HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#301 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 07. 16:11

Kellemetlen, ugyanakkor nagyon bosszantó.....:(
Én azon a pályán ragadtam be ahol a sáncok vannak mindkét oldalon, meg kis házak, na az egyik ház mellé álltam, hosszában, hogy ne lőjön ki a tüzérség, és ennyi, még a házfal végénél, egyenes menetben sem tudtam "kiszakadni". Még az ellenség is ott nézegetett mielőtt röhögve kinyírt..

Én teljesen átszoktam az orosz szerverre.
Az már végleges, így megmaradnak a fejlesztések, elért dolgok.
A ping is barátságos, 50-60 fölé nem nagyon megy, így már elhagyhattam az autoaim-ot.
Az USA vonalon kezdtem el, aztán valahogy meguntam az egészet és USA arty-ra álltam be, unalmas, de nem bosszankodok ha kilőnek, mert tudom, hogy az artyknak ez a sorsa. De idővel megyek tovább és talán M4 Shermann (remélem jól írom) a végállomás. Vagy a heavy vonal, érdekelne a 130mm-es löveggel szerelt heavy tank is..De valahogy olyan lassan megy már a gyűjtögetés, sajnálom ráfordítani azt a pár órát, vagy éjszakát....

#302 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 16:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 11. 07. 16:11

Én teljesen átszoktam az orosz szerverre.
Az már végleges, így megmaradnak a fejlesztések, elért dolgok.

Ez tuti? Hogyan lehet a ruszki szerverre átállni?

#303 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 11. 07. 16:13

Ez tuti? Hogyan lehet a ruszki szerverre átállni?

Letöltöd az orosz verziót, regisztrálsz és azonnal játszhatsz a megadott mail és jelszó alapján.
Kicsit szokni kell az orosz dolgokat, de még szerencse, hogy általános iskolában ragadt rám valami, így ha érteni nem is értem, de legalább elolvasni el tudom, így aztán könnyebb kitalálni...
Itt viszont nincsen napi 150 arany, az már fizetős téma, viszont van USA vonal....<br><br>Szerk:&nbsp; Ha telepíted, akkor pl. add meg neki, hogy x meghajtóra a GAMES_2 könyvtárba telepítse, így megmarad a teszt verzió is és ez is, azt indítod amelyikhez éppen kedved van..csak a mailt, meg a jelszót kell átírni bejelentkezéskor...<br>

Szerkesztette: Yep 2010. 11. 07. 16:30 -kor

#304 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 19:30

A mostani accom nem jó?

#305 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 21:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 11. 07. 19:30

A mostani accom nem jó?

Nem, mert az a verzió teljesen más.

#306 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 22:41

Aha, inkább megvárom az angol verziót.

#307 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 10. 10:01

a KV-1-es után melyik vonalon érdemesebb tovább menni, a KV-3 vagy a KV-1S? (ahogy néztem, a KV-3 erősebb, a KV-1S fürgébb)

#308 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 10. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 11. 10. 10:01

a KV-1-es után melyik vonalon érdemesebb tovább menni, a KV-3 vagy a KV-1S? (ahogy néztem, a KV-3 erősebb, a KV-1S fürgébb)

Mindenképpen KV-3 !
Ahogy írtam sok türelem, de aztán elég jól hoz a konyhára...én a sunyibb fajta vagyok, így a 122mm-es löveggel rohangálok. Egy tigrisből jó esetben leszed 40-60%-ot egy lövés. Hasonlóan sebzi az IS sorozatot is. Max. sebessége olyan a fejlesztések végén nekem 28Km/h volt. Amennyire utáltam az elején, annyira megszerettem a végére...
Most, hogy megint vettem egy IS, ezt nem is szeretem annyira mint a jó kis KV-3-at. Ja ami borzasztó előnye, hogy lenézik az ellenfelek így elég jó sebzéseket lehet ejteni. Meg ugye, hogy lassú, mire odaérek egy csatába a maradék ellenfél ezer sebből vérzik, így 1 lövés és annyi..;) . Volt olyan is, hogy top gun vagy milyen címet kaptam a csata végén ( 7kill, ettől többet nem sikerült még, de ez nem ritka szerencsére ) . Szóval inkább ezt a vonalat favorizáld, szerintem .

