HWSW Informatikai Kerekasztal: <<<ONLINE POKER>>> - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

<<<ONLINE POKER>>>

#141 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 08. 16:07

Kép
Vélemény? :Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#142 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 16:09

Idézet

Egy hír a pokerstarsról!

Ezen a héten kerül bevezetésre a Team Pro Kedd. A mai naptól minden kedden megadott időben (ma 18.00 CET- 21.00 CET között) a Pokerstars Pro Team tagjai online lesznek és meg lehet velük küzdeni (hajrá NorbKép) lesz verseny is ahol 1000$ hozzáadott nyeremény lesz a nevezési díjon felül (nevezési díj 11$Kép) illetve Éld túl a profikat díjazás is ki lesz osztva. Bővebb info a pokersatrs súgó menü hírek menüpontjában.
Ha freeroll lenne egyből beneveznék...:Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#143 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 16:09

[quote]*kép*
Vélemény? :Đ
[/quote] Már a flop előtt all in volt? Ha csak a flop után akkor én nem adtam volna meg amúgy szép lap de így nehéz véleményt mondani ha nem látjuk az egész leosztás menetét.

Had idézzek az egyik könyvemből (Dan harrington: Hold 'em versenystratégia I.)

Egy kezdő és egy profi játékos között egy tipikus beszélgetés például ilyesmi lehet:
Kezdő: Kérdezhetek valamit az egyik partival kapcsolatban?

Profi: Persze!

Kezdő: Ok köszönöm. Tehát azonos színű KQ-m van és előttem egyvalaki adta meg a vaktétet...

Profi: Milyen pozicióban ültél?

Kezdő: Nem is tudom... talán 5. lehettem.

Profi: Milyen pozicióban ült aki megadta előtted a tétet?

Kezdő: Azt hiszem 2. volt... nem is várjunk csak... ő ült a célkeresztben(nagyvak utáni első hely )... igen... vagy talán mégis második volt... valami ilyesmi...

Profi: Mennyi zsetonod volt?

Kezdő: Húúúú, egy csomó talán 4-5000

Profi: És mekkorák voltak a vaktétek?

Kezdő: Áááá nem túl nagyok talán 50 és 100 zseton vagy 100 és 200 valami ilyesmi. Én mindenesetre megadtam a tétet ugye, erre a mögöttem ülő fickó emelt! Aztán körbe mindenki bedobta a lapjait előttem, én meg nem tudtam mit kellene csinálnom...

Profi: Neki mennyi zsetonja volt?

Kezdő: Mármint annak aki rám emelt? Fogalmam sincs, ki tud minden apróságot megjegyezni?!? Hé a helyzetről akarok beszélni!

A kezdő számára az adott helyzetet a lapok jelentették amiket ő kapott és amit közvetlenül előtte és mögötte ülő játékosok tettek. Egy profi számára egy "helyzet" ennél sokkal többet jelent. Beletartozik a teljes szituáció, sok apró részlet amit mind egy egészként kell áttekinteni ahhoz hogy megtaláljuk a helyes játékot.
[/quote]

Szóval így nehéz véleményt mondani egy leosztásról.

#144 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 16:14

Idézet

Már a flop előtt all in volt? Ha csak a flop után akkor én nem adtam volna meg amúgy szép lap de így nehéz véleményt mondani ha nem látjuk az egész leosztás menetét.

Ja már a flop előtt. Mondjuk nem akartam all in-t már az elejé, csak a kedves játékostársakkal nagyon elszaladt a ló, és 3000 fölé kúszott a pot már az első licitkörben, de számomra így lett jó. Megdupláztam a zsetonjaimatKép

Porch Monkey 4 Life!

#145 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 16:36

Idézet

Idézet

Már a flop előtt all in volt? Ha csak a flop után akkor én nem adtam volna meg amúgy szép lap de így nehéz véleményt mondani ha nem látjuk az egész leosztás menetét.

Ja már a flop előtt. Mondjuk nem akartam all in-t már az elejé, csak a kedves játékostársakkal nagyon elszaladt a ló, és 3000 fölé kúszott a pot már az első licitkörben, de számomra így lett jó. Megdupláztam a zsetonjaimatKép
Grat :Đ azért próbáld kerülni az ilyen rizikós helyzeteket. És a bankroll menedzsmentet próbáld betartani :-D

#146 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 16:45

Idézet

Idézet

Idézet

Grat :Đ azért próbáld kerülni az ilyen rizikós helyzeteket. És a bankroll menedzsmentet próbáld betartani :-D
Általában nem szoktam az ilyenekbe belemenni, sőt. Legtöbbször még az ászt, királyt és a hasonló magas lapokat is eldobom, hogy ha szar a másik lap. Most szerencsém volt, de azelőtt egy pár körrel kézbe jött egy ászpár, csak az asztalra nem került egy normális lap sem...

Porch Monkey 4 Life!

