HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#281 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 29. 11:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 10. 29. 12:29

...Időközben kimaxoltam a PZIIIA-t, így most már azzal is 260-valamennyi az átlag. (most már lehet vele száguldozni, artyk mögé rusholni)
...

Ja, az a legnagyobb móka light tankkal. :)

Vicces mikor az ellenfél vonalai mögé settenkedsz, és ide-oda száguldozva kilövöd a tüzérségét, a tankelhárító lövegekkel meg csak nyomozzák hogy merre voltál az előbb. :D

#282 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 29. 12:14

Két napja találkoztam először egy furcsa jelenséggel, azóta egyre gyakrabban...:

A csapat ugye szétszóródva a pályán, gyakorlatilag bárkit meglátunk...erre a semmiből, de annyira a semmiből, hogy akár a közvetlenül mellettem is megjelenik egy ellenfél. Ilyet még nem láttam ez előtt és az iménti csatában is egy IS, meg egy KV-3 egyszer csak megjelent a zászlónk körében, de úgy, hogy mondom a csapat beásott, védekező pozícióban volt, fel kellett volna tűnnie, ha esetleg valamelyik oldalról jöttek volna. Vannak itt azért érdekes dolgok....

Szerkesztette: Yep 2010. 10. 29. 12:14 -kor

#283 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 29. 12:41

Nekem meg az tűnt fel, hogy PanzerIII-al (ami már ugye tier4-es medium tank) életképtelen vagyok kábé, úgy sorsol össze a többiekkel... Tigrisek meg minden egyéb jóság, csak pislogok kettőt és már ki is lőttek.

#284 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 29. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 10. 29. 14:14

Két napja találkoztam először egy furcsa jelenséggel, azóta egyre gyakrabban...:

A csapat ugye szétszóródva a pályán, gyakorlatilag bárkit meglátunk...erre a semmiből, de annyira a semmiből, hogy akár a közvetlenül mellettem is megjelenik egy ellenfél. Ilyet még nem láttam ez előtt és az iménti csatában is egy IS, meg egy KV-3 egyszer csak megjelent a zászlónk körében, de úgy, hogy mondom a csapat beásott, védekező pozícióban volt, fel kellett volna tűnnie, ha esetleg valamelyik oldalról jöttek volna. Vannak itt azért érdekes dolgok....

Ja, én is találkoztam már párszor ezzel a jelenséggel.
Teleport tankoknak hívom ezeket.
Amióta kimaxoltam a Hetzer rádióját alig találkoztam ilyen jelenséggel.
Arra gondolok az lehet az oka, hogy sok volt a csapatban a gyenge rádiós. Hiába látták a támadó nehéztankokat, túl messze voltak tőletek és így nem kaptatok infót a közeledő ellenségről, nem jelentek meg a piros jelek sem.
Az viszont egyértelműen a játék hülyesége, hogy ilyenkor nyílt, belátható terepen is láthatatlanná válik az ellenség.

Azt azonban nem tudom, hogy a külön megvásárolható, spéci látótávolságot növelő optikai cuccok mennyiben segítenének a teleport tankok ellen. A félmilla ezüst/db túl magas ár nekem egy pár méterrel messzebb látó optikáért.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#285 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 29. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2010. 10. 29. 11:52

hátizé, nem akarok most arcoskodni vagy alami, de amikkel én voltam, ott a 200-300 környéki XP volt eddig az "alap", de már arra is húzogattam kicsit a szám szálét, 400-500 XP volt a jó xp, és egyszer volt 1500 XP-s harocm is (ez természetesen a leo-PzIII - PzII/IV esetén, semmi komolyabb vas)

de PzII esetén se nagyon volt 200 alatt, ott is azért 3-400 volt a "jó" XP

Akkor úgy tűnik én vagyok a béna :D. Amúgy ezt az átlagXP-t a legénységnél néztem, eddig a legmagasabb xp amit egy meccsen szereztem az 841 volt a KV-val, de az átlaga 281.
Lehet, hogy nem való nekem ez a vonal, de KV sem egy leányálom nekem. A velem egy szintű vagy erősebb tankokról rendre lepattognak a lövéseim, csak HE-val tudom őket sebezni néha. Emellett valahogy sosem tudok a seggemen ülni és várni, hogy odajöjjön az ellenfél, viszont olyan döglassú vagyok, hogy a tüzérség mindig kiszúr magának. Asszem veszek egy PZ 3-at :D

#286 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 29. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: f_you - Dátum: 2010. 10. 29. 14:54

