HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#461 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 11. 12. 08:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 11. 12. 07:38

Pillangó
Kép
Elég ismert klasszikus, Steve McQueennel és Dustin Hoffmannal.
Van ez a Pillangó (McQueen), aki piti bűnöző, ám rávernek egy gyilkosságot. Egy francia börtönbe kerül Guayana-ra egy kis szigetre viszik éppen. Már az első pillanatban eldönti, hogy szökni fog.
Aztán van ez a Dega (Hoffman), aki meg pénzhamisító volt és nagyon megszette magát, mindenki ismeri. Mindenki tudja, hogy nála a pénz (mivel rabok csak egy helyre dughatta...:s) és ezért lesben állnak, hogy kinyírják.
Szóval a Pillangónak pénz kellene a szökéshez, Deganak meg valami védelem, mivel elég törékeny alkat. Így lesznek ők ketten szövetségesen, majd barátok. A fő cél a szökés, sok kudarccal, nagyon sokmindenen átmennek a szereplők, főleg a Pillangó. Ez egy dráma, Steve McQueen legkomolyabb szerepe és alakítása. Színészi teljesítményen semmi kivetni való, a cselekmény is jó. Nekem tetszett, érdemes megnézni. Részemről 8pont lenne.

Kismilliószor láttam már a filmet, és csak megerősíteni tudom hogy jó film! Nálam 8,5 pontra is simán jó a film! Erős 8,5-re!
Kép
Kép
Kép

#462 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 12. 08:23

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 11. 12. 07:00

Kismilliószor láttam már a filmet, és csak megerősíteni tudom hogy jó film! Nálam 8,5 pontra is simán jó a film! Erős 8,5-re!

részpontokon már nem múlik :)
én egész pontokkal számolok, de a 9-et nem feltétlen ütötte meg nálam.
jó film ez a lényeg!
a.k.a. moloj

#463 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 13. 15:30

Most néztem meg gyermekkorom legnagyobb rajzfilmét/animéjét, az Ezüst Nyíl-at. Valami fantasztikus egy történet, a mai napig a kedvenceim között van. Annyi bajom van csak vele, hogy a magyar szinkron egy kalap-kabát, meg a cenzúra ... vannak benne eléggé homályos részek, mint pl az egyik percben él a másikban nem. Na mind1 nekem ez meghatározó élmény volt ezért nálam a 10/10-et kapja.
Kép

#464 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 13. 16:44

Üzenet megtekintéseIdézet: wildláma - Dátum: 2010. 11. 13. 14:30

Most néztem meg gyermekkorom legnagyobb rajzfilmét/animéjét, az Ezüst Nyíl-at. Valami fantasztikus egy történet, a mai napig a kedvenceim között van. Annyi bajom van csak vele, hogy a magyar szinkron egy kalap-kabát, meg a cenzúra ... vannak benne eléggé homályos részek, mint pl az egyik percben él a másikban nem. Na mind1 nekem ez meghatározó élmény volt ezért nálam a 10/10-et kapja.

azért vannak benne homályos részek, mert az EU-s verziót amit nálunk is forgalmaztak, eléggé megvágták, főleg a brutálisabb jeleneteket...így tényleg sok érthetetlen dolog van benne...
a.k.a. moloj

#465 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 13. 17:31

Következő filmjeim....amit tudok még ma:
A kísérlet (2010) //az eredeti verziót már láttam, arról már írtam//
Besouro
Börtönpalota
King is New York
Kiss and Kill
Oldboy
Stalker
The walking Dead (1. és 2. rész)

Amit láttam nemrég:
Mr Nobody //Erről most nem akarok poént lelőni, mert készülök írni róla....bonyolult, kicsit nehezen kikerekedő film...de rohadt elgondolkodtató! Lassúsága miatt nem feletétlen többszörnézős, de azért rohadt jó film kerekedik belőle a végére!//
Kép
Kép
Kép

#466 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 13. 18:23

Shaolin templom (1976)
Kép
Klasszikus kínai kung-fu film 1976-ból. A sztori szerint a Császár túl nagy fenyegetésnek érzi a Shaolin filozófiát és legfőképp a shaolin harcművészeteket, ezért el a karja pusztítani a templomukat ami az ellenállás szimbóluma. A szerzetesek megtudják mire készülnek ellenük, ezért és hogy a tudásuk fenn maradhasson, megnyitják a templom kapuit és külsős tanítványokat is befogadnak. Persze először tesztelik a jelentkezők kitartását, ezért csak nagyon keveseknek sikerül ténylegesen tanítvánnyá válni. A film az ő oktatásukról és a templom megvédéséről szól. Ahogy az elején írtam klasszikus kínai kung-fu film, igazi harcművészekkel, nekem tetszett 7/10.

