HWSW Informatikai Kerekasztal: <<<ONLINE POKER>>> - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

<<<ONLINE POKER>>>

#241 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 11. 23:01

Idézet

én egyszer blöff-el egy csomót nyertem..rohadt jó voltKép
Nem gáz ez a HSZ csak egy kicsit karcsú! Ha emlékszel még a party részleteire írd le azt is hátha megtanulunk blöffölni :Đ

Kedd magasságában írok egy nem konkrét pókerversenyről de szorosan kapcsolódik hozzá. Lehet "nevezni" vagy akár akinek van kedve engem támogatni. Számítok a segítségetekre! Kép

#242 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:29

Talán nem sértek semmilyen szabályt(erkölcsit sem) sem ezzel a tippel.Kép

Egy magyar freerollon játszottam az imént és az egyik arc megsúgta egy NAPT Webcast freeroll nevezetű verseny ahol a hozzáadott nyeremény 2000$! Ezt az összeget osztják szét a nevezők között. Ha elég türelmes valaki akkor megalapozhatja a real money bankrollját. A verseny negyed egykor kezdődik és a pokerstars Verseny fül ----> Freeroll alfül alatt meg lehet találni. A jelszó pedig loosecannon! Sok sikert az éjjeli baglyoknak! Kép

Amúgy az említett "csak magyar freeroll" versenyen az előkelő 1632. helyen végeztem a 8517 induló közül és 0,10$-t nyertem. Kép Nem sok de sok kicsi sokra megy!Kép

A kiesést jelentő partim pedig a következő volt:
JJ volt a kezemben amikor pre flop all in mentem a zsetonjaim mérete és a vakok nagysága miatt. Az "M" számom olyan 3,5 körül volt így muszály volt all in mennem ezekkel a lapokkal szóval úgy érzem nem hibáztam. Az ellenfelemnél AK különböző színben. A flopra sajnos lejött egy A és ki is tartott neki Kép

Pár nap múlva egy másik versenyre szeretném az érdeklődőket meginvitálni illetve szurkolásra és támogatásra is megkérni a GK pókerkedvelő tagjait. De ez maradjon egyelőre az én titkom. Kép

#243 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 13:23

No a héten már pedzegettem hogy lesz egy bejelenteni valóm illetve hogy kéne egy kis segítség is. Elindult a blog portálom blogíró versenye. Pontokat lehet gyűjteni amivel be lehet kerülni egy pókerversenyre illetve több díjazás is lesz. Akit érdekel a dolog az ITT regelhet illetve arra kérlek titket hogy akinek esetleg nem esik nehezére és regelne (akár miattam is) az nézegesse sűrűn a blogomat mert a leglátogatottam blog is díjazva van illetve akinek van hozzáfűzni valója az nyugodtan írjon mert ha jól tudom a legaktívabb hozzászóló (nem farmer Kép) pólót kap ajándékba. Szóval bloggerek segítők érdeklődők nézzétek a blogomat!!!

Előre is köszi!

#244 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 22:49

Na gyerekek.... Mostanában picit elhanyagoltam a GK-t emiatt a blogverseny miatt.Kép Viszont volt egy pár eredményem amivel szeretnék itt is elbüszkélkedni hátha olvassa valaki.

Hétfőn kezdődött egy szokásos "Csak magyaroknak freeroll" a PS-on amire megszokásból beneveztem... No ezen sikerült elérnem életem eddigi legnagyobb MTT eredményét ha csak a nevezők számát veszem alapul:

[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]8596 játékos közül ugyanis sikerült beérni a buborékba konkrétan a 138. lettem![/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]
[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]Nos ez pénzben nem jelent olyan sokat : 0,50$ volt a díjam. Kép[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]
[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]Nos ma is beneveztem ugyanerre aholis sikerült megdöntenem a hétfői rekordomat és a 7939 versenyző közül az 56. helyen végeztem! Ez sem hozott sokkal többet a konyhára mivel 0,75$ ütötte a virtuális markomat.[/font]
[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]Egyszer remélem sikerül ugyanilyet alkotnom egy komolyabb versenyen is. [font=" Arial; line-height: 19px; font-size: 13px" class="Apple-style-span"]Akit bővebben érdekel pár leosztás részletes menete is az látogasson el az oldalamra! [/font][/font]
[/font]
Valamikor írok pár szót az új/régi pókerteremről amit újra felfedeztem...

