HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#421 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 05. 21:06

Pár amit a közelmúltban láttam röviden:

Sorority row
Gondoltam Halloween van, nosza csináljunk úgy mint az amcsik és nézzünk horrort. Ez ilyen lánykoleszosz gyíkolászósz film. Jó, szerencsére nem voltak nagy elvárásaim így azt az igénytelenséget kaptam amit vártam. Na jó, amit vártam az sikongató csajok, de az egyik szőke hihetetlenül keményre sikeredett, előtte nyírták ki a barátnőjét de ő majd elintézi a dolgokat, a film vége felé is meghal egy ismerőse (most nem emlékszem, hogy fiú vagy lány már) a csaj meg elereszt valami laza beszólást kb ilyen: ez megérdemelte szintűt. Ja szerepel benne Bruce Willis lánya, onnan ismered meg, hogy úgy néz ki mint Bruce Willis csak lány, lóképű, szemüveges mert ő a geek girl és állandóan rinyál. Egyébként én nem láttam a Tudom mit tettél tavaly nyáront meg az ilyen klasszik horrorok nekem kimaradtak amúgy se vagyok a műfaj rajongója, de ez mellékes is mert ez anélkül is egy hulladék. 2/10 (azért nem nézhetetlen)

Pancser police
Pancser film, pancser poénokkal, Will Farrelt amúgy se bírom. A poénok kb egy rajzfilmben elmennének, a filmben nem (a fejemet fogtam sok helyen, én égtem, hogy ez komoly?), kicsit ugyan a felétől már kezd jobb lenni, de nem menti meg attól, hogy 2 nap alatt elfelejtem. Vígjátékműfaj egyik legalja. 3/10 De csak mert egy-két helyen elég laza.

Babylon A.D
Jól lehúzta itt(is) mindenki, de ezzel csak annyit értetek el, hogy csökkentettétek az elvárásomat, így nem tűnt olyan sz@rnak. Nem Vin Diesel legjobb filmje, de picit Riddick-es beütése volt, gondolom a látvány miatt. De ettől még ez is egyszernézős. 2 napja láttam kb. de már azt se tudom mi volt a vége wtf? Lehet meg kéne néznem megint? Áhh, semmikor! 2/10

Ez volt a filmfikázó most jön az ajánló:
(az alábbi kettőt már elég rég láttam, de jobb későn ugye)

Börtönpalota
99-es Kate Beckinsale-es film (hátha valaki már csak miatta megnézi:)), a másik lány Claire Danes aki a DiCaprio-s Rómeó és Júliából lehet ismerős. Sokáig kerülgettem a filmet mert előítélettel ültem neki. Sztori: két barátnő elhatározza, hogy érettségi után elszökik Bangkokba, a szüleik azt hiszik hawaii-on vannak (egyeseknek de jó dolguk van!). Miért nem mondják nekik hogy inkább Thaiföld, most nem lenne mindegy? Szóval ott megismerkednek egy fickóval aki elhívja őket Hongkongba (eddig követhető?:D), a reptéren majd utolérik csakhogy a csomagellenőrzéskor letartóztatják őket, mondván heroin van náluk. Jön a tárgyalás aztán a börtön(palota). Előítélet: börtön+két csaj=nyafogás, nyáltanger, sírás-ravás, jaj de rossz nekünk, börtönélet rossz, más kultúra kb azt hittem végig ez lesz még mielőtt nekiültem, DE: kellemeset csalódtam, szerencsére elég sokat játszódik kint a film, mert az ügyvéd (Bill Pullman) közben utánanéz ennek-annak. Jó persze van börtönben játszódó jelenet is az nyilván kell bele, de nem esnek át a másik oldalra. Meglepően fordulatos film, nem tipikus lezárással. Nyugodt szívvel ajánlom! 7/10

