HWSW Informatikai Kerekasztal: <<<ONLINE POKER>>> - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

<<<ONLINE POKER>>>

#221 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 31. 21:03

Idézet

Épp most játszom egy freerollon amiről alant írtam is pár sort na most elég jó helyen állok de nem is ez a lényeg hanem az előbb volt egy leosztás ami elég érdekesre sikeredett. Amit érdemes nézni:

Kiosztott lapok
Mekkorára duzzadt a POT
Kép

Nem semmi...
Az igen! :Đ Neked 2 Jumbo kellett volna :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#222 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 31. 21:08

Szerencsére dobtam flop előtt úgyhogy messziről néztem :Đ
Viszont közben ki is estem nem is végeztem rossz helyen...

Ezt a levelet kaptam...

PokerStars Verseny #246727803, No Limit Hold'em
Freeroll Szuper Szatellit
5630 játékos
A PokerStars $50.00 USD-t adott a nyereményalaphoz
Teljes Nyereményalap: $50.00 USD

Kedves SilentHUN!
A versenyt a(z) 203. helyen zártad. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került a(z) USD 0,02 értékű díj.

Gratulálunk!
Köszönjük részvételed![/quote]

#223 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 03. 31. 21:49

2 cent, Bögi?

Akkor Szombaton te fizetsz!

:Đ

Kép
Kép
Kép

#224 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 31. 22:09

Idézet

2 cent, Bögi?

Jah felvet a pénz főleg hogy ma tudtam meg hogy nem visszakapok 100k-t az adózásnál hanem be kell fizetnem annyit Kép Most ez a 2 cent is félre lesz téve Kép

#225 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 31. 22:13

Idézet

Idézet

2 cent, Bögi?

Jah felvet a pénz főleg hogy ma tudtam meg hogy nem visszakapok 100k-t az adózásnál hanem be kell fizetnem annyit Kép Most ez a 2 cent is félre lesz téve Kép
Micsoda? Hogy lehet ekkorát tévedni? Te kérted az adójóváírást év közben, s túlfizettek? Nekem volt egyszer ilyen, hogy még nekem kellett 40k-t befizetnem..... na akkor mondtam azt, hogy adójóváírás, köszönöm, nem kell. Így idén ők fizettek nekem 40k-t.
Kép
Kép
Kép

#226 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 19:37

Mostanában nagyon sok érdekes leosztással találkozom online pókerezés közben és próbálom kiszűrni a szar lapokkal mákolásokat. Ez is inkább az érdekes leosztások kategória bár elég beteg asztalra sikerült beültetnie a gépnek. Ha valaki ászt kapott kézbe gondolkodás nélkül mennt all in. Igaz hogy mikro tétes verseny de akkor is lehetnének nyugodtabbak is az emberek. No de jöjjenek a képek...

Itt éppen pre flop mennek az asztalon a 9-ből hárman nem feltétlenül megkérdőjelezhetető lapokkal bár én azért QJ-val nem feltétlen mennék all in még ha színből is van (asszem erre mondják hogy Royal Flush húzója van KépKépKép)
Kép

No de jöjjön a flop...

Kép

Ha elemezni kéne akkor a mindenkinek jó is rossz is a flop (még a QJ embernek is lyuk sora van ami nem is olyan rossz ) Azért már most durva hogy két drill is van az asztalon. (Ilyet láttam élőben is a barátnőmnél volt akkor az ász pár Kép)

No de jöhet a turn....
Kép

Semleges turn nem segített senkinek AA barátunk örülhet továbbra is bár nem akarom lelőni a poént Kép

A csodálatos river ami miatt magamhoz ragadtam a billentyűzetet...
Kép

No comment... Nekem az volt a szerencsém hogy jó helyen ültem és 3 all in után nem sok kedvem volt megadni az 5-ös párommal még egy ilyen beteg asztalnál sem.Kép

#227 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 02. 20:25

Gondolom örült a gyerek, mint majom a farkának! :Đ

ÉN azt tettem volna!

