HWSW Informatikai Kerekasztal: Pro Evolution Soccer 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pro Evolution Soccer 2010

#421 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 24. 19:17

Idézet

Idézet

Idézet

Hamarosan...

PES 2010 HUN Patch cikk

És egy videó.

Már csak napok kérdése és megjelenik a peshungary-n lévő userek által készített magyar bajnokság patch. Részletek a cikkben.
Hát jó lesz ez a patch.Milyen komoly hogy Sport tv,és alatta hogy élő :Đ.
Miazhogy jó...a PES 2010-hez készült legjobb patch, és neked ez 'csak' jó?:-D:)
És a Sport TV-s logó mellett rengeteg magyar dolog kap helyet a patch-ben. Akik lusták kattintani, azoknak most kimásolom...
Szerintem nem lusták,csak nem nagyon jár rajtunk kívűl más ember.KépHát akkor nem csak jó,hanem CSÚCSSZUPER,Így már tetszik?:)Kép

#422 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 19:21

gondolkozom hogy újítsak a FIFA 08 után a PES 10 vagy FIFA 10 szerintetek melyik jobb?

#423 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 19:28

Idézet

gondolkozom hogy újítsak a FIFA 08 után a PES 10 vagy FIFA 10 szerintetek melyik jobb?
Szerintem PES,de gondolom konzolra veszed szal arra inkább Fifa.Bár Xboxon játszok ott a PESben a ML nagyon jó,éls a BaL,bár arra nincs időm az ML mellet,ha befejezem,akkor nekiállok BaL-ozni is.Ebben a PES jobb.Grafika az nem rossz,tetszik,a Fifáét már elfelejtettem Kép.A PESnek a hangulata jobb,meg a szurkolók is,mintha igazi meccsen lennél,bár szinte mindig amelyik csapattal vagy csak a nevét skandálják .PL:Inter.Hát igen a PES hátránya a licensz. Gondolom te nem nagyon szeretnél noname csapatokkal játszani,de át lehet írni a nevüket,meg meg tudod csinálni a mezeket,meg címer,stb.Hát szerintem a PES jobb,bár ha vársz 4 hónapot megjelennek a következő focis játékok.

#424 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 19:31

Idézet

Idézet

Szerintem PES,de gondolom konzolra veszed szal arra inkább Fifa.Bár Xboxon játszok ott a PESben a ML nagyon jó,éls a BaL,bár arra nincs időm az ML mellet,ha befejezem,akkor nekiállok BaL-ozni is.Ebben a PES jobb.Grafika az nem rossz,tetszik,a Fifáét már elfelejtettem Kép.A PESnek a hangulata jobb,meg a szurkolók is,mintha igazi meccsen lennél,bár szinte mindig amelyik csapattal vagy csak a nevét skandálják .PL:Inter.Hát igen a PES hátránya a licensz. Gondolom te nem nagyon szeretnél noname csapatokkal játszani,de át lehet írni a nevüket,meg meg tudod csinálni a mezeket,meg címer,stb.Hát szerintem a PES jobb,bár ha vársz 4 hónapot megjelennek a következő focis játékok.
nem fogok 12 000 -ért egy focis játékot venni amit a következő nyáron már ingyen dobálnak hozzád. nincs meg a csapatok neve ????

#425 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 19:38

Idézet

Idézet

Idézet

nem fogok 12 000 -ért egy focis játékot venni amit a következő nyáron már ingyen dobálnak hozzád. nincs meg a csapatok neve ????
Aha,de én pl. a PES-t 7900 vettem,de a Fifát is láttam annyiért.Hát igen,nincs meg a csapatoknak a licensze,de a Francia,és az Olasz csapatok teljesen,és a válogatotból is rengeteg licenszelt van,és a Spanyol bajnokságban is 12,és az Angolban 2 a Liverpool,és a MU.A többi csapatnak a címere,a meze,és a neve nincs meg.Ezért inkább a Fifát ajánlom,mert ott minden licenszelve van,és Magyar is.

#426 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 20:03

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Aha,de én pl. a PES-t 7900 vettem,de a Fifát is láttam annyiért.Hát igen,nincs meg a csapatoknak a licensze,de a Francia,és az Olasz csapatok teljesen,és a válogatotból is rengeteg licenszelt van,és a Spanyol bajnokságban is 12,és az Angolban 2 a Liverpool,és a MU.A többi csapatnak a címere,a meze,és a neve nincs meg.Ezért inkább a Fifát ajánlom,mert ott minden licenszelve van,és Magyar is.
köszi a választ akkor assszem Fifa 10 lesz

#427 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 17:25

Bajnokok Ligája Döntő 2010 =)
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#428 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 18:22

