HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#221 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 30. 20:41

Üzenet megtekintéseIdézet: maxgraham - Dátum: 2010. 08. 30. 18:06

hát tény hogy elég durva,de a Fűrész filmek után ez már semmi ahhoz képest :laugh: Am nem,nem volt sokkoló,pont a viselkedése adta a hangulatot,nagyon jól játsza a szerepét,és a film is elég jóra sikeredett.Mondjuk 8-9 évesen nem kellene ilyeneket nézni,de nem csodálom hogy akkor félelmetes volt :rolleyes:

Júúj...hát amit akkor tett velem az a film, az mellett...most egy fűrész szart sem csinál az elmémmel...viszont sokszor megbántam, hogy akkor megnéztem azt a filmet...pedig nem kötelezett rá senki..
Kép

#222 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 30. 22:10

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2010. 08. 30. 20:41

Júúj...hát amit akkor tett velem az a film, az mellett...most egy fűrész szart sem csinál az elmémmel...viszont sokszor megbántam, hogy akkor megnéztem azt a filmet...pedig nem kötelezett rá senki..

akkor nézd meg a REC/[REC]-et na az ennél parásabb "kicsit" :laugh: de az is jó film
mondjuk anno én is majd be szartam a Kaptár 2-őn,de mondjuk most se naon merném megnézni egyedül sztem,max a TV be :rolleyes: :happy:
"Lehet, hogy az alkohol az ember legnagyobb ellensége, de a Biblia azt mondja, szeresd az ellenségeidet."

"Nincs ronda nő,csak kevés pia"

#223 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 30. 23:50

Üzenet megtekintéseIdézet: maxgraham - Dátum: 2010. 08. 30. 22:10

akkor nézd meg a REC/[REC]-et na az ennél parásabb "kicsit" :laugh: de az is jó film
mondjuk anno én is majd be szartam a Kaptár 2-őn,de mondjuk most se naon merném megnézni egyedül sztem,max a TV be :rolleyes: :happy:

RECet láttam nagyjából..nem olyan ijesztős..de átlagos film.
Kaptár 2 volt TV2-n...végigsírtam a filmet. Főleg amikor a serpenyővel elverték a mutáns kutyákat...áááá :laugh: forogtam az ágyban.. :nevet2:

Nézd meg a Negyedik Tipusú találkozásokat és a Paranormal Actavityt. Ezek után beszéljünk. :cool2:
Kép

#224 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 31. 07:11

Üzenet megtekintéseIdézet: maxgraham - Dátum: 2010. 08. 30. 22:10

a Resi 2 inkább egy sima akciófilm szerintem, jöhetne már a 4, ráadásul 3D-ben, hmm fincsi lesz :)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#225 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 31. 07:16

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2010. 08. 30. 17:07

A bárányok hallgatnak, 17 éves fejjel is megrázott? Én kb. 8-9 évesen láttam...hát engem lesokkolt, a mai napig parázok Antony Hopkins filmet nézni...pedig annyira jól játszik..

szerintem 8 évesen szar se jön át a filmből, lehet hogy nem szándékosan, de magaddal csesztél ki, mert érettebben az a film egy élmény, egy igazi mestermű, és te ettől az élménytől megfosztottad magad : (

#226 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 31. 08:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2010. 08. 31. 07:16

szerintem 8 évesen szar se jön át a filmből, lehet hogy nem szándékosan, de magaddal csesztél ki, mert érettebben az a film egy élmény, egy igazi mestermű, és te ettől az élménytől megfosztottad magad : (

hát igen,szerintem is nagyon jó film,de mondjuk Buffalo Bill-hez ez a karakter nem nagyon illik szerintem,egy testesebb,nagyobb embert jobban el tudnék képzelni :closedeyes:
Amúgy nézzétek meg a többi Hannibal os filmet,mert azok is jók ám.
Ezekre gondolok:
-Hannibál ébredése
(Hannibal Rising)
-Az embervadász
(Manhunter)
-A vörös sárkány
(Red Dragon)
-A bárányok hallgatnak
(The Silence of the Lambs)
-Hannibal
"Lehet, hogy az alkohol az ember legnagyobb ellensége, de a Biblia azt mondja, szeresd az ellenségeidet."

#227 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 31. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: maxgraham - Dátum: 2010. 08. 31. 08:50

hát igen,szerintem is nagyon jó film,de mondjuk Buffalo Bill-hez ez a karakter nem nagyon illik szerintem,egy testesebb,nagyobb embert jobban el tudnék képzelni :closedeyes:
Ezekre gondolok:
-Hannibál ébredése
(Hannibal Rising)
-Az embervadász
(Manhunter)
-A vörös sárkány
(Red Dragon)
-A bárányok hallgatnak
-Hannibal

A Manhunter is Lecter film? Ezt nem is tudtam, ez tuti? Ha igen, akkor meglesem :)

#228 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 31. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2010. 08. 31. 07:16

Épp az, hogy átjött. Mert a filmben valójában vérengzős, kaszabolós horror annyi nincs, hogy attol megijedjek, viszont úgy az egész...aztán később még a vörös sárkánynak is neki álltam de egyszerűen nem ment...Viszont, abban igazad van, hogy megfosztottam magam egy élménytől mert ha most nézném sorra őket, akkor valószínűleg nem borzonganék hanem tudnám élvezni az egészet...de nekem szorul össze a torkom ha meglátom lectert..ennyi.
Kép

#229 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 31. 12:20

Ezekre gondolok:
-Hannibál ébredése
(Hannibal Rising)
-Az embervadász
(Manhunter)
-A vörös sárkány
(Red Dragon)
-A bárányok hallgatnak
-Hannibal

