HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#121 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 11. 22:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 11. 22:46

Visszatérve az SU-152-esemre. Aki eljut eddig az mindenképpen cserélje a le KV motort IS-esre, valamint a sofőr legyen az első, aki 100%-ra pörget. Nagyon begyorsult a kicsike, nem mondom, hogy olyan gyors mint a SU-100-asom, de határozottan elviselhető gyors lett. A lövegkezelőt, meg a parancsnokot is feljavítottam és egyből csináltam egy 4 killből álló streaket. :cool2: Majd ezt követte egy 3 killes. Sajnos az IS-3 és IS-4-esektől még ebben a szörnyetegben is rettegnem kell. Valahogy még mindig túl sokszor pattog a lövegem a páncélzatukról. :(

Nézegettem az xp árakat a KV-túl...hát lesz mit gyűjtögetni...pár napig gyűjtöm az aranyat és akkor 2500 ért veszek prémiumot, ami 50%-kal több xp-t, skillt ad minden csata után...

Kis KV sztori..., de van T-38 is..

Szerkesztette: Yep 2010. 10. 11. 22:38 -kor

#122 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 12. 05:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 10. 12. 00:37

Ezt a linket már láttam korábban. Elég jó.
Érdekes, hogy a T38-nál a 9-es képen látszik a géppuskás bicikliülése.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#123 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 12. 09:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 11. 23:46

Visszatérve az SU-152-esemre. Aki eljut eddig az mindenképpen cserélje a le KV motort IS-esre, valamint a sofőr legyen az első, aki 100%-ra pörget.

Még messze vagyok a Hetzertől mert a vacak PZ38(t)-vel sehogy sem gyűlnek a RESEARCH pontok, és hiába van meg az ára, ha az előjegyzéshez előbb ezek a pontok kellenek. Mivel kb. 10 meccsből 1 szer tudok kilőni valakit, azt is általában pont akkor, amikor kikap a csapatom, így nem gyűlnek a RESEARCH pontjaim.

Hiába a 200LE-s csodamotor a PZ38(t)-be, így sem tudok a tüzérség közelébe rusholni, mert bármerre is kerülök mindig összefutok valakivel. És ez a valaki az esetek 90%-ban erősebb, gyorsabb és nagyobb tűzerejű nálam. Szóval a legtöbb esetben esélytelen vagyok.

Van valami trükk arra, hogy mozgás, kanyarodás közben is célra tartson (maradjon) a löveg?

Attól tartok, hogy a Hetzer is elég lomha lesz...ha jól értem akkor érdemes majd felturbóznom a sofőr képességét.
Kép

#124 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 12. 16:06

Tegnap éjjel utolsó menetként nyomtam egy karikát a Pz3-asommal. Az eredmény 6 kill, (amivel beállítottam a korábbi SU-85-össel elért rekordomat) és sikerült túlélnem, pedig mindenfelé robbantottak körülöttem, de szerencsére csak néhányan találtak el és a kilőtt lánctalpamat is sikerült gyorsan kijavítani. Ráadásul egy tüzérséget úgy szedtem le, hogy fullszpíddel nekimentem. A végére 912 xp-t kaptam premium nélkül, plusz az ehhez járó free xp-t, ami ha jól csalódom, olyan 180 körül lehetett.

Sendrov: most elárulok neked egy nagy titkot, amit ha már tudsz akkor bocs. A harckocsinál a TD-vel ellentétben az a lényeg, hogy a kiszemelt áldozatra ráteszed a kurzort és amikor vörösen világít a kontúrja akkor megnyomod a jobb egérgombot, így átáll a harckocsi auto-aimre, és ilyenkor - természetesen a lövegkezelő gyakorlottságától függően - még menet és kanyarodás közben is eltalálhatja a célpontot. Nagyobb valószínűséggel, mintha te manuálisan próbálkoznál. Ezt az autoaimet TD-nél nem szoktam használni, mert jobban szeretem én magam becélozni az ellenséget, mert én a hátsó részét célzom, míg az autoaim inkább a lövegtornyot. A lövegtorony eltalálásakor nagyobb a valószínűsége a lepattanásnak. Az auto-aim megszűnik, ha a célpont eltűnik a radarról, vagy kilövik, illetve a jobb gomb ismételt megnyomásával (ekkor fontos, hogy a kurzor ne a célponton legyen). Az auto-aim egyetlen hátránya, hogy nem veszi figyelembe, ha a célpont fedezékbe vonul. Ilyenkor hiába auto-aimmel lősz úgysem fogja eltalálni. Tehát a lövéseknél figyelni kell a célpont helyzetére.