Holt költők társasága
Hmm mi lehet ez? Biztos valami regény alapján készült elvont irodalmárokról szóló nyálas baromság. Haha gondoltam én! Hogy miért néztem mégis meg? Rengeteg helyen utalnak rá, az Így jártam anyátokkal-ban meg is jegyzik mennyire "cool" film. Ez cool film?! Ide vele! Úgy szeretek kellemeset csalódni komolyan mondom!
Sztori: konzervatív iskolába visszatér az iskola volt diákja tanítani (Robin Williams), módszere nem szokványos: kitépeti a tankönyv lapjait és megtanítja a diákoknak a carpe diem filozófiát és azt, hogy higgyenek magukban és legyenek saját gondolataik, ne a könyvet kövessék. Ez eddig elég cool? Az hát! Ja és még csak nem is könyv alapján készült, hanem eredeti a forgatókönyv (Oscar-díj 1990). Kérdem én: hol van ez a film az imdb top 250-ből? Instant kedvenc, ilyennek kell lennie egy filmnek, zseniális! Robbin Williams minden mondatát ki kellene írni, bekeretezni és kitenni a falra. Az ominózus "A jelenet"-et lőtte le pont a fent említett sorozat így sajnálom, hogy nem ütött annyira mert kizárásos alapon tudtam mikor fog következni. Gondolkoztam itt, hogy 9/10, de a fenét ez 10/10! Nem csak hogy ajánlom kötelezővé tenném magyarból. (Túlságosan reál -és tudományorientáltaknak nem hiszem, hogy be fog jönni)

Komfortos mennyország
Ezt viszont tegnap láttam, de még mindig a hatása alatt vagyok. Peter Jackson filmje (most már odafigyelek az ürgére)
Sztori: 70-es években játszódik, egy 14 éves lányról szól, akit meggyilkolnak és föld és menny között ragad, csak bizonyos feltétellel léphet tovább nincs benne vallásos téma, főleg a lányra koncentrál és a lány gyilkosára, a nyomozásra és arra, hogy a család hogyan próbálja meg feldolgozni a tragédiát. Műfajilag fantasy (ahol a lány ragad annak látványvilága miatt) és dráma (földi szál) egy kis thriller beütéssel (mindkét sík, így van mindkettő majd meglátod). Néhol kicsit beteg film, de a különleges szó fejezi ki a legjobban ezt az alkotást mert ez már az, pedig nem szeretem ezt a szót filmekre használni. Elég szomorú film elgondolkodtató végkifejlettel (értem itt ezalatt a lány monológját, üt nagyon). 8/10
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#422 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 11. 05. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Bloody - Dátum: 2010. 11. 05. 21:06

Pár amit a közelmúltban láttam röviden:

Sorority row
Gondoltam Halloween van, nosza csináljunk úgy mint az amcsik és nézzünk horrort. Ez ilyen lánykoleszosz gyíkolászósz film. Jó, szerencsére nem voltak nagy elvárásaim így azt az igénytelenséget kaptam amit vártam. Na jó, amit vártam az sikongató csajok, de az egyik szőke hihetetlenül keményre sikeredett, előtte nyírták ki a barátnőjét de ő majd elintézi a dolgokat, a film vége felé is meghal egy ismerőse (most nem emlékszem, hogy fiú vagy lány már) a csaj meg elereszt valami laza beszólást kb ilyen: ez megérdemelte szintűt. Ja szerepel benne Bruce Willis lánya, onnan ismered meg, hogy úgy néz ki mint Bruce Willis csak lány, lóképű, szemüveges mert ő a geek girl és állandóan rinyál. Egyébként én nem láttam a Tudom mit tettél tavaly nyáront meg az ilyen klasszik horrorok nekem kimaradtak amúgy se vagyok a műfaj rajongója, de ez mellékes is mert ez anélkül is egy hulladék. 2/10 (azért nem nézhetetlen)

Pancser police
Pancser film, pancser poénokkal, Will Farrelt amúgy se bírom. A poénok kb egy rajzfilmben elmennének, a filmben nem (a fejemet fogtam sok helyen, én égtem, hogy ez komoly?), kicsit ugyan a felétől már kezd jobb lenni, de nem menti meg attól, hogy 2 nap alatt elfelejtem. Vígjátékműfaj egyik legalja. 3/10 De csak mert egy-két helyen elég laza.

