HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#781 Felhasználó inaktív   SquintDog 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 24. 00:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2011. 02. 24. 00:02

hogy eltűnik vagy valami baja lesz

Köszi a segítségedet!
XboxSatyka

#782 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: XboxSatyka - Dátum: 2011. 02. 24. 00:08

Köszi a segítségedet!

csak az első elhatározás a nehéz. utána majd rászoksz, mert így postával kb 3-4-5 ezer Ft-ot is spórolhatsz a hazai árakhoz képest. az árért cserébe viszont nem azonnal lesz nálad a játék, hanem 4-5-6 nap alatt.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#783 Felhasználó inaktív   SquintDog 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 00:56

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2011. 02. 24. 08:30

csak az első elhatározás a nehéz. utána majd rászoksz, mert így postával kb 3-4-5 ezer Ft-ot is spórolhatsz a hazai árakhoz képest. az árért cserébe viszont nem azonnal lesz nálad a játék, hanem 4-5-6 nap alatt.

Az engem nem zavar,hogy mikor érkezik meg csak érkezzen meg biztosan!
XboxSatyka

#784 Felhasználó inaktív   SquintDog 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 00:59

Üzenet megtekintéseIdézet: XboxSatyka - Dátum: 2011. 02. 26. 00:56

Az engem nem zavar,hogy mikor érkezik meg csak érkezzen meg biztosan!

Jah még valami!Ha angol oladlról rendelek játékot akkor az megy a magyar boxon is?

Szerkesztette: XboxSatyka 2011. 02. 26. 01:14 -kor

XboxSatyka

#785 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 01:42

Üzenet megtekintéseIdézet: XboxSatyka - Dátum: 2011. 02. 26. 01:59

Jah még valami!Ha angol oladlról rendelek játékot akkor az megy a magyar boxon is?

Persze mindegyiken megy,csak ha DLC-ket is veszel,akkor azok is angolok vagyis EU-ok legyenek.
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#786 Felhasználó inaktív   Daetnas 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 26. 07:31

Üzenet megtekintéseIdézet: XboxSatyka - Dátum: 2011. 02. 26. 00:59

Ha angol oldalról, akkor nem biztos, de ha britről, akkor minden bizonnyal. ;)

A lényeg, hogy PAL-os legyen, és ne NTSC-s.
ASRock M3A770DE, Phenom II X4 925, Geil Value 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT, GIGABYTE R577UD-1GD, Chicony Hipro 380W Advanced Efficiency, SAMSUNG HD502HJ F3 500 GB, NEC RW AD-5240S,CoolerMaster Elite 335, BenQ G2220HD, A4TECH XL-747H,Logitech Classic 200

#787 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 19:34

Sziasztok kérdezni szeretnék mostani headset elromlot vagyis müködik csak viszhangzik szentem meg tört a kábel vagy nem tom Héten venék egy Vezeték nélküli headset-et és aza kérdésem hogy lehet e álitani rajta hogy jobb-ball fülemre rakjam ? mert régi headset ugye lehet és nekem mindig bal fülemen van lehet hülye kérdés létszi ne cikiz :D csak egy kérdés :D

#788 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 20:08

Üzenet megtekintéseIdézet: latyaa - Dátum: 2011. 02. 27. 18:34

Sziasztok kérdezni szeretnék mostani headset elromlot vagyis müködik csak viszhangzik szentem meg tört a kábel vagy nem tom Héten venék egy Vezeték nélküli headset-et és aza kérdésem hogy lehet e álitani rajta hogy jobb-ball fülemre rakjam ? mert régi headset ugye lehet és nekem mindig bal fülemen van lehet hülye kérdés létszi ne cikiz :D csak egy kérdés :D

asszem csak a jobbra lehet. nem 100%ra mondom, de én így tudom.
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#789 Felhasználó inaktív   AggroZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 22:01

Hali az érdekelne hogy hogyan lehet azt megoldani hogy a gépem elfuttassa a wave 4es vagy nagyobb játékokat!!!!!
Valami tuti tipp kéne Üzibe is jó ha tudsz segiteni
Valaki pls help nagyon fontoss lenne

#790 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 22:58

Érdekes youtube-n néztem videot és egy gyereknek a ball fülén volt .. lehet van jobbos balos.... nem tudom de majd utána nézek azért köszönöm! de ha valaki persze tudd konkrétumot akkor jöhet :D

#791 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:29

Üzenet megtekintéseIdézet: latyaa - Dátum: 2011. 02. 27. 22:58

Érdekes youtube-n néztem videot és egy gyereknek a ball fülén volt .. lehet van jobbos balos.... nem tudom de majd utána nézek azért köszönöm! de ha valaki persze tudd konkrétumot akkor jöhet :D

a sima MS hs-t arra a füledre rakod amelyikre akarod. pont azért forgatható mindkét irányba.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#792 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 06. 17:53

valaki homályosítson már fel az MS által adott garanciára? (slim-mel szemezek) csak annyi van, mint amennyit az eladó bolt vállal?

