World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor
Elküldve: 2010. 12. 09. 10:01
ksss....nem megmondtam, hogy figyeljetek a keréknyomásra?!!!...ksss

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2010. 12. 09. 10:24
Anno PZ38(t)-vel rengeteget szívtam. Sajnos a játékból kimaradt a PZ38(t) eme erősebb fegyverzetű verziója:

Nem tudom, hogy hány darab készült belőle és a mobilitásával kapcsolatban is erősek a kételyeim, de legalább a tűzerő dolgában rendbe tették a járgányt.

Nem tudom, hogy hány darab készült belőle és a mobilitásával kapcsolatban is erősek a kételyeim, de legalább a tűzerő dolgában rendbe tették a járgányt.

Elküldve: 2010. 12. 09. 10:31
nincs kép... aufklarungspanzer 38-ra gondoltál egyébként? sok gon nem lett volna vele, lévén hogy torony nélküli lett volna, tehát kb mint a hetzer - csak jóval roszabb képességekkel (75/L24)
Elküldve: 2010. 12. 09. 11:17
Idézet: 32karakter - Dátum: 2010. 12. 09. 12:31
nincs kép... aufklarungspanzer 38-ra gondoltál egyébként? sok gon nem lett volna vele, lévén hogy torony nélküli lett volna, tehát kb mint a hetzer - csak jóval roszabb képességekkel (75/L24)
nálam van kép...hosszúcsövő ágyú, nagy, forgatható toronyban PZ38(t)alvázon...ránézésre 88/L56 szerű cucc. Közben rájöttem, hogy valami svédek által továbbfejlesztett járgány.
A linkelt oldal legalján találod ITT
Ezen az oldalon egyébként sok érdekes archív képet találhatsz más típusokról is.
Szerkesztette: Sendrov 2010. 12. 09. 11:22 -kor

Elküldve: 2010. 12. 09. 13:05
ha a legutolsóra gondolsz, akkor az a waffentrager-koncepciónak egy svéd újragondolása lehet... csak éppen már nagyon idejétmúlt alapokkal (mert azt az alvázat nagyon nem arra találták ki)
(ja, igen, ez gyakorlatilag egy kategóriával volt a páncélvadász alatt, már amiatt, hogy saját lőszerkészlete talán nem is volt... nagyon hülye ötlet, na)
visoznt érdekes, hogy volt fotója a hegesztett páncélos pz38t-ről
jut eszembe, mi volt annak a kísérleti/terv skoda páncélosnak a megnevezése, amivel bejelentkeztek talán 1940ben a közepes harckocsi kategóriában, de el lett utasítva, pedig jobb volt, mint a pzIII-pzIV?
tudja valaki?
(ja, igen, ez gyakorlatilag egy kategóriával volt a páncélvadász alatt, már amiatt, hogy saját lőszerkészlete talán nem is volt... nagyon hülye ötlet, na)
visoznt érdekes, hogy volt fotója a hegesztett páncélos pz38t-ről
jut eszembe, mi volt annak a kísérleti/terv skoda páncélosnak a megnevezése, amivel bejelentkeztek talán 1940ben a közepes harckocsi kategóriában, de el lett utasítva, pedig jobb volt, mint a pzIII-pzIV?
tudja valaki?
Elküldve: 2010. 12. 09. 21:53
Idézet: Sendrov - Dátum: 2010. 12. 09. 07:13
Ez nagyon jó! 
Egyébként, ha megnézed az első képen (és még pár képen látszik) a háttérben egy ugyanilyen járgány van, de már egy magas tréleren.
Valószínű ezzel is egy trélerre akartak felállni (vagy inkább lejönni), de kormánymű hiba, vagy csak szimplán a részeg sofőr miatt csak a jobb oldalával mentek fel a rámpán és így az egész bádogdoboz az oldalára fordult, mint valami kaszkadőrsó félugratóján az ezeröcsis lada
Egyébként szép múzeális darab.
Egyébként, ha megnézed az első képen (és még pár képen látszik) a háttérben egy ugyanilyen járgány van, de már egy magas tréleren.
Valószínű ezzel is egy trélerre akartak felállni (vagy inkább lejönni), de kormánymű hiba, vagy csak szimplán a részeg sofőr miatt csak a jobb oldalával mentek fel a rámpán és így az egész bádogdoboz az oldalára fordult, mint valami kaszkadőrsó félugratóján az ezeröcsis lada
Egyébként szép múzeális darab.
De a szovjet technika mindennek ellenáll, még az emberi hülyeség sem képes kárt tenni benne.
Elküldve: 2010. 12. 10. 08:08
Idézet: 32karakter - Dátum: 2010. 12. 09. 15:05
tudja valaki?
Skoda T-25