#309 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 10. 10:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 11. 10. 10:09

Mindenképpen KV-3 !
Ahogy írtam sok türelem, de aztán elég jól hoz a konyhára...én a sunyibb fajta vagyok, így a 122mm-es löveggel rohangálok. Egy tigrisből jó esetben leszed 40-60%-ot egy lövés. Hasonlóan sebzi az IS sorozatot is. Max. sebessége olyan a fejlesztések végén nekem 28Km/h volt. Amennyire utáltam az elején, annyira megszerettem a végére...
Most, hogy megint vettem egy IS, ezt nem is szeretem annyira mint a jó kis KV-3-at. Ja ami borzasztó előnye, hogy lenézik az ellenfelek így elég jó sebzéseket lehet ejteni. Meg ugye, hogy lassú, mire odaérek egy csatába a maradék ellenfél ezer sebből vérzik, így 1 lövés és annyi..;) . Volt olyan is, hogy top gun vagy milyen címet kaptam a csata végén ( 7kill, ettől többet nem sikerült még, de ez nem ritka szerencsére ) . Szóval inkább ezt a vonalat favorizáld, szerintem .

köszi, afelé húztam, csak kíváncsi voltam olyan véleményére, akinek volt már a keze ügyében KV-3. :)
a KV a medium tankok ellen tökéletes (bár a T-34-et nem szeretem) de egy IS-re tegnap 16!!! lövedéket zúdítottam (76mm) és 50%-ban sérült csak!
a KV-1S viszont 2 lövést jelent. :) (egy dombon jött szembe velem és amikor a domb tetejére ért, átbukott, belőttem a tank alját...itt a leggyengébb :))

#310 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 10. 12:23

ez lesz még egy pipec tank lövölde...:)

#311 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 11. 11:31

az USA tankok mikor kerülnek bele a bétába?

#312 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 11. 11. 11:31

az USA tankok mikor kerülnek bele a bétába?

Ma települ (remélhetőleg) az új patch, elvileg az tartalmaz 2-3 új mapot és az USA vonalat is, de ez majd kiderül ha települ a 6.x.x.x patch

#313 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 11. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 11. 11. 13:17

Ma települ (remélhetőleg) az új patch, elvileg az tartalmaz 2-3 új mapot és az USA vonalat is, de ez majd kiderül ha települ a 6.x.x.x patch

akkor a downloads szekció ezért vág ki 404-re hivatkozva...:)

#314 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 14:21

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 11. 11. 13:55

akkor a downloads szekció ezért vág ki 404-re hivatkozva...:)

Már elvileg jó, az update is letölthető, vagy a teljes játék 6. verziója...

#315 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 11. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 11. 11. 14:21

Már elvileg jó, az update is letölthető, vagy a teljes játék 6. verziója...

köszi, már jön lefele. :)

Szerkesztette: norb 2010. 11. 11. 14:29 -kor

#316 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 17:27

Erre a frissítésre nem tud valamelyikőtök egy torrentet vagy egy alternatív letöltési helyet pattintani?

