World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor
Elküldve: 2015. 03. 17. 11:25
Elvileg nincs időkorlátja a személyes küldetéseknek, később maximum bővíteni fogják más tankokkal.
Javítani nyugodtan lehet amúgy őket, az elsődleges küldetés nem fog elveszni, ha a következő csatában nem teljesül a feltétele (még az elején kipróbáltam).
Javítani nyugodtan lehet amúgy őket, az elsődleges küldetés nem fog elveszni, ha a következő csatában nem teljesül a feltétele (még az elején kipróbáltam).
Elküldve: 2015. 03. 17. 14:16
köszi!meg vagyok akadva a szakaszozós küldiknél... nem baj,majd ha még jobb leszek,akkor addig várok türelemmel...
Elküldve: 2015. 03. 22. 13:16
Gratula a kitartáshoz!
Én most egész más vizeken evezek...illetve hajózok
Én most egész más vizeken evezek...illetve hajózok

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2015. 03. 24. 11:40
Ezekkel a hülye küldetésekkel eljutottam oda, hogy már a 3 ágból mindegyikből csak 2 hiányzik. A 15-ös meg még valami. Ergo nem nagyon tudok már trükközni. Így igazából várom a jószerencsét, hogy mikor adja be. Egyedül az LT12-re kell csak ráfeküdni, mert az szakaszozást ír elő, amit nem lehet csak úgy megcsinálni. De azt úgyis a legvégére hagyom, mert rohadt nehéz. 3000 spot + egy szakasztárs, akinek szintén könnyű tankkal kell mennie. Nem is értem, hiszen egymás elől vesszük el a spotokat, hiszen egy-egy pályán azért olyan sok spot hely nincs, hogy kényelmesen elférjünk. Ráadásul a könnyű tankos küldetéseket sújtja az is, hogy csak pár pályán lehet ennyi spotot összeszedni.
Egyébként nem sok köze van a skillhez az egész küldetésrendszernek. Tök szerencsén múlik. Egy nappal ezelőtt 4600 dmg-et lőttem össze a JT-vel, úgy, hogy két critical lövésem volt az egyik egy IS seggén, a másik pedig egy T34 oldalán. Amit az esetek 99%-ában simán beadja sebzésnek. Hacsak az egyiket beadja akkor már meg lett volna akkor a küldetés. De nem, kellett várni egy napot, amikorra végre megadta.
Egyébként rengeteg olyan eset van, amikor a csatában ha fejreállsz akkor sem tudod megcsinálni a küldetést, mert pl. nincs két egy szinttel nagyobb nehéz tank az ellenségnél, akiket ki kéne lőnöd, vagy épp védekezel így nem tudsz foglalni se, vagy nincs 3 TD az ellenségnél stb. Persze tök jó volt, amikor a Lorraine40t-val játszottam és a küldetés szerint ki kellett gyújtanom egy egyel magasabb tankot. Nos ekkor állt be az, hogy folyamatosan top tank voltam. Ergo nem volt kit felgyújtani. Ha volt, akkor persze fejreálltam és próbáltam a hátába kerülni, hogy sorozzam a seggét, hogy felgyulladjon a motor. Persze, hogy nem. A végén Lakevillen sikerült felgyújtani egy FV183-at, amit szemből találtam el, úgy, hogy a tornyára céloztam. LOL!
Illetve van olyan küldetés, aminek rosszul van leírva a leírása. Nem azt kell csinálni, ami le van írva. Ez a legjobb.
Amúgy nem is a T28HTC érdekel, hanem szeretném feloldani a T55A küldetéseket, mert ott már lehet garázshelyet is nyerni, ami nagyon jó lenne, mert egy kicsit szűkös kezd lenni a mostani garázs. A T55A küldetések egyébként már a lehetetlen kategória.
Nézegettem pár videót a Warshipről is, de nem fogott meg túlságosan. Olyan lassú az egész játékmenet. Sok mindent nem tudok csinálni, mert béta kulcsom sincs, de nem is érzem, hogy annyira kéne.
Egyébként nem sok köze van a skillhez az egész küldetésrendszernek. Tök szerencsén múlik. Egy nappal ezelőtt 4600 dmg-et lőttem össze a JT-vel, úgy, hogy két critical lövésem volt az egyik egy IS seggén, a másik pedig egy T34 oldalán. Amit az esetek 99%-ában simán beadja sebzésnek. Hacsak az egyiket beadja akkor már meg lett volna akkor a küldetés. De nem, kellett várni egy napot, amikorra végre megadta.
Egyébként rengeteg olyan eset van, amikor a csatában ha fejreállsz akkor sem tudod megcsinálni a küldetést, mert pl. nincs két egy szinttel nagyobb nehéz tank az ellenségnél, akiket ki kéne lőnöd, vagy épp védekezel így nem tudsz foglalni se, vagy nincs 3 TD az ellenségnél stb. Persze tök jó volt, amikor a Lorraine40t-val játszottam és a küldetés szerint ki kellett gyújtanom egy egyel magasabb tankot. Nos ekkor állt be az, hogy folyamatosan top tank voltam. Ergo nem volt kit felgyújtani. Ha volt, akkor persze fejreálltam és próbáltam a hátába kerülni, hogy sorozzam a seggét, hogy felgyulladjon a motor. Persze, hogy nem. A végén Lakevillen sikerült felgyújtani egy FV183-at, amit szemből találtam el, úgy, hogy a tornyára céloztam. LOL!
Illetve van olyan küldetés, aminek rosszul van leírva a leírása. Nem azt kell csinálni, ami le van írva. Ez a legjobb.
Amúgy nem is a T28HTC érdekel, hanem szeretném feloldani a T55A küldetéseket, mert ott már lehet garázshelyet is nyerni, ami nagyon jó lenne, mert egy kicsit szűkös kezd lenni a mostani garázs. A T55A küldetések egyébként már a lehetetlen kategória.
Nézegettem pár videót a Warshipről is, de nem fogott meg túlságosan. Olyan lassú az egész játékmenet. Sok mindent nem tudok csinálni, mert béta kulcsom sincs, de nem is érzem, hogy annyira kéne.
Elküldve: 2015. 03. 24. 12:55
Tegnap végre volt egy kis időm játszani, és nekifeküdtem a VK4502A-val a maradék 12k összekaparásának. HT-nél a sebezz 1000-et, és foglalással nyerj-nél járok, de 12 csatából nem jött össze. Kétszer voltam nagyon közel, az egyiknél megvolt az 1k sebzés, de sajnos az ellenfél előbb befoglalt, mert 2TD-nk nem volt képes arra figyelni, hogy ne csak az egyik foglalót lőjék folyamatosan. A másiknál meg a sebzés nem jött össze, mivel ledarálták az ellenfelet, plusz lövéseim minimum 30%-a lepattant/0dmg critical lett (az utolsó lövésem 97%-os foglalásnál a visszaérő felderítőt természetesen csak detrackelte), így a végén 967Dmg-el fejeztem be... Nem kicsit áldottam az RNG-t
Elküldve: 2015. 03. 24. 13:10
Idézet: Warton - Dátum: 2015. 03. 24. 12:40
Videón tényleg nem jön át. A gyakorlatban azért elég összetett és élvezetes tud lenni a WoWs. Engem már beszippantott ez a game (nem véletlen), igazi Warship fan vagyok. Szóval az én véleményem már nem sokat számít, ha agyon ütnek is tetszik

