HWSW Informatikai Kerekasztal: <<<ONLINE POKER>>> - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

<<<ONLINE POKER>>>

#161 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 13. 11:39

Ha valaki a pókeresek közül online akkor várom szeretettel a Pokerstarson Silenthun névenKép

#162 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 14. 09:17

Tegnap megtörtént az első kifizetési kérelmem a PS-on. Kemény 10$-t utaltam a Moneybookers számlámra a fejleményeket folyamatosan írom ha érdekel valakit a téma Kép

#163 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 14. 13:48

Idézet

Tegnap megtörtént az első kifizetési kérelmem a PS-on. Kemény 10$-t utaltam a Moneybookers számlámra a fejleményeket folyamatosan írom ha érdekel valakit a téma Kép
Engem érdekel.

És egy bónuszkérdés: Ha pénzt akarok utalni a PS-en belül vagy kívül, ahoz szükséges igazolnom a koromat?

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#164 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 14. 14:16

Idézet

10 dodóval gyüssz síelni? :Đ nem lesz az kevés psz-psz?!KépKépKép

#165 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 14. 15:00

Idézet

Ideje is próbálkozni vele! Gondolom "bogarat ültettem a füledbe" mi?

Kép
Kép
Kép

#166 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 14. 15:54

Idézet

Idézet

márhogy mivel kapcsolatban? :Đ

#167 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 14. 15:57

Idézet

Idézet

Idézet

márhogy mivel kapcsolatban? :Đ

azzal kapcsolatban, hogy bukni fogsz psz-psz...azt se síelés se manyi...CSATTTTTTT!!! viszont lesz! Kép

#168 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 14. 15:59

na ahmár itt tartunk Te hogy állsz norb? psz psz mert én most pont az 5x-ét veszem ki mint amit úgy kaptam anno KépKépKép

#169 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 20:10

Psz psz Norb nem válaszoltál a kérdésre.

Más téma aki a Pokerstars-on regelve vagyon az holnap este 6-9-ig nézzen fel és kattintson bátran alul a Team Pro gombra, ugyanis pro team kedd lesz holnap is. Akinek van real money a számláján az akár még Daniel Negreanu-val is. Múlt héten pl egy 0,10/0,25-ös asztalon játszott. Türelmet vegyetek a boltban mert valszeg megint 130-an fognak sorban állni hogy játszhassanak vele de sok sikert! Én is megpróbálom az tuti. Kb annyi esélyünk lesz mint az X-box játéknál Kép De no problem nem sok esélyetek van egy világsztárral egy asztalhoz ülni.

Good Luck mindenkinek!!!

#170 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 21. 20:13

Idézet

Psz psz Norb nem válaszoltál a kérdésre.

Más téma aki a Pokerstars-on regelve vagyon az holnap este 6-9-ig nézzen fel és kattintson bátran alul a Team Pro gombra, ugyanis pro team kedd lesz holnap is. Akinek van real money a számláján az akár még Daniel Negreanu-val is. Múlt héten pl egy 0,10/0,25-ös asztalon játszott. Türelmet vegyetek a boltban mert valszeg megint 130-an fognak sorban állni hogy játszhassanak vele de sok sikert! Én is megpróbálom az tuti. Kb annyi esélyünk lesz mint az X-box játéknál Kép De no problem nem sok esélyetek van egy világsztárral egy asztalhoz ülni.

