HWSW Informatikai Kerekasztal: NBA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NBA

#301 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 15. 13:26

Idézet

Jó meccs volt az 5. végre ment a Bostonnak :Đ Remélem nem eresztenek le estig!!!
én is nagyon remélem.mondjuk ha megmutatják nekik azt a hegyibeszédet, amit Phil Jackson tartott, hogy "ha valakik akkor a bostoniak tudják hogyan kell elveszíteni, egy 4. negyedet", ha ez nem ösztönzi őket, akkor semmi.remélem a kispad megint jó formát fog ki, és a húzóemberek is a jobbik formájukat veszik elő.
csinálhatnánk olyat, hogy aki élőbe nézi, előtte itt kis esély latolgatás, a félidőben elemzés, ki hogy látta.a végén meg vélemény nyílvánítás.ki mit szól hozzá?
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#302 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 11:22

Hát megnéztem a meccset,de nem írok eredményt...De szerintem nem is baj.Csak annyit mondok h Perkins lesérült.Kép

#303 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 11:31

Idézet

Hát megnéztem a meccset,de nem írok eredményt...De szerintem nem is baj.Csak annyit mondok h Perkins lesérült.Kép
én is élőben néztem, tiszteletben tartva, hogy van aki az ismétlést nézi, nem írok eredményt.elég szarul ért földet szegény.remélem nincs komoly baja.
Kép

#304 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 18:29

Utolsó meccs... Ilyen hosszú szezon után most elvérezni.. HAJRÁ BOSTON!!!!!

Mellesleg a draftot valaki érti, hogy működik ez az egész rendszer? Ez a John Wall gyerek állat akárcsak Derrick Favors. Érdemes youtuben rájuk keresni.

#305 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 19:00

Idézet

Utolsó meccs... Ilyen hosszú szezon után most elvérezni.. HAJRÁ BOSTON!!!!!

Mellesleg a draftot valaki érti, hogy működik ez az egész rendszer? Ez a John Wall gyerek állat akárcsak Derrick Favors. Érdemes youtuben rájuk keresni.
hát én annyit tudok h a rájtszásba be nem jutott csapatokat lottery-nek hívják , köztük dől el sorsolással h ki kapja az első választás jogát, tehát a legroszabb alapszakaszt produkáló csapatnak van a legnagyobb százalékos esélye az első választásra, a többi csapat pedig sorrendben utánna kapja a helyeket tehát mind a 32 csapat választhat minden körben, ám a választás jogát el is cserélhetik játékosokra, jobb választási helyekre stb.
tehát az 1/1 az első kör első választottja, ez idén valószínűleg John Wall lesz
Idén a legroszabb csapat a New Jersey volt nekik 25% esélyük van az 1/1 megnyerésére, második a Minesota nekik 19,9%.
itt meg lehet nézni valószínűleg melyik játékos hova kerül illetve kinek mekkora százalékos esélye van az 1/1-re: http://espn.go.com/n...y2010/mockdraft
remélem segített:)
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#306 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 17:10

Lakers a bajnok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát Artest,és Gasol miet játszot...Jó kis meccs volt,bár jobb lett volna Bostoni siker Kép.

#307 Felhasználó inaktív   Raszti 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 18. 17:21

Nagyon jó meccs volt! Szép volt LAKERS! :Đ

#308 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 23:22

Elképesztően nagy csalódottságot érzek, hogy nem sikerült a Bostonnak a bajnoki cím. Pedig nagyon jól alakult a meccs eleje.. 13 pont előny is volt. Ki az a Gasol? Én a százkilencvenegynéhány centimmel különbül eljátszom a center posztot. No meg a Vujacic gyerek úgy ünnepelt mintha rajta múlott volna az egész. Gratulálok a Lakersnek, de ezt a döntőt a Boston veszítette el..
Utolsó negyedben a büntető dobások számát is érdemes azért megvizsgálni Lakers-21 Boston-5
Utolsó meccs, Los Angeles nagyon szép lett volna ha a Boston nyer ... Csalódott vagyok nagyon. Amiatt is, hogy nem tudni mi lesz a Bostonnal. Rivers elmegy, Allen elmegy, Garnett lehet visszavonul... Lehet csak emlék marad ez a csapat már?Kép

Folytatás ősszel....

#309 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 09:32

Idézet

Elképesztően nagy csalódottságot érzek, hogy nem sikerült a Bostonnak a bajnoki cím. Pedig nagyon jól alakult a meccs eleje.. 13 pont előny is volt. Ki az a Gasol? Én a százkilencvenegynéhány centimmel különbül eljátszom a center posztot. No meg a Vujacic gyerek úgy ünnepelt mintha rajta múlott volna az egész. Gratulálok a Lakersnek, de ezt a döntőt a Boston veszítette el..
Utolsó negyedben a büntető dobások számát is érdemes azért megvizsgálni Lakers-21 Boston-5
Utolsó meccs, Los Angeles nagyon szép lett volna ha a Boston nyer ... Csalódott vagyok nagyon. Amiatt is, hogy nem tudni mi lesz a Bostonnal. Rivers elmegy, Allen elmegy, Garnett lehet visszavonul... Lehet csak emlék marad ez a csapat már?Kép

Folytatás ősszel....
csak csatlakozni tudok. és azt is meg említeném, hogy a "nagy" Gasol hányszor megette a belöbbölt labdát Garnett ellen?ilyen alap hibát, hogy a játékos előtt védekezik.nekünk az volt az első, amit megtanítottak, hogy mindig az ember és a palánk között állj.azt meg se említem, hogy a játék helyett inkább foglalkozott a reklamálással.ki volt a másik "nagy" játékos?ja igen Bryant.......pppfff! ha olyan nagyot játszott, hogy lehet, hogy a 4. negyed elején valami 22/4-el állt?én is úgy látom, hogy az utolsó negyed büntetőin ment el a meccs, és én nagyon csalodott vagyok, és ezt a meccset nem a Lakers nyerte meg........
abban azért reménykedem, hogy megmarad nagyvonalakban ez a csapat.
Kép

#310 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 20:57

Szerintetek megvegyem az NBA 2k10-et,vagy várjak a 2K11-el?

