Idézet: Yep - Dátum: 2010. 10. 29. 14:14
Két napja találkoztam először egy furcsa jelenséggel, azóta egyre gyakrabban...:
A csapat ugye szétszóródva a pályán, gyakorlatilag bárkit meglátunk...erre a semmiből, de annyira a semmiből, hogy akár a közvetlenül mellettem is megjelenik egy ellenfél. Ilyet még nem láttam ez előtt és az iménti csatában is egy IS, meg egy KV-3 egyszer csak megjelent a zászlónk körében, de úgy, hogy mondom a csapat beásott, védekező pozícióban volt, fel kellett volna tűnnie, ha esetleg valamelyik oldalról jöttek volna. Vannak itt azért érdekes dolgok....
Ja, én is találkoztam már párszor ezzel a jelenséggel.
Teleport tankoknak hívom ezeket.
Amióta kimaxoltam a Hetzer rádióját alig találkoztam ilyen jelenséggel.
Arra gondolok az lehet az oka, hogy sok volt a csapatban a gyenge rádiós. Hiába látták a támadó nehéztankokat, túl messze voltak tőletek és így nem kaptatok infót a közeledő ellenségről, nem jelentek meg a piros jelek sem.
Az viszont egyértelműen a játék hülyesége, hogy ilyenkor nyílt, belátható terepen is láthatatlanná válik az ellenség.
Azt azonban nem tudom, hogy a külön megvásárolható, spéci látótávolságot növelő optikai cuccok mennyiben segítenének a teleport tankok ellen. A félmilla ezüst/db túl magas ár nekem egy pár méterrel messzebb látó optikáért.