ha bejelentkeznek értem...az viszont kitudja mikor lesz. Lehet el kéne menem egy kisebb spanyol klubba, onnan könnyebb lenne a Madridba igazolnom. Nem tudom még mi lesz.
Elküldve: 2010. 01. 16. 10:51
Idézet
Idézet
Idézet
Jó lett a vidi !!

Nem tudom, majd ha bejelentkeznek értem...az viszont kitudja mikor lesz. Lehet el kéne menem egy kisebb spanyol klubba, onnan könnyebb lenne a Madridba igazolnom. Nem tudom még mi lesz.