HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#9161 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 09. 30. 08:16

Üzenet megtekintéseIdézet: von_Wolf - Dátum: 2014. 09. 30. 09:08

Bazze.. E50 a 105-tel baromi jó. Lézerszike, aránylag gyorsan tölt és hatalmasat rúg.

Tegnap volt egy 3 fős platoon ugyanazzal a klánnévvel a csapatunkban. E50, Centi 7/1 meg egy Lori. 3-an begyúrták az ellenfél 90%-át, pedig mindkét csapat tömve volt T10-es járgánnyal. Engem az elején szétkaptak és így volt időm nézni őket. Nagyon összeszokott trió volt és nagyon jól is nyomták. Mindhárom tank csöve tele volt jelekkel, csíkokkal. Komolyan mondom, szórakoztató volt amit műveltek.

KV-4-el alig pár kört mentem, de ez az első olyan T8 tankom, amely full stock állapotában is jó játszani, pedig az alap löveg 167mm-es átlag penje T8-T10 meccsekben elég kevéske.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#9162 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 30. 08:52

Csak nem Circon és csapata?

Én tegnap futottam össze ezzel a sráccal, szerencsére egy csapatban voltunk, 46 ezer csata és 68% winrate, gondolom ő is mindig szakaszban megy.
WoT nick: Atti77

#9163 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 30. 09:48

Ezen az ágon tegnap kezdtem Pantherrel. Egyelore stock, illetve nem mert ugye a 88as agyu megvan. Hat jo gyenge, kialt a nagyobb motor es jobb lanctalp utan.

#9164 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 30. 09:56

Ez a versenyzés egész jó móka, mondjuk tele van goldspammerrel, meg időnként szépen be tud szorulni az ember, de azért lehet menni szép köröket. Ma reggel úgy nyertünk egyet, hogy csak én éltem túl kemény 5HP-vel :)
Centurionnal már csak 13k az L7, azzal talán végre nem csak pattogni fogok a T10-es járgányokról... Mondjuk ez a 4,92mp-es töltésidő hiányozni fog, jól meg lehetett lepni vele az ellenfeleket.

#9165 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 30. 11:01

A focis jobban tetszett, talán picit változatosabbak voltak a meccsek, és ott nem volt goldozás, de hát money, money, money...

Hát igen, az L7-re ráférne kb 10% RoF buff

#9166 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 30. 11:35

Töltésgyorsító + venti + bia + puding és tea ez a titok :excl:
Még 10%-kal már nagyon OP lenne

#9167 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 30. 12:30

Töltésgyorsító és venti van, BiA lesz majd negyedik skillnek, jelenleg a harmadik közepénél járok.
A puding meg az mellett hogy drága, nem is fér el a szokásos javító-gyógyító-oltó kombó mellett, amiből mind kell, sőt, néha még több is jó lenne, volt már 2 ammorack sérülésem egymás után, 2 tűz is, és előfordult, hogy a 4 emberből 3 meghalt egy tüzérségi találattól.

#9168 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 30. 21:18

Körbe akartam nézni a T-25-öt és egyszer csak kiestem a garázsból :blink:
Szóval így néz ki a garázs kívülről:

Kép
Kép

#9169 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 01. 06:54

Blitzre jon az 1.3. Megkapjuk a KV4-IS4 agat, ket uj palyat, nerfet, premium tankok erositeset, es egyebeket.

#9170 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 01. 08:15

Tegnap volt nekem is hasonló garázselhagyásom, bár ennyire nem tudtam kijönni belőle. Látom van F3-ad, karaj mi? Nagyon keveset artyzok, de az F3-mmal mindig van egy pici sikerélményem, mert valahogy működik és vicces is.

#9171 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 01. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2014. 09. 30. 22:18

Körbe akartam nézni a T-25-öt és egyszer csak kiestem a garázsból :blink:

Nice wallhack! :Đ

#9172 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 01. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2014. 10. 01. 10:15

Látom van F3-ad, karaj mi? Nagyon keveset artyzok, de az F3-mmal mindig van egy pici sikerélményem, mert valahogy működik és vicces is.

Anno az F3 miatt kezdtem el a Francia arty ágat.
Amióta nerfelték az artykat nem igazán használom, pedig csak ez az egy artym van.

Szerkesztette: Sendrov 2014. 10. 01. 13:02 -kor

Kép

#9173 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 01. 13:35

Bert a legmokasabb arty meg mindig. :D
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#9174 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 01. 14:11

Francia arty fura jószág, T34-es meccsen valami tier 3 vagy 4 táras csoda lődözött nagyon lelkesen. Életben maradtam a végén allchaten röhögtünk is egy jót. Végig engem lőtt, vagy 15-20X eltalált, kb 500 damage értékben aztán bevallotta, folyamatosan csak rám tüzelt :D (elég idegesítő volt, mert a végére már nem volt épp legénységem voltaképp és a modulok is elég szar állapotban voltak.