Elküldve: 2015. 03. 24. 13:30
engem alapvetően érdekel( ne) a warship,nagyon jól néz ki,és élvezetesnek tűnik...pont ezért is nem akarom kipróbálni, mert nem akarok még egy addiktív játékot elkezdeni...
Elküldve: 2015. 03. 25. 10:10
Gratula!
Ahogy nézem előbb lesz meg neked a T55A, mint nekem a StugIV
Ahogy nézem előbb lesz meg neked a T55A, mint nekem a StugIV
Elküldve: 2015. 03. 25. 10:30
Grat Warton, jó hogy neked ilyen jól megy, én tegnap 3-4 játék után abbahagytam.
T10 csata, a csapatban 2 IS-7 nulla sebzéssel hullott el, az IS-4-nek volt egy sebző lövése, ketten kerültünk 2k sebzés fölé...
Itt döntöttem inkább a tv nézés mellett.
Egyébként a StugIV-nél a light és arty szakaszozós küldetéseknél akadtam meg, heavyvel az utolsó van még hátra, a med és td kész.
T10 csata, a csapatban 2 IS-7 nulla sebzéssel hullott el, az IS-4-nek volt egy sebző lövése, ketten kerültünk 2k sebzés fölé...
Egyébként a StugIV-nél a light és arty szakaszozós küldetéseknél akadtam meg, heavyvel az utolsó van még hátra, a med és td kész.
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2015. 03. 25. 20:59
Idézet: Atti - Dátum: 2015. 03. 25. 10:30
Grat Warton, jó hogy neked ilyen jól megy, én tegnap 3-4 játék után abbahagytam.
Pár napja volt szerencsém egy T7-T9 leosztású partihoz, ahol a társaim közül 7-en nulláztak. Olyankor mindegy, mit lő az ember.
Elküldve: 2015. 03. 26. 10:15
Nem megy ilyen jól, csak a szar csatáit az ember nem teszi ki. Bár a WZ-s csata amúgy elég trágya, mert egész csata alatt lőttem hármat, ami talált. Persze lett belőle két kill, ami ráadásul két nagyobb szintű nehéz tank. Az össz dmg nem volt 1000 sem.
Elküldve: 2015. 03. 26. 10:27
Kitartó vagy.

Elküldve: 2015. 03. 27. 09:58
Idézet: Mcarthur - Dátum: 2015. 03. 27. 00:25
KV 1 kályhacsővel...
Gratula!
Tegnap megint mentem egy kicsit, már csak 3k kell a VK4502B-hez, amint letudtam irány a tenger
Ez a sebezz 1k-t és nyerjetek foglalással viszont nagyon nem akar összejönni: tegnap 96%-nál jártam, de hiába írtam, az utolsó védekező csapattárs (JT) csak kilőtte az utolsó ellenfelet...
Elküldve: 2015. 03. 28. 08:52
valaki tudja,hogy mi lehet a gond a wot noobmeter-el?napok óta nem frissíti az adataimat......

Súgó
A téma zárva.