HWSW Informatikai Kerekasztal: <<<ONLINE POKER>>> - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

<<<ONLINE POKER>>>

#61 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 01. 15:50

Idézet

besza-behu, kaptam 50$-t. :Đ pokerstrategy.com-on kitöltöttem a kvízt sikeresen, oszt elutalják a manyit! :-D

holnap este GK-ONLINE PARTY POKER a POKERSTARS-on, pszpsz Bbogesz-el és norb másztával.:)
aki akar az jöjjön, játékpénzzel nyomjuk, veszíteni senki sem fog, tapasztalatot szerezni annál inkább! :)
A kvízt énis kitöltöttem, meg is kapnám a lóvét, csak az a fránya másfél év... Am norb, hogy ha van már pokerstars accod, akkor más pókertermet kell választani... mert elvileg kitilthatnak.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#62 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 01. 15:52

Idézet

Idézet

besza-behu, kaptam 50$-t. :Đ pokerstrategy.com-on kitöltöttem a kvízt sikeresen, oszt elutalják a manyit! :-D

holnap este GK-ONLINE PARTY POKER a POKERSTARS-on, pszpsz Bbogesz-el és norb másztával.:)
aki akar az jöjjön, játékpénzzel nyomjuk, veszíteni senki sem fog, tapasztalatot szerezni annál inkább! :)
A kvízt énis kitöltöttem, meg is kapnám a lóvét, csak az a fránya másfél év... Am norb, hogy ha van már pokerstars accod, akkor más pókertermet kell választani... mert elvileg kitilthatnak.
miért tiltanak ki?

#63 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 16:05

Idézet

Idézet

Idézet

miért tiltanak ki?
Épp ezaz, hogy nem tudom. Amikor termet kell válastztana akkor írja, hogy ha van már számlád az adott oldalon, mind1 hogy rela vagy playmoney másikat kell választanod....

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#64 Felhasználó inaktív   matec7 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 01. 16:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

miért tiltanak ki?
Épp ezaz, hogy nem tudom. Amikor termet kell válastztana akkor írja, hogy ha van már számlád az adott oldalon, mind1 hogy rela vagy playmoney másikat kell választanod....
sziasztok, valaki tudna segíteni, pmben, hogy mik a helyes válaszok, vagy segíteni helyesen kitölteni? mert nagyon jó lenne nekem is 50$ nagyon megköszönöm, ha valaki ír pm-et:)

#65 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 01. 16:15

Engem is érdekel a Pokerstars gk party, mondjátok h mikor milyen néven lesztek fent, és ott leszek.

#66 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 16:16

Idézet

sziasztok, valaki tudna segíteni, pmben, hogy mik a helyes válaszok, vagy segíteni helyesen kitölteni? mert nagyon jó lenne nekem is 50$ nagyon megköszönöm, ha valaki ír pm-et:)
Végigolvasod a tananyagot, kinyomtatod a kezdő kéz táblázatot, végignézed az összes videót és ennyi. Nem hiszem, hogy valaki olyan elvetemült lett volna, hogy leírja a helyes megoldásokat.

És ne feledd, hogy a pókerjátékos egyik fő erénye a hideg fej mellett a türelem, szóval hajrá. Nekiülsz, és egy két óra alatt végzel is vele :Đ

Porch Monkey 4 Life!

#67 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 17:28

Egyetértek az előttem szólóval. Ha érdekel tényleg a póker és nem csak elverni akarod a pénzt amit ingyen kapsz akkor veszed a fáradságot és elolvasod az anyagot. Amúgy meg úgysem veheted ki egyből az 50$-t azért meg kell küzdeni hogy kivehesd. Szóval hajrá és tanulgass.:Đ

Amint látom lassan összegyűlik egy asztalra való a GK partyhoz. Egyelőre nem találtam meg hogy hol lehetne privát asztalt csinálni. Tuti hogy lehet mert a PS-on is vannak privát SnG-k csak létrehozni nem tudom.

#68 Felhasználó inaktív   matec7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 17:47

megyek szivesen majd:D

#69 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 17:56

Idézet

Egyetértek az előttem szólóval. Ha érdekel tényleg a póker és nem csak elverni akarod a pénzt amit ingyen kapsz akkor veszed a fáradságot és elolvasod az anyagot. Amúgy meg úgysem veheted ki egyből az 50$-t azért meg kell küzdeni hogy kivehesd. Szóval hajrá és tanulgass.:Đ

Amint látom lassan összegyűlik egy asztalra való a GK partyhoz. Egyelőre nem találtam meg hogy hol lehetne privát asztalt csinálni. Tuti hogy lehet mert a PS-on is vannak privát SnG-k csak létrehozni nem tudom.
Így van így van. Mielőtt megkapod az 50$-t eredményesen kell játszanod 1-2$-ral, de ha nullázódsz, akkor vége. Nem kapsz sem 50$ és nem is indulhatsz mégegyszer az 50$-ért.

Énis kerestem, hogy hogyan lehet privát asztalt létrehozni, még a FAQ-t is átnyálaztam, de semmi...

Porch Monkey 4 Life!

