HWSW Informatikai Kerekasztal: <<<ONLINE POKER>>> - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

<<<ONLINE POKER>>>

#41 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 29. 19:55

Idézet

Idézet

Idézet

Bbogesz kösz a pokerstrategy linket, sokmindent tanultam belőle :Đ
Nincs mit :-D Érdemes kipróbálni azokat amikoet írnak bár eléggé feszesen kell játszani ahoz hogy ez bejöjjön. Volt nekem olyan hogy egy fél órát ültem úgy hogy mindent dobtam. Itt csak annyit tanulhatsz meg hogy milyen lapoknak mekkora erejük van illetve hogy mik a jó poziciók. Persze mindig be lehet futni egy idiótába aki megad mindennel mindent de nem kell vele foglalkozni az a lényeg hogy Te hibátlanul játszottál. A blöffölés ez ebben a részben nincs benne :)
Megcsináltam a kvízt is, elméletileg apámnak (vagyis nekem) 1-2 munkanapon belül érkezik az 50$ kezdőtőkeKép
Jól osszad be mert hamar el tud fogyni Kép GL

#42 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 29. 20:11

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Bbogesz kösz a pokerstrategy linket, sokmindent tanultam belőle :Đ
Nincs mit :-D Érdemes kipróbálni azokat amikoet írnak bár eléggé feszesen kell játszani ahoz hogy ez bejöjjön. Volt nekem olyan hogy egy fél órát ültem úgy hogy mindent dobtam. Itt csak annyit tanulhatsz meg hogy milyen lapoknak mekkora erejük van illetve hogy mik a jó poziciók. Persze mindig be lehet futni egy idiótába aki megad mindennel mindent de nem kell vele foglalkozni az a lényeg hogy Te hibátlanul játszottál. A blöffölés ez ebben a részben nincs benne :)
Megcsináltam a kvízt is, elméletileg apámnak (vagyis nekem) 1-2 munkanapon belül érkezik az 50$ kezdőtőkeKép
Jól osszad be mert hamar el tud fogyni Kép GL
Tudom... Ma el is vesztettem kb 500 playmoney-t, de feltett szándékom kamatostul visszanyerniKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#43 Felhasználó inaktív   Merchard  

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 30. 16:38

Bbogesz nem szeretnél egy pókeres honlapon társzerkesztő lenni?Nem csak ketten lennénk Kép
 eladó psp slim and lite
Autóstöltő
- 4 gb memoria ctick duo
- 3-4 db UMD
- Tok
-PSP Slim and Lite piano black
- + 4 GB kártya tele játékkal + 1 CD-nyi játék rendelés szerint
+Fülhalgató ingyen
külön is meglehet őket kivéva a füllhalgatót

#44 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 16:41

Idézet

Bbogesz nem szeretnél egy pókeres honlapon társzerkesztő lenni?Nem csak ketten lennénk Kép
Nem biztos hogy elég vagyok hozzá de azért érdekelne a dolog :Đ

#45 Felhasználó inaktív   Merchard  

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 16:46

be tudnál számolni mit játszol(plCG NL50vagy SNG stb.), mekkora téten,milyen gyakran,mekkora roi-val?
 eladó psp slim and lite
Autóstöltő
- 4 gb memoria ctick duo
- 3-4 db UMD
- Tok
+Fülhalgató ingyen

#46 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 17:02

Idézet

be tudnál számolni mit játszol(plCG NL50vagy SNG stb.), mekkora téten,milyen gyakran,mekkora roi-val?
Eddig csak és kizárólag SnG általában egy asztalos ritkán több asztalos. Volt időszakom amikor csak dupla vagy semmi-t játszottam de leszoktam róla mert a bankrollom nem áll úgy hogy megérje. Elég veszélyes. Mostanában kaptam rá a Cash game-re de itt is csak mikro tétben. Mivel most is csak 20$-m van ezért nem engedhetem meg magamnak a nagyobb téteket. Most is 0,10/0,20-as asztalon játszom és a kisletétes stratégiát próbálom betartani. Kb ennyi freeroll nagyon ritka csak ha úgy hozza a kedvem de egyszerre csak egy asztalon játszom. Szinte minden nap játszom fél és 2 óra közötti időt. Hmmm lehet viszább kéne vennem Kép