XP-t egyébként nem a killre ad, hanem a damage-re. Ergo te kilőhetsz 5 Királytigrist is, ha azok mindegyike csak 1%-on áll, alig fogsz érte pontot kapni. Sajnos a ricochetra nem ad semmit, ezért fontos a megfelelő löveg kiválasztása és ezért iszonyú nagy fail a Pz3-ashoz a 75 mm-es löveg. Mert lősz vele mindenkit, de semmit nem kapsz érte, talán csak creditet.

#125 Felhasználó inaktív   izomkukac 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 12. 16:37

nekem a hetzer nagyon nem adta :( alig mozog a cső és lassú is.. gyorsan átváltottam inkább az orosz könnyűtankokra

#126 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 12. 20:37

Én egész nap a KV 107mm-esére gyűjtöttem, megvettem..maga az ágyú jó lenne, de ezzel a nagy toronnyal szörnyű.
Tiszta megalázó, hogy egy kisebb tank is körberohangál, közben apránként szétlő, a tornyom meg nem bírja követni.
Viszont átlövök a pálya másik felére és olyan 40-60% is sebzek pl egy IS sorozaton....
Most gyűjthetek még vagy 18000 xp-t, hogy váltsak KV-3 ra....

#127 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 13. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 12. 18:06

Sendrov: most elárulok neked egy nagy titkot, amit ha már tudsz akkor bocs. A harckocsinál a TD-vel ellentétben az a lényeg, hogy a kiszemelt áldozatra ráteszed a kurzort és amikor vörösen világít a kontúrja akkor megnyomod a jobb egérgombot, így átáll a harckocsi auto-aimre, és ilyenkor - természetesen a lövegkezelő gyakorlottságától függően - még menet és kanyarodás közben is eltalálhatja a célpontot. Nagyobb valószínűséggel, mintha te manuálisan próbálkoznál.

Látom már óvatosan fogalmazol, mert a múltkor úgy leszúrtalak :)
De ez most hasznos volt. Nem írtál hiába.
Arra már rájöttem, hogy a jobb gomb rögzíti az irányzékot, de valószínű mindig roszkor nyomtam, mert nem vettem semmi hasznát. Arról nem is beszélve, hogy régi hárdkór II.vh-s tankszimulátorosként a hagyományos megáll-tüzel-továbbmegy stílust nyomtam, ami ebben a játékban PZ38(t)-vel öngyilkossággal egyenlő.
Szóval tesztelgettem ezt a célon tartás dolgot. Működik. Azóta menetből intézek mindent. Tegnap párszor könnyebb egységek közé dobott és folyamatosan írtottam menetből a PZ35(t)-ket, PZII-eseket, tüzérséget mindent. Igaz kihagytam 1-2 napot és a felgyülemlett aranyat spéci páncéltörő lőszerre költöttem, de megérte. Azóta előfordul, hogy 3-4 járművet is kiütök egy meccsen. A korábbi semmihez képest ez azért nagy élmény!
Sőt, amikor nagyok közé dob mazsolának, ott is összejön az 1 kill. Lőttem ki 3 tornyú T28-ast és PZIII-at is (ez utóbbit orvul hátulról több lövéssel, amíg mással volt elfoglalva).
Persze az igazi nagyfiúkra nem is pazarolom a lőszert (PZIV, T34 és az e fölöttiekre), mert semmi esélyem ellenük.
Szóval kösz a jó tanácsot. Működik a dolog. Pláne, hogy már annyit kínlódtam a PZ38(t)-vel, hogy a személyzet lóvés képzés nélkül is már 70%-os :).

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 12. 18:06

XP-t egyébként nem a killre ad, hanem a damage-re...