Babylon A.D
Jól lehúzta itt(is) mindenki, de ezzel csak annyit értetek el, hogy csökkentettétek az elvárásomat, így nem tűnt olyan sz@rnak. Nem Vin Diesel legjobb filmje, de picit Riddick-es beütése volt, gondolom a látvány miatt. De ettől még ez is egyszernézős. 2 napja láttam kb. de már azt se tudom mi volt a vége wtf? Lehet meg kéne néznem megint? Áhh, semmikor! 2/10

Ez volt a filmfikázó most jön az ajánló:
(az alábbi kettőt már elég rég láttam, de jobb későn ugye)

Börtönpalota
99-es Kate Beckinsale-es film (hátha valaki már csak miatta megnézi:)), a másik lány Claire Danes aki a DiCaprio-s Rómeó és Júliából lehet ismerős. Sokáig kerülgettem a filmet mert előítélettel ültem neki. Sztori: két barátnő elhatározza, hogy érettségi után elszökik Bangkokba, a szüleik azt hiszik hawaii-on vannak (egyeseknek de jó dolguk van!). Miért nem mondják nekik hogy inkább Thaiföld, most nem lenne mindegy? Szóval ott megismerkednek egy fickóval aki elhívja őket Hongkongba (eddig követhető?:D), a reptéren majd utolérik csakhogy a csomagellenőrzéskor letartóztatják őket, mondván heroin van náluk. Jön a tárgyalás aztán a börtön(palota). Előítélet: börtön+két csaj=nyafogás, nyáltanger, sírás-ravás, jaj de rossz nekünk, börtönélet rossz, más kultúra kb azt hittem végig ez lesz még mielőtt nekiültem, DE: kellemeset csalódtam, szerencsére elég sokat játszódik kint a film, mert az ügyvéd (Bill Pullman) közben utánanéz ennek-annak. Jó persze van börtönben játszódó jelenet is az nyilván kell bele, de nem esnek át a másik oldalra. Meglepően fordulatos film, nem tipikus lezárással. Nyugodt szívvel ajánlom! 7/10

Holt költők társasága
Hmm mi lehet ez? Biztos valami regény alapján készült elvont irodalmárokról szóló nyálas baromság. Haha gondoltam én! Hogy miért néztem mégis meg? Rengeteg helyen utalnak rá, az Így jártam anyátokkal-ban meg is jegyzik mennyire "cool" film. Ez cool film?! Ide vele! Úgy szeretek kellemeset csalódni komolyan mondom!
Sztori: konzervatív iskolába visszatér az iskola volt diákja tanítani (Robin Williams), módszere nem szokványos: kitépeti a tankönyv lapjait és megtanítja a diákoknak a carpe diem filozófiát és azt, hogy higgyenek magukban és legyenek saját gondolataik, ne a könyvet kövessék. Ez eddig elég cool? Az hát! Ja és még csak nem is könyv alapján készült, hanem eredeti a forgatókönyv (Oscar-díj 1990). Kérdem én: hol van ez a film az imdb top 250-ből? Instant kedvenc, ilyennek kell lennie egy filmnek, zseniális! Robbin Williams minden mondatát ki kellene írni, bekeretezni és kitenni a falra. Az ominózus "A jelenet"-et lőtte le pont a fent említett sorozat így sajnálom, hogy nem ütött annyira mert kizárásos alapon tudtam mikor fog következni. Gondolkoztam itt, hogy 9/10, de a fenét ez 10/10! Nem csak hogy ajánlom kötelezővé tenném magyarból. (Túlságosan reál -és tudományorientáltaknak nem hiszem, hogy be fog jönni)