#47 Felhasználó inaktív   Merchard  

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 17:21

Idézet

Idézet

Eddig csak és kizárólag SnG általában egy asztalos ritkán több asztalos. Volt időszakom amikor csak dupla vagy semmi-t játszottam de leszoktam róla mert a bankrollom nem áll úgy hogy megérje. Elég veszélyes. Mostanában kaptam rá a Cash game-re de itt is csak mikro tétben. Mivel most is csak 20$-m van ezért nem engedhetem meg magamnak a nagyobb téteket. Most is 0,10/0,20-as asztalon játszom és a kisletétes stratégiát próbálom betartani. Kb ennyi freeroll nagyon ritka csak ha úgy hozza a kedvem de egyszerre csak egy asztalon játszom. Szinte minden nap játszom fél és 2 óra közötti időt. Hmmm lehet viszább kéne vennem Kép
Mi az msn-ed?oszt ott megbeszéljükKép
 eladó psp slim and lite
Autóstöltő
- 4 gb memoria ctick duo
- 3-4 db UMD
- Tok
+Fülhalgató ingyen

#48 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 08:57

Beszéljük meg itt ha nem gond meg azért nekem is lenne pár kérdésem....

Nagyon sok pókeres oldal van már manapság ha ez egy új oldal lesz akkor mi újat tud felmutatni majd amit nem lehet itt ott megtalálni? Milyen tematikájú oldal lenne? Megvan már esetleg az oldal? Meg lehet nézni? Mi lenne az én feladatom?

#49 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 01. 10:13

psz-psz tegnap -nem sokat- de nyertem rendesen. :Đ 2 júzert kifingattam az asztalnál...pszpsz.Kép

#50 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 10:15

Idézet

psz-psz tegnap -nem sokat- de nyertem rendesen. :Đ 2 júzert kifingattam az asztalnál...pszpsz.Kép

Real money vagy játékpénz? Amúgy én is jó voltam tegnap 2$-t nyertem cash game-ben (sima leülökegyasztalhozésjátszokamígakarokjáték) utána meg megnyertem egy egyasztalos SnG-t úgyhogy +4,50$ összesen vagy 7$-volt a tegnapi pluszom.

#51 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 01. 10:37

Idézet

Idézet

Real money vagy játékpénz? Amúgy én is jó voltam tegnap 2$-t nyertem cash game-ben (sima leülökegyasztalhozésjátszokamígakarokjáték) utána meg megnyertem egy egyasztalos SnG-t úgyhogy +4,50$ összesen vagy 7$-volt a tegnapi pluszom.

egyelőre játékmani. átutaltam már 10 dodot, de még tanulgatom...:-D

#52 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 10:53

príma a héten esténként akármikor is játszhatunk valahol akár playamaniban csak beszéljünk meg egy konkrét időpontot :Đ

#53 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 01. 10:58

Idézet

príma a héten esténként akármikor is játszhatunk valahol akár playamaniban csak beszéljünk meg egy konkrét időpontot :Đ
ok, ma nem leszek -Gellért 35. szülinap- de elvileg szerda jó. (egyelőre csak játékpénzben nyomom :-D)

#54 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 11:00

ok ok akkor egyeztetünk! Kép

#55 Felhasználó inaktív   Merchard  

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 14:11

poker.gportal.hu
 eladó psp slim and lite
Autóstöltő
- 4 gb memoria ctick duo
- 3-4 db UMD
- Tok
+Fülhalgató ingyen

#56 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 14:48

Idézet

Ha lenne ilyen megmozdulás engem sem hagyjatok ki a szórásból :-D

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#57 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 15:14

Idézet

Idézet

Mindent megbeszélünk és beülünk egy üres asztalra aztán nyomjuk Kép

#58 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 15:17

Idézet

poker.gportal.hu
ok köszi a szerkesztői meghívást köszönettel kihagyom. Olvasónak jobb leszek azt hiszem. De azért sok sikert az oldalhoz! Kép

#59 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 15:41

Idézet

Idézet

Idézet

Mindent megbeszélünk és beülünk egy üres asztalra aztán nyomjuk Kép
És helyileg hol lenne? PokerStars-on?

Ja és fix- pot- vagy no limites lenne? Nekem mtök mindegy, ugyan mostanában fix limiten játszok, de a no limit is tökéletesen megfelelKép:)

Porch Monkey 4 Life!

#60 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 01. 15:46

besza-behu, kaptam 50$-t. :Đ pokerstrategy.com-on kitöltöttem a kvízt sikeresen, oszt elutalják a manyit! :-D

holnap este GK-ONLINE PARTY POKER a POKERSTARS-on, pszpsz Bbogesz-el és norb másztával.:)
aki akar az jöjjön, játékpénzzel nyomjuk, veszíteni senki sem fog, tapasztalatot szerezni annál inkább! :)

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.