Akkor úgy tűnik én vagyok a béna :D. Amúgy ezt az átlagXP-t a legénységnél néztem, eddig a legmagasabb xp amit egy meccsen szereztem az 841 volt a KV-val, de az átlaga 281.
Lehet, hogy nem való nekem ez a vonal, de KV sem egy leányálom nekem. A velem egy szintű vagy erősebb tankokról rendre lepattognak a lövéseim, csak HE-val tudom őket sebezni néha. Emellett valahogy sosem tudok a seggemen ülni és várni, hogy odajöjjön az ellenfél, viszont olyan döglassú vagyok, hogy a tüzérség mindig kiszúr magának. Asszem veszek egy PZ 3-at :D

lehet, loltraktorral kicsit fölélőttem, de egy normális csata azért 270 XP

#287 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 29. 18:23

Meg van nekem is a Stug. Ez lesz az első német TD, ami nem átmenetinek tervezem. Kimaxoltam a személyzetet, és mivel a PZ3-mal egy csomó mindent megcsináltam ezért nem kell szenvednem sem az új motorral, sem az új rádióval. Úgyhogy minden XP-met a lövegekre fogom tudni fordítani. A 10.5-ös nem szimpatikus, úgyhogy maradni fogok a 75 cm-en. A végső cél természetesen az L70, ha az is meg lesz akkor fogok ráhasalni a Jpz4-re, amit akkor már szintén maxra tudok fejleszteni egyből, úgyhogy rendületlenül haladhatok a végső cél a Jagdpanther felé.

Amúgy az alap lövege ugyanaz mint a Hetzernek, érdekes módon nekem a HE jobban működik mint az AP. Az AP minden stat ellenére jobban lepattan mint a HE.... Furcsa... :huh: Jó kis masinának tűnik így 5-6 kör után, bár a löveg gyengus, de biztosan jobb lesz. Azt nem tudjátok véletlenül, hogy az L48-hoz kell a felfüggesztés upgrade? Az L70-hez biztosan.

#288 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 30. 15:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 29. 20:23

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy az L48-hoz kell a felfüggesztés upgrade? Az L70-hez biztosan.

Nem kell felfüggesztés upgrade az L48-hoz. Én is most kezdtem a stugIII-at, és egy az egyben átemeltem a Hetzer L48-as lövegét és a PZIIIA 440 lóerős motorját. Éppen hogy, de elbírta az alap felfügg. L70 még nincs meg, de azóta a felfüggesztést nagyobbra cseréltem. Így gyorsabban fordul helyben.

Egyelőre csak a mozgékonyságban jobb a hetzernél...más előnyt nem igen látok....sőt mintha kicsit sérülékenyebb lenne a Hetzernél....

Viszont az előbb bedobott olyan ütközetbe, ahol 4 maus tank és egy csomó IS4-es volt. Hetzerrel sohasem dobott mausok közé...
Kép

#289 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 30. 15:49

Nézegettem ma, hogy mit fognak majd javítani az új patch-ben..és benne van az is mait én írtam nekik....bár gondolom más is szólt érte, ezért javították a dolgot.
Azt nehezteltem, hogy amikor a házak udvarán rombolok keresztül, akkor a kutya vonyít egyet miközben a kis óljában fasírtot csinálok belőle.
Először még vicces volt...
Na mindegy...nem tudom, mikor jön a javítás most valami orosz party miatt az oroszok kapták meg a frissítést (USA tankokkal együtt).

#290 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 30. 16:27

A kliensprogi nem tud frissíteni és így játszani sem tudok most :reklamacio:
Tudom..Béta stb...de akkor is :mad2:
Kép

#291 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 30. 19:51

Megjavult
Kép

#292 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 31. 07:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 10. 30. 20:51

Megjavult

Bocsánat, nem szóltam, ha ilyen van akkor a játék könyvtárából, közvetlenül indítsd a programot. kihagyva a "launcher"-t. Úgy azonnal indul...

#293 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 01. 15:42

Hát kikészülök....már remegek az idegtől...egyszerűen nem lehet fejlődni, állandóan emelik a lőszer árát...
Hiába csinálok 30000 pénzt, ha 14000 a lőszer ára meg vagy 6000 a javítás , hogy a f.szomba lehet így összeszedni pl egy IS-7 re valót..ezek biztos a neten keringő pénz hack dolgot csinálgatták...elmennek a picsába és akkor esetleg ezek után legyen az ember rendes, fizetős prémium-os...a végleges verzióban? :doom:

#294 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 01. 18:05

Legalább nagyobb a kihívás.

