HWSW Informatikai Kerekasztal: Pro Evolution Soccer 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pro Evolution Soccer 2010

#381 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 06. 17:30

Idézet

Idézet

Idézet

Én is a taktikusságra hajtok, de a patch alatt értem hogy minden újítás, csaak az egész letölthető lenne és nem kéne CD-ket meg DVD-ket venni...
Ehhez se kell DVD-t venni egy Patch használathoz.De mindig azt javítják ami rendes fociban van(Cipő,labda,mez,stb.)
Tudom hogy nem kell.

#382 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 07. 18:23

Megvettem a játékot és elképesztő ! Sokkal másabb mint PC-n és a grafika...áh.Csodás.Eddig 5 meccset játszottam,és mint megnyertem.:Đ(Professional).Éppen most nyertem a Madriddal a Barca ellen.Kép

#383 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 11:37

Na, itt is van.

Become a Legend - Part 8
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#384 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 11:43

Idézet

Na, itt is van.

Become a Legend - Part 8
Klassz lett !Hatalmas gólókat lőttél most,és elég messiről :Đ.Nagy kötényt adtál,de én még mindig nem jöttem rá hogyan kell cselezniKép.A döntőben kaptál ki a Franciáktól?Kép.Mer akkor az elég rossz érzés lehet.És még 1 kérdés.Arshavin rúgótt gólt az Orosz-Magyar meccsen?:-D
Szerk.:Na találtam egy vidit,amiben le van írva,és megmutatva minden :)

#385 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 11:50

Idézet

Idézet

Na, itt is van.

Become a Legend - Part 8
Klassz lett !Hatalmas gólókat lőttél most,és elég messiről :Đ.Nagy kötényt adtál,de én még mindig nem jöttem rá hogyan kell cselezniKép.A döntőben kaptál ki a Franciáktól?Kép.Mer akkor az elég rossz érzés lehet.És még 1 kérdés.Arshavin rúgótt gólt az Orosz-Magyar meccsen?:-D
Köszi!
Nem, a franciák ellen az "csak" elődöntő volt, harmadik helyért meg nem lehetett vmiért játszani, automatikusan megkapja gondolom a két elődöntő vesztese. No mind1.
És nem, nem rúgott:)

#386 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 12:42

Idézet

Idézet

Idézet

Na, itt is van.

Become a Legend - Part 8
Köszi!
Nem, a franciák ellen az "csak" elődöntő volt, harmadik helyért meg nem lehetett vmiért játszani, automatikusan megkapja gondolom a két elődöntő vesztese. No mind1.
És nem, nem rúgott:)
Óóóó pedig örültem volna neki.:)Hát ez így jobb,mint ha kikapnál a 3. helyért zajló mccsen.Kép

#387 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 18:23

Wolf15:Nem tudod hogy lehet EL-t játszani a PESben? Kép.Nem is tudtam hogy lehet játszani,most jöttem rá,mert eddig nem játszottam és kimentem kajálni,és előad egy EL mérkőzést.Én meg nézem hogy most mi van?:Đ

#388 Felhasználó inaktív   kankadi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 09. 18:48

gow 3 remélem kirááály lesz :Đ vagyis tuti

#389 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 18:49

Idézet

gow 3 remélem kirááály lesz :Đ vagyis tuti
Az biztos,csak nem ez a megfelelő topik .:-D

#390 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 10:32

Idézet

Wolf15:Nem tudod hogy lehet EL-t játszani a PESben? Kép.Nem is tudtam hogy lehet játszani,most jöttem rá,mert eddig nem játszottam és kimentem kajálni,és előad egy EL mérkőzést.Én meg nézem hogy most mi van?:Đ
Master League-ben, BaL-ben és szerintem a főmenüben lévő BL opciónál is.
És persze minden esetben úgy, ha oda kvalifikálod magad(bajnokságban 3 v 4-től 7-8ik hely) vagy a BL csoportkörében a 3ik helyen végzel.
Szóval igen...sajna ez nem külön játszható, mint a BL. Nem is értem, hogy miért, szerintem ez hiba a Konami részéről. Mert ha már megvan a licensz, csak így teszik játszhatóvá...nemértem.