#245 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 22. 22:58

Idézet

Na gyerekek.... Mostanában picit elhanyagoltam a GK-t emiatt a blogverseny miatt.Kép Viszont volt egy pár eredményem amivel szeretnék itt is elbüszkélkedni hátha olvassa valaki.
Na szépen megy ez! :Đ Még pár ilyen "felezés" és bent leszel a top 10-ben. Kép

#246 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 23:47

Idézet

Idézet

Jó lenne végre a döntő asztalra bekerülni ott azért már van nyeremény is :-D Ha meglesz ide is bepostolom! :)

#247 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 23. 04:11

Idézet

Idézet

Idézet

Jó lenne végre a döntő asztalra bekerülni ott azért már van nyeremény is :-D Ha meglesz ide is bepostolom! :)
Meréljük még hogy dollárokat fogsz nyerni, aztán dollárszázakat! S ha majd dollárezreket, én akkor is a barátod leszek! :)
Kép
Kép
Kép

#248 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 23. 14:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Meréljük még hogy dollárokat fogsz nyerni, aztán dollárszázakat! S ha majd dollárezreket, én akkor is a barátod leszek! :)
A próféta szóljon belőled! A barátság meg nem a pénztől függ! Ha nem lesz egy vasam sem és Te leszel millás akkor még jobb barátok leszünk Kép

#249 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 23:16

No gyerekek! Nem tom hányan vannak fennt ilyenkor de majd holnap is postolom megint a dolgot!
Egy kis segítségre lenne szükség! Ugye mindenki emlékszik nem is olyan régen az első WSOP karkötőt megszerző magyar srácra. Úgy is ismerős lehet hogy Traply "Bélabácsi" Péter. No ez az egyén megint WSOP karkötőt szeretne de hogy ingyen kijuthasson kéne neki egy kis segítség. Tudom szegénynek tellhetne már igazán a nevezési díjra no de ahogy Király Linda is megymondta "Magyarok vagyunk nem?"
Nomármost aki érez valami kis késztetést hogy segítse blabácsit az legyen kedves és regeljen be ITT - nem kell félni nem bonyolult - és keressen rá Peter Traply -ra. Az első 27 bejut a WSOP-ra most kb a 30. a sorban. Ja és hogy Ő hogyan köszöni ezt meg? Nos a nyereményéből - reméljük sokat nyer - 10%-ot felajánlott egy freeroll nyereményalapba ami akár 50.000$ is lehet feltéve ha megnyeri a WSOP-t. Ja és hogy hol lesz ez a freeroll? Hát bélabácsi szponzor termében a Chokolate Poker oldalon. Itt bővebben lehet olvasni arról is hogy hogyan lehet résztvenni ebben az őrült nagy freerollban!

Folytatásban... Bankrollépítés ingyen!

#250 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 20. 21:52

Jó régen nem jelentkeztem és a GK-t is ritkábban nézegettem egy pókeres oldal miatt de visszatérek ha igény van rá. Lassan ez a topic kezd átalakulni a saját kis interaktív blogommá ahová mindenki hozzátehet Kép Ma este is egy eredmény miatt írok ahogy azt már megszokhatták azok aki bel bele olvasgatnak ebbe a topicba. Szóval ma a megszokott esti freerolljaim helyett gondoltam egy nagyot és jelentkeztem egy 1+0,10$-os versenyre aminek az a különlegessége hogy a terem 2500$-ig garantálja a nyereményt. Ez azt jelenti hogy ha csak 10 emberke nevezne 1$-al akkor a terem kipótolná a nyereményt 2500$-ig. Persze nem ilyen kevesen neveznek de elvileg ez lenne. Ma este is 3949-en neveztek ami azt jelentette hogy 3949$-ra emelkedett a nyereményalap. Az első helyért például 623$ jár amit ha beszoroztok 200-al akkor egész szép kis pénzt jelent. (persze csak azoknak akik betöltötték a 18. életévüket Kép ) Ott tartottam hogy beneveztem ki tudja alapon. Egész jól is mennt a dolog itt nem részletezem csak a végeredményt másolom be de akit részletesebben érdekel a verseny az látogassa meg a BLOGOMAT ahol minden szünetben leírtam amolyan Gus Hansenes módszerrel hogy mi is történt velem ez alatt a pár óra alatt. No de beszéljenek a számok! (Ezt a mailt 22:10-kor kaptam ki lehet számolni mennyi ideig tartott nekem a verseny)