#295 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 10:55

azon gondolkoztam, hogy a páncéltáütés/károkozás kombót egy kicsit jobb lenen, ha átalakítanák... el kellene tolni inkább a páncélátütés felé a dolgot (értsd: fontosabb legyen, hogy átütötte e a páncélt - és gyakrabban ne - mint hogy mekkora kárt okoz a lövés... valahogy "nem az igazi" hogy inkább tárazok HE lőszert, mint AP-t lassacskán)

és lenne egy "járulékos" haszna is a dolognak, a tüzérség kapna így egy jókora nerfet... jelenelg szerintem irgalmatlan OP
és - bár ez személyes - baromira unalmas is

azt sem bánnám, ha kivennék, mint játszható egységeket :) legyen NPC tüzérség és kész :)

#296 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 11:18

Ez már nekem is eszembe jutott.
StugIII 75mm-es L/70-es hosszú csövű lövege már tűrhető páncélátütő képességgel bír. Még a legbrutálabb közepes tankok és az egyszerűbb nehéztankok ellen is gyakran jön a "penetrésön" üvöltés, amit imádok hallani. Viszont ez gyakran kevés, mert hiába nagy a páncélátütő képesség, az ellen ugyanúgy jön tovább, mert a sebzésem gyakorlatilag ugyanannyi, mint egy rövid csövű 75mm-esnek... azért ez elég gáz.

Volt, hogy közepes tankok közé dobott, ahol a csapatban egy kockatornyos KV után én voltam a második legerősebb járgány. Na az már nagy mészárlás volt :]

Sajnos azonban 90%-ban a nagyon nehéz fiúk közé dob be, ahol a StugIII páncélzata és a 75mm-es L/70-es löveg rombolóereje már elég gyengén muzsikál :mad2:
Kép

#297 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 02. 11:34

én tegnap megvettem a KV-t, de ez idáig egyszerűen borzasztó. olyan lomha, hogy mire megmozdulok vége a meccsnek. 60-100 xp-ket kapok, ami nagyon karcsú. először a motort és a felfüggesztést fogom upgradelni, remélem attól jelentősen javulni fog a mennettulajdonsága, mert a többi KV simán állva hagy. :)
tegnap az egyik körben úgy nyertünk, hogy az ellenfél összes egysége megsemmisült, a mi csapatunkból mindenki talpon maradt. epic win. :)

#298 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 11. 02. 11:34

én tegnap megvettem a KV-t, de ez idáig egyszerűen borzasztó. olyan lomha, hogy mire megmozdulok vége a meccsnek. 60-100 xp-ket kapok, ami nagyon karcsú. először a motort és a felfüggesztést fogom upgradelni, remélem attól jelentősen javulni fog a mennettulajdonsága, mert a többi KV simán állva hagy. :)
tegnap az egyik körben úgy nyertünk, hogy az ellenfél összes egysége megsemmisült, a mi csapatunkból mindenki talpon maradt. epic win. :)

Nagyon sok kitartás kell a KV sorozathoz, de így, hogy már túl vagyok a nehezén, bátran mondhatom, hogy jó tank, igaz én most a KV-3-at használom mm-es löveggel, de elég jól összeszoktunk, azért ideje megint lépni egyet, hiszen már egyszer megtettem, de borzasztóan idegesített az IS, dehát kénytelen elviselni az ember az alap tankkal járó szívást, ideget. Remélem második nekifutásra jobban összebarátkozom az IS-sel.
Regisztráltam ma az orosz szerverre, telepítettem is, állítólag elég jó lett, ott már 6.1.5 ha jól emlékszem, a verziószám. De ma fogom alaposabban tesztelni...

#299 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 04. 15:18

Azt én is észrevettem hogy nehezebb pénzt szerezni, kicsit belenyúltak a balance-ba.

Ha valaki még nem tudná több másodlagos skillt is lehet a legénységnek választani. Kipróbáltam, megvettem nekik aranyért a 100%-os képzést, ilyenkor lehet az első másodlagos skillt választani nekem ez a repair volt. Mostanra feltornáztam a repairt is 100%-ra és választhattam még egy másodlagos skillt. Azt hiszem mindhárom másodlagos skillt ( Tűzoltás, javítás, rejtőzés ) ki lehet maxolni 100%-ra minden embernél, csak baromi hosszú idő kell hozzá. Most lesz még időm, a Ferdinandot kilockoltam research-ból már csak a pénz kellene, de az nagyon lassan jön, még csak a fele van meg.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#300 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 07. 15:27

A tavas-városos pályán ide ne parkoljatok, mert ugyanúgy beszorultok, ahogy én. Se előre, se hátra nem tudtam kimenni. A ház kőből volt, szétlőni sem tudtam.
:omg:

Okulásként mindenkinek, egy vacak falépcső miatt itt szorultam be:

Kép
Kép

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.