HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#441 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 09. 10:01

ksss....nem megmondtam, hogy figyeljetek a keréknyomásra?!!!...ksss
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#442 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 10:24

Anno PZ38(t)-vel rengeteget szívtam. Sajnos a játékból kimaradt a PZ38(t) eme erősebb fegyverzetű verziója:

Kép

Nem tudom, hogy hány darab készült belőle és a mobilitásával kapcsolatban is erősek a kételyeim, de legalább a tűzerő dolgában rendbe tették a járgányt.
Kép

#443 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 10:31

nincs kép... aufklarungspanzer 38-ra gondoltál egyébként? sok gon nem lett volna vele, lévén hogy torony nélküli lett volna, tehát kb mint a hetzer - csak jóval roszabb képességekkel (75/L24)

#444 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 11:17

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2010. 12. 09. 12:31

nincs kép... aufklarungspanzer 38-ra gondoltál egyébként? sok gon nem lett volna vele, lévén hogy torony nélküli lett volna, tehát kb mint a hetzer - csak jóval roszabb képességekkel (75/L24)

nálam van kép...hosszúcsövő ágyú, nagy, forgatható toronyban PZ38(t)alvázon...ránézésre 88/L56 szerű cucc. Közben rájöttem, hogy valami svédek által továbbfejlesztett járgány.

A linkelt oldal legalján találod ITT
Ezen az oldalon egyébként sok érdekes archív képet találhatsz más típusokról is.

Szerkesztette: Sendrov 2010. 12. 09. 11:22 -kor

Kép

#445 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 13:05

ha a legutolsóra gondolsz, akkor az a waffentrager-koncepciónak egy svéd újragondolása lehet... csak éppen már nagyon idejétmúlt alapokkal (mert azt az alvázat nagyon nem arra találták ki)

(ja, igen, ez gyakorlatilag egy kategóriával volt a páncélvadász alatt, már amiatt, hogy saját lőszerkészlete talán nem is volt... nagyon hülye ötlet, na)

visoznt érdekes, hogy volt fotója a hegesztett páncélos pz38t-ről

jut eszembe, mi volt annak a kísérleti/terv skoda páncélosnak a megnevezése, amivel bejelentkeztek talán 1940ben a közepes harckocsi kategóriában, de el lett utasítva, pedig jobb volt, mint a pzIII-pzIV?

tudja valaki?

#446 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 21:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 12. 09. 07:13

Ez nagyon jó! :nevet:

Egyébként, ha megnézed az első képen (és még pár képen látszik) a háttérben egy ugyanilyen járgány van, de már egy magas tréleren.
Valószínű ezzel is egy trélerre akartak felállni (vagy inkább lejönni), de kormánymű hiba, vagy csak szimplán a részeg sofőr miatt csak a jobb oldalával mentek fel a rámpán és így az egész bádogdoboz az oldalára fordult, mint valami kaszkadőrsó félugratóján az ezeröcsis lada :D
Egyébként szép múzeális darab.

De a szovjet technika mindennek ellenáll, még az emberi hülyeség sem képes kárt tenni benne.

#447 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 10. 08:08

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2010. 12. 09. 15:05

jut eszembe, mi volt annak a kísérleti/terv skoda páncélosnak a megnevezése, amivel bejelentkeztek talán 1940ben a közepes harckocsi kategóriában, de el lett utasítva, pedig jobb volt, mint a pzIII-pzIV?

tudja valaki?

Skoda T-25

Kép
Kép

#448 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 10. 08:12

Vagy a T-24:

Kép
Kép

#449 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 10. 08:30

Találtam egy nagyon jó honlapot.
Sok érdekes haditechnikai eszköz és nagyon jó archív fotók vannak rajta. Érdemes böngészni:

AIR-LAND-SEA WEAPONS
Kép

#450 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 11. 12:37

Na megvettem a "Merci" tankot. Basszus, ez sem tud helyben fordulni, csak ívben :(
Pedig azt gondoltam, hogy a VK3002(DB)-nek a mozgékonysága lesz a legfőbb erénye...
Kép

#451 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 11. 14:57

Rossz "lóra" tettél, mert a VK3601(H) simán helyben megfordul.

