Ki milyen filmet látott a héten?
Elküldve: 2011. 03. 14. 15:09
Te Jakab gyerek, nem írnál valamit bővebben a látott filmekről???? Hátha meghozod a kedvünket hozzá...
Örülnénk neki!
Kicsit lehetne komolyabb, minthogy közölsz egy címet.
Köszi
Örülnénk neki!
Köszi
Elküldve: 2011. 03. 14. 21:13
Idézet: tjames - Dátum: 2011. 03. 14. 14:09
Te Jakab gyerek, nem írnál valamit bővebben a látott filmekről???? Hátha meghozod a kedvünket hozzá...
Örülnénk neki!
Köszi
Örülnénk neki!
Köszi
bocsáánat....

! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 03. 14. 21:16
Elküldve: 2011. 03. 14. 21:21
Idézet: JacoB - Dátum: 2011. 03. 14. 20:13
bocsáánat....
biztos csak én nem láttam a "mi a véleményed a filmről?" kérdést 

mindenki szokott írni a filmről amit látott, ez most mire jó hogy beköpsz egy címet?
van elég barom farmolós topik, ne legyen már ez is az!!!
p.balou: a János a John magyar megfelelője...a James az Jakab
a.k.a. moloj
Elküldve: 2011. 03. 14. 21:24
Idézet: Oliv3r - Dátum: 2011. 03. 14. 20:21
mindenki szokott írni a filmről amit látott, ez most mire jó hogy beköpsz egy címet?
az most mellékes

akkor már írok én is
Hot Rod
Ha létezik agyatlan vígjáték akkor ez az. Minimális történet van.
Rod kaszkadőr akar lenni. (Először azt hittem hogy kicsit langyi, azért Hot...) A haverjaival és a motorjával őrült mutatványokat csinál.
Lépcsőkön ugrál, forgatja a motort. Kevin, a féltestvére az asszistense. Rod nevelőapja súlyos szívbeteg, ezért egy hatalmas ugrással összegyűjtik rá a lóvét. Meggyógyul és a végén...

Szerkesztette: p.balou 2011. 03. 14. 21:29 -kor
Elküldve: 2011. 03. 14. 21:55
Való Világ
ááá iszonyat jóóó. húúú. a szereplők zseniálisak.. a látvány profi.. a rendező az fergeteges.. mindenkinek csak ajánlani tudom 10/10
így megfelel tjames ?
ááá iszonyat jóóó. húúú. a szereplők zseniálisak.. a látvány profi.. a rendező az fergeteges.. mindenkinek csak ajánlani tudom 10/10
így megfelel tjames ?
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 03. 14. 22:40
Elküldve: 2011. 03. 14. 22:57
Idézet: Oliv3r - Dátum: 2011. 03. 14. 20:21
de hát james Péter nem??? akkor mért pont james??? mért nem peter ??? bocsi az offért

Elküldve: 2011. 03. 14. 23:01
Elküldve: 2011. 03. 14. 23:03
Idézet: JacoB - Dátum: 2011. 03. 14. 20:55
Való Világ
így megfelel tjames ?
így megfelel tjames ?
sajnálatos hogy nem tudsz írni három épkézláb mondatot se egy filmről...nem neked kéne gúnyolódni, meg felháborodni...
a.k.a. moloj
Elküldve: 2011. 03. 14. 23:09
Idézet: Oliv3r - Dátum: 2011. 03. 14. 22:03
sajnálatos hogy nem tudsz írni három épkézláb mondatot se egy filmről...nem neked kéne gúnyolódni, meg felháborodni...
én egyáltalán nem vagyok felháborodva... ezt mondjad Tjamesnek ,aki letámadott hogy mit képzelek,mért nem írok véleményt a filmekről...hát honnan kéne tudnom ?? nem volt sehova sem írva hogy " Mond el róla a véleményedet "... de hiába erőlködök "úgy is nektek van igazatok "

! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 03. 15. 01:25
Idézet: JacoB - Dátum: 2011. 03. 14. 22:09
én egyáltalán nem vagyok felháborodva... ezt mondjad Tjamesnek ,aki letámadott hogy mit képzelek,mért nem írok véleményt a filmekről...hát honnan kéne tudnom ?? nem volt sehova sem írva hogy " Mond el róla a véleményedet "... de hiába erőlködök "úgy is nektek van igazatok " 

bazmeg csak a többi hsz-t kellett volna megnézned...nem tűnt fel hogy kicsit kilógsz a sorból????
a.k.a. moloj
Elküldve: 2011. 03. 15. 08:21
Idézet: p.balou - Dátum: 2011. 03. 14. 20:24
az most mellékes 
akkor már írok én is
Hot Rod
Rod kaszkadőr akar lenni. (Először azt hittem hogy kicsit langyi, azért Hot...) A haverjaival és a motorjával őrült mutatványokat csinál.
Lépcsőkön ugrál, forgatja a motort. Kevin, a féltestvére az asszistense. Rod nevelőapja súlyos szívbeteg, ezért egy hatalmas ugrással összegyűjtik rá a lóvét. Meggyógyul és a végén...

akkor már írok én is
Hot Rod

azért nem kell mindent lelőni a filmből

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2011. 03. 15. 11:56
Nyugi Dzsékob! 
Olvastál te valahol olyan tőlem, hogy "mit képzelsz magadról?"
Nemhinném...
De a valóvilágos beszámolód látod már jobb! Csak így tovább!
Nem kell litániákat írni egy filmről...én csak annyit kérnék, hogy pár szóban vázold légyszíves, hogy megéri/nem éri, és ha igen, miért nem.
Hátha megkímélsz másokat egy szar filmtől....vagy épp meghozod a kedvet hozzá. Nem értem! Minnyájunkért!
//úristen ez a szó...így kell írni egyáltalán?//

Nemhinném...
Nem kell litániákat írni egy filmről...én csak annyit kérnék, hogy pár szóban vázold légyszíves, hogy megéri/nem éri, és ha igen, miért nem.
Hátha megkímélsz másokat egy szar filmtől....vagy épp meghozod a kedvet hozzá. Nem értem! Minnyájunkért!
Elküldve: 2011. 03. 15. 16:53
Idézet: tjames - Dátum: 2011. 03. 15. 10:56
Nyugi Dzsékob! 
Nemhinném...

Nemhinném...
rendben

! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 03. 15. 16:56
Idézet: tjames - Dátum: 2011. 03. 15. 11:37
én ezt a filmet moziban láttam , de az a durva hogy elötte dvd-n megnéztem egy héttel az Anthony Zimmert...hát és az Anthony Zimmer és az utazó között kb. annyi a különbség hogy más-más a szereplő... nem tudom mért csinálták meg 2x ugyanazt a filmet...

! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 03. 15. 18:55
Idézet: JacoB - Dátum: 2011. 03. 15. 16:56
én ezt a filmet moziban láttam , de az a durva hogy elötte dvd-n megnéztem egy héttel az Anthony Zimmert...hát és az Anthony Zimmer és az utazó között kb. annyi a különbség hogy más-más a szereplő... nem tudom mért csinálták meg 2x ugyanazt a filmet... 

Az ilyeneket én sem szoktam megérteni.... ráadásul az eredeti legtöbbször jobb is mint a kópia.