HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#261 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 31. 07:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Top Secret - Dátum: 2010. 10. 31. 07:19

Hello remélem nem veszed sértésnek de inkább vedd meg 3eft azért szerintem elég baráti ár.

Nem veszem sértésnek, de én csak multizni akarok.

#262 Felhasználó inaktív   Top Secret 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 31. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Laykray - Dátum: 2010. 10. 31. 08:30

Nem veszem sértésnek, de én csak multizni akarok.

Oké hát nem tudom mi lehet a baj!:D:D
Kép

#263 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 31. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Top Secret - Dátum: 2010. 10. 31. 08:10

Oké hát nem tudom mi lehet a baj!:D:D

Ok :)

#264 Felhasználó inaktív   Sogi555 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 10:21

lenne egy kérdésem:
van arra valami lehetőség, hogy leelenőrizzem, hogy az email címemre miket regisztráltam? gondolok itt mindenféle accountra, meg ilyesmikre(pl gk account, facebook, stb stb) csakmert meguntam a freemail lassúságát és elérhetetlenségét, jó lenne újat csinálni, de minden regiszrációmat átnyomatnám oda, csakhát nemnagyon tudom fejben tartani, hova regisztráltam eddig...

#265 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 23:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Sogi555 - Dátum: 2010. 11. 02. 09:21

lenne egy kérdésem:
van arra valami lehetőség, hogy leelenőrizzem, hogy az email címemre miket regisztráltam? gondolok itt mindenféle accountra, meg ilyesmikre(pl gk account, facebook, stb stb) csakmert meguntam a freemail lassúságát és elérhetetlenségét, jó lenne újat csinálni, de minden regiszrációmat átnyomatnám oda, csakhát nemnagyon tudom fejben tartani, hova regisztráltam eddig...

Szerintem biztonsagi okokbol ez nem lehetseges, kiveve, ha a regisztracioidrol szolo leviket nem torolted. Akkor megtalizhatod a fiokodban, h hova reggeltel.

Amugy, ha keszitesz 1 uj e-mail fiokot, attol meg a regi megmarad, es addig oda erkezik minden, amig be nem jelentkezel vhova (pl. Face Book), akkor aztan ott pedig szepen atszerkesztheted az e-mail cimedet az ujra. Utana mar a regi cimedre nem megy semmi, csak az uj e-mail-re..., jobb modszer nincsen szerintem, a mar emlitett biztonsagi ok miatt.

...Gondolj csak bele, ha vki az e-mail fiokodat lenyulna es akkor aztan onnan az osszes account-odat megszerezhetne hipp-hopp, az picit durva lenne.

Szerkesztette: hedzsooo 2010. 11. 02. 23:34 -kor

#266 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 11. 02. 23:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Sogi555 - Dátum: 2010. 11. 02. 10:21

lenne egy kérdésem:

nagyjából ahogyan hedzsooo írta. én azt csinálom, ha jön egy reg mail, akkor azt szépen lementem a telefonomra (mivel általában arról intézem a levelezéseimet) egy titkosított mappába, azt meg még biztos ami biztos feltolja dropbox-ra (titkosítva, bár dropbox is titkosított). így nem valószínű, hogy elhagynám, ha meg kell, akkor ott van kéznél (szó szerint :))
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#267 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 03. 08:21

nem tud vki egy normális webpage szerkesztő oldalt?

#268 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 03. 08:48

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 11. 03. 07:21

nem tud vki egy normális webpage szerkesztő oldalt?

mindenkilapja.hu, ha ezzel segítek

#269 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 10:39

Szeretnék váltani XP-ről windows 7 64 Bit-re.Főleg mert nem érzékel az xp 4 giga ramot csak 3-at és persze a DirectX 11 miatt. Várható több FPS játékokban a DirectX miatt vagy inkább csökkenni fog a DirectX részletessége miatt?Mert akkor nem hiszem hogy váltok ha kevesebb lesz az FPS.

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#270 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 12:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Kocsis002 - Dátum: 2010. 11. 07. 10:39

Szeretnék váltani XP-ről windows 7 64 Bit-re.Főleg mert nem érzékel az xp 4 giga ramot csak 3-at és persze a DirectX 11 miatt. Várható több FPS játékokban a DirectX miatt vagy inkább csökkenni fog a DirectX részletessége miatt?Mert akkor nem hiszem hogy váltok ha kevesebb lesz az FPS.

Valszeg csökkenni fog az FPS, mert a dx11 részletesebb és komolyabb vas kell hozzá, de szvsz megéri, mert olyan sokat nem fog romlani (crysis dx9-10 alapján... dx11-es játékom, kártyám nincs). Ja és az oké hogy a 64bites érzékeli azt a +1 giga ramot, de el is használja magának, szóval nem sokat nyernél vele :D

#271 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 08. 16:17

Halóka

Van egy kis gondom légyszíves ha tudtok írjatok valamit mert különben windóz reinstall:(

Szóval tegnap elött frissítettem a legújabb videókártya driverre ami jó nekem, (nvidia geforce 8600 GS)
és azóta b@cakszik a képernyőm, elmegy a kép rá pár mpre visszajön és olyan hangot ad ki közbe mint mikor kihúzok vmit, usb-t vagy vmit. Megnéztem már az összes kábelt elvileg mindegyik faján működik, aztán most frissítettem egy korábbi driverre de így is szarakszik és már teljesen ideg vagyok. Ha tudtok valamit javasolni szívesen venném!:)

Előre is KÖSZÖNÖM!