Futball faktor (2004)
The Football Factory
Kép
A film Tommy-ról egy huszonéves srácról szól aki napközben melózik este meg drogozik, partizik vagyis a korabeliek szokásos életét éli. Igazából egyetlen dolog érdekli és az a Chelsea, és az aktuális ellenfél tábor összeverése. A film nem veszi teljesen komolyan magát, sok helyen olvastam h a film milyen hitelesen ábrázolja az angol huligánok életét. Annyiban igen, h ezek nem olyan emberek mint itthon ( kopasz kigyúrt,stb) hanem jó részük teljesen átlagos ember bár ebből a szempontból a Green Street jóval hitelesebb lett , azonban kifejezetten jó film ez is, ráadásul Tottenham szurkolókat is vernek az elején amit Arsenal szurkolóként külön szívmelengető volt látni. 7/10

Predators (2010)
Kép
Mivel nagyon szeretem ezt franchise-t főleg a könyveket, nagyon vártam már egy jó filmre a témában a nem túl jó avp és a vállalhatatlanul rossz requiem után. Ezért örültem mikor megtudtam h készül egy Predator film. A lelkesedésem egész az első képek és előzetes megjelenéséig tartott, ezek után el is kaszáltam a filmet. Aztán most valamiért még is megnézem, és nagyon tetszett :). A sztori nem túl összetett de az alaphangulatot megadja, és a reménytelenség érzése is nagyon átjött nekem. A színészekre nem igazán lehet panasz, bár nem hatalmas sztárok de a kötelezőt így is hozzák, Brody remek színész így neki sem okozhatott gondot az alakítás, bár nem az a kimondott akcióhős, Royce szerepét kifejezetten jól hozza. Külön jó volt Oleg Taktarov-ot, régi MMA harcost és UFC bajnokot filmben látni. Voltak benne "érdekes" dolgok, ezek a kutyák nekem kifejezetten nem tetszettek nem igazán illenek bele, meg ez a kis Predator, nagy Predator ellentét nem tudom honnan szedte Rodriguez de elég hülyeség sajnos. Nekem kifejezetten tetszett a film, bár nem tudom Antal Nimródnak mennyi saját ötlete van a filmben, szerintem nem sok. 8/10

lenne még 2 sorozat is:

Boardwalk Empire (1-2 rész)
Az HBO saját gyártású sorozata, nem is annyira titkoltan a Maffiózók utódjának szánták bár sok hasonlóság nincs. A sztori az 1920-as években játszódik Atlantic City-ben, közvetlenül a szesztilalom kezdetekor. A főszereplő Nucky Thompson aki a város "kincstárnoka" ez azonban csak a látszat. A politikusi pálya mellet Nucky-nak benne van a keze mindenben szerencsejáték, prostik stb. tehát az igazi hatalom az ő kezében és nem polgármesterében van, főleg hogy a testvére a rendőrfőnök a barátai meg a városi tanácsban ülnek. A hangulat elképesztő, az HBO szokás szerint nem spórolt, remekül alkották meg az 1920-as évek amerikáját. Olyan híres gengszterek tűnnek fel mint Al Capone ( az ő belépője különösen zseniális)Lucky Luciano. Ja és a legfontosabb majdnem lemaradt az első részt maga Martin Scorsese rendezte. Sajnos a második részre csökken a színvonal, nekem kifejezetten nem tetszett, de még így is megéri bele kezdeni.

The Walking Dead (1-2 rész)
Az AMC nevű amerikai kábeladó merész vállalkozásba kezdett és saját anyagi helyzetéhez képest nagy költségvetéssel elkészítette a The Walking Dead sorozatot. A neten elég nagy hype előztem meg a premiert, ami mint kiderült megalapozott volt, főleg hogy az egész projekt mögött Frank Darabont állt. A sztori szerint egy rendőrt meglőnek és kómába esik, mire felébredt az általa ismert világ megszűnt és az emberek zombivá váltak. Első útja haza vezet ahol látja hogy a családja talán megmenekült,így természetesen a célja megtalálni őket. Az egész engem a 28 nappal későbbre emlékeztetett. A kidolgozottságra nem lehet panasz, eléggé a dráma irányába vitték el a sorozatot ami szerintem nagyon jól sikerült. Itt a második részre sem esett színvonal, és bár nem vagyok a zombis filmek rajongója ez nagyon tetszett

bocsi ha túl hosszú lett

Szerkesztette: SLi 2010. 11. 13. 18:38 -kor

Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#467 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 13. 18:32

KURVA NAGYON JÓ LEÍRÁSOK SLi ! ! ! THX ! ! !
:taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps:

Szerkesztette: tjames 2010. 11. 13. 18:33 -kor

Kép
Kép
Kép

#468 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 13. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 11. 13. 16:31