Jó kis leosztás volt.... mind hihette hogy ő a keménycsávó :-D

Kép
Kép
Kép

#228 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 03. 07:29

Idézet

Gondolom örült a gyerek, mint majom a farkának! :Đ

ÉN azt tettem volna!

Jó kis leosztás volt.... mind hihette hogy ő a keménycsávó :-D

Gondolhatod.... a mennyből a pokolba (AA kézzel) és lenntről fel (10 10 kézzel) volt hullámlovaglás rendesen. Kép Biztos leült a srác amikor leesett a másiknak a póker KépKép

#229 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 15:59

No akkor egy kis Húsvéti eredmény Bögi bácsi levelesládájából Kép

Egy kedves SilentHUN nevű versenyző(azaz ÉNKép) küldte be nekünk ezt az eredményt lehet neki gratulálni! KépKép
Kép

Amint látható 360fő nevezett de időközben 359-en kiestek!Kép

#230 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 16:10

Idézet

Egy kedves SilentHUN nevű versenyző(azaz ÉNKép) küldte be nekünk ezt az eredményt lehet neki gratulálni! KépKép
Kép

Grat. $ 8.50 a nyeremény?

#231 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 05. 16:11

Idézet

Kép

GRATULÁLOK ! ! ! Végre valami mérhető eredmény! Csak így tovább!
Kép
Kép
Kép

#232 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 16:32

Idézet

Idézet

Grat. $ 8.50 a nyeremény?

Köszi kösz szépen!

Aha ami ha a nevezési díjat nézzük akkor nem is olyan rossz Kép Remélem lesz egyszer 1$-os nevezési díjú verseny is amit így megnyerek! :Đ

Akit esetleg bővebben is érdekel a Final Table menete illetve a döntő leosztás az elolvashatja a Blogomban

#233 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 00:08

Na jó8 GK most megyek aludni mert megint szokásomhoz híven pókereztem Kép De megérte mert 90fős MTT (multi table tournament) volt aholis 3. lettem. Íme az adatok:

PokerStars Verseny #261317731, No Limit Hold'em
Nevezési díj: $0.25 USD
90 játékos
Teljes Nyereményalap: $22.50 USD
A verseny elkezdődött 2010/04/09 21:39:44 CET [2010/04/09 15:39:44 ET]

Kedves SilentHUN! Ez én lennék Kép

A versenyt a(z) 3.. helyen zártad. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került a(z) USD 3,15 értékű díj.

#234 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 10. 07:39

Idézet

Na jó8 GK most megyek aludni mert megint szokásomhoz híven pókereztem Kép De megérte mert 90fős MTT (multi table tournament) volt aholis 3. lettem. Íme az adatok:

PokerStars Verseny #261317731, No Limit Hold'em
Nevezési díj: $0.25 USD
90 játékos
Teljes Nyereményalap: $22.50 USD
A verseny elkezdődött 2010/04/09 21:39:44 CET [2010/04/09 15:39:44 ET]

Kedves SilentHUN! Ez én lennék Kép

A versenyt a(z) 3.. helyen zártad. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került a(z) USD 3,15 értékű díj.
Gratula. Én valahogy az élő pókert jobban bírom a hevrokkal, de ( koromnak hála csak ) játékpénzes asztalnál már voltam Én is 170-ből 5. ( A nyeremény 50.000 ezt picit elírtam zseton volt, és az első 30 lett díjazva )

Derégen volt. Azóta alig pókerezek online.

#235 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 08:05

Idézet

Idézet

Gratula. Én valahogy az élő pókert jobban bírom a hevrokkal, de ( koromnak hála csak ) játékpénzes asztalnál már voltam Én is 170-ből 5. ( A nyeremény 50.000 ezt picit elírtam zseton volt, és az első 30 lett díjazva )

Derégen volt. Azóta alig pókerezek online.
Real Money-ban ne is játszatok mert baj is lehet belőle ha nem tudod kezelni a dolgokat! Játékpénzben vagy a haverokkal -ha írjátok esetleg a ponversenyt - akkor egy jó kikapcsolódás de pont az ami ad valami pluszt az egészhez (lsd. pénz) amivel át is lehet esni a ló túloldalára. Persze én sem csak a dicsőség miatt játszom de valahogy büszkébb vagyok arra hogy legyőztem 87 embert mint arra hogy mennyi pénzt nyertem.