Komfortos mennyország
Ezt viszont tegnap láttam, de még mindig a hatása alatt vagyok. Peter Jackson filmje (most már odafigyelek az ürgére)
Sztori: 70-es években játszódik, egy 14 éves lányról szól, akit meggyilkolnak és föld és menny között ragad, csak bizonyos feltétellel léphet tovább nincs benne vallásos téma, főleg a lányra koncentrál és a lány gyilkosára, a nyomozásra és arra, hogy a család hogyan próbálja meg feldolgozni a tragédiát. Műfajilag fantasy (ahol a lány ragad annak látványvilága miatt) és dráma (földi szál) egy kis thriller beütéssel (mindkét sík, így van mindkettő majd meglátod). Néhol kicsit beteg film, de a különleges szó fejezi ki a legjobban ezt az alkotást mert ez már az, pedig nem szeretem ezt a szót filmekre használni. Elég szomorú film elgondolkodtató végkifejlettel (értem itt ezalatt a lány monológját, üt nagyon). 8/10

Mint tudjátok én egy qrva kritikus filmesztéta vagyok. korábban még a jogtalanak ítélt pontszámokra is ugrottam. Főleg mikor minden szarra 10 pontot adott itt pár ember. Erre itt van most a HKT....10 pont.
MAXIMÁLISAN egyet értek ! ! ! Ha valami megérdemli, akkor ez tényleg az!
A börtönpalotáért meg köszi, még nem láttam, de be fogom szerezni! thx
Kép
Kép
Kép

#423 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 05. 22:10

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 11. 05. 20:12

Mint tudjátok én egy qrva kritikus filmesztéta vagyok. korábban még a jogtalanak ítélt pontszámokra is ugrottam. Főleg mikor minden szarra 10 pontot adott itt pár ember. Erre itt van most a HKT....10 pont.
MAXIMÁLISAN egyet értek ! ! ! Ha valami megérdemli, akkor ez tényleg az!
A börtönpalotáért meg köszi, még nem láttam, de be fogom szerezni! thx

ja azt néztem én is, tök ésszerűen írt a kollega :)
ritkaság ez itt már.
Sztalkert meg tényleg csak ajánlani tudom, de akkor látom felketettem az érdeklődésed. neten nagyon sok elemzés van róla, igazi kult darab.
a.k.a. moloj

#424 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 05. 22:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 11. 05. 22:10

ja azt néztem én is, tök ésszerűen írt a kollega :)
ritkaság ez itt már.
Sztalkert meg tényleg csak ajánlani tudom, de akkor látom felketettem az érdeklődésed. neten nagyon sok elemzés van róla, igazi kult darab.

már le"cseréltem" :) hétvégén meg fogom nézni mindenképp!!!!
A kollégaelőtt meg tényleg le a kalappal!
Kép
Kép
Kép

#425 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 05. 23:50

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 11. 05. 21:14

már le"cseréltem" :) hétvégén meg fogom nézni mindenképp!!!!
A kollégaelőtt meg tényleg le a kalappal!

A játékokról már eléggé lejöttem, de ezt a topic-ot olvasom rendszeresen. De tény, hogy még így is ritkán írok, úgyhogy köszönöm jólesik tőletek, akkor ezt biztatásnak veszem és jövök még ha valami írásra érdemeset látok.
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#426 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 05. 23:58

Gru

Animációs film a Jégkorszak készítőitől, nagyon jó kis rajzfilm lett. Ajánlom mindenkinek! 3D-ben láttam a moziban még premier előtt :laugh:

#427 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 06. 06:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Bloody - Dátum: 2010. 11. 05. 23:50

A játékokról már eléggé lejöttem, de ezt a topic-ot olvasom rendszeresen. De tény, hogy még így is ritkán írok, úgyhogy köszönöm jólesik tőletek, akkor ezt biztatásnak veszem és jövök még ha valami írásra érdemeset látok.