Következő filmjeim....amit tudok még ma:
A kísérlet (2010) //az eredeti verziót már láttam, arról már írtam//
Besouro
Börtönpalota
King is New York
Kiss and Kill
Oldboy
Stalker
The walking Dead (1. és 2. rész)

Amit láttam nemrég:
Mr Nobody //Erről most nem akarok poént lelőni, mert készülök írni róla....bonyolult, kicsit nehezen kikerekedő film...de rohadt elgondolkodtató! Lassúsága miatt nem feletétlen többszörnézős, de azért rohadt jó film kerekedik belőle a végére!//

Oldboy és Stalker érdekel majd mit írsz róluk, nekem mind2 tetszett.
a.k.a. moloj

#469 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 13. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 11. 13. 18:09

Oldboy és Stalker érdekel majd mit írsz róluk, nekem mind2 tetszett.

az Oldboy elég kemény de zseniális szerintem is
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#470 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 13. 21:38

Ez meg?
Még egy "idegenek a földiek ellen" film jövőre?

Kép
Kép
Kép

#471 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 14. 07:23

Heti termésem 3 film és egy sorozat epizód:

The Experiment
Mr. Nobody
Besouro
The Walking Dead (ep.1.)
Kép
Kép
Kép

#472 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 11. 13. 21:38

Ez meg?

nem is tudom, miután végig néztem a trailert, az volt az első érzésem, hogy sok újat nem tudnak evvel a témával kapcsolatban mutatni, de majd meglátjuk.
az Experiment blog bejegyzésedet végig olvastam, kíváncsi voltam mit írsz a filmről, nálam is tervbe van véve.valószínű a hálivúdi remake-t fogom megnézni, csupán Whitaker miatt.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#473 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 15. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Capo - Dátum: 2010. 11. 15. 11:54

nem is tudom, miután végig néztem a trailert, az volt az első érzésem, hogy sok újat nem tudnak evvel a témával kapcsolatban mutatni, de majd meglátjuk.
az Experiment blog bejegyzésedet végig olvastam, kíváncsi voltam mit írsz a filmről, nálam is tervbe van véve.valószínű a hálivúdi remake-t fogom megnézni, csupán Whitaker miatt.

Whitaker miatt megéri. A predátorirtó nekem sosem volt szimpi...de a benganigga az igen! :)
Kép
Kép
Kép

#474 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 20. 06:56

The Objective
Oldboy
Kép
Kép
Kép

#475 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 20. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 11. 15. 11:07

Whitaker miatt megéri. A predátorirtó nekem sosem volt szimpi...de a benganigga az igen! :)

Azért Brody volt már más is mint predátorírtó és igazából más szerepek sokkal jobban álltak neki, a Kísérletben mondjuk nem tudom hogy játszik mert kimaradt az életemből az alkotás, nem szeretem a durva filmeket többnyire. Az Utazás Darjeelingbe vagy a Brothers Bloom pl sokkal jobban fekszik Brodynak és szerintem nagyon jó filmek is.

Szerkesztette: Drat 2010. 11. 20. 08:40 -kor

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#476 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 20. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 11. 13. 20:38

Ez meg?

Nekem tetszik, így elsőre..majd meglátjuk.
Kép

#477 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 20. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2010. 11. 20. 08:33

Azért Brody volt már más is mint predátorírtó és igazából más szerepek sokkal jobban álltak neki, a Kísérletben mondjuk nem tudom hogy játszik mert kimaradt az életemből az alkotás, nem szeretem a durva filmeket többnyire. Az Utazás Darjeelingbe vagy a Brothers Bloom pl sokkal jobban fekszik Brodynak és szerintem nagyon jó filmek is.

Vagy mint zongorista...
Értem amit mondasz, tényleg nem ez a keménycsávós az ő karaktere...
De mit tehetnék, ha egyszer nekem nem szimpi? Egyszerűen nem tudom megszokni. Pedig sok olyan film van amiben ő a főszereplő, és tetszett....mégis a fizimiskája nekem nem tetszik.
Ezért volt az irónia... :(
Kép
Kép
Kép

#478 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 20. 10:33

Rablás fényes nappal
Kép
Kép
Kép

#479 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 18:53

Repo Men / Végrehajtók :
Manapság ritka az ilyen film. :laugh: Kellemes érzés volt ezt látni. Remek története van a filmnek, nem túl bonyolult, de tetszetős. Röviden az egész film egy szabályon alapszik : Ha nem fizeted a havit, a főbérlő behajtja az összeget. Akciós, látványos, jól játszanak a szinészek..A vége is rendben van..érdemes kivárni..8/10
Kép

#480 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 22. 21:54

2 szar és 1 jó film volt a hétvége termése nálam.

Szarok:
Joshua
The Wrath of Cain

És a jó film, ami mindent visz a hétre:
Taegukgi
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első