HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#81 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 07. 23:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 09. 18. 10:03

Tank vonalon is elindultam, de a T-46 egy katasztrófa..szánalmas egy valami.
Bosszant a ping, ha a távolban van az ellenség, akkor egyszer megjelenik, eltűnik, kicsit előrébb megjelenik...így nem lehet célozni. Ha közelebb kerül, akkor már folyamatos a dolog.....

T-46-al én most van hogy elég szépeket irtok, csak tudni kell taktikázni vele. Volt, hogy egy meccsen 3 vagy talán 4 ellenfelet lőttem ki, de úgy, hogy ténylegesen én sebeztem le őket. Általában próbálok folyamatosan gyors maradni, és ha látok egy rést a frontvonalon akkor ott átrongyolok és nekiesek a tüzérségnek, vagy adok a harcolóknak hátulról :laugh:

A másik dolog pedig szerintem nem a lag miatt van hanem szándékosan. Egyszerűen ha nincs az ellenség közelében senki, meg nincs esetleg pontos rálátás akkor mindig "ugrál" de ahogy közelebb ér ez megszűnik. Ha megnézed a közeledő kisebb, gyors light tankokat mindig csak így látod ugrálva amég közel nem érnek ellenben egy KV-nak egy kilométerről is folyamatos a mozgása.

#82 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 12:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 10. 07. 08:27

Köszönöm, de nekem sajnos csak a fórum tagságot igazolták vissza, a kulcskérelemmel kapcsolatban semmi. Majd megint megpróbálom az X-edik ideiglenes e-mail címről...

Megint megpróbáltam és megint egy napon belül kaptam kulcsot :happy:
Viszont nekem nem kell, úgyhogy elküldtem PÜ-be.

Szerkesztette: f_you 2010. 10. 08. 12:32 -kor

#83 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: f_you - Dátum: 2010. 10. 08. 14:31

Megint megpróbáltam és megint egy napon belül kaptam kulcsot :happy:
Viszont nekem nem kell, úgyhogy elküldtem PÜ-be.

Nagyon szépen köszönöm! :respect:

Kicsit zsúfolt a hétvégi programom, de mindenféleképp ki fogom próbálni.
Magát a progit már le is töltöttem és már azt is kitaláltam, hogy milyen úton indulok majd el a fejlesztgetésben.

Még egyszer köszönöm!
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#84 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 14:00

Nagyon sokat kibírt ez a SU-100-aska.

Közben meglett a SU-152-es is. :cool2:

Csatolt kicsinyítések:

• Csatolt kép: su-100.jpg

Szerkesztette: Warton 2010. 10. 08. 14:00 -kor

#85 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 08. 16:00

Nagyon sokat kibírt ez a SU-100-aska.

Közben meglett a SU-152-es is. :cool2:

Szép darab.

Nekem f_you jóvoltából hamarosan meglesz az első "loltraktor" :rolleyes:
Kép

#86 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 18:02

Viszont egyenlőre nem nagyon tetszik a SU-152-es. Nagyon lasssssssú, mire a megszokott harcállásaimat felveszem addigra már rég az ellenség van ott. Ráadásul kedvenc célpontjává váltam tüzérségnek. Imádnak engem lőni. :dry: Az alap löveg erős mint a bika, de az újra töltés szintén nagyon lassan történik annak ellenére, hogy 2 töltőkezelő van. Szerintem a német vonalon lévő Vadászpárduc sokkal jobb, mert úgy erős a páncélzata, hogy közben gyors marad. Bár tény, hogy a páncélzata nem annyira erős mint a Su152-esnek.

#87 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 18:04

Tádám!!!
Megvolt az első ütközetem loltraktorral.
Jó pofa a játék.
Az ütközetet karcolás nélkül túléltem, köszönhetően annak, hogy mire a csetepaté színhelyére értem, már csak 1 db PZ 2-es, maradt az ellenségből. :omg: 3x be is kopogtattam a homlokpáncélzatán, de meg se karcolták a lövedékeim. Mire negyedjére is eltaláltam volna, a többiek kilőtték.
Azért kaptam pár szürke kavicsot jutalmul.