Várjuk, várjuk!
Kép
Kép
Kép

#428 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 06. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Bloody - Dátum: 2010. 11. 06. 00:50

Oké, szívesen olvassuk a véleményedet! :up:

#429 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 06. 10:24

saw,saw 2,saw 3,holtak hajnala
mindegyik nagyon jó volt

#430 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 06. 11:41

éshát ilyen leírások is vannak :)
Kép
Kép
Kép

#431 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 06. 11:46

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 11. 06. 12:41

Ezek vígjátékok, ugye?:)
( Sorry, off : Inkább egy Bagolyhoz kapjunk kedvet jövő héten! :) Kivétel hétfő, de ezt a GK tali rovatban beszéljük meg. )

#432 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 06. 11:49

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 11. 06. 12:41

Nemértem,mi a gond vele.Úgy vesszük neked se sokkal több,bedobsz 1-2 infót mikor jelent meg stb és aztán dobsz 1 linket mellé......

#433 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 06. 11:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gt17 - Dátum: 2010. 11. 06. 12:49

Nemértem,mi a gond vele.Úgy vesszük neked se sokkal több,bedobsz 1-2 infót mikor jelent meg stb és aztán dobsz 1 linket mellé......

Én értem, mi a gond....semmilyen információt nem osztott meg velünk :) Legalább derüljön ki valami a filmről... ja, és link sem volt...

#434 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 06. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gt17 - Dátum: 2010. 11. 06. 11:49

:)
És mi van a link alatt ??? :)
ezekszerint odáig sosem jutottál el mi?
Akkor pssszttt inkább jó? :)

Vagy eljutottál odáig, s akkor úgy gondolod, hogy a leírásaim képeel videóval tarkítva is szarok... hmmm meglehet... sokaknak tetszik :)

Szerkesztette: tjames 2010. 11. 06. 11:56 -kor

Kép
Kép
Kép

#435 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 06. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 11. 06. 12:55

:)
És mi van a link alatt ??? :)
ezekszerint odáig sosem jutottál el mi?
Akkor pssszttt inkább jó? :)

Vagy eljutottál odáig, s akkor úgy gondolod, hogy a leírásaim képeel videóval tarkítva is szarok... hmmm meglehet... sokaknak tetszik :)

Nem azokkal nincs semmi gond,igenis megnéztem párat,de mégis jobb az ha valaki ide ír tele képekel,tapasztalatokkal elátva az írását :).De nem veszekedni akartam,lehet kicsit erős hangnembe keztem az első mondatot.. :up:

#436 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 06. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gt17 - Dátum: 2010. 11. 06. 12:02

Nem azokkal nincs semmi gond,igenis megnéztem párat,de mégis jobb az ha valaki ide ír tele képekel,tapasztalatokkal elátva az írását :).De nem veszekedni akartam,lehet kicsit erős hangnembe keztem az első mondatot.. :up:

tényleg kicsit morcinak éreztem én is...
Az a helyzet különben hogy valahol még igazad is van. Csak egy a bökkenő. Mire megírok egy egy blog spotot, az néha elég sok idő. Azt több helyere feltölteni...az sem kevés. Még a copy-val sem, mert a képeket itt pl nem lehet méretezni, ami nekeem nagyon nem kóser.
Szóval az egyszerűbbik megoldást választom mindig, és csak a linkjét dobom. Körülményes ide és máshova is bemásolgatni...Ellenben elég olvasottá vált a blogom, de erről majd írok egy bejegyzést is. :)
noharag! :)
Kép
Kép
Kép