Nem csak a damage-re. Arra is kapsz szépen pontot, ha te észleled az adott ellenséges harcjárművet először és még éltedben kilövi a tüzérség, vagy a többiek.
Kép

#128 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 13. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 10. 13. 16:42

Igaz kihagytam 1-2 napot és a felgyülemlett aranyat spéci páncéltörő lőszerre költöttem, de megérte. Azóta előfordul, hogy 3-4 járművet is kiütök egy meccsen.

Nem vágom milyen löveged van, de biztos vagy te ebben? Az adatok alapján szerintem annyira nem éri meg. Mégpedig azért, mert lehet, hogy átüti a közepesnél egy picivel nagyobb páncélzatot, de igazán nem sebez, nem nagyon okoz kárt az ellenségnek. Én ezért nem szerettem ezt a spéci löveget. Az aranyat pedig érdemesebb az emberek fejlesztésére, vagy premium accountra költeni.

Végre sikerült kilőnöm egy IS-7-est, olyan 20%-ról. :cool2:

#129 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 06:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 13. 21:56

Nem vágom milyen löveged van, de biztos vagy te ebben? Az adatok alapján szerintem annyira nem éri meg. Mégpedig azért, mert lehet, hogy átüti a közepesnél egy picivel nagyobb páncélzatot, de igazán nem sebez, nem nagyon okoz kárt az ellenségnek. Én ezért nem szerettem ezt a spéci löveget. Az aranyat pedig érdemesebb az emberek fejlesztésére, vagy premium accountra költeni.

Végre sikerült kilőnöm egy IS-7-est, olyan 20%-ról. :cool2:

Az eredeti 37mm-es löveget lecseréltem picit hosszabb csövű 47mm-esre. Amióta azonban a nagyobb löveg van szinte mindig közepes és nehéz harckocsik közé dob be a játék, holott a PZ38(t)-nek annyira gyenge light tankos a páncélzata, hogy az erősebb napsütés is átüt rajta. Ráadásul a spéci agyonpimpelt futóművel és atomreaktorrá turbózott motorral is maximum közepesnek nevezhető a mozgékonysága, így a közepes és nehéz tankok között teljesen esélytelen a cucc.
PZ38(t)-nél a lőszer adatoknál a normál alap lőszer és a spéci páncéltörő lőszer sebzését ugyanannyinak írja, csak értelem szerűen az utóbbinak sokkal nagyobb a páncélátütő képessége.
A drága lőszerrel pedig már van egy leheletnyi esélyem, ami a semmihez képest óriási dolog :) Egyébként sem szórok el minden aranyat gránátra....csak módjával.
Azelőtt volt, hogy egy meccsen 17!! (nem elírás) XP pontot szereztem. A Hetzer előjegyzéséhez pedig 5700 XP kell. Ez azt jelenti, hogy 335 meccsen kellene kilövetnem magam, ami negyed órás meccsekkel kalkulálva 3 és fél nap folyamatos játék evés ivás alvás és szeretkezés nélkül. Mivel én átlagban 2 naponta játszok másfél órát, tehát az 5700Xp megszerzése a PZ(38)t-vel nekem nagyjából 2 hónapig tartana. Na ettől azért türelmetlenebb vagyok és ezért veszek drága lőszert.
Ráadásul a Hetzer is egy lusta dög, de legalább már lesz végre egy kis páncélzata meg átütőereje.
Most azon agyalok, hogy pár emberemet előre kiokítok Hetzerre, pedig még meg sincs a teknőshátú.
PREMIUM ACCOUNT mire jó?

