Nos, 21:30-as vetítésen sem voltam még, de hát eljött ez a (teg)nap is.
Délután felvetem, hogy menni kéne a
Jackass 3D-re, mint kiderült tegnap (de szokatlan még tegnapot írni de már elmúlt éjfél) adták utoljára nálunk a fent említett időpontban. Meglepően sokan voltak. Többen, mint mikor az Eredetet néztem, pedig max másfél hét volt a premier után, na mindegy.
Engem amúgy hidegen hagy a 3D láz, az Avatar is kanyarból nem érdekel, de a Jackass trailerét látva mondom erre még be is fizetek. Gondolom nem kell bemutatni senkinek: ökörködés ökörködés hátán, hozza a szintet. Van benne 1-2 meredek dolog, meg néha elgondolkoztam azon, hogy ilyeneket hogy lehet kitalálni! Ötletes baromságok az biztos! Egy tanács: ne kajálj előtte, vagy csak óvatosan!
Most hogy lehet ezt pontozni? Ha a pont az ajánlást jelenti ennél elveszti funkcióját, aki nem ismeri az nézzen meg egy 20 perces részt és döntse el kell-e neki. De mint írtam hozza a szintet.
Ja igen a háromdé: én még a Kémkölyköket láttam kék-pirosban de tudtam, hogy már nem olyan szemüveg lesz, szóval ilyet meg most látok először. Az elején meg a végén nagyon rájátszottak a látványra az komoly is lett, film közben csak párszor tűnt ki, amúgy meg gyorsabb mozgásoknál homályos is volt, a szemüge kicsit kényelmetlen. Szerintem animációs filmekhez tökéletes ez a technika (jobban illik), azért ennél se volt rossz így kipróbálni. Tudom, régimódi vagyok így 21 évesen is
Szerk: hogy ír ez ki 23:55-öt? Ez egy órát késik héló!
Szerkesztette: Bloody 2010. 12. 05. 00:59 -kor