HWSW Informatikai Kerekasztal: <<<ONLINE POKER>>> - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

<<<ONLINE POKER>>>

#101 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 02. 22:22

A mai este legnagyobb győztese kétség kívül Norb volt a maga +34.000,-es zsetonjával amit nem kis szerencsével de egy nagy adag tudással is létrehozott. Legközelebb meg lehet próbálni lepipálni.Kép

Grat Norb! Psz psz jó vótáááá!

#102 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 07:10

Nagyon jó volt tegnap a parti, még sohasem pókereztem ~3 órát egyhuzamban. Hosszú kínlódások, és sok sok borzalmas hand és három nullázódás után a végére mégis sikerült nyereséggel zárnom. :Đ patek (bocs ha nem jól írom a nevedet), Füge és Doc. is jól játszott, de sajnos tegnap Bbogesszal ketten rengeteget szívtunk.

Aki szeretne csatlakozni a GK póker különítményéhez, az jöjjön nyugodtan, nem fog csalódni :-D

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#103 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 03. 08:11

jó volt a tegnapi, csak néha akadtak idióták. a legjobb az volt amikor két j(l)úzert egyszerre fosztottam meg a vagyonától.Kép 34×-es bevételt produkálni mák...no de ez legyen a legrosszabb....:Đ

#104 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 11:25

príma volt legközelebb egy versenyre próbálunk bejutni mindannyian :Đ Mindenkinek meg nem lehet jó lapja. A tegnap este bukó annak is köszönhető hogy játékpénzzel könnyelműbbek az emberek. Vszont real moneyban megint +5$ val zártam a napom. Legközelebb megkopasztalak kiscsávó pszpszKép

#105 Felhasználó inaktív   Kaos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 12:56

Tenyleg jo volt a tegnap esti jatszma.Mikor lesz meg?Legjobb ugy lenne ha tudnank egy privat asztalt magunk kozott futatni,mert eleg idegesitoek voltak az all in-es arcok.Bar ahogy elnezem a kepeket norb szepen odatett nekikKép

#106 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 17:06

Idézet

Tenyleg jo volt a tegnap esti jatszma.Mikor lesz meg?Legjobb ugy lenne ha tudnank egy privat asztalt magunk kozott futatni,mert eleg idegesitoek voltak az all in-es arcok.Bar ahogy elnezem a kepeket norb szepen odatett nekikKép
az a baj hogy privát asztalt csak igazi pénzben lehet itt nyitni és kell lenni 2000FPP-nek (hűségpontnak) amit nem könnyű összeszedni Kép Viszonyítás képpen majdnem napi szinten játszom real moneyban majdnem egy éve és így van 600FPP-m szóval nem lesz egyszerű. Mostanában nem lesz privát GK asztalunk sajna Kép

#107 Felhasználó inaktív   patek12 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 03. 18:34

nincs kedve valakinek játszani?

#108 Felhasználó inaktív   LAKNAKEÁLLAtOK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 18:55

aki pőkerezik az egy büdös nagy f'szKépKépKép

#109 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 18:57

Idézet

nincs kedve valakinek játszani?
beülhetünk valahová :Đ

#110 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 18:58

Hol játszottok ? mert kedvet kaptam én is a játékhoz bár nagyon kezdő vagyok még xDD

#111 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 19:23

Idézet

Hol játszottok ? mert kedvet kaptam én is a játékhoz bár nagyon kezdő vagyok még xDD
PokerStars SilentHUN-t keressKép

#112 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 19:33

Valaki akar játszani egy partit? norb? Bbogesz? Esetleg valaki más? :Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#113 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 20:11

Kép
Nézzétek meg ezt a Lawan nevű csírát. A flop után képes volt 7 6-ra all int mondani. GyökérKép[facepalm]

Porch Monkey 4 Life!

#114 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 20:37

Idézet

Én most regiztem aztán ismerkedek a dolgokkal most, esetleg meg mondhatod hol vagy és játszhatunk bár nagyon noob vagyok xDD nagy vonalakba tudok csak pókerezni Kép

#115 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 20:44

Idézet

Idézet

Én most regiztem aztán ismerkedek a dolgokkal most, esetleg meg mondhatod hol vagy és játszhatunk bár nagyon noob vagyok xDD nagy vonalakba tudok csak pókerezni Kép
Hogyan játszunk? no limit? vakok 1/2 5/10?, bár ha még csak most regisztráltál, szerintem legyen 1/2. Keresek asztalt, és keress rám: ctrl+f és név: Ányy

a többit beszéljük meg itt

Porch Monkey 4 Life!

#116 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 07. 20:34

Lassan elkezdhetnénk szervezni egy hétvégi pókerparty-t. A múltkori elég jól sikerült jók voltak a visszajelzések, Norb is elbukta azóta azt a 30k-t amit akkor keresettKép biztos jól fog jönni neki az újabb nyeremény. Szóval ha minenkinek jó akkor szombat vagy akár vasárnap egy össznépi pókerestét tarthatnánk.

#117 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 07. 20:37

Idézet

Lassan elkezdhetnénk szervezni egy hétvégi pókerparty-t. A múltkori elég jól sikerült jók voltak a visszajelzések, Norb is elbukta azóta azt a 30k-t amit akkor keresettKép biztos jól fog jönni neki az újabb nyeremény. Szóval ha minenkinek jó akkor szombat vagy akár vasárnap egy össznépi pókerestét tarthatnánk.
elvileg nekem a szombat jobb. :Đ

#118 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 07. 21:02

Idézet

Idézet

A szombat szerintem nekem is jó lesz :-D

norb, most visszanyerem a (játék)pénzem kamatostul amit elnyertél tőlem! Kép

Porch Monkey 4 Life!

#119 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 07. 21:03

Idézet

Idézet

Idézet

A szombat szerintem nekem is jó lesz :-D

norb, most visszanyerem a (játék)pénzem kamatostul amit elnyertél tőlem! Kép
jó, de előbb kifosztom Bbögeszt! :)

#120 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 07. 21:05

Na majd kiderül kiccsávóKép

Téma megosztása:

• (14 Oldal)