Ja.. és Grat az IS7-hez (én a PZ38(t)-vel max a szelepsapkáját tudnám lepöckölni, de olyanja meg nincs annak a nagy dögnek) :blink:

Szerkesztette: Sendrov 2010. 10. 14. 06:48 -kor

Kép

#130 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 06:58

...Hát evés, ivás, szeretkezés mehet a játék rovására.....:laugh:, na jó az evés, ivás az nem....de csak olyat kell fogyasztani amit fél kézzel is lehet kezelni....pl 2 csata közben...:cool2:

A premium-mal pl. 50%-kal több xp-t, meg pénzt kapsz minden csata után. Bár én könnyen beszélek, mert 5000 xp egy pár óra alatt megvan, így pl. 9 óra körül meglesz a KV-3 ami 21xxx pont.
Én talán pont az általad leírtak miatt hagytam abba a német vonalat, mert a készítők is inkább, az cikkek szerint, az orosz vonalat "lájkolják".
Még szerintem a garázsban porosodik a PZ38, de szerintem elég sok régi tankomtól meg kell, hogy váljak, a pénz is meglegyen az új verdához, ami 1.300.000, meg egy kicsi ha jól emlékszem...
Nekem most KV van, mindennel felszerelve 107mm löveggel, elég jó sikereket érek el, vannak szánalmasan kellemetlen helyzetek, de ezt a kis időt már kibírom.

#131 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 08:54

SU-152, KV-3?
Miféle szörnyetegekről beszéltek ti? Nekem ezek még fényévekre vannak.
Össze kéne hozni valahogy a közös játékot. Én pl lehetnék a csali :omg:
Kép

#132 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 09:15

Háát ha a Hetzerre gyúrsz te tudod :D
Én mindenesetre azon voltam, hogy minél előbb megszabaduljak tőle. A Marder2-höz képest az állóképessége jobb, de ezt nem nagyon venni észre mert annyival nagyobb ellenfelek ellen dob be. Viszont cserébe kilőni alig tudtam vele valakit. Úgy vártam a Stug-ot mint a messiást, és valóban jobban is éreztem magam benne mint a Hetzerben.
A JgPz4 egy másik dió, ott megint jóval keményebbek az ellenfelek ezért eleinte fanyalogtam rajta elég sokat. Aztán megoldottam a problémát. Vettem egy Wespét és játszottam vele. Olyan béna voltam, hogy örömmel ültem vissza a JgPz4-be. :D

Visszatérve érdeklődve olvasom a 35t és 38t beszámolókat. Annak idején kacérkodtam velük, de mivel eleinte a legénység fejlesztésére nem volt pénzem ( most se nagyon van ) így a menetből lövés inkább tüzijáték volt a light tank vonalon. Ezen felül én is a megáll-lő-továbbmegy taktikát csináltam, ehhez pedig szerintem a TD jobban passzol. Így vettem utamat a Marder2 felé.

A prémium account tapasztalat engem is érdekelne, kacérkodok vele, mert simán a JagdPanther-hez kellő 64k fejlesztési pontot és 1300000+ creditet kifarmolni kicsit elérhetetlennek tűnik most. Egyre inkább hajlok arra, hogy rászánom a goldot.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#133 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: browen - Dátum: 2010. 10. 14. 11:15

Háát ha a Hetzerre gyúrsz te tudod :D
Én mindenesetre azon voltam, hogy minél előbb megszabaduljak tőle.

Kényszerből gyúrok rá, mert átugrani nem tudom. Én is ingám a stug-ra várok.

Illetve erős a kísértés, hogy veszek egy olcsó PZII-est és elindulok vele a harckocsi vonalon. Sokat nézegettem a közepes harckocsik harcait, amig a PZ38(t)-m kiégve füstölgött valahol és pl. a PZIII-as az L50-es löveggel nagyon praktikusnak tűnt, mozgékonyság, állóképesség és tűzerő szempontjából.

Csak az a gáz, hogy egyszerűen nincs időm játszani :(
Kép

#134 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 14:36

Ma találkoztam egy USA M3 medium tankkal...Akkor ezek szerint csak benne lesz a játékban az amerikai oldal...gondolom valami belső ember lehetett az illető...bár elég hamar felrobbant egy tó közepén.
Sokan odasereglettek a roncsot nézegetni...mókás volt...