#236 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 08:10

Idézet

Real Money-ban ne is játszatok mert baj is lehet belőle ha nem tudod kezelni a dolgokat! Játékpénzben vagy a haverokkal -ha írjátok esetleg a ponversenyt - akkor egy jó kikapcsolódás de pont az ami ad valami pluszt az egészhez (lsd. pénz) amivel át is lehet esni a ló túloldalára. Persze én sem csak a dicsőség miatt játszom de valahogy büszkébb vagyok arra hogy legyőztem 87 embert mint arra hogy mennyi pénzt nyertem.
A real money-hoz tényleg fel kell nőni. Tavaly, amikor regeltem a PS-re kaptam 2$-t. 10 napom volt rá, hogy felhasználjam (sajnos), mert nem volt időm eleget játszani play money-ban, hogy valamiféle gyakorlatot szerezzek. Beültem egy asztalhoz, majd mehet a game. Először egész jól ment, vmikor elértem a kemény 2.50$-t (ekkor kellett volna abbahagyni), de aztán egyre szarabbul álltak a dolgok. A turnnél elvesztettem sok győztesnek tűnő hand-et, ami egy kicsit megcsappantotta a pénzemet. De a lényeg, hogy kb 1,5 óra alatt elveszett a 2 dodóm. Itt döntöttem úgy, hogy kivárom a 18-at, addig p.money, majd jöhet a real moiney, természetesen nem saját pénzzel. :Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#237 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 10. 08:50

Idézet

Idézet

A real money-hoz tényleg fel kell nőni. Tavaly, amikor regeltem a PS-re kaptam 2$-t. 10 napom volt rá, hogy felhasználjam (sajnos), mert nem volt időm eleget játszani play money-ban, hogy valamiféle gyakorlatot szerezzek. Beültem egy asztalhoz, majd mehet a game. Először egész jól ment, vmikor elértem a kemény 2.50$-t (ekkor kellett volna abbahagyni), de aztán egyre szarabbul álltak a dolgok. A turnnél elvesztettem sok győztesnek tűnő hand-et, ami egy kicsit megcsappantotta a pénzemet. De a lényeg, hogy kb 1,5 óra alatt elveszett a 2 dodóm. Itt döntöttem úgy, hogy kivárom a 18-at, addig p.money, majd jöhet a real moiney, természetesen nem saját pénzzel. :Đ
Én a haverokkal No limit 5 card draw-zni szoktunk igaz pénzel de úgy hogy mindenki betesz 500-at ( általában 6-an játszunk ) és az első kettő ossza szét egymás között... aki többel akar játszani mint ötszáz az nem játszhat.... Én kordában tudom tartani a függőségeim ( kivéve játékvásárlasKép ) akármikor... amúgy meg csak játékfüggő vagyok.. ha hívnak pókerezni megyek, de nem csak abból áll azé letem ( nem is a játékokból, de elég sok időt ( egyszer 26 órát ) játszok )

#238 Felhasználó inaktív   Icedax 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 11. 16:08

én egyszer blöff-el egy csomót nyertem..rohadt jó voltKép

#239 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 16:11

Idézet

Idézet

ÁLLJ MÁR LE!!! nem kell minden k*rva topikba beírni 2 szót.Olvasd el a fórum szabályzatot!!!! https://www.gamekapo...orum_szabalyzat
Ejnye Giga! Farmolgatunk, farmolgatunk? Kép

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#240 Felhasználó inaktív   Icedax 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 11. 16:21

Idézet

Idézet

Idézet

ÁLLJ MÁR LE!!! nem kell minden k*rva topikba beírni 2 szót.Olvasd el a fórum szabályzatot!!!! https://www.gamekapo...orum_szabalyzat
Ejnye Giga! Farmolgatunk, farmolgatunk? Kép
Már bocs de elolvastam és az állt benne hogy káromkodni se szabad....

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.