Good Luck mindenkinek!!!
melyik kérdésre? :Đ én most 3 dodó mínuszban vagyok, de kb 2 hete nem is játszottam...valahogy most nincs ihlet. :-D gyúrok a bagolyos partyra, majd ott KASZÁLOK!!! :)

#171 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 22:32

Príma megpróbálok szerezni rendes zsetonkészletet köccsönbe azzal lesz az igazi játszani. De sok nyereményről ne is álmodj nagyfiúKépKépKép

#172 Felhasználó inaktív   Merchard  

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 21. 23:21

Idézet

Príma megpróbálok szerezni rendes zsetonkészletet köccsönbe azzal lesz az igazi játszani. De sok nyereményről ne is álmodj nagyfiúKépKépKép
amúgy te miért ide irogatsz? Miért nem a rendes pokerszájtokra?
 eladó psp slim and lite
Autóstöltő
- 4 gb memoria ctick duo
- 3-4 db UMD
- Tok
-PSP Slim and Lite piano black
- + 4 GB kártya tele játékkal + 1 CD-nyi játék rendelés szerint
+Fülhalgató ingyen
külön is meglehet őket kivéva a füllhalgatót

#173 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 23:31

Idézet

Idézet

amúgy te miért ide irogatsz? Miért nem a rendes pokerszájtokra?
mert szerintem az online póker is egy fajta számítógépes játék. Ezért úgy érzem hogy ennek az oldalnak az arculatába is belefér. Eddig a szerkesztők még nem szóltak hogy nem ide való lenne. Nem érzem magam sem nagy pókeresnek sem pókermessiásnak aki megtérítené az embereket. Nem kényszerítek senkit arra hogy olvassa ezt a topicot. egyszerűen csak szeretem ezt a sportot és aki szereti az megoszthatja itt a tapasztalatait esetleg kérdéseit a játékkal kapsolatban. Nincs szó itt profi játékoktatásról vagy stratégia népszerűsítésről csupán szeretünk pókerezni ennyi.

#174 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 00:37

No most fejeztem be egy SnG-t nem kell nagyra gondolni bár nekem pókeréletem eddigi legnagyobb sikerévé nőtte ki magát.Kép Szóval...

Nevezési díj: 1,00$+0,10$
Indulók száma: 90 (10 asztal)
Összes nyereményalap: 90$
Az első 12 hely díjazott.

A többiről beszéljenek a képek...

Kép
Kép

#175 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 06:58

Idézet

No most fejeztem be egy SnG-t nem kell nagyra gondolni bár nekem pókeréletem eddigi legnagyobb sikerévé nőtte ki magát.Kép Szóval...

Nevezési díj: 1,00$+0,10$
Indulók száma: 90 (10 asztal)
Összes nyereményalap: 90$
Az első 12 hely díjazott.

A többiről beszéljenek a képek...
Grat! Am ha szabad kérdeznem mennyit nyertél ezzel a győzelemmel?:Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#176 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 10:10

Idézet

Idézet

Grat! Am ha szabad kérdeznem mennyit nyertél ezzel a győzelemmel?:Đ
A képeken ez is rajta van Kép Amúgy 24,82$ de a tiszta haszon "csak" 23,72$ Kép Pukimanó szerint ez is tiszta lehúzós játék mert egyrészt csak az első 12 nyer valamit másrészt meg fejenként 0,10$ megy a szervezőknek.Kép

#177 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 22:37

Kép

Sajna későn kapcsoltam bár mentségemre legyen mondva hogy real money-s verseny volt és azt nem szívesen reklámozom itt, de ma este volt a PS Guiness rekorddöntő kísérlet ami asszem sikerült is mivel 146.000 versenyző indult el. 1$ volt a nevezés és a hozzáadott nyeremény pedig 300.000$ Az első helyen végző 50.000$ kap ami nem kis pénz (~9.000.000,-HUF)

A jó hír hogy egész jó helyen végeztem a rossz hír hogy nem jutottam be az u.n. buborékba ami a fizetős helyeket jelenti. 31.180. lettem és 30.000. helytől van pénzdíjazás. A feeling nagyon jó volt nagyon sok balek volt és nagyon sok ultra agresszív is (amit én kifejezetten utálok). Jövőre ha megint lesz ilyen már előre fogok szólni remélem a GK több tagja is részt vesz ezen a buliversenyen.