[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]PokerStars Verseny #273413683, No Limit Hold'em[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]Nevezési díj: $1.00/$0.10 USD[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]3949 játékos[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]Teljes Nyereményalap: $3949.00 USD[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]A verseny elkezdődött 2010/05/20 18:20:00 CET [2010/05/20 12:20:00 ET][/font]
[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]Kedves SilentHUN![/font]
A versenyt a(z) 154.. helyen zártad. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került a(z) USD 4,14 értékű díj.
[/font]

[/quote]
[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]Beillesztem ennek a versenynek a statisztikáját is ami csak rám vonatkozik (érdemes elgondolkodni a számokon akinek van türelme hozzáKép)[/font]
[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]316 játék során és flopot nézett lapot osztottak neked[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"] - 11 alkalommal, amikor kisvak voltál (összesen ennyi alkalomból: 54) (20%)[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"] - 29 alkalommal, amikor nagyvak voltál (összesen ennyi alkalomból: 53) (55%)[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"] - 27 alkalommal más pozícióból (összesen ennyi alkalomból: 209) (13%)[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"] - összesen 67 alkalommal ennyiből:316 (21%)[/font]
Mutatással megnyert potok - 17 ennyiből 28 (61%)
Mutatás nélkül megnyert potok - 28
[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"] Mutatással megnyert potok - 17 ennyiből 28 (61%)[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"] Mutatás nélkül megnyert potok - 28[/font]
[/quote]
[/font]
[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]Remélem pár olvasónak meghoztam a kedvét a játékhoz ha más nem akkor játékpénzben! Ahogy egy pókeres ismerősöm mondaná : A river legyen veletek! Kép [/font]
[/font]
[/font]

#251 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 05:45

[quote]
[font=" Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]
A versenyt a(z) 154.. helyen zártad. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került a(z) USD 4,14 értékű díj.
[/font]
[font=" Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]A versenyt a(z) 154.. helyen zártad. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került a(z) USD 4,14 értékű díj.[/font]
[/quote][/quote] Gratula! Régen nem pókereztem már...mostanában sajnos másra sem jut időm

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#252 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 22:07

Egy kis póker érdekesség:

Egy online játékos az egyik fórumon felvetett egy fogadást miszerint a PokerStarson 15 nap alatt 100$-ból 10.000$-t csinál kizárólag mikro téten bónuszok nélkül (Maximum 16$ nevezési díjig) és kizárólag SnG-t játszik (a 90 és a 180 fős játékok nem játszanak illetve a garantált nyereményes játékok sem játszanak és persze a nagyversenyek sem). Jó pár emberrel fogadott ha jól tudom 300$-ban ha Ő nyer megkapja a 300-at ha nem sikerül akkor 100$-t fizet minden fogadónak. SZABÁLYOK (ANGOLUL) Arról hogy hány ember mennt bele a fogadásba nincs adatom viszont megcsinálta nem is akármilyen teljesítménnyel. Egyszerre akár 51 asztalon is játszott egyszerre minden segítség nélkül egy gépen!!! Be volt kamerázva a szobája így a csalás kizárt. Én egy monitorvideót találtam ezt is érdemes megnézni. Elég beteg a csávó és nagyon vágja a dolgot.

#253 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 26. 22:22

Nem tudja valaki, hogy az expect pokeren van meg a 90 napos freeroll a friss regiszträloknak? A välaszokat megköszönöm!!

#254 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 22:44

Idézet

Nem tudja valaki, hogy az expect pokeren van meg a 90 napos freeroll a friss regiszträloknak? A välaszokat megköszönöm!!
Ha hihető az oldal akkor még létező freeről van szó FORRÁS

#255 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 09:22

Kép

Két nap múlva indul az első PNOC! Ez egy amatőr online versenysorozat amire bárki benevezhet. Annyi a kitétel hogy a PokerNews oldalára be kéne regelni mert az ottani fórumon történik a nevezés és az eredményhirdetés. Nem szeretnék zsákbamacskát árulni ezért elmondom hogy ezt a versenyt az ottani fórumos taggal közösen találtuk ki ketten szóval ez egy amatőr kezdeményezés.