#311 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 22. 22:17

Idézet

Ha megvan a live10 akk sztem varj vagy elite11 re vagy 2k11 attol fugg

#312 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 07:58

Idézet

ja szerintem is érdemes megvárni az új szériát, mindkét oldaról kecsegtető ígéretek vannak.
az elite alatt új motor lesz, és élethű fizikát ígér, a 2k11-nél, pedig annyit mondtak, hogy a legjobb kosaras játék készül.
szerintem érdemes megvárni mi sül ki belőle.
Kép

#313 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 08:26

A NBA Live 10et érdemes de ha csak elég ocsón van. 3-4 ezerért. Könnyűek benne az acsik/trófeák :Đ Kiváncsi vagyok a kosaras játékokra, lehet tényleg veszek majd egy példányt ha olyan jó lesz, mint ahogy ígérik.

OFF: Capo sikerült az Undercoverben a trófea, hogy nyerjek 7 ember ellen. Azonban nem tudom dominálni a North River Expresswayt:S Mindig lemaradok egy csomóval:S

#314 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 08:54

Idézet

A NBA Live 10et érdemes de ha csak elég ocsón van. 3-4 ezerért. Könnyűek benne az acsik/trófeák :Đ Kiváncsi vagyok a kosaras játékokra, lehet tényleg veszek majd egy példányt ha olyan jó lesz, mint ahogy ígérik.

OFF: Capo sikerült az Undercoverben a trófea, hogy nyerjek 7 ember ellen. Azonban nem tudom dominálni a North River Expresswayt:S Mindig lemaradok egy csomóval:S
Tudom hogy könnyűek,már 685 G-m van a játékoból Kép.A többi inkább Live-os,és nem sikerül a Wade-s,hogy a 2. hosszabításba dobjak Buzzert:).Hát akkor lehet várok,mert akkor addig elleszek a Live-al,csak már mindent kijátszottam benne,és meguntam Kép.

#315 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 09:15

Idézet

én is ezért "kínlódok" a 2k7-el.amíg nem jönnek ki az idei sorozatok, addig jó lesz az.utánna majd amelyik szimpatikusabb.

OFF:grat hozzáKép.őszintén, pontosan nem emlékszem, hogy melyik verseny az.azt tudom, hogy volt egy, amivel én is sokat kínlódtam, de már pontosan nem emlékszem, hogy melyik.de utánna nézek, és ha tudok segítek.
Kép

#316 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 10:58

Idézet

Idézet

én is ezért "kínlódok" a 2k7-el.amíg nem jönnek ki az idei sorozatok, addig jó lesz az.utánna majd amelyik szimpatikusabb.

OFF:grat hozzáKép.őszintén, pontosan nem emlékszem, hogy melyik verseny az.azt tudom, hogy volt egy, amivel én is sokat kínlódtam, de már pontosan nem emlékszem, hogy melyik.de utánna nézek, és ha tudok segítek.
OFF: Köszi, de megvolt a gondKép. Rossz versenyt csináltamKép Külön van, hogy North River Expressway Offroad meg, hogy Northriver Expressway. Szóval meglett ez a trófea is. Már csak 2 kettő és platinaKép

#317 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 06:58

Most olvastam hogy az NBA Elite 11-en KEVIN DURANT lesz a boritón !!!!!KépKép:)Szerintem nagyon jó választás,remek kosaras Kép.
Na,sikerült képet is beilleszteni
Kép

#318 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 12:17

Idézet

Most olvastam hogy az NBA Elite 11-en KEVIN DURANT lesz a boritón !!!!!KépKép:)Szerintem nagyon jó választás,remek kosaras Kép.
Kép
nagyon az az érzésem, hogy nehéz lesz dönteni a két játék között.mondjuk lehet az EA megint csak igérget, nem lenne meglepő tölük, de reméljük nem így lesz.tényleg jó választás, szerintem most Durant a legnagyobb tehetség/ígéret a ligában.csak kell köré egy jó és fiatal csapat, mondjuk talán ez az Oklahoma úgy jó ahogy van, csak össze kell érjenek.bízom benne, hogy jövőre jobban szerepelnek, s mondjuk kiverik a Lakers-t a playoffs-banKép.
Kép

#319 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 12:38

Idézet

Idézet

Kép
nagyon az az érzésem, hogy nehéz lesz dönteni a két játék között.mondjuk lehet az EA megint csak igérget, nem lenne meglepő tölük, de reméljük nem így lesz.tényleg jó választás, szerintem most Durant a legnagyobb tehetség/ígéret a ligában.csak kell köré egy jó és fiatal csapat, mondjuk talán ez az Oklahoma úgy jó ahogy van, csak össze kell érjenek.bízom benne, hogy jövőre jobban szerepelnek, s mondjuk kiverik a Lakers-t a playoffs-banKép.
Igen remélem jó játék lesz a FIFA-val egyaránt.. Kíváncsi leszek mindkettő mekkora változások lesznek. Kéne má PSre egy JÓ kosaras játék. Várom a játékot én is!Kép
Durant meg nagyszerű játékos, Ray Allenre hasonlít dobásaival csak nagyobb kiadásbanKép

#320 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 15:03

Idézet

Durant meg nagyszerű játékos, Ray Allenre hasonlít dobásaival csak nagyobb kiadásbanKép
Meg LeBronra,a betörései miatt :Đ.

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.