Vélemény?
<<<ONLINE POKER>>>
Elküldve: 2009. 12. 08. 16:09
Idézet
Egy hír a pokerstarsról!
Ezen a héten kerül bevezetésre a Team Pro Kedd. A mai naptól minden kedden megadott időben (ma 18.00 CET- 21.00 CET között) a Pokerstars Pro Team tagjai online lesznek és meg lehet velük küzdeni (hajrá Norb
) lesz verseny is ahol 1000$ hozzáadott nyeremény lesz a nevezési díjon felül (nevezési díj 11$
) illetve Éld túl a profikat díjazás is ki lesz osztva. Bővebb info a pokersatrs súgó menü hírek menüpontjában.
Elküldve: 2009. 12. 08. 16:09
[quote]*kép*
Vélemény?
[/quote] Már a flop előtt all in volt? Ha csak a flop után akkor én nem adtam volna meg amúgy szép lap de így nehéz véleményt mondani ha nem látjuk az egész leosztás menetét.
Vélemény?
[/quote] Már a flop előtt all in volt? Ha csak a flop után akkor én nem adtam volna meg amúgy szép lap de így nehéz véleményt mondani ha nem látjuk az egész leosztás menetét.
Had idézzek az egyik könyvemből (Dan harrington: Hold 'em versenystratégia I.)
Egy kezdő és egy profi játékos között egy tipikus beszélgetés például ilyesmi lehet:Kezdő: Kérdezhetek valamit az egyik partival kapcsolatban?
Profi: Persze!
Kezdő: Ok köszönöm. Tehát azonos színű KQ-m van és előttem egyvalaki adta meg a vaktétet...
Profi: Milyen pozicióban ültél?
Kezdő: Nem is tudom... talán 5. lehettem.
Profi: Milyen pozicióban ült aki megadta előtted a tétet?
Kezdő: Azt hiszem 2. volt... nem is várjunk csak... ő ült a célkeresztben(nagyvak utáni első hely )... igen... vagy talán mégis második volt... valami ilyesmi...
Profi: Mennyi zsetonod volt?
Kezdő: Húúúú, egy csomó talán 4-5000
Profi: És mekkorák voltak a vaktétek?
Kezdő: Áááá nem túl nagyok talán 50 és 100 zseton vagy 100 és 200 valami ilyesmi. Én mindenesetre megadtam a tétet ugye, erre a mögöttem ülő fickó emelt! Aztán körbe mindenki bedobta a lapjait előttem, én meg nem tudtam mit kellene csinálnom...
Profi: Neki mennyi zsetonja volt?
Kezdő: Mármint annak aki rám emelt? Fogalmam sincs, ki tud minden apróságot megjegyezni?!? Hé a helyzetről akarok beszélni!
A kezdő számára az adott helyzetet a lapok jelentették amiket ő kapott és amit közvetlenül előtte és mögötte ülő játékosok tettek. Egy profi számára egy "helyzet" ennél sokkal többet jelent. Beletartozik a teljes szituáció, sok apró részlet amit mind egy egészként kell áttekinteni ahhoz hogy megtaláljuk a helyes játékot.[/quote]
Szóval így nehéz véleményt mondani egy leosztásról.
Elküldve: 2009. 12. 08. 16:14
Idézet
Már a flop előtt all in volt? Ha csak a flop után akkor én nem adtam volna meg amúgy szép lap de így nehéz véleményt mondani ha nem látjuk az egész leosztás menetét.
Elküldve: 2009. 12. 08. 16:36
Idézet
Idézet
Már a flop előtt all in volt? Ha csak a flop után akkor én nem adtam volna meg amúgy szép lap de így nehéz véleményt mondani ha nem látjuk az egész leosztás menetét.
Elküldve: 2009. 12. 08. 16:45
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 12. 08. 16:52
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 12. 08. 16:57
Idézet
Ja az elég gáz amikor egy ász párt nem tudsz rendesen megjátszani. Nekem realben is legtöbbször dobják amikor létra van kézben és emelek egyet. De láttam már nem kis buktát is AA-al úgy hogy megjött a drill is
De vertem már le A 3 két párt Q10-el (amivel egyébként nagyvak voltam) lejött a sor
Ász poket párra én mindenképpen emelek már csak a mákolások miatt is. Aztán ha dobják akkor így jártam de legalább nem eszem meg a mákfloppokat.
Elküldve: 2009. 12. 08. 17:06
Idézet
Idézet
Ja az elég gáz amikor egy ász párt nem tudsz rendesen megjátszani. Nekem realben is legtöbbször dobják amikor létra van kézben és emelek egyet. De láttam már nem kis buktát is AA-al úgy hogy megjött a drill is
De vertem már le A 3 két párt Q10-el (amivel egyébként nagyvak voltam) lejött a sor
Ász poket párra én mindenképpen emelek már csak a mákolások miatt is. Aztán ha dobják akkor így jártam de legalább nem eszem meg a mákfloppokat.
Elküldve: 2009. 12. 08. 21:03
Ahogy már említettem ma szárpóker van a pokerstars-on
íme a bizonyíték remélem marad addig amíg sorra kerülök.

Elküldve: 2009. 12. 09. 12:02
Sajna nem kerültem sorra de egy élmény volt nézni egy olyan embert aki már majdnem mindent elért amit el lehet érni a póker világában. Nagyot nőtt a szememben mert kis tétes asztalhoz ült be hogy akár a póór nép is játszhasson a világ egyik legjobbjával. Respect KidPoker
#152 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 09. 12:03
Idézet
Sajna nem kerültem sorra de egy élmény volt nézni egy olyan embert aki már majdnem mindent elért amit el lehet érni a póker világában. Nagyot nőtt a szememben mert kis tétes asztalhoz ült be hogy akár a póór nép is játszhasson a világ egyik legjobbjával. Respect KidPoker
Elküldve: 2009. 12. 09. 17:24
Idézet
Idézet
mázlija van, hogy nem tudtam beülni hozzá, mert lenulláztam volna...psz-psz.
Elküldve: 2009. 12. 10. 11:34
Idézet
GK pókerparty valamelyik este?
Vagyis csak időtöltésnek! Merthogy holnap este meló. Jövő héten mikor az idő engedi: meló kültéren, ééésss szerdán 100% meló beltéren. A síjelésér szenvedni köll ám! Meleg réteges öltözködés ! ! ! Szerdán 12:00-körül el kéne lógnod hog yidőben induléhassunk!
Póóóóker....meg majd ha ezekután lesz kedved!
Elküldve: 2009. 12. 10. 20:28
Akinek esetleg ma este van kedve egy laza pókerre az szóljon itt!
James ma este csak szabad remélem 

Elküldve: 2009. 12. 12. 13:11
Idézet
psz-psz páros nektek jó egy holnap esti parti?
Elküldve: 2009. 12. 12. 13:43
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 12. 12. 14:28
Idézet
Idézet
eladó psp slim and lite
Autóstöltő
- 4 gb memoria ctick duo
- 3-4 db UMD
- Tok
-PSP Slim and Lite piano black
- + 4 GB kártya tele játékkal + 1 CD-nyi játék rendelés szerint
+Fülhalgató ingyen
külön is meglehet őket kivéva a füllhalgatót
Autóstöltő
- 4 gb memoria ctick duo
- 3-4 db UMD