#135 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 15:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 10. 14. 15:36

Ma találkoztam egy USA M3 medium tankkal...Akkor ezek szerint csak benne lesz a játékban az amerikai oldal...gondolom valami belső ember lehetett az illető...bár elég hamar felrobbant egy tó közepén.

arra gyanakodnék, hogy mivel a fejlesztők oroszok, ezért oroszok oldalon megfordult (akár kölcsönbérleti) harckocsikat fogják belepakolni

gondolom, ezért került be az M3 grant (7 bajtárs koporsója)

inkább arról mesélnének, hogy páncéltörő tüzérség, gyalogság lesz a játékban, mert egyelőre nagyon FPS nek tűnik így (de! hétévgén beszabadulok én is, azt hiszem :) )

#136 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 15:55

Új tankok is lesznek benne vagy csak régiek?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#137 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 17:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 10. 14. 15:36

Vannak olyan oldalak, ahol a béta kulcs mellé adnak ilyen harckocsikat, az M3 Stuarton kívül van még egy német B2-es valami nehéz harckocsi, ami szintén nem szerepel a techtreeben.

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2010. 10. 14. 16:14

arra gyanakodnék, hogy mivel a fejlesztők oroszok, ezért oroszok oldalon megfordult (akár kölcsönbérleti) harckocsikat fogják belepakolni

gondolom, ezért került be az M3 grant (7 bajtárs koporsója)

inkább arról mesélnének, hogy páncéltörő tüzérség, gyalogság lesz a játékban, mert egyelőre nagyon FPS nek tűnik így (de! hétévgén beszabadulok én is, azt hiszem :) )

Igérték, hogy lesznek amerikai és talán angol harckocsik is angol, amerikai zászló alatt. Páncéltörő tüzérség, gyalogság stb. nem hiszem, hogy lesznek. Viszont azt olvastam valahol, hogy lesz korlátozott légi támogatás. (Gondolom bombázó és scout szerepkörben.)

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2010. 10. 14. 16:55

Új tankok is lesznek benne vagy csak régiek?

Nem, csak a 2. világháború és időben hozzá közel álló harckocsik fognak szerepelni a játékban.

#138 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 14. 18:09

Nem, csak a 2. világháború és időben hozzá közel álló harckocsik fognak szerepelni a játékban.

Az elég nagy baj :( legalább elmehettek volna a 80-as évekig...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#139 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 21:54

Beruháztam a premiumba, egyenlőre bejön. Így már vesztes meccsek után sem vagyok credit minuszban. Az exp-t nem figyeltem eddig mert mindig credithiányban szenvedtem.

Warton: A SU-152-esed milyen a JPantherek ellen? Jóval erősebb náluk?

Bár még messze vagyok tőle, de kíváncsi lennék kb milyen erős lehet. A JgPz4-el el tudok kapni egy Ferdinand-ot de csak hátúlról, az IS-3 és a fölötti tankok meg az AusfB, Maus egyszerűen lőhetetlen vele bárhonnan lepem meg őket. Szemből persze már egy Tigris is fejtőrést tud okozni.

Tudtok Magyar Clan-ról? Nézegettem a forumot de nem találtam.

Barátommal csináltunk szakaszt és együtt mentünk, úgy még a vereség is jobb volt.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#140 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 22:11

SU-152-essel valahogy nem kerültem még szembe Vadászpárduccal. Amikor mégis akkor ha sikerült rendesen becélozni akkor egy lövéssel kill. A SU-100-asommal már többször találkoztam vele és általában simán le tudtam küzdeni őket. Egy menet alkalmával kettőt is. Úgyhogy sokáig azt hittem, hogy a SU-100-as a Jagdpantherrel van egy tierben. De nem. Valahogy végig azt hittem, hogy a két tech tree el van csúszva. A SU-85-as főleg a 107 mm-es lövegével lazán veri a Stugot, de a Jagdpanzer4-et is.

Összességében a másik oldal szemszögéből azt tudom elmondani, hogy egyáltalán nem félek a Vadászpárducoktól. Gyorsabb, mint a SU-152-esem, mintha a SU-100-ast is leelőzné, de a páncélja mintha nem lenne annyira erős, a lövege sem annyira átütő. Német TD vonalból a Ferdi, meg a Jagdtiger amitől félek. Viszont a sima Párduc meglepően ellenálló a lövéseknek. Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de sokkal jobban szeretek Tigris ellen harcolni, mint Párduc ellen. A döntött páncélzat miatt mintha nagyobb eséllyel pattogna.

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.