Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 10. 03. 06:58
Hát, elmondásotok alapján jobb hogy csak a blitzel játszom, itt nem csalnak mindenféle modokkal. Azon csak felbasznám az agyam...
Vagy csak te nem tudsz róla.
Olyan nagy csalásra azért nincs lehetőség, a modulok elhelyezkedése nem titok, így azt akárki betanulhatja. Ráadásul az rng még mindig ott van. Ha el is találod az ammorackot akkor se biztos, hogy egyből a levegőbe repül a tank. Erre nem nagyon lehet építeni.
A last stand fix esetében, hasonló szituban mod nélkül is szoktam lőni az adott helyet, még akkor is ha már nem látszik az illető. Nem kevés fragot szedtem már így össze. Ezek a különféle grafikai "okosítások" csupán marginális előnyt biztosítanak szerintem. Sokan mondják, hogy az xvm is előnyt jelent, mert tudod kivel állsz szemben, tapasztalt játékossal vagy noobbal. Szerintem ez se egy nagy előny, hiszen a képességek nagyban függenek a helyzettől. Tehát hiába noob az illető ha T62A-ban ül én meg egy T-71-ben. Valószínűleg a T-71 el fog hullani előbb vagy utóbb, ha nem akkor az a Mázlifaktor azaz RNG. Ezeket a "csalásokat" mivel akkora előnyt nem adnak észre se veszed. Nem fogod tudni, hogy most akkor csaltak, mert a monitorán ki volt táblázva hol van az ammorackod. Az igazi nagyszabású csalás a wallhack lenne, meg az, ha az rng-t befolyásolni lehetne, tehát pl. mindig max sebzést okoznál. Mondjuk ez elég hamar kiderülne.
A játékélményt igazából a botok, meg az afk-k tudják a falhoz vágni. Amikor a te csapatodban van 2-3 bot/afk és miattuk veszíted el a csatát, azért az nem olyan vicces. Szerencsére már azért szórják őket kifelé. Az idióták is csupán bosszantóak, könnyű tankban ülve bosszantó látni, hogy én sebeztem a csatában a legtöbbet, a nehéztankok meg egy-két leadott lövés után elhullottak.