#452 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 11. 16:16

A VK3001(P) is simán fordult helyben, ráadásul viszonylag gyorsan.
A Mercinek elméletileg vékonyabb a páncélzata oldalról, mint a VK3001(P)-nek, de a gyakorlatban azt veszem észre, hogy hogy mégis sokkal strapabíróbb minden irányból. Valahogy jobban pattannak le róla a találatok.
Úgy látszik ennyit jelent a döntött páncélzat.
Már csak az erősebb motor és a nagyobb torony hiányzik róla. Ezeket azonban eltart még egy darabig összekuporgatni, mert ugye a merciknek híresen drága a szervizelésük...és ezért gyakran vannak nullszaldós meccseim... :(
Kép

#453 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 12. 20:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 12. 11. 17:16

A VK3001(P) is simán fordult helyben, ráadásul viszonylag gyorsan.
A Mercinek elméletileg vékonyabb a páncélzata oldalról, mint a VK3001(P)-nek, de a gyakorlatban azt veszem észre, hogy hogy mégis sokkal strapabíróbb minden irányból. Valahogy jobban pattannak le róla a találatok.
Úgy látszik ennyit jelent a döntött páncélzat.
Már csak az erősebb motor és a nagyobb torony hiányzik róla. Ezeket azonban eltart még egy darabig összekuporgatni, mert ugye a merciknek híresen drága a szervizelésük...és ezért gyakran vannak nullszaldós meccseim... :(

Amikor megvettem, sírni tudtam volna, olyan szutyok volt.
Fogcsikorgatva (szó szerint) összeszedtem a szükséges XPt, aztán megváltozott minden. A 750 lovas motorral, Schmalturmmal + a 88mm L/56 löveggel igen kellemesen lehet vele lövöldözni. Legalább is én élvezem :)
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#454 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 13. 06:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Verghaust - Dátum: 2010. 12. 12. 20:18

Amikor megvettem, sírni tudtam volna, olyan szutyok volt.
Fogcsikorgatva (szó szerint) összeszedtem a szükséges XPt, aztán megváltozott minden. A 750 lovas motorral, Schmalturmmal + a 88mm L/56 löveggel igen kellemesen lehet vele lövöldözni. Legalább is én élvezem :)

Óóóó bár csak én is tudnám élvezni...Tiszta idegroncs vagyok 1-2 óra játék után, már alig játszom vele mert kikészültem...
Ja..meg szombaton ugye be kellett menni melózni, itt volt a hétvégén egy német mérnök is velünk, értekeztünk kicsit az élet dolgairól és kiderült, hogy ő is játszik, nem is ez a lényeg. Mutatott egy kis programot, amely a háttérben fut és a "home" gomb megnyomására beadja az összes fejlesztést, szóval nem ad ajándékba pénzt, meg nem lesz sok xp-d, hanem ha van pénzed, akkor minden fejlesztést megvehetsz, az USA vonal kivételével , mindegyik vonalon működik, láttam sajnos. És ha nem futtatod a programot, akkor a program futtatása közben megvásárolt dolgok megmaradnak neked, de amit nem vettél meg ahhoz ki kell gyűjteni rendesen az xp-t. Remélem érthetően írtam le. Én meg csodálkozok, hogy mindenkinek nagyobb verdája van állandóan.... Úgyhogy erről ennyit....:joy:

Szerkesztette: Yep 2010. 12. 13. 06:39 -kor

#455 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 12. 13. 07:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 12. 13. 05:38