A verseny időtartama: 2010 június 1-től 2010 június 16.-ig

3 kategóriában lehet nevezni hogy mindenki tudjon játszani:

- Freeroll kategória : A PokerStars teremben megrendezésre kerülő Csak magyaroknak indított freeroll tornákon (általában este 8kor kezdődnek) elért eredmény számít. Csak a megnyert pénz értékét számoljuk tehát ha nem nyertél egy vasat sem akkor az nem számít. (egyébként nem olyan nehéz pénzbe érni csak türelem kell hozzá) az esetek többségében elég ha nevezel és kiülsz mert úgyis pénzbe érsz.)

-SzuperMikro kategória : A PokerStarson induló 0,10$-0,25$ nevezési díjig tartó versenyeken elért pénznyereményt számoljuk. Ezek a versenyek 45, 90, 360-fős úgynevezett multitable versenyek. Szinte percenként indulnak ilyen MTT-k úgyhogy ez az a kategória ahova nem kell nagy Bankroll (pénztárca) viszont nincs is időhöz kötve a dolog. A két hét alatt minél többször kerülj be a pénzdíjba és azt küld be nekünk!

- Mikro kategória : A Pokerstarson induló 1,10$-2,20$ nevezési díjig tartó versenyeken elért pénznyereményt számoljuk. Itt megtalálható mindenféle verseny: Egy asztalos SnG több asztalos MTT sima vakszintemelkedésű és Turbo (hamarabb emelkednek a vakok) verseny.

Akár mind a 3 kategóriában is lehet nevezni. Az eredményeket egy PrtScr képpel kell igazolni ilyesmi formában:
Kép

Egy a lényeg hogy beazonosítható legyél Te is és a nyereményed is!

A verseny nyerteseit szeretnénk megjutalmazni valamilyen formában de az még nem dőlt el hogy mi is lesz az. Ez egy baráti kezdeményezés nem a pénzről szól nekünk sincs semmi hasznunk belőle. Ha van ötleted hogy mi legyen a nyeremény látodasd meg a verseny ötletbörze topicját és mondd el szívesen vesszük!

#256 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 29. 11:37

Az utóbbi 24 órából legalább 1 órát pókerrel töltöttem. :Đ
No nem állok neki pókesztárszozni...
De a RDR-ben lévő póker Q-jó!!!!
Először ugyan buktam 3x100$-t de a 4. körben vissza is nyertem mindet!
Utána meg beültem egy 100$-os asztalhoz és első körben allinnel buktam mind :-D
De nagyon tetszik!
ÉRzem hogy idővel szíjjefosztom a vadnyugatot!

Kép
Kép
Kép

#257 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 11:52

Idézet

Az utóbbi 24 órából legalább 1 órát pókerrel töltöttem. :Đ
No nem állok neki pókesztárszozni...
De a RDR-ben lévő póker Q-jó!!!!
Először ugyan buktam 3x100$-t de a 4. körben vissza is nyertem mindet!
Utána meg beültem egy 100$-os asztalhoz és első körben allinnel buktam mind :-D
De nagyon tetszik!
ÉRzem hogy idővel szíjjefosztom a vadnyugatot!
Príma! Majd csinálhatnánk máskor is ilyen RDR estét mert ezt még nézni is jó!
A versenyre is remélem lesznek jelentkezők mert a freeroll kategória pont azoknak lett kitalálva akik nem akarnak befektetni igazi pénzzel!

#258 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 29. 11:56

Okr, RDR felőlem mehet...sőt boostol6sz nekem egy kis lóvét majd pókeren benne
Kép
Kép
Kép

#259 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 12:27

Idézet

Okr, RDR felőlem mehet...sőt boostol6sz nekem egy kis lóvét majd pókeren benne
Megpróbálom bár a múltkori után picit óvatosan állok hozzá Kép

#260 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 19:25

Egy kis érdekesség... Nem feltétlenül póker de elég érdekes dolgokat művelnek a srácok!

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó