PES 2010 - BaL [ Part No. 4 ]
Pro Evolution Soccer 2010
Elküldve: 2010. 01. 31. 19:01
Idézet
Jó lett a vidi,de nem nagyon tetszik h a mencseszterrel vagy...inkább menj madridba ! pláne nem a meccs után ...
Elküldve: 2010. 01. 31. 19:32
Idézet
Grat jó lett nagyon a több is tetszik egyébként most megnéztem őket.Mondjuk a Hoffenheim a bl döntőben elég mered volt
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta
Elküldve: 2010. 01. 31. 22:15
Idézet
Idézet
Jó lett a vidi,de nem nagyon tetszik h a mencseszterrel vagy...inkább menj madridba ! pláne nem a meccs után ...
Amúgy kösz.
Idézet
Grat jó lett nagyon a több is tetszik egyébként most megnéztem őket.Mondjuk a Hoffenheim a bl döntőben elég mered volt /forum/images/smiles/029.gif
Igen, ez az egy bibije van a PESedit patch-nek. Feltuningolták a német csapatokat.
Elküldve: 2010. 01. 31. 22:17
sziasztok! most szeretnék venni másolt fifa 10-et! azon gondolkodom, hogy meg vegyem-e mellé a pes 10-et. le tudnátok írni a különbségeket?
Elküldve: 2010. 02. 01. 13:02
Idézet
Idézet
Idézet
Amúgy kösz.
Igen benne volt,de nem baj az h a MU val vagy,a te játékod,te életed.És bocs h így rád hánytam ezt az egészet..
Elküldve: 2010. 02. 01. 13:09
Idézet
sziasztok! most szeretnék venni másolt fifa 10-et! azon gondolkodom, hogy meg vegyem-e mellé a pes 10-et. le tudnátok írni a különbségeket?
Liszensz:Fifa.Minden csapatnak van liszensze,de ha BL.ezni akarsz ott PES
Grafika:nekem ott a PES-é jobban tetszik
Irányítás:Fifa.360° irányítás nagyon bejön
Játékosok:PES sokkal élethűbbek
Kommentár:Hát ott inkább a Fifa,de azért nem olyan jó mint ahogy mondják,de a PES-é rosszab.(A fifában nem mondja Arshavin nevét)
Ár:ott a PES láttam 8000 FT-ért,a Fifát 10.000 ft a legolcsóbban,de lehet h van olcsóbbab is..
Elküldve: 2010. 02. 01. 14:21
Idézet
Idézet
Idézet
Amúgy kösz.
Csak így elsőre nem tudtam mire vélni ezt a letámadást és picit rosszul esett.
Elküldve: 2010. 02. 01. 14:59
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Amúgy kösz.
Csak így elsőre nem tudtam mire vélni ezt a letámadást és picit rosszul esett.
Elküldve: 2010. 02. 07. 17:37
Hmm...kicsit elmaradtam a PESedit patch-ekkel. Lusta vagyok, sorry.
De akit érdekel :

De akit érdekel :

Ez egy frissítés a PESEdit.com 2010 Patch 1.6-hoz,elsőzör ezt kell felraknod!
Az 1.7 újdonságai:
- Teljes téli átigazolások a Premier League-hez, La Liga-hoz, Serie A-hoz, Bundesliga és Bundesliga 2-höz, Ligue 1-hez, Eredivisie-hez és az Európai other leagues csapataihoz
- Rengeteg új és/vagy frissített mezek
- Javított Bundesliga felállások
- 25 új arc:
- Adiyah
- Guarente
- Lanzafame
- Alba
- Semak
- Handanovic
- Barazite
- Malbranque
- Datolo
- Solari
- Canales
- Douglas Costa
- Hennessey
- Liedson
- Maccarone
- Zuniga
- Bautista
- Arellano
- Kaboul
- Artmann
- Ibertsberger
- Sinkiewicz
- Simak
- Daems
- Marx
- Breno

Elküldve: 2010. 02. 07. 22:07
Idézet
Hmm...kicsit elmaradtam a PESedit patch-ekkel. Lusta vagyok, sorry.
De akit érdekel :

De akit érdekel :

Ez egy frissítés a PESEdit.com 2010 Patch 1.6-hoz,elsőzör ezt kell felraknod!
Az 1.7 újdonságai:
- Teljes téli átigazolások a Premier League-hez, La Liga-hoz, Serie A-hoz, Bundesliga és Bundesliga 2-höz, Ligue 1-hez, Eredivisie-hez és az Európai other leagues csapataihoz
- Rengeteg új és/vagy frissített mezek
- Javított Bundesliga felállások
- 25 új arc:
- Adiyah
- Guarente
- Lanzafame
- Alba
- Semak
- Handanovic
- Barazite
- Malbranque
- Datolo
- Solari
- Canales
- Douglas Costa
- Hennessey
- Liedson
- Maccarone
- Zuniga
- Bautista
- Arellano
- Kaboul
- Artmann
- Ibertsberger
- Sinkiewicz
- Simak
- Daems
- Marx
- Breno

Elküldve: 2010. 02. 10. 19:13
Hali!
Valaki nemtudja h lehet-e multizni a játékkal 1 v 1 -ben(PC), hamachin keresztül v direct IP bármi ötlet ?
Valaki nemtudja h lehet-e multizni a játékkal 1 v 1 -ben(PC), hamachin keresztül v direct IP bármi ötlet ?
Elküldve: 2010. 02. 14. 18:20
csáó! az lenne a kérdésem hogy a become a legend mód az hány szezonos pesbe(pl: fifában csak 4 év lehet)??
ésmilyen??valósághű,jó a játékmenet stb...?
:D köszönöm előre is
Elküldve: 2010. 02. 14. 18:36
Idézet
csáó! az lenne a kérdésem hogy a become a legend mód az hány szezonos pesbe(pl: fifában csak 4 év lehet)??
ésmilyen??valósághű,jó a játékmenet stb...?
:D köszönöm előre is
17 évesen kezdesz, lejátszasz egy barátságost egy noname csapatban és a meccs után kapsz 3 ajánlatot a választott bajnokságod klubjaitól. Először eddzőmeccsen kell bizonyítanod,majd bekerülsz az A csapatba,onnan pedig a kispadra, majd a kezdőbe. Válogatott behívó is jön majd idővel, innen pedig rajtad múlik, hogy mikor leszel a világ legjobbja. =)
Amúgy a gép 34 éves korodban automatikusan visszavonlutat, de te már 27 évesen abbahagyhatod a pályafutásodat, ha szeretnéd.
Elküldve: 2010. 02. 14. 18:41
Idézet
Ez az a játékmód, amiről bizonyossággal állíthatom és szinte mindenki elismeri(csak az elvakult fifások nem...), hogy messze lekörözi a riválisát.
17 évesen kezdesz, lejátszasz egy barátságost egy noname csapatban és a meccs után kapsz 3 ajánlatot a választott bajnokságod klubjaitól. Először eddzőmeccsen kell bizonyítanod,majd bekerülsz az A csapatba,onnan pedig a kispadra, majd a kezdőbe. Válogatott behívó is jön majd idővel, innen pedig rajtad múlik, hogy mikor leszel a világ legjobbja. =)
Amúgy a gép 34 éves korodban automatikusan visszavonlutat, de te már 27 évesen abbahagyhatod a pályafutásodat, ha szeretnéd.
Kösz a tájékoztatást
Elküldve: 2010. 02. 14. 18:46
Idézet
Idézet
Ez az a játékmód...
Kösz a tájékoztatást

Súgó
A téma zárva.