HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#941 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 11. 01:03

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2011. 02. 09. 10:13

Miért, lehet PC-r?l?

Van akinek csak angol címes profilja van.
Nekem van magyar (ezzel játszom), angol, amerikai. Így legalább egyes játékoknál aminél kirakja a neved mellé a zászlót, magyar zászló van kint.
Amcsiról, angolról töltök (PSN carddal is). Amit az angol storeról töltesz DLC-t 99%-ban jó a Magyarországon vásárolt játékokhoz.
Belépsz angol accountal, letöltesz valamit, átváltasz magyar accra, telepíted és játszol vele.

Nyugodtan vásárolhatsz Angliából, nincs régiókod.
Vagy valaki aki rendel amcsiból majd felvilágosít. Lehet, hogy az USA-s játékokat nem lehet játszani magyar gépen.
De európán belül nincs az országoknak külön régiókód.

Amerikából rendelt játékok futtatásával sincs gond. ;) Nekem több is van.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#942 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 02. 11. 01:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2011. 02. 10. 22:44

Nem nekem jobb attól, hanem ez van. Nekem attól lenne jobb, ha nem lenne rá igény, mert lenne támogatás :-p Miért fáj ez neked? Nem azt követelem, hogy az összes kontrollert gy?jtsék be és semmisítsék meg, téged milyen hátrány érne attól, hogy lehetne egérrel is játszani mondjuk a killzone3-at? (Azon kívül, hogy az egeresek szénné vernének online multiban :-p ) Akkor meg nem értem mi ez a mérhetetlen gy?lölet, amiatt mert meg merem kérdezni, hogy esetleg talán ez már támogatja e, vagy még mindig 1994-et írnak a naptárukon.

1994??? Mi van??? Apafej. Nincs azzal baj, ha neked nem megy a kontrolleres irányítás. M.O.V.E. Ez a neked való. ;) Vegyél és játszhatsz PS3-as játékokkal.
biolencse
Get your Portable ID!

#943 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 11. 09:06

MAG-ot próbáltátok már? milyen?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#944 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 11. 09:25

Üzenet megtekintéseIdézet: biolencse - Dátum: 2011. 02. 11. 01:10

1994??? Mi van??? Apafej. Nincs azzal baj, ha neked nem megy a kontrolleres irányítás. M.O.V.E. Ez a neked való. ;) Vegyél és játszhatsz PS3-as játékokkal.

Igen, 1994 ugyanis akkortájt még nem volt egyértelmű, hogy az egér+billentyűzet kombináció a legmegfelelőbb irányítási mód az fps játékokhoz.

A stílusodat meg moderáld, ez nem a homokozó.

#945 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 11. 19:51

Üzenet megtekintéseIdézet: NECROSMOKE - Dátum: 2011. 02. 10. 19:15

Van Plus-os accod?

Dehogy van. :) Hong kongi store-on tegnap este még fent volt és tölthette bárki. :happy: Azóta már leszedték. :glare:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#946 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 11. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2011. 02. 11. 08:06

én a bétával játszottam sokat, elég jó volt. én mondjuk nem vagyok multis így nem is mertem megvenni, de a bétával még én is tök jól elvoltam.
a.k.a. moloj

#947 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 11. 20:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2011. 02. 11. 20:51

Dehogy van. :) Hong kongi store-on tegnap este még fent volt és tölthette bárki. :happy: Azóta már leszedték. :glare:

LOL Hon-Kong Store... :laugh: Olyan furcsán halatszik a fülemnek.Nekem Japán van.De fel volt téve ingyien?
Nekem megvan mivel van PLUSos accom.KURVA-ZSÍR-JÓ-GÉM.Mindenmiliméterét élvezem.Mind a 4 difikultin végigvittem.Megunhatatlan. :)
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#948 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 11. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: NECROSMOKE - Dátum: 2011. 02. 11. 20:34

LOL Hon-Kong Store... :laugh: Olyan furcsán halatszik a fülemnek.Nekem Japán van.De fel volt téve ingyien?

Igen! Ingyen, azaz nem kellett hozzá + előfizetés és tölthette bárki. :) Lehet, csak véletlenül került ki, de nem bántam! :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#949 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 11. 21:38

sziasztok.olyan problémám van, hogy a gépem nem találja a média servert.eddig ilyen probléma nem jelentkezett, lehet az a gond, hogy átálltam HDMI kábelre?ha valaki tud kérem segítsen, hogy mit és hol állítsak.
köszönöm
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#950 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 11. 21:48

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2011. 02. 11. 08:06

Nekem megvan, jó game tetszik. Minden szint után kapsz pontot amit el lehet osztani (medic, assault, reistance, enginer stb.) több féle skill-re pl.: gyoorsabban tölti ezt vagy azt a fajta fegyvert vagy medicnél gyorsabban töltődik be a heal cucc. Jó játék, van kb. 20-30 fegyver ezeket ha összegyűlt elég pénzed meglehet venni és lehet rájuk venni bipod-ot, távcsövet, hangtompítót, gripet. Nekem tetszik a játék, az elején kicsit nem éreztem annyira jónak mert low voltam, de ha belejössz akkor nagyon élmény. Mondjuk ha egyszerre játszol 5-6 menetet utána kicsit uncsi lehet, de ha mondjuk játszol 2-t és tartasz egy kis szünetet akkor nem unod meg. Rosszat max. azt tuudom róla mondani, hogy kicsit sok a respawn time (sokszor 20 másodperc is előfordul) és hogy az a játékmód amilykben 256-an vannak a vége felé már inkább káosznak tünt nekem, persze van ahol csak 64 vagytok az már jobb, de ha ezeket az apróbb hibáit nem nézed és szereted a multit akkor tetszenifog. ;)

