<<<ONLINE POKER>>>
Elküldve: 2009. 12. 13. 11:39
Ha valaki a pókeresek közül online akkor várom szeretettel a Pokerstarson Silenthun néven

Elküldve: 2009. 12. 14. 09:17
Tegnap megtörtént az első kifizetési kérelmem a PS-on. Kemény 10$-t utaltam a Moneybookers számlámra a fejleményeket folyamatosan írom ha érdekel valakit a téma

Elküldve: 2009. 12. 14. 13:48
Idézet
Tegnap megtörtént az első kifizetési kérelmem a PS-on. Kemény 10$-t utaltam a Moneybookers számlámra a fejleményeket folyamatosan írom ha érdekel valakit a téma 

És egy bónuszkérdés: Ha pénzt akarok utalni a PS-en belül vagy kívül, ahoz szükséges igazolnom a koromat?
#164 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 14. 14:16
Idézet

Elküldve: 2009. 12. 14. 15:00
Idézet

Elküldve: 2009. 12. 14. 15:54
Idézet
Idézet

#167 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 14. 15:57
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 12. 14. 15:59
na ahmár itt tartunk Te hogy állsz norb? psz psz mert én most pont az 5x-ét veszem ki mint amit úgy kaptam anno 

Elküldve: 2009. 12. 21. 20:10
Psz psz Norb nem válaszoltál a kérdésre.
Más téma aki a Pokerstars-on regelve vagyon az holnap este 6-9-ig nézzen fel és kattintson bátran alul a Team Pro gombra, ugyanis pro team kedd lesz holnap is. Akinek van real money a számláján az akár még Daniel Negreanu-val is. Múlt héten pl egy 0,10/0,25-ös asztalon játszott. Türelmet vegyetek a boltban mert valszeg megint 130-an fognak sorban állni hogy játszhassanak vele de sok sikert! Én is megpróbálom az tuti. Kb annyi esélyünk lesz mint az X-box játéknál
De no problem nem sok esélyetek van egy világsztárral egy asztalhoz ülni.

Good Luck mindenkinek!!!
#170 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 21. 20:13
Idézet
Psz psz Norb nem válaszoltál a kérdésre.
Más téma aki a Pokerstars-on regelve vagyon az holnap este 6-9-ig nézzen fel és kattintson bátran alul a Team Pro gombra, ugyanis pro team kedd lesz holnap is. Akinek van real money a számláján az akár még Daniel Negreanu-val is. Múlt héten pl egy 0,10/0,25-ös asztalon játszott. Türelmet vegyetek a boltban mert valszeg megint 130-an fognak sorban állni hogy játszhassanak vele de sok sikert! Én is megpróbálom az tuti. Kb annyi esélyünk lesz mint az X-box játéknál
De no problem nem sok esélyetek van egy világsztárral egy asztalhoz ülni.

Good Luck mindenkinek!!!

Elküldve: 2009. 12. 21. 22:32
Príma megpróbálok szerezni rendes zsetonkészletet köccsönbe azzal lesz az igazi játszani. De sok nyereményről ne is álmodj nagyfiú

Elküldve: 2009. 12. 21. 23:21
Idézet
Príma megpróbálok szerezni rendes zsetonkészletet köccsönbe azzal lesz az igazi játszani. De sok nyereményről ne is álmodj nagyfiú

eladó psp slim and lite
Autóstöltő
- 4 gb memoria ctick duo
- 3-4 db UMD
- Tok
-PSP Slim and Lite piano black
- + 4 GB kártya tele játékkal + 1 CD-nyi játék rendelés szerint
+Fülhalgató ingyen
külön is meglehet őket kivéva a füllhalgatót
Autóstöltő
- 4 gb memoria ctick duo
- 3-4 db UMD
- Tok
-PSP Slim and Lite piano black
- + 4 GB kártya tele játékkal + 1 CD-nyi játék rendelés szerint
+Fülhalgató ingyen
külön is meglehet őket kivéva a füllhalgatót
Elküldve: 2009. 12. 21. 23:31
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 12. 22. 00:37
No most fejeztem be egy SnG-t nem kell nagyra gondolni bár nekem pókeréletem eddigi legnagyobb sikerévé nőtte ki magát.
Szóval...

Nevezési díj: 1,00$+0,10$
Indulók száma: 90 (10 asztal)
Összes nyereményalap: 90$
Az első 12 hely díjazott.
A többiről beszéljenek a képek...

Elküldve: 2009. 12. 22. 06:58
Idézet
No most fejeztem be egy SnG-t nem kell nagyra gondolni bár nekem pókeréletem eddigi legnagyobb sikerévé nőtte ki magát.
Szóval...

