Idézet
<<<ONLINE POKER>>>
Elküldve: 2009. 12. 01. 15:50
besza-behu, kaptam 50$-t.
pokerstrategy.com-on kitöltöttem a kvízt sikeresen, oszt elutalják a manyit! 
holnap este GK-ONLINE PARTY POKER a POKERSTARS-on, pszpsz Bbogesz-el és norb másztával.
aki akar az jöjjön, játékpénzzel nyomjuk, veszíteni senki sem fog, tapasztalatot szerezni annál inkább!
#62 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 01. 15:52
Idézet
Idézet
holnap este GK-ONLINE PARTY POKER a POKERSTARS-on, pszpsz Bbogesz-el és norb másztával.
aki akar az jöjjön, játékpénzzel nyomjuk, veszíteni senki sem fog, tapasztalatot szerezni annál inkább!
Elküldve: 2009. 12. 01. 16:05
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 12. 01. 16:12
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
#65 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 01. 16:15
Engem is érdekel a Pokerstars gk party, mondjátok h mikor milyen néven lesztek fent, és ott leszek.
Elküldve: 2009. 12. 01. 16:16
Idézet
sziasztok, valaki tudna segíteni, pmben, hogy mik a helyes válaszok, vagy segíteni helyesen kitölteni? mert nagyon jó lenne nekem is 50$ nagyon megköszönöm, ha valaki ír pm-et:)
És ne feledd, hogy a pókerjátékos egyik fő erénye a hideg fej mellett a türelem, szóval hajrá. Nekiülsz, és egy két óra alatt végzel is vele
Elküldve: 2009. 12. 01. 17:28
Egyetértek az előttem szólóval. Ha érdekel tényleg a póker és nem csak elverni akarod a pénzt amit ingyen kapsz akkor veszed a fáradságot és elolvasod az anyagot. Amúgy meg úgysem veheted ki egyből az 50$-t azért meg kell küzdeni hogy kivehesd. Szóval hajrá és tanulgass.
Amint látom lassan összegyűlik egy asztalra való a GK partyhoz. Egyelőre nem találtam meg hogy hol lehetne privát asztalt csinálni. Tuti hogy lehet mert a PS-on is vannak privát SnG-k csak létrehozni nem tudom.
Elküldve: 2009. 12. 01. 17:56
Idézet
Egyetértek az előttem szólóval. Ha érdekel tényleg a póker és nem csak elverni akarod a pénzt amit ingyen kapsz akkor veszed a fáradságot és elolvasod az anyagot. Amúgy meg úgysem veheted ki egyből az 50$-t azért meg kell küzdeni hogy kivehesd. Szóval hajrá és tanulgass.
Amint látom lassan összegyűlik egy asztalra való a GK partyhoz. Egyelőre nem találtam meg hogy hol lehetne privát asztalt csinálni. Tuti hogy lehet mert a PS-on is vannak privát SnG-k csak létrehozni nem tudom.
Énis kerestem, hogy hogyan lehet privát asztalt létrehozni, még a FAQ-t is átnyálaztam, de semmi...
Elküldve: 2009. 12. 01. 18:03
Idézet
Idézet
Énis kerestem, hogy hogyan lehet privát asztalt létrehozni, még a FAQ-t is átnyálaztam, de semmi...
Elküldve: 2009. 12. 01. 18:07
valaki tudna küldeni egy kis játékpénzt mert tesóm eljátszotta a játékpénzt
Elküldve: 2009. 12. 01. 18:07
Én mindig NL-et (no limit) játszom sztem nem sokan limitelnek de nem akarok más nevében beszélni.
Elküldve: 2009. 12. 01. 18:14
Azt néztem hogy a PS-on a játékpénzes SnG-k között a kis nevezős versenyek között lehet csípni egyasztalos versenyt csak az a baj hogy nagyon gyorsnak kell lenni mert ha egy ember jelentkezik akkor sztem hamar betelik. Egyszerre kéne nevezni hogy mindenki tuti bennt legyen.
Arra gondoltam hogy a megbeszélt időben mindenki megnyitja a versenykeresőt és beírja a megadott számú versenyt így max fél perc alatt nevezhet mindenki ha figyeli mondjuk a GK chat-et. Csak ctrl+C ctrl+V és bennt is vagy. Lehet hogy elsőre nem sikerül de nekem nincs jobb ötletem. A PS-en meg a Full Tilt-en nincs privát asztal az tuti főleg nem playmaniban. Akinek jobb ötlete van szóljon 
Elküldve: 2009. 12. 01. 18:18
Idézet
Elküldve: 2009. 12. 01. 18:24
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 12. 01. 18:28
patek12 nem akarlak megbántani de többek között ezért sem kell annyira sietni a real money játékkal. Ha azt is eljátssza a tesód akkor azt nem tudod újra tölteni csak zsebből de azt meg azért nem javaslom mert létezik a világon játékszenvedély is és az tényleg veszélyes. Azzal a mondattal szokott kezdődni hogy csak visszanyerem amit elbuktam és leállok. Szóval ha már most játékpénzt kéregetsz akkor mi lesz ha az igazi lóvét bukja a tesó? Ha érdekel a sport (mert sztem az) akkor olvass tanulj sokat és nem fogja a tesó elbukni a lóvét. Na meg a tesztet is ki tudod tölteni.
hmmm amúgy elmúltál már 18?
anélkül meg sehova igazi lóvét.
Elküldve: 2009. 12. 01. 18:31
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 12. 01. 18:33
Idézet
patek12 nem akarlak megbántani de többek között ezért sem kell annyira sietni a real money játékkal. Ha azt is eljátssza a tesód akkor azt nem tudod újra tölteni csak zsebből de azt meg azért nem javaslom mert létezik a világon játékszenvedély is és az tényleg veszélyes. Azzal a mondattal szokott kezdődni hogy csak visszanyerem amit elbuktam és leállok. Szóval ha már most játékpénzt kéregetsz akkor mi lesz ha az igazi lóvét bukja a tesó? Ha érdekel a sport (mert sztem az) akkor olvass tanulj sokat és nem fogja a tesó elbukni a lóvét. Na meg a tesztet is ki tudod tölteni.
hmmm amúgy elmúltál már 18?
anélkül meg sehova igazi lóvét.
Elküldve: 2009. 12. 01. 18:36
oké oké mondom nem kötekedésből írtam csak innen nem látom hogy mennyi idős vagy. Legközelebb jelentkezz ki
(kívülről könnyű okosnak lenni)
Ha összejön a GK poker tali akkor várunk szeretettel.
Lenyomjuk Norb-ot 
Elküldve: 2009. 12. 01. 18:52
Idézet
oké oké mondom nem kötekedésből írtam csak innen nem látom hogy mennyi idős vagy. Legközelebb jelentkezz ki
(kívülről könnyű okosnak lenni)
Ha összejön a GK poker tali akkor várunk szeretettel.
Lenyomjuk Norb-ot 

Súgó
A téma zárva.