#391 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 11:34

Idézet

Idézet

Master League-ben, BaL-ben és szerintem a főmenüben lévő BL opciónál is.
És persze minden esetben úgy, ha oda kvalifikálod magad(bajnokságban 3 v 4-től 7-8ik hely) vagy a BL csoportkörében a 3ik helyen végzel.
Szóval igen...sajna ez nem külön játszható, mint a BL. Nem is értem, hogy miért, szerintem ez hiba a Konami részéről. Mert ha már megvan a licensz, csak így teszik játszhatóvá...nemértem.
Ahha.Szóval akkor simán nem lehet.És ha rájátszás-t játszok,és úgy kikapok?mert nyertem 5:0 ra a Sahctar donetsk ellen(Persze Arsenállal:))És ott kikapot akkor az EL-ben indulnék?.Kép

#392 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 11:46

Idézet

Ahha.Szóval akkor simán nem lehet.És ha rájátszás-t játszok,és úgy kikapok?mert nyertem 5:0 ra a Sahctar donetsk ellen(Persze Arsenállal:))És ott kikapot akkor az EL-ben indulnék?.Kép
Mi?Milyen rájátszás?:Đ
BL kvalifikácóra gondolsz? Mert ott ha az utolsó körben kikapsz, akkor igen, automatikusan az EL főtáblájára kerülsz, azaz a csoportkörökbe.

#393 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 11:48

Idézet

Idézet

Mi?Milyen rájátszás?:Đ
BL kvalifikácóra gondolsz? Mert ott ha az utolsó körben kikapsz, akkor igen, automatikusan az EL főtáblájára kerülsz, azaz a csoportkörökbe.
Jól van na,arra gondoltam,csak most összezavart engem az NBA dologKép.(ott van rájátszás.)Na,úgy gondoltam,hogy elkeztem 1 Master Leaguet az Arsenallal,és 4,lett tavaly a csapat,és ott ha kiesek akkor az EL-ben indulnék?

#394 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 11:52

Idézet

Jól van na,arra gondoltam,csak most összezavart engem az NBA dologKép.(ott van rájátszás.)Na,úgy gondoltam,hogy elkeztem 1 Master Leaguet az Arsenallal,és 4,lett tavaly a csapat,és ott ha kiesek akkor az EL-ben indulnék?
Jó, oké...megértem:)
Igen, de most nem tudom biztosra mondani, hogy 1 vagy 2 kvalifikációs kör van-e. Ha jól emlékszem akkor csak egy, de tényleg nem tudom:)
És akkor gondolom ja, ha a BL főtáblára kerülés utolsó körében elbuksz, akkor automatikusan ott vagy az EL csoportkörében.

#395 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 11:56

Idézet

Idézet

Jó, oké...megértem:)
Igen, de most nem tudom biztosra mondani, hogy 1 vagy 2 kvalifikációs kör van-e. Ha jól emlékszem akkor csak egy, de tényleg nem tudom:)
És akkor gondolom ja, ha a BL főtáblára kerülés utolsó körében elbuksz, akkor automatikusan ott vagy az EL csoportkörében.
Hát akkor kiesek a BL-bőlKépKép.Sry Arsneal drukkerek,de majd jövőre meglesz a BL,és idén a PL Kép.Viszont 1 dolog tetszik a PESben.Az hogy a ML-ben 3 100% csapat van.Arsenal(én),MU,és a Chelsea.A Liverpoolnak meg 1 X-e van.És ebben nagyon hasonlít az igazi bajnoksághoz.

BaL.:Elkezdtem 1 BaL módot is, Rennesben vagyok.2 edző meccsem fog következni,de még nem valami jól rúg a Playerem Kép.De nem rossz,könnyebben tudom íránytani konzolon,mint PC-n:)

#396 Felhasználó inaktív   lackope 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 10. 19:54

helloÉn letöltöttem a PES 2010 RELOADED-et. És azt mondják azzal nincs semmi baj, de nekem nincs kitserver mappám pedig méretre jó a játék csak nincsenek meg a fontos mappák. Nem tudtam frissítést felrakni, mert nem tudja hova insatallolni és mindent elkutyult. Lécci segítsetek!

#397 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 12:08

Idézet

hello Én letöltöttem a PES 2010 RELOADED-et. És azt mondják azzal nincs semmi baj, de nekem nincs kitserver mappám pedig méretre jó a játék csak nincsenek meg a fontos mappák. Nem tudtam frissítést felrakni, mert nem tudja hova insatallolni és mindent elkutyult. Lécci segítsetek!
Mert a kitserver nem az alap játék része, ezt nem a Konami, hanem a játékosok készítették.
Innen letöltheted, csomagold ki a játék főmappájába, setup, majd mehetnek a patch-ek.

#398 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 11. 12:32

Sry nem vagyok moderátor de warezről nem szabad itt beszélni.... sry...KépKép

#399 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 12:33

mi van ? én csak segitséget kértem....
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7