Szerkesztette: Nevl 2014. 10. 01. 14:12 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#9175 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 01. 14:42

Hát igen, az a tier10-es top artyjuk, 4 lövedékes autoloaderrel... Már csak az hiányzik killként a France Expert-hez, minden más francia járgány megvan már fragként.
Tegnap össze is szedhettem volna mert sikerült az ellenfél artyk közelébe férkőni, csak lányos zavaromban a rosszat lőttem ki először (Tier9-es, az is Batchat 155). Persze a tier10-es pont akkorra tárazott be amire ráfordultam, és két lövésből kikapott, mert nekem 3 lövés kellett volna a 20 fontossal... Utána fogtam is a fejem, hogy ennyire béna nem lehetek :)

#9176 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 01. 16:10

Kép

Végre megtaláltam a töltés idő kijelzőt. Már csak az ellenség ágyúcső irányának jelölő modja hiányzik.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9177 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 01. 18:40

Ez már csítnek számít szerintem
Kép

#9178 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 05:45

Na es akkor valaki arulja el mi az ertelme az IS4 agnak? Gondoltam biztos jo lesz mert ha az IS7-esek jo nagyot tudnak pukkantani, akkor ezeknek majd jo nagy lesz a pancelzata, de keremszepen tevedtem. A legtobbjuknek ha nem roszabb(!) akkor max egy icipicivel jobb csak. Raadasul a toltesgyorsasag is csak hangyanyit gyorsabb. Az IS3 a KV4-re raver ot kort a kemenyebb tornyaval. Nem erre szamitottam. Es most megint grindelhetek ezzel a hulye KV1-el :)

#9179 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 06:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 10. 02. 05:45

Na es akkor valaki arulja el mi az ertelme az IS4 agnak? Gondoltam biztos jo lesz mert ha az IS7-esek jo nagyot tudnak pukkantani, akkor ezeknek majd jo nagy lesz a pancelzata, de keremszepen tevedtem. A legtobbjuknek ha nem roszabb(!) akkor max egy icipicivel jobb csak. Raadasul a toltesgyorsasag is csak hangyanyit gyorsabb. Az IS3 a KV4-re raver ot kort a kemenyebb tornyaval. Nem erre szamitottam. Es most megint grindelhetek ezzel a hulye KV1-el :)

Hát nem tudom. Ellenfélként inkább 3 IS3-mat, mint 1 KV4-gyet... Tier 8 mumusa, még a soft spotjai is nyelik a nem sebző találatokat. Az ST1 pedig egy kikúrt erőd, egy lapon sem lehet említeni az IS8-cal. IS7 és IS4 között nincs különbség... mind a kettő belőhetetlen, imba szar.

Sendrov:
Nem hinném, hogy csít lenne. Simán tölthető mod és ahogy elnéztem a hsz-eket, rengetegen használják. Ráadásul vannak gyermek betegségei.. :D
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9180 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 07:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 10. 02. 07:45

Én a zárt Béta óta játszom a PC-s verzióval. Blitz-ben nem tudom, hogy hogy van, de pl. én sokkal jobban élvezem a játékot a KV-4-el, mint az IS-3-al. Persze ez játékstílus kérdése is.
Egy azonban biztos: a puszta számadatok gyakran nem tükrözik egy-egy tank valós, játék közbeni értékét. Pl.: a számadatokból nem derül ki, hogy a páncélzat mennyire pattintós, vagy hogy az adott tank miként gyorsul, vagy mennyire sérülékenyek a moduljai, stb. Pedig játék közben ezek nagyon fontosak.

Arról nem is beszélve, hogy ezek az adatok sokszor csalókák, pláne a páncélzatot illetőleg. Ott van pl. a ruszki medeknél az A-44 (nem tudom Blitzben van-e). Ennél a Tankopédia 150mm-es frontpáncélt ír, ami ráadásul laposan döntött is, szóval papíron T7-ben best a medek, de még a heavyk között is. Én ennek megfelelően mindig kidugtam az orrát, ferdén, szögben és mégis minden kis gyösz átjugatott szemből! Nem értettem a dolgot, aztán jobban utánajártam és kiderült, hogy a 150mm csak az orr páncél első élénél kb. 10cm széles sávban igaz! :reklamacio:
Egyébként a frontpáncél 90%-a 60mm-es! Naná, hogy mindenki átlőtt szemből!

A lényeg, hogy a sör próbája az ivás. :beer:
Nem biztos ám, hogy olyan rossz lesz ez az új ág (Pc-s verzióban sztem teljesen rendben van).
Kép

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.