Gyuri
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#272 Felhasználó inaktív   huszti7 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 09. 14:53

Ha valaki esetleg tudna segíteni, az jó lenne. Nem tudom, ki hallott már erről, de egyetemista diákoknak, meg tanároknak lehet vásárolni olcsóbban szoftvereket (pl Win XP,7, PS : CS, stb) pár ezer forintokért. Nem tudja valaki, hol lehet ilyeneket vásárolni? A testvérem szeretne valami windózt magának. Előre is köszi

#273 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 09. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: huszti7 - Dátum: 2010. 11. 09. 14:53

Ha valaki esetleg tudna segíteni, az jó lenne. Nem tudom, ki hallott már erről, de egyetemista diákoknak, meg tanároknak lehet vásárolni olcsóbban szoftvereket (pl Win XP,7, PS : CS, stb) pár ezer forintokért. Nem tudja valaki, hol lehet ilyeneket vásárolni? A testvérem szeretne valami windózt magának. Előre is köszi

Én hallottam erről. Amikor vettem a Sony Vegas-t akkor a nagybáttyám nevét adtuk, mert ő egyetemista és valami 5% kedvezmény volt... Boltot nemtudom :(
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#274 Felhasználó inaktív   huszti7 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 09. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: A Gátvéder! - Dátum: 2010. 11. 09. 15:03

Én hallottam erről. Amikor vettem a Sony Vegas-t akkor a nagybáttyám nevét adtuk, mert ő egyetemista és valami 5% kedvezmény volt... Boltot nemtudom :(

Azért köszi!

#275 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 09:56

Sziasztok!

Van esetleg valami olyasmi oldal, ahol egy feltöltött zenerészletből megmondja ki lehet az előadó és a szám címe?
Abból gondoltm, hogy talán létezhet ilyen,mert pl az iphone-ban van ilyen alkalmazás...

#276 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Bins - Dátum: 2010. 11. 08. 15:17

Halóka

Van egy kis gondom légyszíves ha tudtok írjatok valamit mert különben windóz reinstall:(

Szóval tegnap elött frissítettem a legújabb videókártya driverre ami jó nekem, (nvidia geforce 8600 GS)
és azóta b@cakszik a képernyőm, elmegy a kép rá pár mpre visszajön és olyan hangot ad ki közbe mint mikor kihúzok vmit, usb-t vagy vmit. Megnéztem már az összes kábelt elvileg mindegyik faján működik, aztán most frissítettem egy korábbi driverre de így is szarakszik és már teljesen ideg vagyok. Ha tudtok valamit javasolni szívesen venném!:)

Előre is KÖSZÖNÖM!

Gyuri

Windows reinstall elott mindenkeppen probalkozz RENDSZER-VISSZAALLITASSAL ! ;)

Esetleg meg VGA driver-torles es ujratelepitessel, ha rendszer-visszaalitas nem segitene..., utana viszont nekem is csak a W-reinstal jut eszembe.

Szerkesztette: hedzsooo 2010. 11. 15. 20:36 -kor

#277 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 21:54

Nekem egy olyan gyors kérdésem lenne hogyha egy játékot pl a COD-ot ugye megvettem és regisztráltam a steam-en!De elakarom adni mert nem tetszik :) (ami tényleg így van,még a single-t elsem inditotam egyszer sem a multi meg azóta is szaggat laggol lassú.... és meguntam tehát szinte teljesen újj olyannyira hogy kb 20 percet volt elindítva!)Nos és ha eladom akkor más tudja használni a multi részét és sajt steam-men regisztrálni? vagy így már csak a single része használható?

Lehet hülyén hangzik és egyértelmű de én NEM TUDOM!

A választ előre is köszönöm! :)

#278 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 00:14

Üzenet megtekintéseIdézet: @darkking@ - Dátum: 2010. 11. 18. 21:54

Nekem egy olyan gyors kérdésem lenne hogyha egy játékot pl a COD-ot ugye megvettem és regisztráltam a steam-en!De elakarom adni mert nem tetszik :) (ami tényleg így van,még a single-t elsem inditotam egyszer sem a multi meg azóta is szaggat laggol lassú.... és meguntam tehát szinte teljesen újj olyannyira hogy kb 20 percet volt elindítva!)Nos és ha eladom akkor más tudja használni a multi részét és sajt steam-men regisztrálni? vagy így már csak a single része használható?

Lehet hülyén hangzik és egyértelmű de én NEM TUDOM!

A választ előre is köszönöm! :)

Ha már beregelted akkor a te akountodhoz rendelődött így nem tudod eladni csak az összes steamos játékoddal együtt ami a fiókodhoz van rendelve.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#279 Felhasználó inaktív   Sogi555 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 09:28

Üzenet megtekintéseIdézet: huszti7 - Dátum: 2010. 11. 09. 15:53

ez a felsőoktatási intézménytől függ. pl a bme-nél biztosan van ilyen, ott ingyen dobálják az ms termékeket.

(ja és köszi az email címes kérdésemre a válaszokat, csak most vettem észre őket)

Szerkesztette: Sogi555 2010. 11. 19. 09:30 -kor

#280 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 20. 11:41

hali!
nálatok is szétesik/csúszil a youtube. mert nálam olyan mintha semmi script sem lenne. váááá de nagyon idegesít már így is egy napig youtube nélkül maradtam... :s :(
valszeg vmi szerver hiba lehet de akkor is...
ja egyébként minden más bejön flottul.

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.