#317 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 21:11

Sendrov: Egyszer még a múlt évezredben mintha a CoD4 vagy 6 kapcsán megjegyezted, hogy még életedben nem láttál olyat, hogy egy harckocsi csöve elgörbült volna. Ha nem te mondtad akkor bocs. :blush:

2:14-nél

#318 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 23:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 11. 11. 21:11

Sendrov: Egyszer még a múlt évezredben mintha a CoD4 vagy 6 kapcsán megjegyezted, hogy még életedben nem láttál olyat, hogy egy harckocsi csöve elgörbült volna. Ha nem te mondtad akkor bocs. :blush:

2:14-nél

ez a videó valami szörnyű ... mármint olyan értelemben, hogy a háború szörnyű lehetett, így ezekkel a képekkel valami torokfojtogató érzés, és a legrosszabb hogy ennél klasszisokkal rosszabb volt ott lenni.
Kép

#319 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 12. 07:06

Üzenet megtekintéseIdézet: wildláma - Dátum: 2010. 11. 11. 23:10

ez a videó valami szörnyű ... mármint olyan értelemben, hogy a háború szörnyű lehetett, így ezekkel a képekkel valami torokfojtogató érzés, és a legrosszabb hogy ennél klasszisokkal rosszabb volt ott lenni.

Na igen, és ha belegondolsz, ezek a katonák sokkal fiatalabbak voltak, mint talán most mi....elég gyorsan fel kellet nőniük.
Engem főleg a háború utáni időszak, élet érdekelne, az első 1-2 év. Milyen volt pl. erdőkben roncsokat találni, elesett katonákat, fegyvereket, tárgyakat, ilyesmik..
Sajnos erről nem igazán találtam semmiféle könyvet.

Patch-hez visszatérve...: lehet csak elszoktam a kis tankomtól, mert most az elmúlt napokban az orosz szerveren voltam, ott meg usa arty-val vagyok, így visszatérve a IS a 122mm-es lövegével igencsak fürge volt, jól kezelhető és még a visszatöltési idő is kevésnek tűnt, kaptam is egyből 1500xp-t..;) Viszont a pinggel nem tudok megbarátkozni, itt nagyon magas, oroszoknál 50-60, nagyon jól lehet úgy lőni.

#320 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 12. 09:54

Yep: Ha jól értelmeztem akkor minden nap az első csatádban dupla xp-t ad a patch óta.

Egy kérdés hátha valaki tudja: Az extra megvehető cuccoknál ( gyorsabb töltés, álcaháló stb ) megjelent egy kis lakat. Ez mi a pitli? Remélem nem azt jelenti hogy hiába veszem meg nem működik a cucc... :blink:

Ami a háborút illeti valóban szörnyű látni meghalni embereket, roncsok és romok között küzdeni az életben maradásért. Viszont talán még ennél is rosszabb, hogy mindez "hétköznapi" dolognak számít olyankor. Ölsz hogy életben maradj, és egy idő után nem zavar. Nem érdekel ha kilőnek mellőled egy társat. Pontosabban így belefásulsz vagy bedilizel. És ha vége nem tudod mit is kellene csinálni. Jól példázza ezt a mai veteránok esete, nem véletlenül vannak tele tőlünk keletre a bűnszervezetek egykori katonákkal, veteránokal. Ők úgy érzik nem értenek semmi máshoz, csak az öldökléshez. Kiképezik őket a háborúra, és ha vége megfeletkeznek róluk. Mármint a hatalom. Nekem elég a virtuális háború nem szeretnék igazit látni.

Megszereztem a Ferdinandot. Kb azt kaptam amire számítottam, egy marha lassú, tohonya fémdoboz, ami jobban bírja a gyűrődést mint a JgPanther, de a kezdő lövege nem a legjobb. Fürgének távolról sem nevezhető, ha nincs mellettem egy-két közepes tank simán megkerülnek, és kilőnek, én meg forgok mint a bealtatózott vett-malac. Rengetegszer minuszban van a pénzügyi mérlegem, még a nyertes csaták után is, szóval kénytelen vagyok a kissebb egységekkel ( Leopard, Wespe ) pénzt farmolni. Ez már igazi MMO vonás mikor a nagy Raidek előtt kénytelen az ember alapnyagokat, felszerelést, pénzt grindolni, hogy ne egy szál alsóban kelljen a boss elé állni.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.