HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#9201 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 10. 03. 08:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2014. 10. 03. 09:22

Olvastam... még jó hogy anno halogattam a döntést, így most egyiket sem tudom visszakérni :)
Modokról: a legtöbb csak kényelmi funkciót ad, túl sok cheatre nem ad lehetőséget. Az eltűnt tankok helyére lőni simán lehet mod nélkül, a lövedék útja alapján láthatod, hogy már csak a semmit lövöd, vagy elakad valamiben. XVM-et én sem használom, mert hajlamosabb lennék egy piros játékos ellen egy necces szituációba belemenni "úgyis béna" felkiáltással. A leghasznosabb mod szerintem a többsoros garázs, és a szerver oldali célkereszt (bár mintha ezt a játékban is be lehetne kapcsolni). Mondjuk a minimap modok, ami kijelzi a felderítési körödet/láthatósági zónát/stb nagyon jól tud jönni, ha messziről akarsz snipeolni, és nem szeretnéd, hogy túl közel kerülj és felspottoljanak.

#9202 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 03. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: von_Wolf - Dátum: 2014. 10. 03. 07:12

Ezek nem csalások... A 3D modulos model, amit belinkeltem, na az már csalás. Vagy a "last stand fixer", ahol az ellenségről elvész a spot, akkor a tankjának a kiszürkített változatát otthagyja a mod, így ha a hülye nem mozdul el onnan, akkor még mindig kilőheted blind shottal.
Én most olyan modot keresek most, ami folyamatosan jelzi, ha spoton vagyok.

Szubjektív, szerintem ha könnyít, akkor csalás. De nem is rád gondoltam pl, hanem hogy más mit használ, amit nem tesz be semmilyen fórumra pl :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9203 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 03. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2014. 10. 03. 09:03

Vagy csak te nem tudsz róla.

Olyan nagy csalásra azért nincs lehetőség, a modulok elhelyezkedése nem titok, így azt akárki betanulhatja. Ráadásul az rng még mindig ott van. Ha el is találod az ammorackot akkor se biztos, hogy egyből a levegőbe repül a tank. Erre nem nagyon lehet építeni.
A last stand fix esetében, hasonló szituban mod nélkül is szoktam lőni az adott helyet, még akkor is ha már nem látszik az illető. Nem kevés fragot szedtem már így össze. Ezek a különféle grafikai "okosítások" csupán marginális előnyt biztosítanak szerintem. Sokan mondják, hogy az xvm is előnyt jelent, mert tudod kivel állsz szemben, tapasztalt játékossal vagy noobbal. Szerintem ez se egy nagy előny, hiszen a képességek nagyban függenek a helyzettől. Tehát hiába noob az illető ha T62A-ban ül én meg egy T-71-ben. Valószínűleg a T-71 el fog hullani előbb vagy utóbb, ha nem akkor az a Mázlifaktor azaz RNG. Ezeket a "csalásokat" mivel akkora előnyt nem adnak észre se veszed. Nem fogod tudni, hogy most akkor csaltak, mert a monitorán ki volt táblázva hol van az ammorackod. Az igazi nagyszabású csalás a wallhack lenne, meg az, ha az rng-t befolyásolni lehetne, tehát pl. mindig max sebzést okoznál. Mondjuk ez elég hamar kiderülne.

A játékélményt igazából a botok, meg az afk-k tudják a falhoz vágni. Amikor a te csapatodban van 2-3 bot/afk és miattuk veszíted el a csatát, azért az nem olyan vicces. Szerencsére már azért szórják őket kifelé. Az idióták is csupán bosszantóak, könnyű tankban ülve bosszantó látni, hogy én sebeztem a csatában a legtöbbet, a nehéztankok meg egy-két leadott lövés után elhullottak.

Tudtommal ios-re van csak blitz még, androidra nem, ott meg jailbrakelni kellene, meg fasztuggyamit, azért az annyira nem jellemző.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9204 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 03. 16:57

Megvettem a Super Pershinget. Gondoltam egy erosebb Pershing lesz. Haaat. Olyan tetu lassu mint a T29. Hogy lehet egy tier 8 premium tankban tier 6os motor? Ezt elneztek de nagyon. Igy hasztalan tank.

#9205 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 03. 19:19

Semmi baja az SP-nek. Hozza kell szokni a sebessegehez, hasznalni kell benne premium toltenyt a szopos korokre es maris elheto jargany. Egyik premium tank se tul eros vagy op vagy ilyesmi, de mindegyikkel (a T8-ak kozul legalabbis mindenkepp) tudsz nagyon jo koroket menni, ha hozzaszoksz a gyengesegeikhez es okadjak a kreditet meg kozepes teljesitmeny eseten is.
Nekem T8-bol T34, JT88 van meg. Mind a kettonek vannak hibai, de egyik se szar. Pershinget csak kiprobalni tudtam havernal (4 kort mentem) es teljesen elheto az is.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#9206 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 03. 19:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 10. 03. 17:57

Megvettem a Super Pershinget. Gondoltam egy erosebb Pershing lesz. Haaat. Olyan tetu lassu mint a T29. Hogy lehet egy tier 8 premium tankban tier 6os motor? Ezt elneztek de nagyon. Igy hasztalan tank.