Óóóó bár csak én is tudnám élvezni...Tiszta idegroncs vagyok 1-2 óra játék után, már alig játszom vele mert kikészültem...
Ja..meg szombaton ugye be kellett menni melózni, itt volt a hétvégén egy német mérnök is velünk, értekeztünk kicsit az élet dolgairól és kiderült, hogy ő is játszik, nem is ez a lényeg. Mutatott egy kis programot, amely a háttérben fut és a "home" gomb megnyomására beadja az összes fejlesztést, szóval nem ad ajándékba pénzt, meg nem lesz sok xp-d, hanem ha van pénzed, akkor minden fejlesztést megvehetsz, az USA vonal kivételével , mindegyik vonalon működik, láttam sajnos. És ha nem futtatod a programot, akkor a program futtatása közben megvásárolt dolgok megmaradnak neked, de amit nem vettél meg ahhoz ki kell gyűjteni rendesen az xp-t. Remélem érthetően írtam le. Én meg csodálkozok, hogy mindenkinek nagyobb verdája van állandóan.... Úgyhogy erről ennyit....:joy:

KELL ez az alkalmazás! :)

#456 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 13. 07:59

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 12. 13. 07:53

KELL ez az alkalmazás! :)

Azt beszéltük, hogy a nap végén ideadja, aztán úgy elfelejtődött, de azóta is keresem a neten, biztosan megvan valahol.

#457 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 12. 13. 08:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 12. 13. 06:59

Azt beszéltük, hogy a nap végén ideadja, aztán úgy elfelejtődött, de azóta is keresem a neten, biztosan megvan valahol.

ha esetleg rálelsz, tedd mán' közzé. :)

#458 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 13. 16:55

Légy szíves ne tedd közzé, privátba intézzétek el, ha kérhetném, bár ez egy kis fórum, de akkor se kéne. Elég unalmas lenne ha mindenki IS-7-tel nyomulna.

#459 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 14. 07:19

Na összeszedtem a 17 000 xp-t a 750 pacis Merci motorra.
Erős volt a kísértés, hogy előbb a nagyobb tornyot vegyem meg (az csak 15 000 xp), hogy végre felrakhassam a garázsban porosodó 88mm-es löveget.
De inkább a motort vettem meg.
Most hasonló a szitu, mint anno a PZIII-al a VK-k és KV-k között.
Csak most VK3002(DB)-vel nyomulok TIGER2-ők és IS4-esek ellen.
Ugyanúgy száguldozok közöttük, ugyanúgy beléjük csípek hátulról, oldalról, idegesítem őket.
Sőt, a 75mm-es L70-es löveg is ugyanolyan hatástalan rájuk szemből, mint anno a PZIII-as 50mm-es L60-as lövege a KV-kra.

Szóval most is rettenetes a halálozási arányom, de ennek ellenére nagyon élvezetes a játék a gyors "Merci" tankkal.
Kép

#460 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 12. 14. 08:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 12. 13. 15:55

Légy szíves ne tedd közzé, privátba intézzétek el, ha kérhetném, bár ez egy kis fórum, de akkor se kéne. Elég unalmas lenne ha mindenki IS-7-tel nyomulna.

na jó, akkor megvárom a wipe-ot, tán lesz annyi zsozsóm, hogy teljen egy IS-7-re. :)

nekem a napokban sikerült beszereznem a T-34-85-re a 100 mm-es löveget, ami szerencsére jó a KV-3-ra is. T-34-85-öt hagyom így ahogy van, nem akarok tovább menni ezen a vonalon. KV-3 100/107 mm-es lövegeivel gyorsan szert tettem a nagyobb 122 mm-es lövegre, most olyan 50.000 xp-kell az IS-hez. jó lenne már lecserélni a KV-3-at, mert lejtőn is max. 31 km/h a sebessége. nagy, erős, de pokolian csiga lassú.
a legnagyobb gondom a csaták utáni xp mennyiség. a KV-3-al elég szépen jön -persze prémiummal- de ez szerintem túlontúl aránytalan. túl sok kell a fejlesztéshez és túl keveset kapunk. ha körönként állandóan sikerülne 1000 xp-t vagy többet szerezni, akkor is hosszú móka lenne. jó lenne, ha ezen csiszolnának kicsit.

Szerkesztette: norb 2010. 12. 14. 08:06 -kor

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.