#437 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 06. 14:15

Infókat most nem írnék, mert szerintem mindenki tudja miről van szó. Így hát csak a véleményem marad, hogyan tetszett.
Egyszerű kis mese, nagyon szép látványvilággal, nem kell túldimenzionálni. Szerintem a navik bénák, mármint ez nyúlánk dizájn, szóval ahogy kinéznek.
Ezt a hisztériát viszont nem értem meg ami anno körülötte volt. Akinek ez olyan nagy durranás, hogy 9-10 pontokat adott rá, nos azt én nagyon tudom sajnálni hogy ilyen egyszerű és primitív elme. Az meg hogy ez a film elég volt az Oscar jelölésre egyenesen botrány.
Nem rossz film nem arról van szó, de csak a látvány emeli ki a többiek közül. Már ha kiemeli, nálam ugyan nem. Részemről olyan 5pont a 10ből, jóindulattal.
a.k.a. moloj

#438 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 06. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 11. 06. 14:15

Infókat most nem írnék, mert szerintem mindenki tudja miről van szó. Így hát csak a véleményem marad, hogyan tetszett.
Egyszerű kis mese, nagyon szép látványvilággal, nem kell túldimenzionálni. Szerintem a navik bénák, mármint ez nyúlánk dizájn, szóval ahogy kinéznek.
Ezt a hisztériát viszont nem értem meg ami anno körülötte volt. Akinek ez olyan nagy durranás, hogy 9-10 pontokat adott rá, nos azt én nagyon tudom sajnálni hogy ilyen egyszerű és primitív elme. Az meg hogy ez a film elég volt az Oscar jelölésre egyenesen botrány.
Nem rossz film nem arról van szó, de csak a látvány emeli ki a többiek közül. Már ha kiemeli, nálam ugyan nem. Részemről olyan 5pont a 10ből, jóindulattal.

Egyetértek, a látványon kívűl egy rakat KULA a film. Még az akciójelenetek is csak a végére indulnak be..

#439 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 06. 15:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 11. 06. 14:15

Én bírom az értékeléseid és baromi sokszor egyet is értek veled ...de ez amit most itt leírtál az baromság.
"Akinek ez olyan nagy durranás, hogy 9-10 pontokat adott rá, nos azt én nagyon tudom sajnálni hogy ilyen egyszerű és primitív elme"
ez a mondatod meg kimondottan sértő!
Bullshit.
Tudom ritka a 9-10 pontos film...de felsorolnál a te értékrendedben 5 címet? csak kíváncsiság

#440 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 06. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Daveout - Dátum: 2010. 11. 06. 15:15

Én bírom az értékeléseid és baromi sokszor egyet is értek veled ...de ez amit most itt leírtál az baromság.
"Akinek ez olyan nagy durranás, hogy 9-10 pontokat adott rá, nos azt én nagyon tudom sajnálni hogy ilyen egyszerű és primitív elme"
ez a mondatod meg kimondottan sértő!
Bullshit.
Tudom ritka a 9-10 pontos film...de felsorolnál a te értékrendedben 5 címet? csak kíváncsiság

Pedig nagyrészt igaza van. UGyan az 5 pont kicsit erős, de a leírásával tökéletesen egyetértek! A látvány nekem kicsit többet számít, ezért nekem az felhúzza a filmet a 6.5-7 pont közé. De attól szerintem sem ér egy fabatkával sem többet. Az meg hogy valaki 10 pontot adjon erre....Dávid. Őszintén. Mik a 10 pontos filmek? Holt költők Társága, Casino, A remény rabja, de nekem pl a Leharcolt Oroszlánok is... aztán pl talán a Bolygó neve halál, a Cápa...
Persze mindenkinek más... de az avatar az 80% látvány, 20% eredeti 5let. Sokkal jobban díjaztam volna, ha olyan filmet csinálnak ebből a sztoriból, mint amiről szól (burkolt amcsi-indián konfliktus) A Farkasokkal tánsoló is pl 10 pontos film nekem ha már indiánozunk. (és fogadd már el a meghívásom a facebookra baszod!)

Szerkesztette: tjames 2010. 11. 06. 15:22 -kor

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23