Nagy tévedésben vagy. A prémium tank mindig gyengébb mint az azonos szinten lévő normál, de elit tank. Egy picit jobb mint az azonos szinten lévő stock tank. Ergo egy SP sosem lesz jobb, mint egy kifullozott Pershing.

#9207 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 03. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2014. 10. 03. 19:19

Semmi baja az SP-nek. Hozza kell szokni a sebessegehez, hasznalni kell benne premium toltenyt a szopos korokre es maris elheto jargany. Egyik premium tank se tul eros vagy op vagy ilyesmi, de mindegyikkel (a T8-ak kozul legalabbis mindenkepp) tudsz nagyon jo koroket menni, ha hozzaszoksz a gyengesegeikhez es okadjak a kreditet meg kozepes teljesitmeny eseten is.
Nekem T8-bol T34, JT88 van meg. Mind a kettonek vannak hibai, de egyik se szar. Pershinget csak kiprobalni tudtam havernal (4 kort mentem) es teljesen elheto az is.

Nem igazán.. Az SP-vel ott van vége a történetnek, ha T9 tank jön veled szembe, mert az AMX-et, meg a Lorrit leszámítva nem lő át semmit, esetleg ha előveszed a goldot. A T-34 meg a JT sokkal jobb ebből a szempontból.

Szerkesztette: von_Wolf 2014. 10. 03. 19:37 -kor

IntelŽ Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9208 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 03. 20:36

Heh. Ez cumi akkor. Kar erte, bomba jol nez ki. De hogy mitol Super azt meg nem tudom, mindenben gyengebb a sima Pershingnel. Keresnem en a jo tulajdonsagait, de eddig nem talaltam semmit. A tornya neha pattint, ez jo, es az agyuja se sebez rosszul. De ennyi, sokszor nem lovok at senkit. Nyolcas szinten azert ez kicsit keves. Szerintem egy medium tanknak mozgekonynak kene lennie, foleg az amerikaiaknal, hogy a gyenge pancelt ellensulyozza. De ez nem mozog gyorsan.
Nagy atveres amugy ez, igazan jo lenne, ha meg lehetne nezni a premium tank tulajdonsagat megvetel elott. Igy olyan mint a lotto, es nem epp olcso.
Na mindegy, van egy premium medium tankom, hurra. A T34 legalabb nagyot ut es a tornya majd atlohetetlen. Annak ez az eros oldala es erre lehet strategiat epiteni. Ezzel jo ha egy TD-t korbe tudok zarni.

#9209 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 03. 21:35

Meg tudod nézni: http://wiki.wargamin.../World_of_Tanks, illetve a wotinfo.-n is van elég sok prémium tankról leírás. A Super itt amúgy az extra páncélozottságára utal, de a gyenge pontokat ismerve nem okoz gondot egy tapasztaltabb játékosnak kilőni. Anno még durvább volt a páncélzata, jópár Tier8-as nehéztanknál keményebb ellenfél volt szemből, de aztán elérte őt is a nerf.

Chaffee race-ben mindjárt meglesz az 50 győzelem, ha másra nem a garázshelyért, és a legénységfejlesztésért jól jött. A Chaffee-hez így most már 2 legénységem is lesz, egy alig képzett (akik most ülnek benne), és egy jóval képzettebb, mivel a sporton lassan meglesz mindenkinek az első perk :)

#9210 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 06. 09:49

A Chaffee race nekem is megvan, az 1 nap prém jól jött az FV4202 kifejlesztéséhez is. Azt mondjuk benéztem hogy az FV rádiója nem azonos a 7/1 top rádiójával, úgyhogy azt még külön ki kell fejleszteni, de először a nagy motor kell a 7/1-re.

Arra kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogják lebutítani az FV-t, ha prém lesz, remélem a 20 fontos ágyút kapja meg, és nem a 17-est...

A másik dolog meg az, milyen lesz az a Centurion Action X, a noobmeter alapján az FV-nek a legkisebb a WR-je a tier X medek közül, és kb. az a legkevésbé népszerű is
WoT nick: Atti77

#9211 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 06. 10:27

Én még csak az L7 sikeres kifejlesztésén vagyok túl, de már most látom, hogy a top motort inkább kifejlesztem, mert ezzel így szenvedés lesz a 180k XP összekaparása...