Nekem a Hannibál ébredése egyeltalán nem tetszett, de ízlések és pofonok :D

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#230 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 08:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Ányy - Dátum: 2010. 08. 31. 12:20

Nekem a Hannibál ébredése egyeltalán nem tetszett, de ízlések és pofonok :D

Nekem se, mélyen a többi rész alatt van

#231 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 08:47

Ezekre gondolok:
-Hannibál ébredése
(Hannibal Rising)
-Az embervadász
(Manhunter)
-A vörös sárkány
(Red Dragon)
-A bárányok hallgatnak
-Hannibal

Arra jutottam hogy a Manhunter nem Hopkins film, de szerintem még nem is Lecter-es, abban vmi Lector van, vagy elírták az ismertetőt :happy:

#232 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 16:13

Inception

Én is megnéztem a filmet, és mint már sokaknak előttem, nekem is nagyon tetszett! nálam simán 10/10-es a film, egy jó történettel, ill színészekkel. Aki kihagyja a bűnt követ el :D
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#233 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 17:08

The Expendables
Hmm...nagyon jó kis akció film. Tele van jó színészekkel, szerintem Statham alakított a legjobban.. :laugh: Van benne néhány poén is. Stallone pedig népszerűsíti magyarországot. :laugh: Vannak bene fasza jelenetek. Ezt meg kell nézni..:D
8/10
Kép

#234 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 19:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2010. 09. 01. 08:47

Arra jutottam hogy a Manhunter nem Hopkins film, de szerintem még nem is Lecter-es, abban vmi Lector van, vagy elírták az ismertetőt :happy:

dede,csak ott még gyilkol a Lecter,és utána nyomoz a nyomozó! :closedeyes:
am még nem láttam,de leszedtem egy ilyet: Hannibal.Lecter.Pentatrológia. (ez egy hanniban pack) és ebben benne volt!

Szerkesztette: maxgraham 2010. 09. 01. 19:12 -kor

#235 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: maxgraham - Dátum: 2010. 09. 01. 19:10

dede,csak ott még gyilkol a Lecter,és utána nyomoz a nyomozó! :closedeyes:
am még nem láttam,de leszedtem egy ilyet: Hannibal.Lecter.Pentatrológia. (ez egy hanniban pack) és ebben benne volt!

Úristen...ti, hogy bírjátok ezt csinálni...:D Letölteni Hannibal filmeket, am abban a Manhunterben nem Hopkins van...valaki más játsza..és Lecktor..Port.hu-n olvastam..
Kép

#236 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 20:43

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2010. 09. 01. 19:56

Úristen...ti, hogy bírjátok ezt csinálni...:D Letölteni Hannibal filmeket, am abban a Manhunterben nem Hopkins van...valaki más játsza..és Lecktor..Port.hu-n olvastam..

de ha megnézted volna a Vörös Sárkányt,akkor feltűnt volna,hogy a Manhunterben is feltűnik Will Graham neve!! nézz utána nyugodtan

am így is 6000 forint mínuszban vagyok,és azt sem tudom jövő hónapban miből fizetem ki a bérletem,majd rohanok megvenni egyesével a Hannibal filmeket nem?:D
és ha benne van a Packban,akkor elhiszem annak a Feltöltőnek,hogy ez hannibalos :laugh:

#237 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2010. 09. 01. 19:56

Sőt! Vörös Sárkány leírás,első bevezetés: Will Graham, a kiváló nyomozó azért hagyta ott az FBI-t, mert majdnem az életébe került elkapni Dr. Hannibal Lectert

#238 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 21:07

Üzenet megtekintéseIdézet: maxgraham - Dátum: 2010. 09. 01. 20:44

Sőt! Vörös Sárkány leírás,első bevezetés: Will Graham, a kiváló nyomozó azért hagyta ott az FBI-t, mert majdnem az életébe került elkapni Dr. Hannibal Lectert

Hagyjuk a témát ha nembaj...már nekem ez sok volt...este a tus alatt már borzongtam.xD
Kép

#239 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 21:18

Jackas 1,2
Kép
ha nem gond egyszerre irom a véleményem e két filmről.
Nagyon jó film sőt eszméletlen, el nem tudom képzelni hogy emberek hogy tudnak, vagy inkább hogy mernek ilyet csinálni. Majdnem az egész filmet végigröhögtem, hát igen ilyen ember röhög más óriási, fájdalmas esésein. Sőt meglett a kedvenc, nem Knoxwille nem Pisis hanem Steve-o :p
Értékelés: 9/10

ma vagy holnap megnézem a Jackass: The Last Tape c. részt majd arról is irok pár sor :D
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#240 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 21:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Norberto07 - Dátum: 2010. 09. 01. 22:18

Jackas 1,2
Kép
ha nem gond egyszerre irom a véleményem e két filmről.
Nagyon jó film sőt eszméletlen, el nem tudom képzelni hogy emberek hogy tudnak, vagy inkább hogy mernek ilyet csinálni. Majdnem az egész filmet végigröhögtem, hát igen ilyen ember röhög más óriási, fájdalmas esésein. Sőt meglett a kedvenc, nem Knoxwille nem Pisis hanem Steve-o :p
Értékelés: 9/10

ma vagy holnap megnézem a Jackass: The Last Tape c. részt majd arról is irok pár sor :D

Hatalmas filmek. Az egészbe ott röhögtem legjobban amikor valamelyik srác beleszart a boltban a WC-be, meg amikor Bam (asszem ő volt) felnyom a seggébe egy matchboxot, és megröntgeneztetik :laugh: Tényleg k*rva jó!
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.