HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 471
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#9441 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 12. 12. 14:07

Amikor nemrég játszottam kicsit örömmel tapasztaltam, hogy az emberek elfelejtették T34 softspotját a kupolán... pedig korábbi szünetem előtt már mindenki azt lőtte.

Myrskynek teljesen igaza van, valóban érdemes először megjárni normál tankkal tier 8-9-t és utána venni prémiumot. Mea culpa.

Ha viszont normál járgány akkor M4 shermann+derp löveg! :p

Szerkesztette: Nevl 2014. 12. 12. 14:08 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#9442 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 14:25

Én nem felejtettem el a T34 kupola weakspotot, de amikor 3-ból 3szor pattanok róla az L7-es löveggel (268 pen), akkor elmehet a fenébe...

#9443 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 14:40

Azt én próbálom mindig eltakarni az agyucsovel. Föl az égbe és beallitani a csövet az ellenfél irányába. Hátha kicsit betakar.

#9444 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 16:21

Szerintem ha valaki nem akar sok penzt a jatekba aldozni, de szeretne egy jo kredittermelo premium tankot, amivel a "nagyok" jatekat sem tudja igazan tonkre tenni, az vegyen SU-122-44-et... Elvezetes, szintjehez kepest sok kreditet termel es elfogadhato ara van a boltban. :up: T8 szerintem is eloszor ~500-1000 meccs kornyeken lesz kerdes, de sokaknal talan meg kesobb.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#9445 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 18:25

Bocs,de mire válasszoltatok? Én eddig teljesen önerőböl jutottam el eddig,ezután sem lesz másképp.Én PC Processzor és vga kártya kombóra gondoltam,hogy segítetek!!!!!

#9446 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 18:32

Hihetetlen kár,hogy ennyire kiürült ez a forum. Eddig is nagyon sok értelmes tag/hozzászólás volt,ahogy visszamenőleg olvasom .Élettel kellene megölteni, mert így a tudásszomjamat,alig-alig oltja,hogy sokszor fél napot kel várni egy válaszra,pedig én kb.óránként megnézem va-e új hozzászólás.(mondjuk pont a mai nap a kivételek közé tratozik.)

#9447 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 18:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 12. 18:25

Bocs,de mire válasszoltatok? Én eddig teljesen önerőböl jutottam el eddig,ezután sem lesz másképp.Én PC Processzor és vga kártya kombóra gondoltam,hogy segítetek!!!!!

Én sem vágom mi van.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9448 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 18:48

Persze,én nagyon-nagyon szeretnék jó,vagy jobb játékos lenni és minden javaslat ,tanács jól jön és örülök neki.Nehogy félreértsétek....

#9449 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 12. 18:25

A processzornál a lényeg hogy minnél magasabb órajelen járjon, 2 mag elég hozzá, árban valami Celeron éri meg a legjobban.
A vga kártya nem túl fontos, egy Radeon 7770 vagy hasonló nVidia kártya már elég hozzá, persze ez függ a felbontástól és az igényektől is.
Memóriából meg bőven elég 4 giga.
WoT nick: Atti77

#9450 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 19:07

THX.Na,képzeljétek lenyomtam eddigi WOT-os életem egyik legjobb csatáját.Az általam eddig gyűlölt T40-el.Lehet,hogy kezdjük megszokni egymást?Kharkov,utolsó voltam a tornasorban.Kilőttem Type67 és PIV H ,KV1-et lesebeztem 30hp-ra és volt még néhány 1-1 találatom is..És vesztettünk,utolsó előttinek lőttek ki. Elég morci voltam.... :laugh: nagyon várom már a Jacksonomat.

Szerkesztette: Mcarthur 2014. 12. 12. 19:08 -kor

#9451 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 19:14

Ok,köszi.Holnap megyek gépösszerakni.Végül is jelenleg csak a WOT-ot tolom.Ezen kívül netezésre kell meg Dragonlace mesét írni. :D másra úgy sincs idő a wot mellett..

#9452 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 19:21

A kredithiányodra írta Nevl, hogy vegyél T34-es prémium tankot, az majd ontani fogja a kreditet, én meg arra reagáltam csak csak, bocsi ha félrecsúszott valami a kommunikációban...
Szóval nyugodtan kérdezgess, szívesen válaszolgatunk - ha nem is gyorsan ;)

Gép: én egy régi 2 magos AMD Phenom X2 555 (3.2GHz+), 12GB RAM, ATI 5750-essel nyomulok 1680*1050-es felbontásban, és már jócskán le kell butítani a grafikát, hogy 40-60FPS-el menjen a játék. Mondjuk amikor kijött, akkor sem bírta maxon ez a konfig :)

#9453 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 19:33

Nekem nincs hová butitani, 10fps, 80-90ping.ennyit bír a kis fujitsu sajna.megtanultam ilyen statok mellett játszani,úgyhogy jelentős javulást várok az új géppel való játékkal,kb.8-12%emelkedést. :cool2: Vettem/kaptam egy eredeti első öböl háborús amcsi army-páncélos zippot.Nem is tudtam ennyi hasonlóság van a T40 és a zippo között.mindkettő: zöld,nem túl vastag fémpáncélja van,könnyen meggyullad, és az isten sem tudja utána eloltani...

