Idézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 12. 18:06
Sendrov: most elárulok neked egy nagy titkot, amit ha már tudsz akkor bocs. A harckocsinál a TD-vel ellentétben az a lényeg, hogy a kiszemelt áldozatra ráteszed a kurzort és amikor vörösen világít a kontúrja akkor megnyomod a jobb egérgombot, így átáll a harckocsi auto-aimre, és ilyenkor - természetesen a lövegkezelő gyakorlottságától függően - még menet és kanyarodás közben is eltalálhatja a célpontot. Nagyobb valószínűséggel, mintha te manuálisan próbálkoznál.
Látom már óvatosan fogalmazol, mert a múltkor úgy leszúrtalak

De ez most hasznos volt. Nem írtál hiába.
Arra már rájöttem, hogy a jobb gomb rögzíti az irányzékot, de valószínű mindig roszkor nyomtam, mert nem vettem semmi hasznát. Arról nem is beszélve, hogy régi hárdkór II.vh-s tankszimulátorosként a hagyományos megáll-tüzel-továbbmegy stílust nyomtam, ami ebben a játékban PZ38(t)-vel öngyilkossággal egyenlő.
Szóval tesztelgettem ezt a célon tartás dolgot. Működik. Azóta menetből intézek mindent. Tegnap párszor könnyebb egységek közé dobott és folyamatosan írtottam menetből a PZ35(t)-ket, PZII-eseket, tüzérséget mindent. Igaz kihagytam 1-2 napot és a felgyülemlett aranyat spéci páncéltörő lőszerre költöttem, de megérte. Azóta előfordul, hogy 3-4 járművet is kiütök egy meccsen. A korábbi semmihez képest ez azért nagy élmény!
Sőt, amikor nagyok közé dob mazsolának, ott is összejön az 1 kill. Lőttem ki 3 tornyú T28-ast és PZIII-at is (ez utóbbit orvul hátulról több lövéssel, amíg mással volt elfoglalva).
Persze az igazi nagyfiúkra nem is pazarolom a lőszert (PZIV, T34 és az e fölöttiekre), mert semmi esélyem ellenük.
Szóval kösz a jó tanácsot. Működik a dolog. Pláne, hogy már annyit kínlódtam a PZ38(t)-vel, hogy a személyzet lóvés képzés nélkül is már 70%-os

.
Idézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 12. 18:06
XP-t egyébként nem a killre ad, hanem a damage-re...
Nem csak a damage-re. Arra is kapsz szépen pontot, ha te észleled az adott ellenséges harcjárművet először és még éltedben kilövi a tüzérség, vagy a többiek.