HWSW Informatikai Kerekasztal: Pro Evolution Soccer 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pro Evolution Soccer 2010

#301 Felhasználó inaktív   kakuta44 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 14. 19:05

én is köszönöm és ilyentéren én is a PES-t választom mert a fifa csak 4 éves és ott nem igazolnak hanem megkérdi a végén hogy hova akarsz menni szóval.....de a 2ből lehetne 1et csinálni...gy értem hogy minden szinte pes de az a rengeteg liga azt átvenni a fifából és az úgy verhetetlen lenne mert így hogy szinte 1ből 1 topligába vagy annyira nem jó:Đ:) vélemény??:-D:)

#302 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 14. 19:21

Idézet

Időt szakítva a 'munka' és egyéb teendőim mellett, elkészültem az 5ik résszel. Remélem tetszik azért nektek^^

PES 2010 - Become a Legend [Part 5.]
Remek Vidi ! ez nagyon ott van :Đ .Örülök hogy nem a MU ban vagy,de annak méginkább ha az ARSENALBA mennél! nem is volt 1 vidid amiben ARSENALLAL lettél volna Kép.És itt is a Svéd-Magyar..XD.

#303 Felhasználó inaktív   kakuta44 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 14. 19:51

aki boxon játszik a pes-el az meg tudja mondani hogy BaL módban jók a kapusok vagy csak úgy alapját véve jól védenek meg jók a lövések?és mi rossz benne?

#304 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 22:00

Idézet

Idézet

Időt szakítva a 'munka' és egyéb teendőim mellett, elkészültem az 5ik résszel. Remélem tetszik azért nektek^^

Remek Vidi ! ez nagyon ott van :Đ .Örülök hogy nem a MU ban vagy,de annak méginkább ha az ARSENALBA mennél! nem is volt 1 vidid amiben ARSENALLAL lettél volna Kép.És itt is a Svéd-Magyar..XD.
Köszi:)
Sajnálom, de szerintem nem is lesz Arsenalos videóm. Bocsi. =)
Svéd-Magyaron pedig legalább itt győztünk.Kép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#305 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 22:09

Idézet

Jól tolod wolf. Már az előző videód is tetszett. Ha lesz időm, szerintem megnézem a többit is...:Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#306 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 22:12

Idézet

Idézet

Jól tolod wolf. Már az előző videód is tetszett. Ha lesz időm, szerintem megnézem a többit is...:Đ
Nocsak...egy másik stílusú számmal máris bővítem a nézőközönségem,LOLKép
Amúgy kösz,nézd csak meg őket:):-D

#307 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 22:19

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi:)
Sajnálom, de szerintem nem is lesz Arsenalos videóm. Bocsi. =)
Svéd-Magyaron pedig legalább itt győztünk.Kép
Pedig örültem volna neki..Kép No mind1.És akkor meik csapatba mész?,vagy csak maradsz a Sevillában?:-D

#308 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 22:24

Idézet

Jó vagy nagyon wolfi :Đ Szerintem beszerzem a PES-t a be a pro miatt Kép Egyébként itt is van olyan nézet hogy függőlegesen a pálya? Szóval nem oldalról hanem a kapuval szemben van a kamera. Fifában én ugy viszem ezt a játékmódot. De vhogy nem jó ott az egész játékmód...Kép

#309 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 23:02

Idézet

Pedig örültem volna neki..Kép No mind1.És akkor meik csapatba mész?,vagy csak maradsz a Sevillában?:Đ
Azt gondoltam, h örültél volna neki.:-D
És a 2ik fele...szigorúan bizalmas.Kép

Idézet

Jó vagy nagyon wolfi /forum/images/smiles/029.gif Szerintem beszerzem a PES-t a be a pro miatt /forum/images/smiles/032.gif Egyébként itt is van olyan nézet hogy függőlegesen a pálya? Szóval nem oldalról hanem a kapuval szemben van a kamera. Fifában én ugy viszem ezt a játékmódot. De vhogy nem jó ott az egész játékmód.../forum/images/smiles/033.gif
Hehh,köszi:)
Ezt örömmel hallom és persze hogy van.Itt egy gameplay róla. Nem olyan látványos támadásban, mint a fifáé,de egész jó. Amúgy eredményesség szempontjából ez nem előnyös kameraállás,én se ezt használom.