#147 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 16:52

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Általában nem szoktam az ilyenekbe belemenni, sőt. Legtöbbször még az ászt, királyt és a hasonló magas lapokat is eldobom, hogy ha szar a másik lap. Most szerencsém volt, de azelőtt egy pár körrel kézbe jött egy ászpár, csak az asztalra nem került egy normális lap sem...
Ja az elég gáz amikor egy ász párt nem tudsz rendesen megjátszani. Nekem realben is legtöbbször dobják amikor létra van kézben és emelek egyet. De láttam már nem kis buktát is AA-al úgy hogy megjött a drill is Kép De vertem már le A 3 két párt Q10-el (amivel egyébként nagyvak voltam) lejött a sor Kép Ász poket párra én mindenképpen emelek már csak a mákolások miatt is. Aztán ha dobják akkor így jártam de legalább nem eszem meg a mákfloppokat.

#148 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 16:57

Idézet

Ja az elég gáz amikor egy ász párt nem tudsz rendesen megjátszani. Nekem realben is legtöbbször dobják amikor létra van kézben és emelek egyet. De láttam már nem kis buktát is AA-al úgy hogy megjött a drill is Kép De vertem már le A 3 két párt Q10-el (amivel egyébként nagyvak voltam) lejött a sor Kép Ász poket párra én mindenképpen emelek már csak a mákolások miatt is. Aztán ha dobják akkor így jártam de legalább nem eszem meg a mákfloppokat.
Én ha nagyvak vagyok és senki sem emel, akko chek-elek, és nem egyszer nyertem már meg így egy menetet általában olyan lapokkal, amikre nem pazarolnék pénzt. Valamikor kiegészül sorra, vagy drill lesz belőle. De az a legidegesítőbb, amikor eldobod a kis lapot, és azt látod, hogy mid lehetne ha.... :Đ

Porch Monkey 4 Life!

#149 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 17:06

Idézet

Idézet

Én ha nagyvak vagyok és senki sem emel, akko chek-elek, és nem egyszer nyertem már meg így egy menetet általában olyan lapokkal, amikre nem pazarolnék pénzt. Valamikor kiegészül sorra, vagy drill lesz belőle. De az a legidegesítőbb, amikor eldobod a kis lapot, és azt látod, hogy mid lehetne ha.... :Đ
Persze ha nagyvak vagyok akkor nem dobom el csak mert szar lapKép

#150 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 21:03

Ahogy már említettem ma szárpóker van a pokerstars-onKép íme a bizonyíték remélem marad addig amíg sorra kerülök.
Kép

#151 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 09. 12:02

Sajna nem kerültem sorra de egy élmény volt nézni egy olyan embert aki már majdnem mindent elért amit el lehet érni a póker világában. Nagyot nőtt a szememben mert kis tétes asztalhoz ült be hogy akár a póór nép is játszhasson a világ egyik legjobbjával. Respect KidPoker

#152 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 09. 12:03

Idézet

Sajna nem kerültem sorra de egy élmény volt nézni egy olyan embert aki már majdnem mindent elért amit el lehet érni a póker világában. Nagyot nőtt a szememben mert kis tétes asztalhoz ült be hogy akár a póór nép is játszhasson a világ egyik legjobbjával. Respect KidPoker
mázlija van, hogy nem tudtam beülni hozzá, mert lenulláztam volna...psz-psz. Kép

#153 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 09. 17:24

Idézet

Idézet

mázlija van, hogy nem tudtam beülni hozzá, mert lenulláztam volna...psz-psz. Kép
psz-psz jövő kedden lehet rá alkalmad talán ha megint low-stack asztalhoz ül be.Kép Hogy állsz pénzügyileg? Nyerő vagy bukó?Kép

#154 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 10. 11:20

GK pókerparty valamelyik este?

#155 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 10. 11:34

Idézet

GK pókerparty valamelyik este?
Lóf.szt ! ! !
Vagyis csak időtöltésnek! Merthogy holnap este meló. Jövő héten mikor az idő engedi: meló kültéren, ééésss szerdán 100% meló beltéren. A síjelésér szenvedni köll ám! Meleg réteges öltözködés ! ! ! Szerdán 12:00-körül el kéne lógnod hog yidőben induléhassunk!
Póóóóker....meg majd ha ezekután lesz kedved!

Kép
Kép
Kép

#156 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 10. 20:28

Akinek esetleg ma este van kedve egy laza pókerre az szóljon itt!

James ma este csak szabad remélem KépKépKépKép

#157 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 16:41

psz-psz páros nektek jó egy holnap esti parti?

Porch Monkey 4 Life!

#158 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 13:11

Idézet

A mai este részemről kilőve de holnap este fele vagy délután jobb lenne.

#159 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 13:43

Idézet

Idézet

A holnap este meg nekem nem jó. Bécsben leszek, és fogalmam sincs, hogy mikor keveredek haza...

Porch Monkey 4 Life!

#160 Felhasználó inaktív   Merchard  

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 12. 14:28

Idézet

Idézet

mit szolnál egy játlkpénzes HU SnG-hez? KépKép
 eladó psp slim and lite
Autóstöltő
- 4 gb memoria ctick duo
- 3-4 db UMD
- Tok
-PSP Slim and Lite piano black
- + 4 GB kártya tele játékkal + 1 CD-nyi játék rendelés szerint
+Fülhalgató ingyen
külön is meglehet őket kivéva a füllhalgatót

Téma megosztása:

• (14 Oldal)