Elküldve: 2010. 12. 10. 08:12
Vagy a T-24:

Elküldve: 2010. 12. 10. 08:30
Találtam egy nagyon jó honlapot.
Sok érdekes haditechnikai eszköz és nagyon jó archív fotók vannak rajta. Érdemes böngészni:
AIR-LAND-SEA WEAPONS
Sok érdekes haditechnikai eszköz és nagyon jó archív fotók vannak rajta. Érdemes böngészni:
AIR-LAND-SEA WEAPONS

Elküldve: 2010. 12. 11. 12:37
Na megvettem a "Merci" tankot. Basszus, ez sem tud helyben fordulni, csak ívben 
Pedig azt gondoltam, hogy a VK3002(DB)-nek a mozgékonysága lesz a legfőbb erénye...
Pedig azt gondoltam, hogy a VK3002(DB)-nek a mozgékonysága lesz a legfőbb erénye...

Elküldve: 2010. 12. 11. 16:16
A VK3001(P) is simán fordult helyben, ráadásul viszonylag gyorsan.
A Mercinek elméletileg vékonyabb a páncélzata oldalról, mint a VK3001(P)-nek, de a gyakorlatban azt veszem észre, hogy hogy mégis sokkal strapabíróbb minden irányból. Valahogy jobban pattannak le róla a találatok.
Úgy látszik ennyit jelent a döntött páncélzat.
Már csak az erősebb motor és a nagyobb torony hiányzik róla. Ezeket azonban eltart még egy darabig összekuporgatni, mert ugye a merciknek híresen drága a szervizelésük...és ezért gyakran vannak nullszaldós meccseim...
A Mercinek elméletileg vékonyabb a páncélzata oldalról, mint a VK3001(P)-nek, de a gyakorlatban azt veszem észre, hogy hogy mégis sokkal strapabíróbb minden irányból. Valahogy jobban pattannak le róla a találatok.
Már csak az erősebb motor és a nagyobb torony hiányzik róla. Ezeket azonban eltart még egy darabig összekuporgatni, mert ugye a merciknek híresen drága a szervizelésük...és ezért gyakran vannak nullszaldós meccseim...