#310 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 12:48

Idézet

Idézet

Pedig örültem volna neki..Kép No mind1.És akkor meik csapatba mész?,vagy csak maradsz a Sevillában?:Đ
Azt gondoltam, h örültél volna neki.:-D
És a 2ik fele...szigorúan bizalmas.Kép

Épp azért írtam,hogy örültem volna egy Arsenalban készült vidiben..:).De nem bánnám ha legalább 1 évre leigazolnál..KépKép

#311 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 13:05

Idézet

Épp azért írtam,hogy örültem volna egy Arsenalban készült vidiben..:Đ.De nem bánnám ha legalább 1 évre leigazolnál..KépKép
Jó, értem. :-D
Nos, nem valószínű, hogy lesz ilyen videó, mert a Realból szeretnék majd visszavonulni...és, ja. =)

#312 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 13:43

Idézet

Idézet

Épp azért írtam,hogy örültem volna egy Arsenalban készült vidiben..:Đ.De nem bánnám ha legalább 1 évre leigazolnál..KépKép
Jó, értem. :-D
Nos, nem valószínű, hogy lesz ilyen videó, mert a Realból szeretnék majd visszavonulni...és, ja. =)
Lehet úgy hozza a sors,hogy mész majd a Madridba is,de lehet hogy előbb Arsenalba Kép.Bár innen a Barcába nem menj,mer onnan úgy sem mész onnan madridba..Bár ki tudja :)

#313 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 13:53

Idézet

Lehet úgy hozza a sors,hogy mész majd a Madridba is,de lehet hogy előbb Arsenalba Kép.Bár innen a Barcába nem menj,mer onnan úgy sem mész onnan madridba..Bár ki tudja :Đ
Lehet...de nem tartom valószínűnek. ^^
És a katalánokhoz semmiképp, ez alap. Jól is nézne ki egy madridista a barcában:):-D

#314 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 11:29

Hello!

A PESedit patch-eknél oda van írva h kell hozzá a hivatalos 1.3-as javitás. Megy a javítás nélkül is?

#315 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 14:23

Idézet

jó lett ez is
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#316 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 14:37

Idézet

Hello!

A PESedit patch-eknél oda van írva h kell hozzá a hivatalos 1.3-as javitás. Megy a javítás nélkül is?

Ha oda van írva, hogy kell, akkor az szerinted mit jelent?:Đ
Amúgy gondolom ja, elindul. Csak össze-vissza lesznek majd a nevek,mezek,stb. Szerintem.

Idézet

Köszi^^

#317 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 14:40

Idézet

Idézet

Hello!

Ha oda van írva, hogy kell, akkor az szerinted mit jelent?:Đ
Amúgy gondolom ja, elindul. Csak össze-vissza lesznek majd a nevek,mezek,stb. Szerintem.

Idézet

Idézet

Jah ok kösz. Akk sztem hagyom így mert nem eredeti a játék és így nem biztos h müködik a hivatalos patch.

#318 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 14:46

Idézet

Jah ok kösz. Akk sztem hagyom így mert nem eredeti a játék és így nem biztos h müködik a hivatalos patch.
Nekem pl. egy hivatalos patch sincs fent és semmi gond vele, igaz nekem még csak 0.8-as PESedit patchem van. De elvileg nem lehet gond,h zarew verzió, csak a megfelelő crack kell hozzá.
De ha nem akarsz kockáztatni, akkor várj még 1-2 hetet kb(de ez lehet több is), mert akkor jön ki egy HUN Patch, magyar elsőosztályú csapatokkal+4 NB2-es csapattal,full magyar szöveg,magyar reklámtáblák,magyar szponzorok ML-ben,stb.És ha 'kollégáim' (gabe logan és Moses) meg én jól haladunk,akkor kész leszünk addigra a magyar kommentátorral is.

#319 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 11:02

Csináltam egy rövidke kis videót az eddigi karrieremről, képességek, egyéni és klubcímek, stb. Mert youtube-on már jópáran kérték, most végre lenyugodhatnak:)

Stats&Trophys

#320 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 16:47

Idézet

Csináltam egy rövidke kis videót az eddigi karrieremről, képességek, egyéni és klubcímek, stb. Mert youtube-on már jópáran kérték, most végre lenyugodhatnak:)

Stats&Trophys
Azta mennyi mindent nyertél ! Le a kalappal KépMindent mi lehetett bezsebelted :Đ.Talán ha jó figyeltem az FA kupát,és a Spanyol bajnokit nem nyertél .KépBár lehet h rosszul láttam Kép

Ja és még azt kihagytam,hogy elképesztő,h hogy fejlődsz Kép

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.