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#793 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 06. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2011. 03. 06. 16:53

valaki homályosítson már fel az MS által adott garanciára? (slim-mel szemezek) csak annyi van, mint amennyit az eladó bolt vállal?

az ÜK-s slimnél 2 év van. tuti, mert beregeltem xbox.comra a boxom, és írta hogy a "lejárati idő 2012 nov. 12"
Kép

#794 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 07. 09:29

Üzenet megtekintéseIdézet: p.balou - Dátum: 2011. 03. 06. 18:50

az ÜK-s slimnél 2 év van. tuti, mert beregeltem xbox.comra a boxom, és írta hogy a "lejárati idő 2012 nov. 12"

én KS-nál néztem ott is 2 év van, és lehet +1évet kérni a gép árának 10%-áért.
melyik a gyorsabb szervizelés? ha közvetlen az MS-t hívom, vagy visszaviszem a boltba?

#795 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 07. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2011. 03. 07. 08:29

én KS-nál néztem ott is 2 év van, és lehet +1évet kérni a gép árának 10%-áért.
melyik a gyorsabb szervizelés? ha közvetlen az MS-t hívom, vagy visszaviszem a boltba?

Az MS futár házhoz megy ;)
Kép

#796 Felhasználó inaktív   robokutty7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 07:16

Sziasztok! Egyszerűen nem tudom hol feltenni a kérdéseimet, itt vagyok kénytelen, kérem segítsen aki tud! Szeretnék vásárolni 4gb slim konzolt, a környezetemben senkinek sincs, mindenki a kompikat cserélgeti én ráuntam, de nem tudom h jó választás lenne e! Lenne pár kérdésem: Ha nem fleselem a gépet, csak eredeti játékokat tudok majd játszani rajta, amit a számitügépröl kiirok az meg se nyikkan?? Azt olvastam 1 helyen, h simán lehet használni veb böngészésre, tehát filmkatalógus.hu, sg.hu oldalakat is tudok látogatni róla és ha igen, akkor hogyan?? A sima számítógépes usb-s billentyűzetet felismeri, vagy csak az eredeti xboxos megy vele? MI a helyzet a joystick-al szintén csak az eredeti? Legyetek szivesek segítsetek, nem akarok látatlanban beleugrani, bánnám egy darabig az biztos! Köszönöm előre is!

#797 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 09:36

Üzenet megtekintéseIdézet: robokutty7 - Dátum: 2011. 03. 08. 07:16

Sziasztok! Egyszerűen nem tudom hol feltenni a kérdéseimet, itt vagyok kénytelen, kérem segítsen aki tud! Szeretnék vásárolni 4gb slim konzolt, a környezetemben senkinek sincs, mindenki a kompikat cserélgeti én ráuntam, de nem tudom h jó választás lenne e! Lenne pár kérdésem: Ha nem fleselem a gépet, csak eredeti játékokat tudok majd játszani rajta, amit a számitügépröl kiirok az meg se nyikkan?? Azt olvastam 1 helyen, h simán lehet használni veb böngészésre, tehát filmkatalógus.hu, sg.hu oldalakat is tudok látogatni róla és ha igen, akkor hogyan?? A sima számítógépes usb-s billentyűzetet felismeri, vagy csak az eredeti xboxos megy vele? MI a helyzet a joystick-al szintén csak az eredeti? Legyetek szivesek segítsetek, nem akarok látatlanban beleugrani, bánnám egy darabig az biztos! Köszönöm előre is!

a warez itt tiltott, de annyit megsúgok, h a slim-eket még nem lehet flashelni.

#798 Felhasználó inaktív   Sakee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 09:50

Üzenet megtekintéseIdézet: robokutty7 - Dátum: 2011. 03. 08. 07:16

Slimet nem tudsz még pár hétig flesseltetni. 2 akkor a garid is ugrik. netezni csak úgy nem tudsz ,talán usb-s billentyűzetet tudsz használni - nem biztos - de mire? joy-t csak eredetit, vagy licenszeltet( pl madcatz gyárt sz*r kormányt és joyt, de razer meg jó joyokat csinál hozzá. ) Írt játékot kiüttetetlen gépbe felesleges berakni.

+ fentebb voltak garis kérdések: TÖKMINDEGY HOL VESZITEK a gépet a garit a microsoft adja rá, nem a bolt!!! A joyra és kiegészítőkre is, hozom-viszem szolgáltatás!!! ( főleg,ha kéne még 1 joy....)

#799 Felhasználó inaktív   robokutty7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 13:27

csomó helyen olvasgattam már róla, de sehol nem találtam róla hírt, h mire jó a fless?? Azt hittem csak irt játékot akkor birok játszani rajta ha flesselem! Na most ez akkor n így van?? NA meg olyat is olvastam h számítógép helyett használja valaki netezésre facebook-ra meg ilyenek, a billentyőzet kérdést ezért tettem fel, hogy hogy lehet írni, ha netán szükség lenne rá! Köszi a segítségeket!

#800 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: robokutty7 - Dátum: 2011. 03. 08. 12:27

csomó helyen olvasgattam már róla, de sehol nem találtam róla hírt, h mire jó a fless?? Azt hittem csak irt játékot akkor birok játszani rajta ha flesselem! Na most ez akkor n így van?? NA meg olyat is olvastam h számítógép helyett használja valaki netezésre facebook-ra meg ilyenek, a billentyőzet kérdést ezért tettem fel, hogy hogy lehet írni, ha netán szükség lenne rá! Köszi a segítségeket!

nem szabad flesselni, mert akkor megbasz a rézfaszú bagooooly!!
a.k.a. moloj

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.