Nevezési díj: 1,00$+0,10$
Indulók száma: 90 (10 asztal)
Összes nyereményalap: 90$
Az első 12 hely díjazott.
A többiről beszéljenek a képek...

Elküldve: 2009. 12. 22. 10:10
Idézet
Idézet
Grat! Am ha szabad kérdeznem mennyit nyertél ezzel a győzelemmel?

Elküldve: 2009. 12. 27. 22:37

Sajna későn kapcsoltam bár mentségemre legyen mondva hogy real money-s verseny volt és azt nem szívesen reklámozom itt, de ma este volt a PS Guiness rekorddöntő kísérlet ami asszem sikerült is mivel 146.000 versenyző indult el. 1$ volt a nevezés és a hozzáadott nyeremény pedig 300.000$ Az első helyen végző 50.000$ kap ami nem kis pénz (~9.000.000,-HUF)
A jó hír hogy egész jó helyen végeztem a rossz hír hogy nem jutottam be az u.n. buborékba ami a fizetős helyeket jelenti. 31.180. lettem és 30.000. helytől van pénzdíjazás. A feeling nagyon jó volt nagyon sok balek volt és nagyon sok ultra agresszív is (amit én kifejezetten utálok). Jövőre ha megint lesz ilyen már előre fogok szólni remélem a GK több tagja is részt vesz ezen a buliversenyen.
Elküldve: 2009. 12. 27. 23:54
Idézet

A jó hír hogy egész jó helyen végeztem a rossz hír hogy nem jutottam be az u.n. buborékba ami a fizetős helyeket jelenti. 31.180. lettem és 30.000. helytől van pénzdíjazás. A feeling nagyon jó volt nagyon sok balek volt és nagyon sok ultra agresszív is (amit én kifejezetten utálok). Jövőre ha megint lesz ilyen már előre fogok szólni remélem a GK több tagja is részt vesz ezen a buliversenyen.
Elküldve: 2009. 12. 28. 16:01
Idézet
Idézet
Legközelebb bármi ilyen nagy kaliberű akár fizetős verseny lesz tájékoztatok mindenkit itt akit érdekel.
Apropo: holnap lesz megint a pro team tuesday amiről már vagy 2 hete írtam is. Nagy nevek elérhető közelségben ha időben kapcsol az ember. De legalább nézni lehet a nagyokat. Ahogy néztem Daniel Negreanu a legjobb arc mivel ő beül egy kis tétes asztalra ahová szinte mindenki be tud ülni aki real moneyban játszik. A múltkor 0,10/0,25$ vakos asztalra ült be.

Elküldve: 2009. 12. 31. 14:52
No ez egy picit off Hsz lesz mivel nem az Online hanem inkább az élő pókerrel kapcsolatos viszont érdekes szitu esett meg velem tegnap este.

Úgy történt hogy elmentünk a baráti körrel pókerezni egyet az egyik sráchoz. Nem kell nagy csatákra gondolni csak egy jelképes összeget teszünk be és az első all in-ig játszunk. ha jó estéd van pár száz Ft-ot tudsz nyerni szóval nem a pénzről szól.
No tegnap este elég lassan indlt be a dolog mivel az első egy órában semmi lapom nem volt aztán volt pár jó köröm de ami miatt nekikezdtem írni az az hogy volt 3 maradandó köröm. Az elsőnél lenéztem a lapjaimra és láttam a KK-t. Azt szépen sikerült úgy megjátszani hogy mindenki dobta. Megnyertem a vakokat. Közvetlenül ezután a köv. körben lenéztem a lapjaimra és láttam a KK-t
Ezt már lassabban játszottam meg mivel előttem emeltek. Lejött turn-re a drillem.
De mivel ő is csekkelt én is csekkeltem a riveren hívtam egy minit mire eldobta nem volt nagy kasza. A következő körben megintcsak lenéztem a lapjaimra ahogy szoktam és mit látok?... Ki sem találjátok KK volt megint. Egymást követő 3 körben leosztották nekem a KK-t Hihetetlen volt. Sajna a 3. nál buktam egy picit mert flopra feljött egy A meg turnre is egy és emeltek szóval dobni kellett de jól is tettem mert A fullja volt az ellenfélnek.

Mindig nem jöhet be az KK kézben viszont volt nagy hümmögés amikor harmadszorra is bemutattam a KK-t 

Mindenesetre jó estét zártunk a párommal mivel 200Ft-ot hoztunk el.
Ami kb az üdcsi árát takarja amit vittünk az estére.

Szóval érdemes pókerezni ha nem is a pénz miatt akkor az ilyen szituk miatt.
Valószínű ez az idei utolsó HSZ itt a topicban úgyhogy mindenkinek Sikeres Bóldog Új Évet Kívánok!
És persze Good Luck All!!!