#9454 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 19:52

Fisherman's Bay,utolsó a sorban,2db T150kill,KV2 sérülés.18800credit,1800xp.4achievement,hetzerrel.

#9455 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 20:19

Azert arra szamits(atok), hogy a jovoben majd jonni fog a normalis multi-core support, tehat ha valaki nem vesz evente uj gepet, inkabb erdemes egy topposabb peldanyba befektetni, akar aprankent is. En pl. eloszor vettem egy uj videokartyat, meg tapegyseget, aztan alaplapot procival, vegul egy kis memoriat es kesz, szerencsere a tobbi mar adott volt.
En tovabbra is az i5 agat javaslom a videokartya meg szerintem mar evek ota teljesen mindegy. En spec. ATi (AMD) parti vagyok, de tuti vannak qrvajo nVidia kartyak is. Kinek mi tetszik... Kb. mint egy Audi vagy BMW legyen kerdes. ;)
Kép

#9456 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 20:30

Mcarthur: Nekem nagyon sokat segitett a fejlodesben, hogy twitch.tv-n, illetve Youtubeon jo jatekosok jatekat neztem, illetve van aki magyarzni is szokott, mit csinalj, mit ne csinalj, stb. Akit legtobbszor nezek, Quickybaby, illetve YT-on meg SirFoch.
A masik ami meg nagyobb segitseg, de nem mindig van ra lehetoseg, ha nalad jobb jatekosokkal jatszol csapatban. Tobbnyire sutyi teljesitmenyet szoktam lehuzni, de ne legyen mar neki mindig olyan jo... ;)
Kép

#9457 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2014. 12. 12. 20:19

Azert arra szamits(atok), hogy a jovoben majd jonni fog a normalis multi-core support, tehat ha valaki nem vesz evente uj gepet, inkabb erdemes egy topposabb peldanyba befektetni, akar aprankent is. En pl. eloszor vettem egy uj videokartyat, meg tapegyseget, aztan alaplapot procival, vegul egy kis memoriat es kesz, szerencsere a tobbi mar adott volt.
En tovabbra is az i5 agat javaslom a videokartya meg szerintem mar evek ota teljesen mindegy. En spec. ATi (AMD) parti vagyok, de tuti vannak qrvajo nVidia kartyak is. Kinek mi tetszik... Kb. mint egy Audi vagy BMW legyen kerdes. ;)

Akartam mondani. :)

Jelenlegi motornak az a fontos, hogy a processzor magonkénti teljesítménye legyen nagy. Később, ha jön a Havok motor a rombolható környezettel, meg az újragondolt fizikával, akkor már egy kicsit komolyabb felszerelés kell. Elvileg a Havok 3 magot fog címkézni magának.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9458 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 22:01

Nézegetem szorgalmasan az oktató videókat...viszont a legénység fejlődésével nem vagyok kibékülve.vagy normális,hogy nekem még 83-95%között vannak még csak?ugy tudom,hogy javaslat szerint tier3ig nem érdemes tovább vinni őket.én is igy tettem,de az utolsó tier váltásnál már inkább továbbvittem őket..

#9459 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 22:05

Még egy.láttam egy videoban olyan résztvevő listát,ahol különböző szinüek a playerek.ezek mit takarnak és hogyan lehet ezt megnézni?amugy van értelme?

#9460 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 12. 22:59

Valoszinuleg egy xvm mod altal beszinezett jatekoslista volt. A kulonbozo szinek a kulonbozo statisztikaval rendelkezo jatekosokat jelolik. piros=szar sarga=bena zoldessarga=normal zold=ok a felett meg jo meg godlike meg stb. :D Van aki utalja, van aki szereti... En fenntartasokkal kezelem, de arra jo, hogy kb. legyen egy kepem arrol, mire szamithatok. Azonban ez statisztika, ami a mult alapjan josol a jovore vonatkozoan, tehat nem 100%. A legpirosabb jatekos is futhat olyan hero run-t, hogy ledaral egy lilat es egy lila jatekosnak is lehet agyfingasa. Kb. idojaras jelentes szinten hiszek neki.
Kép

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 471
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • Utolsó »