Egyébként mit érdemes fejleszteni inkább?
Kép

#88 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 18:25

Loltraktornál? Teljesen mindegy. Amúgy arra figyelj, hogy az alap felfüggesztés sok tanknál nem biztos, hogy elbírja a fejlesztett löveget/motort/tornyot stb. Úgyhogy érdemes először a felfüggesztést fejleszteni, annak ellenére, hogy kézzelfogható haszna nem igazán van.

#89 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 18:55

Elvileg a felfüggesztés ( lánctalp ) a fordulási sebességet is befolyásolja ha jól értelmeztem a kiírást, de néha ez valóban nem jelent érezhető különbséget. Meg persze nagyobb lehet a megengedett össztömege a gépnek így mehet rá a nagyobb torony-ágyú stb.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#90 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 08:08

Videókártya csere miatt nem játszottam vagy 4 napot, így kicsit lemaradtam...de én minden nap megkapom a 150 aranyat, még ha be sem lépek, akkor is.
Jelenleg átálltam a "normál" tank vonulatra, egy T-28-at gyűrök 85mm-es löveggel, így már egy KV, jó találat esetén egy T-34-es sem okoz gondot. Most a KV-re gyűjtök, hajnalban 4 óra körül hagytam abba. Egy éjszaka alatt össze lehet szedni 8-10e xp-t így ha minden jól megy ma már meglesz...aztán fejleszthetem azt is...:glare:
Egy ideig eltűntek az artyk, de most, hogy a durva verziókra összegyűlt a népnek a pénz, megint szép számban vannak...kicsit idegesítőek. Bár gondolom én is az vagyok, amikor lelövöm őket. Néha jó csapatot lehet kifogni, máskor meg szörnyű, milyen mészárlás áldozata leszek. Fejlesztgetem a legénységet is, bár elég hülyeségnek tartom, hogy jármű csere után a tapasztalatuk odavan.....:dry:

#91 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 09:44

Én még csak most kezdtem a játékot. Még könnyű kategóriában vagyok.
A loltraktort nemrégiben cseréltem PzKpfw 35T-re. Ez eléggé hasonlít a magyar Turán-ra, csak gyengébb a páncélzata. Szóval összességében elég vacak.
Huszáros rohamhoz :paci: még az erősebb motorral is lassú, de a hosszabb csövű 47mm-es löveggel bújócskázni már jó. Pláne, hogy szemből már tűrhetően viseli a gyorstüzelő 20mm-esek messzebbről jövő találatait.
Lehet, hogy a PzKpfw 35T-vel kicsit széllel szemben hu..ozok, de a Cseh harckocsi vonal a legrövidebb út a Hetzer-hez. Most egy PzKpfw 38T-re gyüjtök. Ez utóbbinak már kétség kívül van magyar vonatkoztatása.
Egyébként úgy látom érdemes a rádiót is fejleszteni, mert így hamarabb kapok infót a távolabbi célpontokról.
Így elsőre próbálva, elég jól ki van találva ez a játék.
Kép

#92 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 12:58

Német TD vonalon nyomulsz?

Én most pihentetem a SU-152-esemet, mert nem vagyok vele elégedett. A Sofőrt már elküldtem akadémiára így egy kicsit gyorsult a gépezet, meg a két töltőkezelőt és taníttattam egy kicsit és gyorsabban megy az újratöltés is. Most megvárom a holnapi arany apanázst és vagy a lövegkezelőt vagy parancsnokot fogom elküldeni trainigezni, mert ez így nem állapot. Királytigris oldaláról lepattognak a lövéseim.. :blink: Aztán Ő meg egyetlen lövéssel kilő. :glare:

#93 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 09. 14:58

Német TD vonalon nyomulsz?