#178 Felhasználó inaktív   Kaos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 23:54

Idézet

Kép

Sajna későn kapcsoltam bár mentségemre legyen mondva hogy real money-s verseny volt és azt nem szívesen reklámozom itt, de ma este volt a PS Guiness rekorddöntő kísérlet ami asszem sikerült is mivel 146.000 versenyző indult el. 1$ volt a nevezés és a hozzáadott nyeremény pedig 300.000$ Az első helyen végző 50.000$ kap ami nem kis pénz (~9.000.000,-HUF)

A jó hír hogy egész jó helyen végeztem a rossz hír hogy nem jutottam be az u.n. buborékba ami a fizetős helyeket jelenti. 31.180. lettem és 30.000. helytől van pénzdíjazás. A feeling nagyon jó volt nagyon sok balek volt és nagyon sok ultra agresszív is (amit én kifejezetten utálok). Jövőre ha megint lesz ilyen már előre fogok szólni remélem a GK több tagja is részt vesz ezen a buliversenyen.
Errol kar volt lemaradni,nem semmi lehetett :O

#179 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 16:01

Idézet

Idézet

Errol kar volt lemaradni,nem semmi lehetett :O
Legközelebb bármi ilyen nagy kaliberű akár fizetős verseny lesz tájékoztatok mindenkit itt akit érdekel.

Apropo: holnap lesz megint a pro team tuesday amiről már vagy 2 hete írtam is. Nagy nevek elérhető közelségben ha időben kapcsol az ember. De legalább nézni lehet a nagyokat. Ahogy néztem Daniel Negreanu a legjobb arc mivel ő beül egy kis tétes asztalra ahová szinte mindenki be tud ülni aki real moneyban játszik. A múltkor 0,10/0,25$ vakos asztalra ült be.

Kép

#180 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 31. 14:52

No ez egy picit off Hsz lesz mivel nem az Online hanem inkább az élő pókerrel kapcsolatos viszont érdekes szitu esett meg velem tegnap este.Kép

Úgy történt hogy elmentünk a baráti körrel pókerezni egyet az egyik sráchoz. Nem kell nagy csatákra gondolni csak egy jelképes összeget teszünk be és az első all in-ig játszunk. ha jó estéd van pár száz Ft-ot tudsz nyerni szóval nem a pénzről szól.

No tegnap este elég lassan indlt be a dolog mivel az első egy órában semmi lapom nem volt aztán volt pár jó köröm de ami miatt nekikezdtem írni az az hogy volt 3 maradandó köröm. Az elsőnél lenéztem a lapjaimra és láttam a KK-t. Azt szépen sikerült úgy megjátszani hogy mindenki dobta. Megnyertem a vakokat. Közvetlenül ezután a köv. körben lenéztem a lapjaimra és láttam a KK-t Kép Ezt már lassabban játszottam meg mivel előttem emeltek. Lejött turn-re a drillem.Kép De mivel ő is csekkelt én is csekkeltem a riveren hívtam egy minit mire eldobta nem volt nagy kasza. A következő körben megintcsak lenéztem a lapjaimra ahogy szoktam és mit látok?... Ki sem találjátok KK volt megint. Egymást követő 3 körben leosztották nekem a KK-t Hihetetlen volt. Sajna a 3. nál buktam egy picit mert flopra feljött egy A meg turnre is egy és emeltek szóval dobni kellett de jól is tettem mert A fullja volt az ellenfélnek.

Mindig nem jöhet be az KK kézben viszont volt nagy hümmögés amikor harmadszorra is bemutattam a KK-t Kép
Mindenesetre jó estét zártunk a párommal mivel 200Ft-ot hoztunk el.Kép Ami kb az üdcsi árát takarja amit vittünk az estére.Kép

Szóval érdemes pókerezni ha nem is a pénz miatt akkor az ilyen szituk miatt.

Valószínű ez az idei utolsó HSZ itt a topicban úgyhogy mindenkinek Sikeres Bóldog Új Évet Kívánok!
És persze Good Luck All!!!Kép

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.