#70 Felhasználó inaktív   patek12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 18:03

Idézet

Idézet

Így van így van. Mielőtt megkapod az 50$-t eredményesen kell játszanod 1-2$-ral, de ha nullázódsz, akkor vége. Nem kapsz sem 50$ és nem is indulhatsz mégegyszer az 50$-ért.

Énis kerestem, hogy hogyan lehet privát asztalt létrehozni, még a FAQ-t is átnyálaztam, de semmi...
én is mennék szívesen Képam szerintem beülnénk egy egy asztalos versenybe azt annyimeg az lenne a kérdésem hogy nl-be játszunk?

#71 Felhasználó inaktív   patek12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 18:07

valaki tudna küldeni egy kis játékpénzt mert tesóm eljátszotta a játékpénzt Kép

#72 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 18:07

Én mindig NL-et (no limit) játszom sztem nem sokan limitelnek de nem akarok más nevében beszélni.Kép

#73 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 18:14

Azt néztem hogy a PS-on a játékpénzes SnG-k között a kis nevezős versenyek között lehet csípni egyasztalos versenyt csak az a baj hogy nagyon gyorsnak kell lenni mert ha egy ember jelentkezik akkor sztem hamar betelik. Egyszerre kéne nevezni hogy mindenki tuti bennt legyen.
Arra gondoltam hogy a megbeszélt időben mindenki megnyitja a versenykeresőt és beírja a megadott számú versenyt így max fél perc alatt nevezhet mindenki ha figyeli mondjuk a GK chat-et. Csak ctrl+C ctrl+V és bennt is vagy. Lehet hogy elsőre nem sikerül de nekem nincs jobb ötletem. A PS-en meg a Full Tilt-en nincs privát asztal az tuti főleg nem playmaniban. Akinek jobb ötlete van szóljon :Đ

#74 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 18:18

Idézet

PokerStarson óránként 3szor van rebuy lehetőség, ha játék során vesztetted el a pénzt.

Porch Monkey 4 Life!

#75 Felhasználó inaktív   patek12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 18:24

Idézet

Idézet

PokerStarson óránként 3szor van rebuy lehetőség, ha játék során vesztetted el a pénzt.
és hol?

#76 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 18:28

patek12 nem akarlak megbántani de többek között ezért sem kell annyira sietni a real money játékkal. Ha azt is eljátssza a tesód akkor azt nem tudod újra tölteni csak zsebből de azt meg azért nem javaslom mert létezik a világon játékszenvedély is és az tényleg veszélyes. Azzal a mondattal szokott kezdődni hogy csak visszanyerem amit elbuktam és leállok. Szóval ha már most játékpénzt kéregetsz akkor mi lesz ha az igazi lóvét bukja a tesó? Ha érdekel a sport (mert sztem az) akkor olvass tanulj sokat és nem fogja a tesó elbukni a lóvét. Na meg a tesztet is ki tudod tölteni.

hmmm amúgy elmúltál már 18? Kép anélkül meg sehova igazi lóvét.

#77 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 18:31

Idézet

Idézet

Idézet

és hol?
ha ülsz egy asztalnál akkor az osztónál van egy zsetontartó. arra katt és ott a zsetonvásárlás. de ha jól tudom ha lenullázod magad (100 zseton alá mész) akkor automatikusan kapod. Ha nem akkor marad a zsetontartóra katt és ott megtalálod.

#78 Felhasználó inaktív   patek12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 18:33

Idézet

patek12 nem akarlak megbántani de többek között ezért sem kell annyira sietni a real money játékkal. Ha azt is eljátssza a tesód akkor azt nem tudod újra tölteni csak zsebből de azt meg azért nem javaslom mert létezik a világon játékszenvedély is és az tényleg veszélyes. Azzal a mondattal szokott kezdődni hogy csak visszanyerem amit elbuktam és leállok. Szóval ha már most játékpénzt kéregetsz akkor mi lesz ha az igazi lóvét bukja a tesó? Ha érdekel a sport (mert sztem az) akkor olvass tanulj sokat és nem fogja a tesó elbukni a lóvét. Na meg a tesztet is ki tudod tölteni.

hmmm amúgy elmúltál már 18? Kép anélkül meg sehova igazi lóvét.

márciusba leszek 18 és én nem azért játszok hogy pénzt nyerjek hanem azért mert szeretek pókerezni remélem érted.és hát én voltam hülye hogy nem kapcsoltam ki a gépet

#79 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 18:36

oké oké mondom nem kötekedésből írtam csak innen nem látom hogy mennyi idős vagy. Legközelebb jelentkezz ki Kép (kívülről könnyű okosnak lenni)
Ha összejön a GK poker tali akkor várunk szeretettel.KépKép Lenyomjuk Norb-ot Kép

#80 Felhasználó inaktív   patek12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 18:52

KépKép

Idézet

oké oké mondom nem kötekedésből írtam csak innen nem látom hogy mennyi idős vagy. Legközelebb jelentkezz ki Kép (kívülről könnyű okosnak lenni) 
Ha összejön a GK poker tali akkor várunk szeretettel.KépKép Lenyomjuk Norb-ot Kép
még jó hogy legyőzzük

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.