Idézet

Húúúúú.Ez nagyon jó lett ! KépOlyan,mintha a Bl döntőt néztem volna meg :Đ.Milito 2. gólja jobban hasonlított az igazihoz,de az elsőnek meg a gólöröme jobb:).Hát nem lehetett könnyű így megcsinálni a videót,bár ha valaki szerencsésebb,akkor hamarabb sikerül Kép

#429 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 19:57

Idézet

Idézet

Húúúúú.Ez nagyon jó lett ! KépOlyan,mintha a Bl döntőt néztem volna meg :Đ.Milito 2. gólja jobban hasonlított az igazihoz,de az elsőnek meg a gólöröme jobb:).Hát nem lehetett könnyű így megcsinálni a videót,bár ha valaki szerencsésebb,akkor hamarabb sikerül Kép
Köszi:)
Szerintem az első jobban hasonlított...de te tudod:)
És kb másfél nap alatt sikerült megcsinálni, az sztem egész jó. =)

#430 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 12:07

Megjelent a HUN Patch a PES 2010-hez
Így van, Soproni Liga...már aki igényli persze. =)

#431 Felhasználó inaktív   Danikee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 12. 17:35

Sziasztok! A PES 2010-ben létrehoztam a saját karakterem. Hogyan kell belerakni valamelyik csapatba?Előre is köszi a segítséget.

#432 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 19:43

Idézet

Sziasztok! A PES 2010-ben létrehoztam a saját karakterem. Hogyan kell belerakni valamelyik csapatba?Előre is köszi a segítséget.
Edit mode ban van olyan h Register Player,és ott be tudod rakni,ott van a csapaton belül a legelső,hogy Add+,arra rámész,és berakja.

#433 Felhasználó inaktív   Danikee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 12. 21:26

Idézet

Idézet

Edit mode ban van olyan h Register Player,és ott be tudod rakni,ott van a csapaton belül a legelső,hogy Add+,arra rámész,és berakja.
Köszönöm:)

#434 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 21:14

Most nézem hogy a PES10-hez van VB-s patchKép.Hát erre felesleges megvenni a Fifa 2010 WC-t...Bár azért játékmenetben különbözik a 2 gém,de azért inkább leszedem a Patchet,mint megveszem 12000 Ft-ért.Kép

#435 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 20:49

Hello! Vkinek megvan az El Grande patch? Mert fölraktam de nem müködik. Akinek föntvan írjon lécci hogy tette föl.

THX

#436 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 19:16

Valaki játszik a játékkal Xboxon?Mert van 1 olyan Achievement,hogy Perfect Season,az a neve.Megnyertem a bajnokságot,a BL-t,és a liga kupát is,de nem kaptam meg a 90 G-tKép.

#437 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 20:19

Idézet

Valaki játszik a játékkal Xboxon?Mert van 1 olyan Achievement,hogy Perfect Season,az a neve.Megnyertem a bajnokságot,a BL-t,és a liga kupát is,de nem kaptam meg a 90 G-tKép.
Veretlenül nyerted meg mindet? Mert az is követelmény.

#438 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 20:25

Idézet

Idézet

Veretlenül nyerted meg mindet? Mert az is követelmény.
Ja bocs rosszul olvastam,az olvastam hogy véletlenKép.És igen volt 3 döntetlen meccsem is.Az írja hogy undefeated season in master league,and win,league,cup and Champions league.
Am tessék itt a link olvasd el,lehet h az Acsit rosszul értelmeztem,bár nem hinném.

#439 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 20:51

Idézet

És igen volt 3 döntetlen meccsem is.Az írja hogy undefeated season in master league,and win,league,cup and Champions league.
Am tessék itt a link olvasd el,lehet h az Acsit rosszul értelmeztem,bár nem hinném.
Tudom, én is itt néztem meg:)
De akkor ezek szerint ez egy Bug. Ha nem kaptál ki egyik meccsen se(BL csoportkör, kupa/BL kieséses szakasz), akkor nem értem, hogy mi lehet a gond.

#440 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 21:45

Idézet

Idézet

És igen volt 3 döntetlen meccsem is.Az írja hogy undefeated season in master league,and win,league,cup and Champions league.
Tudom, én is itt néztem meg:)
De akkor ezek szerint ez egy Bug. Ha nem kaptál ki egyik meccsen se(BL csoportkör, kupa/BL kieséses szakasz), akkor nem értem, hogy mi lehet a gond.
Hát én se na mind1.90 G elveszett,ami nem kevés Kép.Majd akkor most kezdem a BaL-t ott is vannak acsik,és az Online van,ugye amiket nem tudok megcsinálni.Kép
Ja amúgy az lehet baj,ha szimulálok meccseket?Mert talán 5 meccset leszimuláltam :Đ.

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.