#951 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 11. 22:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Capo - Dátum: 2011. 02. 11. 21:38

sziasztok.olyan problémám van, hogy a gépem nem találja a média servert.eddig ilyen probléma nem jelentkezett, lehet az a gond, hogy átálltam HDMI kábelre?ha valaki tud kérem segítsen, hogy mit és hol állítsak.
köszönöm

biztos nem a hdmi, mert nálam semmi nem változott tőle. lehet h szoftverupdate kell

#952 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 11. 23:15

Üzenet megtekintéseIdézet: danez11 - Dátum: 2011. 02. 11. 21:13

biztos nem a hdmi, mert nálam semmi nem változott tőle. lehet h szoftverupdate kell

na akkor update-elem a systemet, és ha nem változik semmi, újra jelentkezem.addig is köszönöm ;)
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#953 Felhasználó inaktív   Nathan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 12. 11:56

császtok szerintetek mi a világ legjobb játéka :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ???????

#954 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 12. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Nathan - Dátum: 2011. 02. 12. 12:56

császtok szerintetek mi a világ legjobb játéka :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ???????

PFFFFFFFFFFFFF...attól függ,hogy milyen kategoriában van,mert több is lenne.

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#955 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 02. 12. 16:17

Kipróbáltam a nail'd című játék demoját. Mi is mondjak??? A száguldás nem minden. Nagyon nem. Az oké, hogy gyors, meg minden, de tök unalmas. Mondjuk elsőnek lenni nem könnyű, de egyébként nincs benne kihívás. Fékezni szinte nem is kell. A gázról felemelni a lábatm akarom mondani a mutatóujjat pedig nem kell. Nem látom értelmét ennek a játéknak. Próbáltak valami pure féle játékot csinálni, ami kicsit talán hasonlít a motorstormra, de véleményem szerint nem sikerült. Nem mondom, hogy ne próbáljátok ki, mert egy próbát megér. De az biztos, hogy ha 1500 Ft-ért adnák, akkor sem venném meg. A Pure hiába -fogalmazzunk így- régi játék, ennél ezermilliószor jobb. A Pure nálam etalon. A nail'd meg csak egy produktum, amiben szintén quadokkal kell menni, meg ugratni nagyokat szép tájakon, de ez mégis más. Annyira, hogy ezen kívül semmi nincs benne, ami arra ösztökélne, hogy egy másodpercig elgondolkozzak rajta, megvegyem-e. Nekem nem kell. Ennyi.
biolencse
Get your Portable ID!

#956 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 12. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: biolencse - Dátum: 2011. 02. 12. 16:17

Kipróbáltam a nail'd című játék demoját. Mi is mondjak??? A száguldás nem minden. Nagyon nem. Az oké, hogy gyors, meg minden, de tök unalmas. Mondjuk elsőnek lenni nem könnyű, de egyébként nincs benne kihívás. Fékezni szinte nem is kell. A gázról felemelni a lábatm akarom mondani a mutatóujjat pedig nem kell. Nem látom értelmét ennek a játéknak. Próbáltak valami pure féle játékot csinálni, ami kicsit talán hasonlít a motorstormra, de véleményem szerint nem sikerült. Nem mondom, hogy ne próbáljátok ki, mert egy próbát megér. De az biztos, hogy ha 1500 Ft-ért adnák, akkor sem venném meg. A Pure hiába -fogalmazzunk így- régi játék, ennél ezermilliószor jobb. A Pure nálam etalon. A nail'd meg csak egy produktum, amiben szintén quadokkal kell menni, meg ugratni nagyokat szép tájakon, de ez mégis más. Annyira, hogy ezen kívül semmi nincs benne, ami arra ösztökélne, hogy egy másodpercig elgondolkozzak rajta, megvegyem-e. Nekem nem kell. Ennyi.

szerintem a nail'd a játékvilág legocsmányabb szarja, amit csak ki lehet találni.... olyannyira szar, hogy kb 1 perc alatt már töröltem is. a grafika kb olyan, mint a régi nokiás játékoknak, ha nem rosszabb. aki ezért pénzt meg kiadni, az ....

#957 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 12. 17:04

sziasztok! god of war 3 vagy bad company 2 szerintetek? melyiket vegyem ?

#958 Felhasználó inaktív   roli33 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 12. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 02. 12. 16:04

sziasztok! god of war 3 vagy bad company 2 szerintetek? melyiket vegyem ?

God of War 3

#959 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 12. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: roli33 - Dátum: 2011. 02. 12. 18:11

God of War 3

Ha sokat akarsz játszani akkor BC2.Különben a kettő féle kategoria.Ha Hack&Slash-t akarsz akkor természetesen GoW3 :p

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#960 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 12. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: NECROSMOKE - Dátum: 2011. 02. 12. 16:20

Ha sokat akarsz játszani akkor BC2.Különben a kettő féle kategoria.Ha Hack&Slash-t akarsz akkor természetesen GoW3 :p

off.
xboxszal mi a helyzet?
on.
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

Téma megosztása:

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47