Elküldve: 2010. 12. 12. 20:18
Idézet: Sendrov - Dátum: 2010. 12. 11. 17:16
A VK3001(P) is simán fordult helyben, ráadásul viszonylag gyorsan.
Amikor megvettem, sírni tudtam volna, olyan szutyok volt.
Fogcsikorgatva (szó szerint) összeszedtem a szükséges XPt, aztán megváltozott minden. A 750 lovas motorral, Schmalturmmal + a 88mm L/56 löveggel igen kellemesen lehet vele lövöldözni. Legalább is én élvezem
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni." Hölderin
Elküldve: 2010. 12. 13. 06:38
Idézet: Verghaust - Dátum: 2010. 12. 12. 20:18
Amikor megvettem, sírni tudtam volna, olyan szutyok volt.
Fogcsikorgatva (szó szerint) összeszedtem a szükséges XPt, aztán megváltozott minden. A 750 lovas motorral, Schmalturmmal + a 88mm L/56 löveggel igen kellemesen lehet vele lövöldözni. Legalább is én élvezem
Óóóó bár csak én is tudnám élvezni...Tiszta idegroncs vagyok 1-2 óra játék után, már alig játszom vele mert kikészültem...
Ja..meg szombaton ugye be kellett menni melózni, itt volt a hétvégén egy német mérnök is velünk, értekeztünk kicsit az élet dolgairól és kiderült, hogy ő is játszik, nem is ez a lényeg. Mutatott egy kis programot, amely a háttérben fut és a "home" gomb megnyomására beadja az összes fejlesztést, szóval nem ad ajándékba pénzt, meg nem lesz sok xp-d, hanem ha van pénzed, akkor minden fejlesztést megvehetsz, az USA vonal kivételével , mindegyik vonalon működik, láttam sajnos. És ha nem futtatod a programot, akkor a program futtatása közben megvásárolt dolgok megmaradnak neked, de amit nem vettél meg ahhoz ki kell gyűjteni rendesen az xp-t. Remélem érthetően írtam le. Én meg csodálkozok, hogy mindenkinek nagyobb verdája van állandóan.... Úgyhogy erről ennyit....
Szerkesztette: Yep 2010. 12. 13. 06:39 -kor
Elküldve: 2010. 12. 13. 07:53
Idézet: Yep - Dátum: 2010. 12. 13. 05:38
Óóóó bár csak én is tudnám élvezni...Tiszta idegroncs vagyok 1-2 óra játék után, már alig játszom vele mert kikészültem...
Ja..meg szombaton ugye be kellett menni melózni, itt volt a hétvégén egy német mérnök is velünk, értekeztünk kicsit az élet dolgairól és kiderült, hogy ő is játszik, nem is ez a lényeg. Mutatott egy kis programot, amely a háttérben fut és a "home" gomb megnyomására beadja az összes fejlesztést, szóval nem ad ajándékba pénzt, meg nem lesz sok xp-d, hanem ha van pénzed, akkor minden fejlesztést megvehetsz, az USA vonal kivételével , mindegyik vonalon működik, láttam sajnos. És ha nem futtatod a programot, akkor a program futtatása közben megvásárolt dolgok megmaradnak neked, de amit nem vettél meg ahhoz ki kell gyűjteni rendesen az xp-t. Remélem érthetően írtam le. Én meg csodálkozok, hogy mindenkinek nagyobb verdája van állandóan.... Úgyhogy erről ennyit....
KELL ez az alkalmazás!
Elküldve: 2010. 12. 13. 08:07
Elküldve: 2010. 12. 13. 16:55
Légy szíves ne tedd közzé, privátba intézzétek el, ha kérhetném, bár ez egy kis fórum, de akkor se kéne. Elég unalmas lenne ha mindenki IS-7-tel nyomulna.
Elküldve: 2010. 12. 14. 07:19
Na összeszedtem a 17 000 xp-t a 750 pacis Merci motorra.
Erős volt a kísértés, hogy előbb a nagyobb tornyot vegyem meg (az csak 15 000 xp), hogy végre felrakhassam a garázsban porosodó 88mm-es löveget.
De inkább a motort vettem meg.
Most hasonló a szitu, mint anno a PZIII-al a VK-k és KV-k között.
Csak most VK3002(DB)-vel nyomulok TIGER2-ők és IS4-esek ellen.
Ugyanúgy száguldozok közöttük, ugyanúgy beléjük csípek hátulról, oldalról, idegesítem őket.
Sőt, a 75mm-es L70-es löveg is ugyanolyan hatástalan rájuk szemből, mint anno a PZIII-as 50mm-es L60-as lövege a KV-kra.
Szóval most is rettenetes a halálozási arányom, de ennek ellenére nagyon élvezetes a játék a gyors "Merci" tankkal.
Erős volt a kísértés, hogy előbb a nagyobb tornyot vegyem meg (az csak 15 000 xp), hogy végre felrakhassam a garázsban porosodó 88mm-es löveget.
De inkább a motort vettem meg.
Most hasonló a szitu, mint anno a PZIII-al a VK-k és KV-k között.
Csak most VK3002(DB)-vel nyomulok TIGER2-ők és IS4-esek ellen.
Ugyanúgy száguldozok közöttük, ugyanúgy beléjük csípek hátulról, oldalról, idegesítem őket.
Sőt, a 75mm-es L70-es löveg is ugyanolyan hatástalan rájuk szemből, mint anno a PZIII-as 50mm-es L60-as lövege a KV-kra.
Szóval most is rettenetes a halálozási arányom, de ennek ellenére nagyon élvezetes a játék a gyors "Merci" tankkal.

Elküldve: 2010. 12. 14. 08:05
Idézet: Warton - Dátum: 2010. 12. 13. 15:55
Légy szíves ne tedd közzé, privátba intézzétek el, ha kérhetném, bár ez egy kis fórum, de akkor se kéne. Elég unalmas lenne ha mindenki IS-7-tel nyomulna.
na jó, akkor megvárom a wipe-ot, tán lesz annyi zsozsóm, hogy teljen egy IS-7-re.
nekem a napokban sikerült beszereznem a T-34-85-re a 100 mm-es löveget, ami szerencsére jó a KV-3-ra is. T-34-85-öt hagyom így ahogy van, nem akarok tovább menni ezen a vonalon. KV-3 100/107 mm-es lövegeivel gyorsan szert tettem a nagyobb 122 mm-es lövegre, most olyan 50.000 xp-kell az IS-hez. jó lenne már lecserélni a KV-3-at, mert lejtőn is max. 31 km/h a sebessége. nagy, erős, de pokolian csiga lassú.
a legnagyobb gondom a csaták utáni xp mennyiség. a KV-3-al elég szépen jön -persze prémiummal- de ez szerintem túlontúl aránytalan. túl sok kell a fejlesztéshez és túl keveset kapunk. ha körönként állandóan sikerülne 1000 xp-t vagy többet szerezni, akkor is hosszú móka lenne. jó lenne, ha ezen csiszolnának kicsit.
Szerkesztette: norb 2010. 12. 14. 08:06 -kor

Súgó
A téma zárva.