Nem, nem igazán.
Inkább Cseh könnyű harckocsi vonalon:

Kép

A táblázattal ellentétben a PZ38(t)-ből közvetlenül elérhető a Hetzer (zöld nyíl)
Gondoltam kipróbálok egy-két harckocsit és átnyergelek a Hetzerre. Így nem kell végigküzdenem magam az alap TD-ken.

Csakhogy a PZ38(t) elég nagy szívás. :angry: Csak a lövege és a toronyforgatása jobb egy bolhafingnyit, mint a PZ35(t)-nek! Páncélzata, mozgékonysága pedig még rosszabb is. :( Összességében pedig rosszabb, mert amíg a PZ35(t)-t kizárólag light tankos ütközetbe dobta be a játék, addig a PZ38(t)-t pedig mindig a nagyok közé dobja. Volt, hogy a saját KV-3-as csapattársaim tapostak el... :bolond: szóval ezzel a sz.r PZ38(t)-vel sehová sem haladok. Csak küszködés :joy: az egész...nemtom mikor lesz meg így a Hetzer.
Viszont kíváncsiságból kipróbáltam a tüzérséget. (bekarikáztam, hogy mi áll most a garázsomban)
Jópofa dolog, de nekem túl lassú.
Kép

#94 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 10. 09. 09:08

én minden nap megkapom a 150 aranyat, még ha be sem lépek, akkor is.

Mimimi? Milyen arany? Minden nap kap mindenki aranyat?

#95 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: f_you - Dátum: 2010. 10. 09. 18:09

Mimimi? Milyen arany? Minden nap kap mindenki aranyat?

Én ugye a te jóvoltodból tegnap kezdtem játszani és jó a fenekére vágtam az aranynak.
Ma reggelre viszont sokkal több aranyam lett...szóval tegnapról mára tuti kaptam 100valammennyit
Kép

#96 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 17:00

Kicsit felturbóztam a PZ38(t) light tankomat :D :

Kép
Kép

#97 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 10. 10:12

Szép darab....
Ezek a skinek nekem megnövelték a pinget...furcsa, de ez van..
Megvettem a KV-t...mókás, szinte mindig én vagyok az utolsó akit kilőnek, persze csak azért mert mire valami csata közelébe vánszorog, addig a jónép kilőve...
De gondolom lesz ez még jóság, ha felfejlesztem....

#98 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 10. 12:11

Ebben a játékban is kristálytisztán látszódik, hogy az űrméret még nem minden. Ez különösen igaz a SU-85-ösre 107>122 mm-es löveg. De mostanság egy Pz3-assal szaladgálok és először a 75 mm-es rövidcsövű löveget szereltettem be, de mivel minden áldott lövés lepattant ezért lecseréltem az 50 mm-es L60-as lövegre és te jó isten mennyivel tisztább szárazabb érzés.

#99 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 10. 12:40

Pz3-as 50mm-es L60-as löveggel..hmm... ismerős. Tegnap találkoztam ilyennel. Becserkésztem és közvetlen közelről 2-őt is beleengedtem az oldalába, erre felém fordítja a tornyát és egy lövéssel kiüti a Pz38(t)-m homlokpáncélzatát. :angry:
A Pz38(t) óriási vakvágány. Fél napba került, mire meg tudtam venni hozzá a 200LE-s Praga motort. Eddig nagyon lassú volt (nehéz páncélosok száguldottak el mellettem), gyenge löveggel (47mm-es pak38) és nevetséges páncélzattal. A löveget és a "brutál" 25mm-es páncélzatot már nincs hova fejleszteni, de az új motorral most már legalább lehet vele rusholni.
Kipróbálom, hogy milyen a tüzérség ellen. Másra úgyis veszélytelen, ellenben volt, hogy egy lövéssel szétkaptam valami tüzérségi lánctalpas dobozt.
Kép

#100 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 10. 13:20

Basszus! Mondom én, hogy vacak ez a Pz38(t)!
Most találtam egy képet, ahol egy fegyvertelen orosz katona a "pájszeres toronylefeszítős" módszerrel semlegesíti a Pz38(t)-t :omg: :

Kép
Kép

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.