FV-t meg majd meglátjuk mi lesz, de a többi prémium medből kiindulva esélyesebb a 17-es löveg...

#9212 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 06. 12:27

Nekem motor nélkül nem volt szenvedés, ennek a tanknak a játékstílusa annyira nem igényli a gyorsaságot. Főleg a 105-ös löveggel, még a 20 fontosnál lehet közelről vagizni, de a 105-ös inkább a távolba lövöldözős, kempelős stílusú.

#9213 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 06. 14:06

Sajnos hiába tudom ezt, mindig elöl szeretek lófrálni a tankjaimmal. Mondjuk az első L7-es kör alatt amikor megláttam, hogy 10,22sec a töltésidő, akkor elgondolkoztam, hogy jó ötlet lesz-e előremenni :)

#9214 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 06. 14:32

Nem az, ellövöd magad és utána forgolódhatsz. Ha a csetepatétól messzebb vagy akkor már jóeséllyel egy csinos szikla mögött tudod kivárni a következő lövést.

#9215 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 07. 22:02

Én komoly problémákat érzek a Leo1 XP adásával:

KépKép

Vagy csak szerintem nem fair 4255 sebzésre 734 xp-t adni?:blink:

Szerkesztette: Warton 2014. 10. 07. 22:11 -kor

#9216 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 08. 05:52

Nem oltel meg senkit es meg is haltal, lehet nem spottoltal, mas medalt se kaptal. A tobbiekhez hasonlitva nem rossz ez. Nem mindig a sok sebzes szamit. Sot.

#9217 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 08. 09:28

Nekem az tűnt fel, hogy az alacsonyabb tierűeken kiosztott sebzést mintha kisebb szorzóval számolná, de erről nem találtam hivatalos infót. Amúgy a killért/medálokért nem kapsz plusz XP-t, csak a kiosztott sebzésért/spotért/dmg assistért, ha jól tudom. Nekem is volt köröm, amikor alig sebeztem, cserébe sok volt a teamassist detrackből/spotból, így több XP-t kaptam mint aki kiosztott háromszor annyi dmg-et.

Mától pedig lehet hajtani a TOG-ra! Ez a napi 5 győzelem top10-ben végzéssel 15-ször 24 nap alatt nem tűnik túl nehéznek, még úgy sem, hogy 5 napom kiesik mert nem leszek gépközelben.

#9218 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 08. 09:38

Ez nem sok, konkrétan a legtöbb sebzés a csapatban és így lettem xp alapján a 7. Tény, hogy kilőttek, tény, hogy nem öltem meg senkit, de az E5 1076 xp-t kapott 1800 sebzésre, 4 killre. Kb. ő osztotta ki az utolsó lövéseket. A JT-t ugyanúgy kilőtték, nem ölt senkit 2800 sebzésre kapott 900 xp-t tudom, hogy 9-es.:rolleyes: A WT E100 1000 sebzéssel kevesebbet szerzett és 1 killt és több xpt kapott. Hát lol. Nekem is volt spot, de néztem arányaiban kb. ugyanott voltam ezekkel a tankokkal.

Amúgy mióta a prém járgányok emelt xp-t kapnak, kb. ennyi xp-t lehet szerezni egy Matilda BP-vel egy nyertes csata után, amivel szerzek mondjuk 800 dmg-t, ami egy picit átlag feletti eredmény a tankkal, de nem egy nagy szám.

#9219 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 08. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2014. 10. 08. 10:28

Mától pedig lehet hajtani a TOG-ra! Ez a napi 5 győzelem top10-ben végzéssel 15-ször 24 nap alatt nem tűnik túl nehéznek, még úgy sem, hogy 5 napom kiesik mert nem leszek gépközelben.

Igazából ez egy free tank ezekkel a feltételekkel. Gondolom, hogy senki se nagyon vette az olyan őrülteken kívül mint én, így nyugodtan lehet osztogatni. A többség úgyis creditre fogja váltani, mert a garázshelyet értékesebbnek fogják találni.

Nem sokat játszottam vele. A menőfaktor megvan, mert állandóan vicces beszólogatásokat kapok chaten, de annyira nem erős tank, a KV-85, meg a 7-es tankok nagyon hamar taccsra teszik. Meg ha sok ellenfél egyszerre lövi, a páncél semmit sem pattint, mintha nem is lenne. T6-os tierlimit kéne neki szerintem.

#9220 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 08. 10:35

Én azért megtartom, ha összejön. Legalább újra előveszem a 60+ győzelmi rátás tankjaimat és ökörködök egy sort a T-32/Cromwell/SU122-44-el :)
Mondjuk egyelőre az 59-16-al is nagyon jó az arányom, csak ne lenne ilyen alacsony a penje az ágyúnak, elég nehéz sebezni az ellenfél light/arty-kon kívül bármit is...

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.